خوب مشکل سازگاری رم ها با بردت هست . باید عوضشون کنی
نه قبل از اینکه بد جا بزنم درست بود رو دوکانال هم کار میکرد اما بعدش خراب شد
خوب مشکل سازگاری رم ها با بردت هست . باید عوضشون کنی
تايمينگ رم رو در bios تغيير بده، مثلاً يکبار fail safe را load کن ببين چی ميشه.نه قبل از اینکه بد جا بزنم درست بود رو دوکانال هم کار میکرد اما بعدش خراب شد
نه خیرپس با این اوصاف تو سیستم هایی که چنین پردازنده هایی دارن دیگه وقفه وجود نداره ؟
نه قبل از اینکه بد جا بزنم درست بود رو دوکانال هم کار میکرد اما بعدش خراب شد
منظورتون کش هست ؟نه خیر
وقفه در هر حال وجود داره ولی به مراتب کمتر
وقفه دلایل متعددی داره از جمله سرریزی بافر
که سر ریزی بافر هیچ وقت حل نمیشه
مگر اینکه میزان بافر اونقدری افزایش پیدا کنه که این مشکل پیش نیاد
در حال حاضر فکر می کنم تو بازار ایران تا 8 مگابایت بافر وارد شده که باز هم کمه
بله منظور من همون کشهمنظورتون کش هست ؟
خوب من رو اين کلمه تأکيد کردم، چون از نظر فنی تفاوتهايی بين بافر و کش وجود داره !بله منظور من همون کشه
تو اصطلاح علمی به حافظه ی کوچکی که به سرعت همون پردازنده کار میکنه بافر میگن
بافر کلمه ای جنرال هست
ولی کش به صورت اختصاصی برای سی پی یو بیان میشه
فکر نکنم با پردازنده ات مشکل داشته باشهسلام به همه دوستان
کارت snazzi vcc من تو سیستم قدیمیم به خوبی کار میکرد (پنتیوم فور اینتل سوکت 478 ) حالا سیستممو عوض کردم که مشخصاتش اینه
MB: asus m2n
CPU: amd 3800
RAM: kingstone 512 533
HDD: maxtor 40gb
,......
خوب کارت snazzi رو روی سیستم انداختم و درایورشو نصب کردم وقتی movie studio vcc رو اجرا میکنم یا کلا no video میده یا سیستم هنگ میکنه و صفحه آبی(memory dump ) میاد و بلافاصله ریست میشه.
از سایت اسنازی درایورهای مختلف رو امتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد و فقط درایورش به نام movie studio s1 نصب میشه در مورد نرم افزار هم movie studio vcc ورژنهای 1.0.0.1 و 3.0.1.7 وهمینطور movie studio s1 امتاحان کردم جواب ندادن تو یه سایت دیگه یه پچ بود به اسم hang&ghostproblemfix اونم زدم بازم براه نیومد حالا میخوام بدونم این کارته با dualcore یا amd یا ...سازگار نیست؟ ردش کنم بره؟لطفا سریع جواب بدین ممنون
فکر نکنم با پردازنده ات مشکل داشته باشه
مشکل یه کم عجیب به نظر میرسه
میگی درایور جدیدش رو نصب کردی کار نداده
کدک های مختلف ویدیویی رو نصب کردی؟
سلام به همه دوستان
کارت snazzi vcc من تو سیستم قدیمیم به خوبی کار میکرد (پنتیوم فور اینتل سوکت 478 ) حالا سیستممو عوض کردم که مشخصاتش اینه
MB: asus m2n
CPU: amd 3800
RAM: kingstone 512 533
HDD: maxtor 40gb
,......
خوب کارت snazzi رو روی سیستم انداختم و درایورشو نصب کردم وقتی movie studio vcc رو اجرا میکنم یا کلا no video میده یا سیستم هنگ میکنه و صفحه آبی(memory dump ) میاد و بلافاصله ریست میشه.
از سایت اسنازی درایورهای مختلف رو امتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد و فقط درایورش به نام movie studio s1 نصب میشه در مورد نرم افزار هم movie studio vcc ورژنهای 1.0.0.1 و 3.0.1.7 وهمینطور movie studio s1 امتاحان کردم جواب ندادن تو یه سایت دیگه یه پچ بود به اسم hang&ghostproblemfix اونم زدم بازم براه نیومد حالا میخوام بدونم این کارته با dualcore یا amd یا ...سازگار نیست؟ ردش کنم بره؟لطفا سریع جواب بدین ممنون
پردازنده شما x2 هست ؟ اگر x2 هست به خاطر مشکلی که برنامه movie studio vcc با پردازنده دو هسته ای و حتی ht پردازنده های اینتل دارد . برای کپچر از برنامه ای مثل ulead استفاده کنید . البته powerdirector هم خوب هست .
اگر مشکلتون حل نشد . احتمال خیلی کم به دلیل ناسازگاری با چیپ برد یا حتی ورژن pci هست .
لیست پیگیری کدهای bsod همون blue screen با کمک این لینک راحت تر میتونید عیب یابی کنید :
Windows XP Blue Screen of Death STOP Codes
http://www.geekstogo.com/forum/Windows-XP-Blue-Screen-Death-STOP-Codes-t43519.html
دوست عزیز متاسفانه درایور این کارت من طوریه که توسط هیچ نرم افزاری بغیر از movie studio شناسایی نمیشه یعنی کاملا اختصاصیه هیچ نرم افزاری تا بحال پیدا نکردم که بتونه کارت منو بشناسه و باهاش کپچر کنه![]()
اقایون یه مشکل دارم...لطف کنید کمک کنید...
ببینید من مشکل عجیبی دارم...البته تا حدودی فکر کنم فهمیدم مشکل چیه...فکر میکنم کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده...
حالا میگم عجیب برای اینکه موقعی که با کامپیوتر تو اینترنت هستم یا فیلم میبینم یا کار دیگه مثل موسیقی گوش دادن و...هیچ مشکلی نداره// ولی مثلا یه بازی رو میخوام بازی کنم شروع میکنه به اذیت...صدای بازی میاد ولی تصویر نه...مونیتور خاموش میشه ....
من یه کاری کردم...رفتم با dxdiag تست کردم گرافیک رو ....ببینید موقعی که شروع میکنه به تست 3D کامپیوتر هنگ میکنه و مجبور میشم ریست کنم و بعد ریست هم بوق میزنه موقع بالا اومدن که مجبور میشم کلا خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم....قبلا اینطوری نبود ها...جدیدا اینطوری شده...ممکنه سخت افزاری باشه؟
میگم اگه واقعا سخت افزاری هست چرا مواقع عادی اذیت نمیکنه؟؟ ویندوز عوض کنم ممکنه حل شه؟؟
میشه کارت گرافیک رو تعمیر کرد؟؟ Nvidia Geforce 6600GT هستش...