کاملا تا یید میشه به نکته خوبی اشاره کردید مجله فیلم از همون سالای دهه شصت و اوایل هفتاد با تعریف و تمجید و حمایت بی شمار از امسال تارکفسکی و در وطنی ها سینمای ایرانو به همین فاضلابی فرو برد که الان توشه
مگه گدار کیه که من نمیتونم رو حرفش حرف بزنم؟
رو چه ملاکی این حرفو میزنی؟ آخه از کجا میگی کیا رستمی یه سر و گردن بالاتره؟ اونم با این قاطعیت . اگه معیارمونو imdb بگذاریم که سلیقه همه رو پوشش میده مگه همین شهر خدا نیست که تو 50 تاست مگه سینمای مکزیک نبود که الخاندرو گونزالز ایناریتو رو تربیت کرد فیلمای اون تو imdb کجا و کیا رستمی کجا اصلا چند نفر فیلماشو دیدن ؟؟؟ اگه حرف منو قبول نداری یه تاپیک بذار بپرس چن نفرن که فیلمای این آقا رو دیدن ؟
مگه سینمای یک کشور وحی منزله که نمیشه زیر سوالش برد؟؟؟؟!!!!! سینمای مملکت خودمونه دلمونم براش میسوزه انتقادم ازش میکنیم که هیچ میتونیم کلا نفیشم کنیم
این چه اسمیه واسه جشنواره سینمایی مملکت درست کردن
صد در صد سینمایی که با منتقدین معلوم الحال بالا رفته و به هیچ جا نخواهد رسید
اون مثال بود که کیارستمی را سینمای ایران بزرگ نکرده بلکه در سینمای جهان چهره ای شناخته شده است بعنوان یک سینما گر حرفه ای
من نگفتم شما نمی تونی از یک سینما انتقاد کنی یا نفیش کنی میگم لاقل در مرود فیلمهای که میبینی با دلیل صحبت کن من اسم چند تا فیلم را آوردم که در جشنواره های خارجی هم جوایز گرفته اند
شما میگی این سینما کلا بدرد نمی خوره و آن را نفی میکنی خوب من میگم در این سینما بعضی فیلم ها خیلی بهتر از بعضی فیلمهای خارجی هست حالا تو میگی نیست من میخوام بدونم چقدر فیلم های ایرانی را دیده ای
تو میگی مکزیک الخاندرو گونزالز ایناریتو رو تربیت کرد من میگم ایران کیارستمی را در سطح جهان تربیت کرد
تو میگی این سینما هیچی نیست چرا همین سینمای هیچی در جشنواره های خارجی برای بعضی فیلم هایش جایزه میگیره
باز من میگم نمی خوام بگم که این سینما بهتر از سینمای غرب است شما میگید سینما مکزیک بالاتر از سینمای ماست خوب منم میگم سینما ایران هم دارای سطحی قوی است اما نه در تمامی سطوح
شما میگی که چون این سینما از طریق دولت بودجه میگیره پس سینمای بدرد نخوریه من نمی فهمم که این چه عیبی داره
اینکه مجبورند با این همه محدودیت در ساخت فیلم ، فیلمی مثل طعم گیلاس را درست کنند این نشان دهنده ضعف کارگردان است
شما الان همان الخاندرو گونزالز در محیطی آزاد می تونند از هر چیزی استفاده کنند آیا فیلم ساختن و گفتن حرف در آنجا راحت تر از اینجا نیست