منم هستمراپید اجازه 25 گیگ دان را توی 5 روز میده یهنی روزی 5گیگ.
تا حالا 3نفر زیر یک گیگ دان داریم. 2تا دیگه میخواهیم سریعتر لطفا.
سهم هر نفر 4150 تعیین شده. (6نفر با دانلود کلی 5 گیگ).
منم هستمراپید اجازه 25 گیگ دان را توی 5 روز میده یهنی روزی 5گیگ.
خوب اينجا يك سوال پيش مي آيد كه چه تضميني بر اجراي اين سهميه بندي وجود داره تا كسي بيش از سهمش دانلود نكنه و حق ديگران پايمال نشه؟راپید اجازه 25 گیگ دان را توی 5 روز میده یهنی روزی 5گیگ.
میتونیم به همدیگه اعتماد کنیمخوب اينجا يك سوال پيش مي آيد كه چه تضميني بر اجراي اين سهميه بندي وجود داره تا كسي بيش از سهمش دانلود نكنه و حق ديگران پايمال نشه؟
اکنت برای دوست عزیز علی تک ارسال شد.میتونیم به همدیگه اعتماد کنیم![]()
سلام خدمت شما دوستان گرامی
تا حالا فقط 2 نفر از کسانی که اعلام آمادگی کردند پول را ریختند .(البته اکنتم گرفتند.)
ما همجنان منتظر وستان دیگه که اعلام آمدگی کردند و روی حرفشون هم مبلغ پایین اومد هستیم که بیاند و پول را به حساب واریز کنند .
توجه کنید که اکانتهمین الان در حال کاره پس هر چی دیرتر پول را بریزید سهم خودتون می سوزه.
ممنونم.
من که چند روزه پول رو ريختم باز هم داره اکونتم ميسوزه :ديسلام خدمت شما دوستان گرامی
تا حالا فقط 2 نفر از کسانی که اعلام آمادگی کردند پول را ریختند .(البته اکنتم گرفتند.)
ما همجنان منتظر وستان دیگه که اعلام آمدگی کردند و روی حرفشون هم مبلغ پایین اومد هستیم که بیاند و پول را به حساب واریز کنند .
توجه کنید که اکانتهمین الان در حال کاره پس هر چی دیرتر پول را بریزید سهم خودتون می سوزه.
ممنونم.
منظورت از سوختن اكانت چيه؟من که چند روزه پول رو ريختم باز هم داره اکونتم ميسوزه :دي
بسم الله الرحمن الرحیمآقا اينجا كي اكانت رپيدشير باپوينت و قيمت مناسب مي فروشه از powerdll هم كه خبري نيست من قبلآ از اون مي خريدم كسي ميتونه كمك كنه
با يك اكانت، همزمان و در آن واحد،چند نفر مي توانند دانلود كنند؟سلام به دوستان
یک اکنت 1ماهه هست هر کی خواست شریک شه بگه فقط فوری (پ خ کنید .).
فقط 3نفر هر نفر 2 تومن (30 روزه).
درضمن اون 5 نفر دوستی که اکنت 4ماهه را گرفتند ای پی هاشون را بدند (هر کس می بایست روزی 700 مگ دانلود کنه یعنی با 128 باید 8 ساعت در روز دانلود کنه یک کسی بیشتر دانلود می کنه لطفا نکنه .....)
سلام نفرات مهم نیست حجم مهمه.با يك اكانت، همزمان و در آن واحد،چند نفر مي توانند دانلود كنند؟