• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
نه در وسط راه هست و کف هم سرامیک! خیلی ضایع هستش!
چیزی مثل این وایرلس ها که تصویر رو سند می کنند میخوام!!!
وحید
خوب برو یه ویدئو سندر بخر
تو همه مغازه های الکترونیکی هست

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب برو یه ویدئو سندر بخر
تو همه مغازه های الکترونیکی هست
يعنی LNB وصل ميشه به sender و اون ارسال ميکنه به کارت DVB ايشون که احياناً به قسمت ريسيور دستگاه video sender وصله ؟

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوستان و عزیزان سخت افزاری،کسی نمیتونه این کابل رو برای ما پیدا کنه؟

کابل اسکازی 80 پین.

6yp36o4.jpg

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
يعنی LNB وصل ميشه به sender و اون ارسال ميکنه به کارت DVB ايشون که احياناً به قسمت ريسيور دستگاه video sender وصله ؟
نه من کامل نخونده بودم
ویدئو سندر فقط ویدئو رو سند میکنه
یعنی اگه به خروجی DVB یا رسیور یا هر وسیله ی دیگه ای که خروجی ویدئو بده وصل کنیم تصاویر رو برامون تو باند VHF ارسال میکنه
ولی از LNB مستقیم نمیشه اینکار رو کرد

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من 4 روز ÷یش رم رو روی اسلات مادربورد بد جا زدم وقتی روشن کردم تصویر نداد حس کردم بوی سوختگی خفیف میاد . به هر حال رمهارو دراورم و دوباره جا زدم اومد بالا و اما از اون موقعه تا حالا تو گیمها صفحه آبی مرگ دارم با بعضی ارورهای نا مربوط ! رم رو عوض کردم با memtest چک کردم مشکلی نداره . مادربورد خوب باید تعویض بشه که اونم بردم گارانتی گفتن مشگلی نداره ( الکی!) امکان داره به CPU Or HARD صدمه زده باشه ؟

LordTime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فرق cpu عادی با دو هسته ایی و 4 هسته ایی چیه ؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
امروز اومدم باتری بایوس رو درآوردم و برق رو هم کشیدم
گذاشتم کامل تخلیه شد بعد از یه ساعت وقتی زدم به برق در حدود یک ربع طول کشید تا برق اومد و سیستم روشن شد البته یه سوت بسیار ریزی هم می کشید
وقتی که روشن شد سیستم رو خاموش کردم یه چیزی جلب توجهم کرد اونم این بود که همانطور که می دونید کلیدی هست در روی کی برد بنام کلید عملگر دوم که مخصوص افیس هستش ( کی برد Fous FK8500 ) اون خاموش بود
وقتی کلید کیس رو زدم کم کم شروع شد به روشن شدن همین که لامپ کلید روشن شد ( یعنی برق دار شد ) سیستم روشن شد .
........

اما نتیجه و یا دنباله کارم با پاور

پاور رو بردم نمایندگی تبریز ، تو پاساژ سهند ، یه پاور دیگه ای بهم گفت بیا این پاورت گفتم این چیه گفت این هم عوض پاورت ، این یکی تازه از گارانتی اومده و تازه تازه است . ( البته یه پاور پر از گرد و خاک انگار با بیل توش خاک ریختن :( پاورم انقدر در مقابلش تمیز بود که خودم حظ کردم )

این معنی گارانتی تعویضه ،خوب ، داشته باشید اینو

به اقاهه گفتم خوب مورد این چی بوده گفتش هرچی بوده تعمیر شده و دیگه مشکلی نداره برو وصل کن رو سیستمت و حالشو ببر.
منو میگی خیلی ناراحت شدم ، نتونستم جلو خودمو بگیرم گفتم اقا من این پاور رو به عنوان امانت استفاده می کنم وقتی پاور خودم از گارانتی برگشت بهم پس بده . الکی شمارمو رو پاور نوشت ( میدونید چرا میگم الکی ؟ اخه روش یه شماره یه بنده خدایی دیگه ای هستش ، و می دونم پاورمن هم عین این سرنوشت رو پیدا میکنه )
بعدش خیلی خیلی چیز جالبی گفت
ازش پرسیدم کی بیام ؟ چی بگه خوبه !!! گفت تا یه ماه دیگه میاد
منو بگی حساب کردم دو روز رفت وبرگشت و یه روز تعمیر میشه سه روز فوق یه هفته
حالا این 23 روز چه اتفاقی می افته خدا داند . تازه 30000 ریال هم برام اب خورد به عنوان هزینه ارسال و برگشت

و اما مورد پاور

نشتی خازن داشت

این یعنی چه ؟

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پاور رو بردم نمایندگی تبریز ، تو پاساژ سهند ، یه پاور دیگه ای بهم گفت بیا این پاورت گفتم این چیه گفت این هم عوض پاورت ، این یکی تازه از گارانتی اومده و تازه تازه است . ( البته یه پاور پر از گرد و خاک انگار با بیل توش خاک ریختن :( پاورم انقدر در مقابلش تمیز بود که خودم حظ کردم )

به اقاهه گفتم خوب مورد این چی بوده گفتش هرچی بوده تعمیر شده و دیگه مشکلی نداره برو وصل کن رو سیستمت و حالشو ببر.
منو میگی خیلی ناراحت شدم ، نتونستم جلو خودمو بگیرم گفتم اقا من این پاور رو به عنوان امانت استفاده می کنم وقتی پاور خودم از گارانتی برگشت بهم پس بده . الکی شمارمو رو پاور نوشت ( میدونید چرا میگم الکی ؟ اخه روش یه شماره یه بنده خدایی دیگه ای هستش ، و می دونم پاورمن هم عین این سرنوشت رو پیدا میکنه )
حالا این 23 روز چه اتفاقی می افته خدا داند . تازه 30000 ریال هم برام اب خورد به عنوان هزینه ارسال و برگشت

و اما مورد پاور

نشتی خازن داشت

این یعنی چه ؟
دوست من یک 330 'green بخر .خیال خودت رو راحت کن

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام

من 4 روز ÷یش رم رو روی اسلات مادربورد بد جا زدم وقتی روشن کردم تصویر نداد حس کردم بوی سوختگی خفیف میاد . به هر حال رمهارو دراورم و دوباره جا زدم اومد بالا و اما از اون موقعه تا حالا تو گیمها صفحه آبی مرگ دارم با بعضی ارورهای نا مربوط ! رم رو عوض کردم با memtest چک کردم مشکلی نداره . مادربورد خوب باید تعویض بشه که اونم بردم گارانتی گفتن مشگلی نداره ( الکی!) امکان داره به CPU Or HARD صدمه زده باشه ؟
يکی از دوستان من رمشو بد جا زد، نتيجه اين شد که cpu و hard و main و vga و power و البته خود رم سوخيد !!!
نتيجه اي که از اين انشاء ميگيريم اين است که همه چيز امکان پذير می باشد است.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

و اما مورد پاور

نشتی خازن داشت

این یعنی چه ؟
يعنی اينکه خازنش باد کرده بوده و تغيير ظرفيت داده بوده. ميدادی به يه تعمير کار هم هزينش همين 3-4 تومان ميشد. ولی همونی که اميد گفت. يه پاور Green بگير.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
يعنی اينکه خازنش باد کرده بوده و تغيير ظرفيت داده بوده. ميدادی به يه تعمير کار هم هزينش همين 3-4 تومان ميشد. ولی همونی که اميد گفت. يه پاور Green بگير.

می خواستم بدم بیرون اما یه جای مطمئن سراغ نداشتم حالا رفت گارانتی تا ببینیم چی میشه .اگه بازهم خراب بشه دیکه یه دونه پاور درست حسابی میگرم

مرسی از توجه شما و دیگران

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
فرق cpu عادی با دو هسته ایی و 4 هسته ایی چیه ؟
پردازنده های عادی یک مرکز برای پردازش دارن
ولی پردازنده های دو هسته ای دو مرکز که به طور موازی با هم کار میکنن
به همین ترتیب پردازنده های چهار هسته ای چهار هسته برای پردازش دارن که موازی همدیگه کار میکنند
کامل بود یا بازم توضیح میخوای؟

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
يکی از دوستان من رمشو بد جا زد، نتيجه اين شد که cpu و hard و main و vga و power و البته خود رم سوخيد !!!
نتيجه اي که از اين انشاء ميگيريم اين است که همه چيز امکان پذير می باشد است.
دقیقا برای یکی از دوستای منم همچین مشکلی پیش اومد
ولی فقط مادربردش با سی پی یو سوخت
و خود رم ازش دود بلند شد ولی جالبه که هنوز کار میکنه

LordTime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پردازنده های عادی یک مرکز برای پردازش دارن
ولی پردازنده های دو هسته ای دو مرکز که به طور موازی با هم کار میکنن
به همین ترتیب پردازنده های چهار هسته ای چهار هسته برای پردازش دارن که موازی همدیگه کار میکنند
کامل بود یا بازم توضیح میخوای؟
پس با این اوصاف تو سیستم هایی که چنین پردازنده هایی دارن دیگه وقفه وجود نداره ؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
دقیقا برای یکی از دوستای منم همچین مشکلی پیش اومد
ولی فقط مادربردش با سی پی یو سوخت
و خود رم ازش دود بلند شد ولی جالبه که هنوز کار میکنه

به نظرم فقط اسلات رم مادربورد خراب شده چون من رمها رو که تک تک تست میکنم با برنامه memtest سالم هست و تو ویندوز هم مشکلی نداره اما تا 2 تا شو با هم میزارم error میده ! باید مادربورد عوض کنم .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
به نظرم فقط اسلات رم مادربورد خراب شده چون من رمها رو که تک تک تست میکنم با برنامه memtest سالم هست و تو ویندوز هم مشکلی نداره اما تا 2 تا شو با هم میزارم error میده ! باید مادربورد عوض کنم .

از حالت دوال رم ها رو خارج کن ببین درست می شه یا نه.

چون یک زمانی منم همین مشکل صفحه ی آبی رو داشتم با عوض کردن جای رمها و زدن اونها توی ترکیب غیر دوال مسئله حل شد. (1و4 یا 3و2)

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
از حالت دوال رم ها رو خارج کن ببین درست می شه یا نه.

چون یک زمانی منم همین مشکل صفحه ی آبی رو داشتم با عوض کردن جای رمها و زدن اونها توی ترکیب غیر دوال مسئله حل شد. (1و4 یا 3و2)

رمها تک باشه مشکلی نیست اما اگر چه در حالت دوال چه سینگل جفتش رو بزاری error میده . باید مشکل از مادربورد باشه

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مشکل سازگاری رم ها با بردت هست . باید عوضشون کنی

بالا