• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اکانت راپید شیر شریکی

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
سلام نفرات مهم نیست حجم مهمه.

کی پس اکنت را عوض کرده؟ اینجا قرار به اعتماد بود مگه نه؟
یک نفر پس را عوض کرده (با توجه به اینکه من اکنت را به دوستان دادم لطف کنه پس را برگردونه و گرنه .....)
تمام کسانی که این پس را داشتند:
2 سهم Caffeine
;ali_tk 1 سهم
;mehryar تک سهم
; mhd2005mhd ک سهم
و خودم
همه هم با پست بالا و سابقه دار پی تی اند . (اصلا باورم نمی شد ....)
من تصميم داشتم شريك شوم.
خوب شد عجله نكردم.
بد زمونه اي شده!

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
سلام نفرات مهم نیست حجم مهمه.

کی پس اکنت را عوض کرده؟ اینجا قرار به اعتماد بود مگه نه؟
یک نفر پس را عوض کرده (با توجه به اینکه من اکنت را به دوستان دادم لطف کنه پس را برگردونه و گرنه .....)
تمام کسانی که این پس را داشتند:
2 سهم Caffeine
;ali_tk 1 سهم
;mehryar تک سهم
; mhd2005mhd ک سهم
و خودم
همه هم با پست بالا و سابقه دار پی تی اند . (اصلا باورم نمی شد ....)

دوست عزيز سو تفاهم نشه ولي شما از کسي که خريديد مطمئن بوده ؟! من نمي دونم از کي خريديد پس توهين

نباشه به اون شخصي که شما ازش اکانت خريديد ، ولي خب اين احتمال هم ميشه در نظر گرفت :)

bigdivxmovie

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز سو تفاهم نشه ولي شما از کسي که خريديد مطمئن بوده ؟! من نمي دونم از کي خريديد پس توهين

نباشه به اون شخصي که شما ازش اکانت خريديد ، ولي خب اين احتمال هم ميشه در نظر گرفت :)
سلام
بله اون شخص مطمن بوده
در ضمن من اپشن کنترل پانل را عوض کردم

دوستان من یک اکنت 1ماهه داشتم خواستم اشتراکییش کنم حالا دیگه نمی شه فعلا میدم بچه ها ببینم چی میشه.
سلام
واقعا متاسفم از کسی که این دزدی را کرده به هر حال من یک اکنت 1 ماهه خریدم و فعلا بتون میدم تا ببینیم چی میشه بالخره همه ما هزینه کردیم
عجب ملت بی مرامی هستیم ما .

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
يه يك نفر شريك مطمئن و متعهد :D:D با دانلود محدود حداكثر 5 گيگ در روز نيازمنديم سريعتر پ.خ بزنه هركي داوطلبه :)

يك نفر اعلام آمادگي كرده يكي ديگه رو هم مي خوايم داوطلبين عزيز توجهداشته باشند محدوديت 5 گيك در روز

mhd2005mhd

Registered User
لایک‌ها
2
به هر حال بايد به اين نتيجه رسيد که بايد اکانت شريکي نگيريم يا اينکه اگه گرفتيم بيشتر از 2 نفر شريک نشيم .
اين آقا يا خانم هم هر کي هست معلومه که از اول هم بيشتر از حد تعيين شده دانلود ميکرد و بيشتر از اينها نياز به دانلود داشته چون اکثراً ظرفيت 25 گيگ توي اين چند روز تکميل بوده و خود من و احتمالاً بقيه دوستان نميتونستيم دانلود کنيم مگر در ساعات اوليه شارژ . اين نشون ميده که احتمالاً ايشون اکانت اينترنت نامحدود داشته . اگه مثل بنده فقط مي تونست شبها از ساعت 3 الي 7 و نهايتاً 700 مگ (به علت داشتن اينترنت رايگان تو اون ساعت ) دانلود داشته باشه ديگه نيازي به اين کار نداشت مگه اينکه مشکل رواني داشته باشه . به هر حال فقط ميشه براي ايشون ابراز تاسف کرد و اميدوار بود که از کار خودش پشيمون بشه و اکانت رو برگردونه .انشاالله.

خير و شر هر عمل کز آدمي سر ميزند ................ زان عمل مزدش بزودي پشت در ،در ميزند

bigdivxmovie

Registered User
لایک‌ها
0
به هر حال بايد به اين نتيجه رسيد که بايد اکانت شريکي نگيريم يا اينکه اگه گرفتيم بيشتر از 2 نفر شريک نشيم .
اين آقا يا خانم هم هر کي هست معلومه که از اول هم بيشتر از حد تعيين شده دانلود ميکرد و بيشتر از اينها نياز به دانلود داشته چون اکثراً ظرفيت 25 گيگ توي اين چند روز تکميل بوده و خود من و احتمالاً بقيه دوستان نميتونستيم دانلود کنيم مگر در ساعات اوليه شارژ . اين نشون ميده که احتمالاً ايشون اکانت اينترنت نامحدود داشته . اگه مثل بنده فقط مي تونست شبها از ساعت 3 الي 7 و نهايتاً 700 مگ (به علت داشتن اينترنت رايگان تو اون ساعت ) دانلود داشته باشه ديگه نيازي به اين کار نداشت مگه اينکه مشکل رواني داشته باشه . به هر حال فقط ميشه براي ايشون ابراز تاسف کرد و اميدوار بود که از کار خودش پشيمون بشه و اکانت رو برگردونه .انشاالله.

خير و شر هر عمل کز آدمي سر ميزند ................ زان عمل مزدش بزودي پشت در ،در ميزند
بچه ها اگه هرکس ای پی شا بده می تونم بگم کی بوده که مصرفش زیاد بوده و خدایی نکرده این کار را کرده
از بین اقا یون فقط یکی پی ام نزده بگه من بودم اگه تا چند ساعت دیگه نیاد اسمش را اعلام میکنم.

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا اينجا كي اكانت رپيدشير باپوينت و قيمت مناسب مي فروشه از powerdll هم كه خبري نيست من قبلآ از اون مي خريدم كسي ميتونه كمك كنه
سلام
زودتر مبلغ هر نفر رو اعلام کنید تا اکانت جدید خریداری بشه.
چون قبلی تمام امروز تمام شد.
مرسی

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
زودتر مبلغ هر نفر رو اعلام کنید تا اکانت جدید خریداری بشه.
چون قبلی تمام امروز تمام شد.
مرسی

اقا قدري تامل كن از تيم قبلي ما 2 نفر كشيدن كنار 2 نفر هم بهم پي ام دادن فردا قطعي مشخص ميشه

bigdivxmovie

Registered User
لایک‌ها
0
خوب همه میگند این پس عوض کردن کار اون ها نیست ............(نه پس آقا .... میاد میگه من بودم؟)
اون شخصی که بوده خواهش میکنم پس را برگردونه این حق دیگران هم بوده ضایعش نکن لطفا خواهش میکنم.

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
به 2 نفر داوطلب جهت خريد اشتراكي اكانت رپيدشير بصورت يك ماهه نيازمنديم سقف دانلود در روز 1 گيگ

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
خوب همه میگند این پس عوض کردن کار اون ها نیست ............(نه پس آقا .... میاد میگه من بودم؟)
اون شخصی که بوده خواهش میکنم پس را برگردونه این حق دیگران هم بوده ضایعش نکن لطفا خواهش میکنم.

سلام من هستم. سقف دانلود هم زیر 700 مگ.
شما كه قبلا اكانت چند ماهه گرفته بوديد؟

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب، دیگه کسی نبود؟

mhd2005mhd

Registered User
لایک‌ها
2
سلام . بچه ها 2 نفر جهت گرفتن اكانت 1 ماهه لازم داريم . سقف دانلود 1 گيگ هست . كلاً 4 نفر ميشيم .
فكر ميكنم بشه اكانت 1 ماهه رو 6000 تومن گرفت كه ميشه نفري 1500 .

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خب بالاخره مثل اينکه اينترنت ما هم وصل شد و اگر تيمي هست که جا داره من هم بازي :)

گروه friends_dvd چون خيلي گروه خوبي بود ولي فکر کنم تکميل باشن .. من که جون بکنم همون 1 گيگ فکر نکنم

بشه فکر کنم همون 600- 700 مگ بشه در روز..

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
منم کسی اگه مایله شریک میشم.
اگرم نیست که الان من هستم. کس دیگه ای هم اگر هست باهم بگیریم.

A.Farokhzad

Registered User
لایک‌ها
3
با درود
من هم ماهانه نزديك به 1 گيگابايت دانلود دارم و براي يك اكانت حاضرم تا 3000 تومن در ماه نيز بپردازم.
اميدوارم تعداد به حد كافي جمع شود تا شريكي يك اكانت تهيه كنيم.

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
پی ام دادم به اون دو تای بالایی که اگر هستند شریک بشیم.
ممنون

bigdivxmovie

Registered User
لایک‌ها
0
شما كه قبلا اكانت چند ماهه گرفته بوديد؟

اون که دیدی چی شد مگه پیگیر نبودی؟
خوب، دیگه کسی نبود؟

ما هستیم
سلام . بچه ها 2 نفر جهت گرفتن اكانت 1 ماهه لازم داريم . سقف دانلود 1 گيگ هست . كلاً 4 نفر ميشيم .
فكر ميكنم بشه اكانت 1 ماهه رو 6000 تومن گرفت كه ميشه نفري 1500 .

من هستم فقط شماره بده یا بگو بگیرم من هم اکانت نیازم

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
من کماکان هستم. اگه شما هم هنوز اکانت نگرفتی فکر کنم آقای A.Farokhzad هم باشه. اکانت 7-8 تومنی فکر کنم 3 نفر مناسب در بیاد.
بهم خبر بدید.

بالا