• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه قبل از اینکه بد جا بزنم درست بود رو دوکانال هم کار میکرد اما بعدش خراب شد
تايمينگ رم رو در bios تغيير بده، مثلاً يکبار fail safe را load کن ببين چی ميشه.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
پس با این اوصاف تو سیستم هایی که چنین پردازنده هایی دارن دیگه وقفه وجود نداره ؟
نه خیر
وقفه در هر حال وجود داره ولی به مراتب کمتر
وقفه دلایل متعددی داره از جمله سرریزی بافر
که سر ریزی بافر هیچ وقت حل نمیشه
مگر اینکه میزان بافر اونقدری افزایش پیدا کنه که این مشکل پیش نیاد
در حال حاضر فکر می کنم تو بازار ایران تا 8 مگابایت بافر وارد شده که باز هم کمه

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه قبل از اینکه بد جا بزنم درست بود رو دوکانال هم کار میکرد اما بعدش خراب شد

وقتی اشتباه جا بزنید احتمال خراب شدن مادربرد و رم زیاد هست . متاسفانه ایراد نرم افزاری نیست که بشه با یکسری تنظیمات درستش کرد. بهترین کار تست با رم دیگه هست .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه خیر
وقفه در هر حال وجود داره ولی به مراتب کمتر
وقفه دلایل متعددی داره از جمله سرریزی بافر
که سر ریزی بافر هیچ وقت حل نمیشه
مگر اینکه میزان بافر اونقدری افزایش پیدا کنه که این مشکل پیش نیاد
در حال حاضر فکر می کنم تو بازار ایران تا 8 مگابایت بافر وارد شده که باز هم کمه
منظورتون کش هست ؟

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
منظورتون کش هست ؟
بله منظور من همون کشه
تو اصطلاح علمی به حافظه ی کوچکی که به سرعت همون پردازنده کار میکنه بافر میگن
بافر کلمه ای جنرال هست
ولی کش به صورت اختصاصی برای سی پی یو بیان میشه

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بله منظور من همون کشه
تو اصطلاح علمی به حافظه ی کوچکی که به سرعت همون پردازنده کار میکنه بافر میگن
بافر کلمه ای جنرال هست
ولی کش به صورت اختصاصی برای سی پی یو بیان میشه
خوب من رو اين کلمه تأکيد کردم، چون از نظر فنی تفاوتهايی بين بافر و کش وجود داره !

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cache:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cache

buffer:
http://en.wikipedia.org/wiki/Data_buffer

Further information: Cache#The_difference_between_buffer_and_cache

A cache acts often also as a buffer, and vice versa. However, cache operates on the premise that the same datum will be read from it multiple times, that written data will soon be read, or that there is a good chance of multiple reads or writes to combine to form a single larger block. Its sole purpose is to reduce accesses to the underlying slower storage. Cache is also usually an abstraction layer that is designed to be invisible.

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
کارت snazzi vcc من تو سیستم قدیمیم به خوبی کار میکرد (پنتیوم فور اینتل سوکت 478 ) حالا سیستممو عوض کردم که مشخصاتش اینه
MB: asus m2n
CPU: amd 3800
RAM: kingstone 512 533
HDD: maxtor 40gb
,......
خوب کارت snazzi رو روی سیستم انداختم و درایورشو نصب کردم وقتی movie studio vcc رو اجرا میکنم یا کلا no video میده یا سیستم هنگ میکنه و صفحه آبی(memory dump ) میاد و بلافاصله ریست میشه.
از سایت اسنازی درایورهای مختلف رو امتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد و فقط درایورش به نام movie studio s1 نصب میشه در مورد نرم افزار هم movie studio vcc ورژنهای 1.0.0.1 و 3.0.1.7 وهمینطور movie studio s1 امتاحان کردم جواب ندادن تو یه سایت دیگه یه پچ بود به اسم hang&ghostproblemfix اونم زدم بازم براه نیومد حالا میخوام بدونم این کارته با dualcore یا amd یا ...سازگار نیست؟ ردش کنم بره؟لطفا سریع جواب بدین ممنون

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام به همه دوستان
کارت snazzi vcc من تو سیستم قدیمیم به خوبی کار میکرد (پنتیوم فور اینتل سوکت 478 ) حالا سیستممو عوض کردم که مشخصاتش اینه
,......
خوب کارت snazzi رو روی سیستم انداختم و درایورشو نصب کردم وقتی movie studio vcc رو اجرا میکنم یا کلا no video میده یا سیستم هنگ میکنه و صفحه آبی(memory dump ) میاد و بلافاصله ریست میشه.
از سایت اسنازی درایورهای مختلف رو امتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد و فقط درایورش به نام movie studio s1 نصب میشه در مورد نرم افزار هم movie studio vcc ورژنهای 1.0.0.1 و 3.0.1.7 وهمینطور movie studio s1 امتاحان کردم جواب ندادن تو یه سایت دیگه یه پچ بود به اسم hang&ghostproblemfix اونم زدم بازم براه نیومد حالا میخوام بدونم این کارته با dualcore یا amd یا ...سازگار نیست؟ ردش کنم بره؟لطفا سریع جواب بدین ممنون
فکر نکنم با پردازنده ات مشکل داشته باشه
مشکل یه کم عجیب به نظر میرسه
میگی درایور جدیدش رو نصب کردی کار نداده
کدک های مختلف ویدیویی رو نصب کردی؟

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نکنم با پردازنده ات مشکل داشته باشه
مشکل یه کم عجیب به نظر میرسه
میگی درایور جدیدش رو نصب کردی کار نداده
کدک های مختلف ویدیویی رو نصب کردی؟

البته اونقدر قدیمیه که درایور جدیدتر از 2003 نداره ولی همونطور که گفتم با سیستم قبلی رو اکس پی بدون اشکال بود حتی نصب codec هم نمیخواست با اینهمه بذار codec ها رو نصب کنم ببینم چی میشه میام میگم:)

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
,......

پردازنده شما x2 هست ؟ اگر x2 هست به خاطر مشکلی که برنامه movie studio vcc با پردازنده دو هسته ای و حتی ht پردازنده های اینتل دارد . برای کپچر از برنامه ای مثل ulead استفاده کنید . البته powerdirector هم خوب هست .
اگر مشکلتون حل نشد . احتمال خیلی کم به دلیل ناسازگاری با چیپ برد یا حتی ورژن pci هست .

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پردازنده شما x2 هست ؟ اگر x2 هست به خاطر مشکلی که برنامه movie studio vcc با پردازنده دو هسته ای و حتی ht پردازنده های اینتل دارد . برای کپچر از برنامه ای مثل ulead استفاده کنید . البته powerdirector هم خوب هست .
اگر مشکلتون حل نشد . احتمال خیلی کم به دلیل ناسازگاری با چیپ برد یا حتی ورژن pci هست .

دوست عزیز متاسفانه درایور این کارت من طوریه که توسط هیچ نرم افزاری بغیر از movie studio شناسایی نمیشه یعنی کاملا اختصاصیه هیچ نرم افزاری تا بحال پیدا نکردم که بتونه کارت منو بشناسه و باهاش کپچر کنه :(

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیست پیگیری کدهای bsod همون blue screen با کمک این لینک راحت تر میتونید عیب یابی کنید :

Windows XP Blue Screen of Death STOP Codes

http://www.geekstogo.com/forum/Windows-XP-Blue-Screen-Death-STOP-Codes-t43519.html

اروری که میده 0x0000008b هستش البته خیلی سریع صفحه آبی میره و ریست میکنه فرصت نمیشه کامل بخونم ببینم چشه ارور بالا تو لیست ارورهای توضیح داده شده نیست :hmm: البته وقتیم که ریست اتوماتیک رو غیرفعال میکنم تا بتونم بخونم چی به چیه رو همون دسک تاپ هنگ میکنه و صفحه آبیه نمیاد

openport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به مهندسان ,خوره ها ,حرفه ای ها و...
آقا لطفا کمک کنید که من جلو یه بنده خدایی gf ضایع نشم :)D ) , جاتون خالی :p رفته بودم خونشون
بعد از کلی ....رسیدیم به کامپوترش ,تا سیستم رو روشن کرد به محض این که سیستم بالا اومد و وقتی که چراغ هارد روشن بود و هارد داشت کار می کرد از دااخل کیس صدای بوق ممتد می اومد ,صدا وقتی قطع می شد که چراغ هارد خاموش می شد ...خلا صه هر کاری کردم درست نشد ,حالا این نامرد میگه از وقتی تو اومدی خونه ما این طوری شده منم بش گفتم برات درستش می کنم .فکر کنم از هاردش باشه ولی چه کارش کنم ؟
اکنون به یاریتان نیازمندیم...​

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بوف ممتد یا از رم هست یا گرافیک . یک بار CLEAR CMOS کنید . شاید جواب داد .

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز متاسفانه درایور این کارت من طوریه که توسط هیچ نرم افزاری بغیر از movie studio شناسایی نمیشه یعنی کاملا اختصاصیه هیچ نرم افزاری تا بحال پیدا نکردم که بتونه کارت منو بشناسه و باهاش کپچر کنه :(

ULEAD جدید رو امتحان کردی ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقایون یه مشکل دارم...لطف کنید کمک کنید...

ببینید من مشکل عجیبی دارم...البته تا حدودی فکر کنم فهمیدم مشکل چیه...فکر میکنم کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده...

حالا میگم عجیب برای اینکه موقعی که با کامپیوتر تو اینترنت هستم یا فیلم میبینم یا کار دیگه مثل موسیقی گوش دادن و...هیچ مشکلی نداره// ولی مثلا یه بازی رو میخوام بازی کنم شروع میکنه به اذیت...صدای بازی میاد ولی تصویر نه...مونیتور خاموش میشه ....

من یه کاری کردم...رفتم با dxdiag تست کردم گرافیک رو ....ببینید موقعی که شروع میکنه به تست 3D کامپیوتر هنگ میکنه و مجبور میشم ریست کنم و بعد ریست هم بوق میزنه موقع بالا اومدن که مجبور میشم کلا خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم....قبلا اینطوری نبود ها...جدیدا اینطوری شده...ممکنه سخت افزاری باشه؟

میگم اگه واقعا سخت افزاری هست چرا مواقع عادی اذیت نمیکنه؟؟ ویندوز عوض کنم ممکنه حل شه؟؟

میشه کارت گرافیک رو تعمیر کرد؟؟ Nvidia Geforce 6600GT هستش...

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
اقایون یه مشکل دارم...لطف کنید کمک کنید...

ببینید من مشکل عجیبی دارم...البته تا حدودی فکر کنم فهمیدم مشکل چیه...فکر میکنم کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده...

حالا میگم عجیب برای اینکه موقعی که با کامپیوتر تو اینترنت هستم یا فیلم میبینم یا کار دیگه مثل موسیقی گوش دادن و...هیچ مشکلی نداره// ولی مثلا یه بازی رو میخوام بازی کنم شروع میکنه به اذیت...صدای بازی میاد ولی تصویر نه...مونیتور خاموش میشه ....

من یه کاری کردم...رفتم با dxdiag تست کردم گرافیک رو ....ببینید موقعی که شروع میکنه به تست 3D کامپیوتر هنگ میکنه و مجبور میشم ریست کنم و بعد ریست هم بوق میزنه موقع بالا اومدن که مجبور میشم کلا خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم....قبلا اینطوری نبود ها...جدیدا اینطوری شده...ممکنه سخت افزاری باشه؟

میگم اگه واقعا سخت افزاری هست چرا مواقع عادی اذیت نمیکنه؟؟ ویندوز عوض کنم ممکنه حل شه؟؟

میشه کارت گرافیک رو تعمیر کرد؟؟ Nvidia Geforce 6600GT هستش...

احتمالا از رم هست . اگر میتونی ویندوز جدید بریز تست کن . راحت ترین راه هست .

بالا