• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
کاری که گفته بودید رو انجام دادم. دریغ از ذره ای تفاوت. البته این رو هم باید اضافه کنم که دو تا از پورت ها هم کاملا خراب هستند. یعنی وقتی پنل رو بهشون وصل میکنم، به پنلم هم یه چیزی مثلا فلش وصل میکنم نه اخطار میده، نه برق میره توی فلش و نه اصلا سیستم فلش رو شناسایی میکنه.
راستی یه چیزی. USB EHCI Controller چه چیزی هستش؟ چون من این رو disable کردم. البته این رو هم اضافه کنم موقعی که enable میکنمش، سیستم خطا میده و اصلا بالا نمیاد.
اينجا رو بخون ميفهمی چيه : http://www.intel.com/technology/usb/ehcispec.htm.
تا حالا bios رو پيشفرض کردی امتحان کنی ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
گفتم که بين DVB و ريسيور فرقی نيست. نميتونی از زير موکت يا فرش يا گوشه ديوارها سيم رد کنی ؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
اينجا رو بخون ميفهمی چيه : http://www.intel.com/technology/usb/ehcispec.htm.
تا حالا bios رو پيشفرض کردی امتحان کنی ؟

والا من فکر میکنم موقعی که تازه مادر بورد رو میخریم بایوسش روی حالت پیش فرضه درسته؟ اگر اینطور باشه اینطوری هم متاسفانه جواب نداده.
حالا با این همه بحثی که شد نمیشه نتیجه گرفت مادر بوردم بالکل خرابه؟ چون من وقتی EHCI رو فعال میکنم هم همون خطای جریان بیش از حد رو میده و سیستم عامل حتی بارگذاری هم نمیشه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
والا من فکر میکنم موقعی که تازه مادر بورد رو میخریم بایوسش روی حالت پیش فرضه درسته؟ اگر اینطور باشه اینطوری هم متاسفانه جواب نداده.
حالا با این همه بحثی که شد نمیشه نتیجه گرفت مادر بوردم بالکل خرابه؟ چون من وقتی EHCI رو فعال میکنم هم همون خطای جریان بیش از حد رو میده و سیستم عامل حتی بارگذاری هم نمیشه.

يعنی زمانی که همه device ها قطع باشن و فقط مين و cpu و رم و hard وصل باشه هم همينطوره ؟ من ميگم يکبار پاورو عوض کن امتحان کن.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
3 تا سوال داشتم از دوستان
اول بگم که مادربردم Giga 848 هستش با 512 رم و 2800 فول

1- یه گزینه ای هستش تو SETUP بنام AC Back Function این چکار میکنه ؟ چیه ؟

2- یه گزینه ای دیگه هستش تو SETUP بنام ACPI Suspend Type که دو تا گزینه بیشتر نداره :
1- S1(POS) .
2- S3 (STR )
این دو تا چه میکنن ؟

اما سوال سوم

سیستم من خود بخود روشن میشه اما بگم که خط تلفنی به مودم دایل آپش وصل نیست . هیچ گزینه ای که باعث بشه سیستم روشن بشه فعال نیست . نه کی برد نه گزینه های روشن شدن اتوماتیک ، نه چیز دیگه ای تنها دستگاهی که بوسیله USB بهش وصله یه مودم ADSL هستش.
که قبلا هم این بهش وصل بود اما روشن نمیشد . الان طوری شده که هر چند دقیقه یه بار سیستم روشن میشه بطوری که باید برقش رو بکشم

تازه

وقتی برق رو به سیستم وصل میکنم تا 5 دقیقه طول میکشه که سیستم روشن بشه . تو فاصله 5 دقیقه هرچی کلید کیس رو میزنم که روشن بشه ، انگار برق نداره اما بعد از 5 دقیقه سیستم روشن میشه !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

2- یه گزینه ای دیگه هستش تو SETUP بنام ACPI Suspend Type که دو تا گزینه بیشتر نداره :
1- S1(POS) .
2- S3 (STR )
این دو تا چه میکنن ؟

اما سوال سوم

سیستم من خود بخود روشن میشه اما بگم که خط تلفنی به مودم دایل آپش وصل نیست . هیچ گزینه ای که باعث بشه سیستم روشن بشه فعال نیست . نه کی برد نه گزینه های روشن شدن اتوماتیک ، نه چیز دیگه ای تنها دستگاهی که بوسیله USB بهش وصله یه مودم ADSL هستش.
که قبلا هم این بهش وصل بود اما روشن نمیشد . الان طوری شده که هر چند دقیقه یه بار سیستم روشن میشه بطوری که باید برقش رو بکشم

تازه

وقتی برق رو به سیستم وصل میکنم تا 5 دقیقه طول میکشه که سیستم روشن بشه . تو فاصله 5 دقیقه هرچی کلید کیس رو میزنم که روشن بشه ، انگار برق نداره اما بعد از 5 دقیقه سیستم روشن میشه !
1- اگه مثلاً برق بره اين گزينه تعيين ميکنه که بعد که برق اومد چگونه عمل کنه، معمولاً 3 حالت داره: ON، OFF، Last. اولی و دومی که معلومه سومی هم يعنی اينکه آخرين وضعيت تکرار بشه.
2- اين گزينه مشخص کننده نوع Standby سيستم هست. S3 يا STR که مخفف Suspend to ram هست نوع جديدتر هست و صرفه جويی بيشتری در مصرف برق ميکنه به اين ترتيب که برق hard و فنها و غيره قطع ميشه و صرفاً مينبورد و رم برق داره.
3- بررسی کن ببين خازنهای مينبورد تغيير ظرفيت نداده باشن، اين موضوع معمولاً به صورت بادکردگی خازنها نمايان ميشه.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این مادربرد چه طوره ؟
قیمتش در چه حدوده ؟ کاراییش همچنین ؟
MSI K72 Delta2 FSR

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مادربرد خوبی هست برای سوکت A AMD

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

1- S1(POS) .
2- S3 (STR )
این دو تا چه میکنن ؟

اما سوال سوم

تازه

احتمال خرابی پاور یا اتصال کوتاه بین برد و سینی کیس یا اشکال تو قسمت تغذیه برد هست

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
1- اگه مثلاً برق بره اين گزينه تعيين ميکنه که بعد که برق اومد چگونه عمل کنه، معمولاً 3 حالت داره: ON، OFF، Last. اولی و دومی که معلومه سومی هم يعنی اينکه آخرين وضعيت تکرار بشه.
2- اين گزينه مشخص کننده نوع Standby سيستم هست. S3 يا STR که مخفف Suspend to ram هست نوع جديدتر هست و صرفه جويی بيشتری در مصرف برق ميکنه به اين ترتيب که برق hard و فنها و غيره قطع ميشه و صرفاً مينبورد و رم برق داره.
3- بررسی کن ببين خازنهای مينبورد تغيير ظرفيت نداده باشن، اين موضوع معمولاً به صورت بادکردگی خازنها نمايان ميشه.

مرسی از اینکه جواب دادی . اما منظورت رو از قسمت اول نگرفتم چطوری یعنی برق اومد عمل کنه ؟ وقتی من کلید پشت پاور رو بزنم تا بیام کلید کیس رو بزنم که روشن شه 5 دقیقه وقت میگیره . این گزینه باعث اینکار نشه ؟
میشه بیشتر توضیح یدی :)

احتمال خرابی پاور یا اتصال کوتاه بین برد و سینی کیس یا اشکال تو قسمت تغذیه برد هست
مرسی از لطفت
خرابی پاور ؟ منظورته ؟ پاور من 500 W پاسکال هستش !
من هیچ موردی با پاورم ندارم ، حتی یه بار هم ریست نشده ، قطعی برق نداشتم
البته اینو هم بگم که وقتی کلید پشت پاور رو میزنم یه صدای سوت خیلی خیلی ریزی میاد
اتصال به بدنه رو هم چک میکنم . تازه گی ها اینطوری شده قبلا اینطوری نبود

در مورد خود بخود روشن شدن سیستم هم فکر می کردم مودم ADSL باعث اینکار میشه ! که اینم نبود سیستم عصری هم بعد از اینکه خاموشش کردم خودش روشن شد جالب اینکه فقط یه بار این اتفاق می افته تا صبح تو برق بود اما یه بار هم روشن نشد .
اما وقتی کابل USB مودم وصل باشه مدام روشن میشه
شنبه که پدرم در اومد هی روشن میشد . اما دیروز با اینکه کابل USB مودم رو کشیده بودم باز هم روشن شد .( فقط یه بار)

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گفتم که بين DVB و ريسيور فرقی نيست. نميتونی از زير موکت يا فرش يا گوشه ديوارها سيم رد کنی ؟

نه در وسط راه هست و کف هم سرامیک! خیلی ضایع هستش!
چیزی مثل این وایرلس ها که تصویر رو سند می کنند میخوام!!!
وحید

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از اینکه جواب دادی . اما منظورت رو از قسمت اول نگرفتم چطوری یعنی برق اومد عمل کنه ؟ وقتی من کلید پشت پاور رو بزنم تا بیام کلید کیس رو بزنم که روشن شه 5 دقیقه وقت میگیره . این گزینه باعث اینکار نشه ؟

مرسی از لطفت
البته اینو هم بگم که وقتی کلید پشت پاور رو میزنم یه صدای سوت خیلی خیلی ریزی میاد

در مورد خود بخود روشن شدن سیستم هم فکر می کردم مودم ADSL باعث اینکار میشه ! که اینم نبود سیستم عصری هم بعد از اینکه خاموشش کردم خودش روشن شد جالب اینکه فقط یه بار این اتفاق می افته تا صبح تو برق بود اما یه بار هم روشن نشد .
شنبه که پدرم در اومد هی روشن میشد . اما دیروز با اینکه کابل USB مودم رو کشیده بودم باز هم روشن شد .( فقط یه بار)

متاسفانه پاورهای 500 وات پاسکال real نیست . حداکثر 200-230 وات خروجی داره که برای مصرف امروزه کم هست . حداقل یک پاور 330 real لازم دارید که گرین بهترین گزینه هست حدود 28 تومن

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
متاسفانه پاورهای 500 وات پاسکال real نیست . حداکثر 200-230 وات خروجی داره که برای مصرف امروزه کم هست . حداقل یک پاور 330 real لازم دارید که گرین بهترین گزینه هست حدود 28 تومن

مرسی از جوابت

امروز اومدم باتری بایوس رو درآوردم و برق رو هم کشیدم
گذاشتم کامل تخلیه شد بعد از یه ساعت وقتی زدم به برق در حدود یک ربع طول کشید تا برق اومد و سیستم روشن شد البته یه سوت بسیار ریزی هم می کشید
وقتی که روشن شد سیستم رو خاموش کردم یه چیزی جلب توجهم کرد اونم این بود که همانطور که می دونید کلیدی هست در روی کی برد بنام کلید عملگر دوم که مخصوص افیس هستش ( کی برد Fous FK8500 ) اون خاموش بود
وقتی کلید کیس رو زدم کم کم شروع شد به روشن شدن همین که لامپ کلید روشن شد ( یعنی برق دار شد ) سیستم روشن شد .
دوباره خاموشش کردم ، عین این اتفاق افتاد. دیگه داره برام مسجل میشه که از پاوره

حال یه سوال دارم اگه موردی تو پاور هست چرا داره برق رو بدون مشکل میده و الان که دارم می نویسیم سیستم بدون موردی داره کار میکنه و نمی دونم دیگه چیه این وسط که داره برام مشکل ساز میشه

قطعاتی که دارم رو سیستم :

1- کارت ویدئو 2- دوتاCDRom که یکیش رایتره 3- مودم
مادر برد گیگا 848 و 2.8 فول
فکر نمی کنم اینا بخوان چنان برقی رو مصرف کنن که پاور نتونه بکشه

البته از گارانتی پاورم یه نه ماهی مونده فردا باید صحبت کنم ببینم که چکار بکنم پاور رو باز کنم بدم تا به گارانتی ارسال کنند یا نه ؟
راستی مرکز این پاورهای پاسکال کجاست ؟

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید پاور شما اگر بخوام کامل توضیح بدم . استاندارد نیست . حتما یک 330 real گرین بخرید . پاور استاندارد باعث میشه تمام قطعات کارشون رو درست انجام بدهند

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

مرسی از لطفت

من درباره يه سيستم سالم گفتم نه سيستم شما. در ضمن زدن کليد صفر و يک پشت کيس اين تنظيم را ملغی ميکنه.
شما پاور رو عوض کن به صورت آزمايشی. ضمن اينکه گفتم مينبورد رو هم برای بادکردگی خازنها نگاه کن.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
مرسی از جوابت

امروز اومدم باتری بایوس رو درآوردم و برق رو هم کشیدم
گذاشتم کامل تخلیه شد بعد از یه ساعت وقتی زدم به برق در حدود یک ربع طول کشید تا برق اومد و سیستم روشن شد البته یه سوت بسیار ریزی هم می کشید
وقتی که روشن شد سیستم رو خاموش کردم یه چیزی جلب توجهم کرد اونم این بود که همانطور که می دونید کلیدی هست در روی کی برد بنام کلید عملگر دوم که مخصوص افیس هستش ( کی برد Fous FK8500 ) اون خاموش بود
وقتی کلید کیس رو زدم کم کم شروع شد به روشن شدن همین که لامپ کلید روشن شد ( یعنی برق دار شد ) سیستم روشن شد .
دوباره خاموشش کردم ، عین این اتفاق افتاد. دیگه داره برام مسجل میشه که از پاوره

حال یه سوال دارم اگه موردی تو پاور هست چرا داره برق رو بدون مشکل میده و الان که دارم می نویسیم سیستم بدون موردی داره کار میکنه و نمی دونم دیگه چیه این وسط که داره برام مشکل ساز میشه

قطعاتی که دارم رو سیستم :

1- کارت ویدئو 2- دوتاCDRom که یکیش رایتره 3- مودم
مادر برد گیگا 848 و 2.8 فول
فکر نمی کنم اینا بخوان چنان برقی رو مصرف کنن که پاور نتونه بکشه

البته از گارانتی پاورم یه نه ماهی مونده فردا باید صحبت کنم ببینم که چکار بکنم پاور رو باز کنم بدم تا به گارانتی ارسال کنند یا نه ؟
راستی مرکز این پاورهای پاسکال کجاست ؟
اصفهان، ميدان انقلاب، پاساژ انقلاب، طبقه چهارم، پاسکال سيستم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه در وسط راه هست و کف هم سرامیک! خیلی ضایع هستش!
چیزی مثل این وایرلس ها که تصویر رو سند می کنند میخوام!!!
وحید
من وايرلس ها رو نميشناسم. ميتونی از توی داکتهای آنتن داخل ديوار رد کنی.

بالا