• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو لیگ ایران چه خبره!!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
واقعا مسخرست
الان 3 هفته هست تو لیگ ایران استقلال پرسپولیس عین هم دارن نتیجه می گیرن
یه جورایی تابلو که پشت قضیه خبراییه
امروز بازیکنای استقلال پرسپولیس تو زمین پیاده روی می کردن
توداربی هم تابلو بود که دارن واسه تساوی بازی می کنن
هفته ی قبلش هم هر 2تاشون به اصفهانی ها باختن
معلوم نیست کار کیه!!!
ولی من می گم زیر سر این بازیکن ها می تونه باشه
خیلی نامرد هر کسی که داره این کارو می کنه
دقیقا رفتن رو اعصاب ملت....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا مسخرست
معلوم نیست کار کیه!!!
به به تاپیک جدید...

سال شکوفایی و نو آوری هست دیگه :پی:
ولی به نظرم این دو تیم در بحران قرار گرفتند و این تعطیلات 20 روزه میتونه مدت زمان خوبی برای خارج شدن از بحران باشه....

پ ن :فکر کنم اگه توی قسمت بحث و بررسی لیگ برتر میگفتید که برای این منظور زده شده ، فروم نمای بهتری پیدا کنه....

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
چه جالب !!!!!!!!
کاری کیه ؟ من میگم کاره ساکت بی همه چیزه :D
پولشون زیاده بازیکنان این 2 تیم رو هم خریدن

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چه جالب !!!!!!!!

نه
کار هیچ کس نیست غیر از خود بازیکنای خود فروش
لج کردن با مربیاشون
اصلا چند تا صحنه تابلو بود
گل سومی که استقلال خورد...طالب لو وقتی هنوز بازکن اقدام به شوت نکرده بود شیرجه زد که من خندم گرفت
رودباریان گذاشت بازکن از رد بشه بعد خودشو انداخت رو زمین که یعنی شیرجه زده باشه
چند صحنه ی متوالی بازیکن ها توپ جلو پاشون بود ولش کردن تا توپ بیوفته جلو پای حریف

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نه
کار هیچ کس نیست غیر از خود بازیکنای خود فروش
لج کردن با مربیاشون
اصلا چند تا صحنه تابلو بود
گل سومی که استقلال خورد...طالب لو وقتی هنوز بازکن اقدام به شوت نکرده بود شیرجه زد که من خندم گرفت
رودباریان گذاشت بازکن از رد بشه بعد خودشو انداخت رو زمین که یعنی شیرجه زده باشه
چند صحنه ی متوالی بازیکن ها توپ جلو پاشون بود ولش کردن تا توپ بیوفته جلو پای حریف

میخواین برای این هم از سپاهان امتیاز کم کنن ؟

چه جالب !!!!!!!!

ساکت چی ؟ شما همیشه اینجوری حرف میزنی ؟ یا اینکه بخش فوتبال رو ملک طلق خودت میدونی که هر چی دوست داری میگی ؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اما اين حاشيه ها پدر اين دو تيم رو دارند درميارند
اما اين پرسپوليس چه گندي داره ميزنه يعني اعصاب ندارند ميبازند بدجوري ميبازند استقلال هم كه ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

ساکت چی ؟ شما همیشه اینجوری حرف میزنی ؟ یا اینکه بخش فوتبال رو ملک طلق خودت میدونی که هر چی دوست داری میگی ؟

من متوجه حرفتون نشدم
شاید منظور من و اشتباه برداشت کردین؟
من چیکار سپاهان دارم
می گم بازیکنای این دوتیم برای باند بازی و مشکلی که با مربیاشون دارن؛می خوان به احساس میلیون میلیون ادم گند بزنن
والله اگه به منه می گم همه ی بازیکن های پرسپولیس رو بریزن بیرون از امید و جوانان استفاده کنن که هر نتیجه ای گرفتن بدونیم جوون هستن و بی تجربه
اخ که رودباریان و شیث و اشوبی و هر خری دیگه تو بازی رو می خواستم خفه کنم بس که تابلو داشت وا می داد
اخه بی انصافا شما که دارید خود فروشی می کنید حداقل یه جوری کار کنید من هوادار نفهمم :hmm:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوستان مزاح کردند ، Last monarch عزیز
همیشه نباید هر چیزی رو جواب داد ، بعضی هاشم باید نادیده گرفت....

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
واقعا مسخرست
معلوم نیست کار کیه!!!

ببخشیدا ...
این تابلو هارو از کجا آوردین شما !!؟

تا جایی که من یادمه همیشه سر تیم های شهرستانی رو برای استقلال (بیشتر) و پرسپولیس (کمتر) می بریدن .

هر چند شخصا زیاد به این چیزا اعتقادی ندارم . تنها چیزی که توی ایران داره حکم رانی می کنه مطبوعات هستند و نه هیچ نهاد و شخص و مرجع دیگه ای ..

پرسپولیس به دست های پشت پرده نباخت , بلکه به حاشیه های وحشتناک مطبوعات باخت و البته پرسپولیس اسیر مشکلات داخلی خودش شد مخصوصا اون 6 امتیاز کسر شده و 6 امتیاز های آینده .

خبری هم از تابلو نیست ...

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشیدا ...

تا جایی که من یادمه همیشه سر تیم های شهرستانی رو برای استقلال (بیشتر) و پرسپولیس (کمتر) می بریدن .

هر چند شخصا زیاد به این چیزا اعتقادی ندارم . تنها چیزی که توی ایران داره حکم رانی می کنه مطبوعات هستند و نه هیچ نهاد و شخص و مرجع دیگه ای ..

پرسپولیس به دست های پشت پرده نباخت , بلکه به حاشیه های وحشتناک مطبوعات باخت و البته پرسپولیس اسیر مشکلات داخلی خودش شد مخصوصا اون 6 امتیاز کسر شده و 6 امتیاز های آینده .

بهروز جان الآن خيلي وقته كه قضيه سربريدن برعكس شده . نميدونم چرا ولي ظاهرا" از قدرت گرفتن استقلال و پرسپوليس (به خاطر هواداي زيادشون) ميترسند! قبلا" لازم بود كه اونطوري مردم رو راضي نگه دارند ... ولي الآن ظاهرا" ديدا" مردم همه ناراضي هستند ... پس نبايد خيال مردم از بابت فوتبال و بقيه ي مسائل راحت شه كه احيانا" وقتشون رو صرف فكر كردن به سياست نكنند !

الآن وقت حكمراني تيمي مثه سپاهان با مدير عاملي ساكت( كه طبق اطلاعات درست يا اشتباه بنده از سران اطلاعات كشور هست) شده !

ببين ، پرسپوليس فصل پيش يه مديري داشت (انصاري فرد ) ، كه هم آدم خيلي كار درستي بود و هم ورزشي بود ! پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر بهترين بازيهاش رو اون موقع انجام داد ! هرچند مطبوعات خيلي سر پرسپوليس فشار مي آوردند ولي مثلا" پارسال وقتي اختلاف دنيزلي و استيلي مشخص شد ، استيلي رو با اردنگي انداختند بيرون! چون تيم دنبال حاشيه نبود ... پرسپوليس پارسال سوم شد ... ولي همه ي هوادارا ازش راضي بودند ! حتي پرسپوليس تو نيمه نهايي جام حذفي جلو بيش از صدهزار تماشاگر آزادي 4-1 به سپاهان باخت ولي بازم هوادارا از مديرعامل و مربي گله ي چنداني نداشتند ! ولي امسال از اول يه مدير سياسي اومد ! فكر ميكني تيمي كه ميلياردي خرج ميكنه واسه قهرماني تو يك فصل ، 100 ميليون تومن نداره بده كه به خاطر ندادنش با كم شدن 6 امتياز عملا" قهرماني غير ممكن شه و تيم به هم بريزه ؟ آخه از شروع ليگ كدوم تيم با اختلاف بيشتر از 6 امتياز قهرمان شده بود ؟ كه بخوان با كم شدن امتياز بازم پرسپوليس اميد قهرماني داشته باشه ؟

مطبوعات به ظاهر خصوصي هم ريششون گرو دولت هست ! و بايد يه جاهايي هم به ساز اونا برقصند !ولي ظاهرا" بالاخره دارن گاف ميدن ...

يا مثلا" من اصلا" از قلعه نوعي خوشم نمياد ولي تا ديدن قلعه نوعي استقلال رو قهرمان كرد و محبوب شد و .... / سه سوت قلعه نوعي رو كردن مربي تيم ملي ! بعدهم به يه شكل بدي انداختنش بيرون ! كه فكر ميكنم هدفشون فقط جلوگيري از قدرت گرفتن استقلال بود!

واقعا" عجيب هست كه بخوايم بگيم همچين اتفاقهايي از روي قصد و غرض نيست !

قبل از دربي ...پرسپوليس كه جلو ذوب ظاهرا" فلج شده بود ! و استقلال هم كه به سپاهان باخت !

در بازي دربي براي جلوگيري از آشوب هاي احتمالي تيم هاي برنده وبازنده ، اول گذاشتن استقلال يه گل مفت بزنه ... بعدش هم كه استقلاليها خودشون رو به فلجي زدند تا پرسپوليس مساوي كنه ! و من فكر ميكنم حتي گلزنان بازي هم از قبل مشخص شده بودن و نحوه ي گل زدن! بعد از مساوي هم كه فقط پاسكاري كردن....

بعد از دربي .. استقلال اونجوري جلوي پگاه له شد ... و پرسپوليس هم جالب بود كه 4-0 عقب افتاده بود ... ولي دقيقا" گل آخري كه زد .. من با تمام وجودم حس كردم كه اس.اهواز آوانس داد به پرسپوليس!!

سابقه نداشته استقلال و پرسپوليس همچين شرايط بد مشابهي داشته باشند !

الآن هرچي محروم و جريمه هست .. هر هفته ميشنويم كه از پرسپوليس و استقلال هست !
هرچي بي پولي و بد بختي هست ... واسه استقلال و پرسپوليسه!
قبلا" يادمه ميگفتن ملوان 10 ميليون نداره پول بازيكناشو بده ... ولي الآن بازيكناش همه بنز سوار شدن ! و ميره بازيكن خارجي ميخره !!!
قبلا" بازيكن خودش رو ميكشت كه علي پروين ببينتش و بيارش پرسپوليس ... ولي حالا ... !!

اينا اتفاقي نيستند ....

و كلام آخر اينكه تا وقتي اين دو تا تيم زير نظر تربيت بدني و گوسفندان محترم باشه ... همين وضع ادامه داره و بدترم ميشه !

اگر خصوصي شد ... اون هم با سهام داران خارجي ... مطمئن باشيد كه تو آسيا ... هيچ تيمي جلودار اين دو تيم نيست !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بهروز جان الآن خيلي وقته كه قضيه سربريدن برعكس شده . نميدونم چرا ولي ظاهرا" از قدرت گرفتن استقلال و پرسپوليس (به خاطر هواداي زيادشون) ميترسند! قبلا" لازم بود كه اونطوري مردم رو راضي نگه دارند ... ولي الآن ظاهرا" ديدا" مردم همه ناراضي هستند ... پس نبايد خيال مردم از بابت فوتبال و بقيه ي مسائل راحت شه كه احيانا" وقتشون رو صرف فكر كردن به سياست نكنند !

الآن وقت حكمراني تيمي مثه سپاهان با مدير عاملي ساكت( كه طبق اطلاعات درست يا اشتباه بنده از سران اطلاعات كشور هست) شده !

ببين ، پرسپوليس فصل پيش يه مديري داشت (انصاري فرد ) ، كه هم آدم خيلي كار درستي بود و هم ورزشي بود ! پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر بهترين بازيهاش رو اون موقع انجام داد ! هرچند مطبوعات خيلي سر پرسپوليس فشار مي آوردند ولي مثلا" پارسال وقتي اختلاف دنيزلي و استيلي مشخص شد ، استيلي رو با اردنگي انداختند بيرون! چون تيم دنبال حاشيه نبود ... پرسپوليس پارسال سوم شد ... ولي همه ي هوادارا ازش راضي بودند ! حتي پرسپوليس تو نيمه نهايي جام حذفي جلو بيش از صدهزار تماشاگر آزادي 4-1 به سپاهان باخت ولي بازم هوادارا از مديرعامل و مربي گله ي چنداني نداشتند ! ولي امسال از اول يه مدير سياسي اومد ! فكر ميكني تيمي كه ميلياردي خرج ميكنه واسه قهرماني تو يك فصل ، 100 ميليون تومن نداره بده كه به خاطر ندادنش با كم شدن 6 امتياز عملا" قهرماني غير ممكن شه و تيم به هم بريزه ؟ آخه از شروع ليگ كدوم تيم با اختلاف بيشتر از 6 امتياز قهرمان شده بود ؟ كه بخوان با كم شدن امتياز بازم پرسپوليس اميد قهرماني داشته باشه ؟

مطبوعات به ظاهر خصوصي هم ريششون گرو دولت هست ! و بايد يه جاهايي هم به ساز اونا برقصند !ولي ظاهرا" بالاخره دارن گاف ميدن ...

يا مثلا" من اصلا" از قلعه نوعي خوشم نمياد ولي تا ديدن قلعه نوعي استقلال رو قهرمان كرد و محبوب شد و .... / سه سوت قلعه نوعي رو كردن مربي تيم ملي ! بعدهم به يه شكل بدي انداختنش بيرون ! كه فكر ميكنم هدفشون فقط جلوگيري از قدرت گرفتن استقلال بود!

واقعا" عجيب هست كه بخوايم بگيم همچين اتفاقهايي از روي قصد و غرض نيست !

قبل از دربي ...پرسپوليس كه جلو ذوب ظاهرا" فلج شده بود ! و استقلال هم كه به سپاهان باخت !

در بازي دربي براي جلوگيري از آشوب هاي احتمالي تيم هاي برنده وبازنده ، اول گذاشتن استقلال يه گل مفت بزنه ... بعدش هم كه استقلاليها خودشون رو به فلجي زدند تا پرسپوليس مساوي كنه ! و من فكر ميكنم حتي گلزنان بازي هم از قبل مشخص شده بودن و نحوه ي گل زدن! بعد از مساوي هم كه فقط پاسكاري كردن....

بعد از دربي .. استقلال اونجوري جلوي پگاه له شد ... و پرسپوليس هم جالب بود كه 4-0 عقب افتاده بود ... ولي دقيقا" گل آخري كه زد .. من با تمام وجودم حس كردم كه اس.اهواز آوانس داد به پرسپوليس!!

سابقه نداشته استقلال و پرسپوليس همچين شرايط بد مشابهي داشته باشند !

الآن هرچي محروم و جريمه هست .. هر هفته ميشنويم كه از پرسپوليس و استقلال هست !
هرچي بي پولي و بد بختي هست ... واسه استقلال و پرسپوليسه!
قبلا" يادمه ميگفتن ملوان 10 ميليون نداره پول بازيكناشو بده ... ولي الآن بازيكناش همه بنز سوار شدن ! و ميره بازيكن خارجي ميخره !!!
قبلا" بازيكن خودش رو ميكشت كه علي پروين ببينتش و بيارش پرسپوليس ... ولي حالا ... !!

اينا اتفاقي نيستند ....

و كلام آخر اينكه تا وقتي اين دو تا تيم زير نظر تربيت بدني و گوسفندان محترم باشه ... همين وضع ادامه داره و بدترم ميشه !

اگر خصوصي شد ... اون هم با سهام داران خارجي ... مطمئن باشيد كه تو آسيا ... هيچ تيمي جلودار اين دو تيم نيست !

تایید می شه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ببخشیدا ...

ببخشید اقا بهروز من منظورم به هیچ ارگانی نیست
جند بار گفتم منظورم با بازیکن های دو تیم هست که برای لج بازی با مربیاشون دارن کم فروشی می کنن
واقعا منظور من این قدر سخت بود؟!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من نمی گم فوتبال ایران سیاسی نیست , بلکه برعکس هست .

اما این صحبت هایی که میگید راجب شورش نکردن مردم و چه میدونم این حرفا رو قبول ندارم .
ورزش و سیاست کاملا جدا هست و هیچ ربطی از نظر عامه مردم با هم نداره .

در مورد پرسپولیس و استقلال , پیرامون اتفاقات گذشته , من فکر می کنم اگر می خواستند پرسپولیس تیم نشه که یکی مثل افشین قطبی رو نمی آوردند .
در مورد هزینه ها , به این دلیل این دو باشگاه درامد ندارند ( یک برنامه قبل از شروع فصل من این رو از زبون خود رئیس باشگاه استقلال شنیدم ) به دلیل اینکه تمام اونها رو سازمان تربیت بدنی میگیره و بعد خورد خورد بهشون پس میده .

رقم هارو وقتی نگاه می کنید کم نیستند , 300 میلیون فقط از اسپانسر , رقم کمی که نیست .
یا حال درامد های دیگر .

در مورد خصوصی سازی نیز من کاملا موافقم . اما متاسفانه اونی که باید موافق باشه نیست .
به هر حال من به تبانی توی فوتبال اعتقادی ندارم , این مشکل تیم های بزرگ توی همه دنیا هست حتی شما رئال مادرید رو هم می بینید که تیم های پایین جدول بد می بازه .

فوتبال فراتر از زمین چمن و یه استادیوم و یه دونه توپ هست و الان فوتبال دیگه یک ورزش نیست , بلکه یک صنعت هست .

پس هر چیزی می تونه توی بهتر یا بدتر شدنش نقش داشته باشه . من فکر می کنم بهتره از دید ورزشی ببینیم نه از دید سیاسی ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
باز هم می گم زیر سر بازیکن هاست
استقلال لیست فروشش لو رفته
پرسپولیس هم اکثر بازیکن هاش پایان فصل قراردادشون تموم می شه
فقط این وسط ما طرفدارا باید بریزیم بهم که اونا به هیچ جاشون بر نمی خوره

نامردن به خدا:(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
باز هم می گم زیر سر بازیکن هاست
استقلال لیست فروشش لو رفته
پرسپولیس هم اکثر بازیکن هاش پایان فصل قراردادشون تموم می شه
فقط این وسط ما طرفدارا باید بریزیم بهم که اونا به هیچ جاشون بر نمی خوره

نامردن به خدا:(
حالا شما کدوم وری هستی !!!؟

اگه پرسپولیس رو به من بدن غیر از آشوبی - سپهر - خلیلی و آقایی همه رو میریزم بیرون . یه مشب بازیکن 19 20 ساله میارم ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حالا شما کدوم وری هستی !!!؟

اگه پرسپولیس رو به من بدن غیر از آشوبی - سپهر - خلیلی و آقایی همه رو میریزم بیرون . یه مشب بازیکن 19 20 ساله میارم ...

چه عجب یه تفهامی پیدا شد:blink:
منم می گم همه رو بریزن بیرون غیر از خلیلی و اقایی و یه چندتا که بی حاشیه هستن و همه از امید و جوانان بیارن
هر نتیجه ای بگیره می دونیم رو بی تجربگیه ولی مطمئن هستیم که با تعصب بازی کردن
اکثر بازیکن ها اخر فصل قراردادشون تموم می شه...
انقدر عصبانی هستم از دیروز که حد نداره

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چه عجب یه تفهامی پیدا شد:blink:
منم می گم همه رو بریزن بیرون غیر از خلیلی و اقایی و یه چندتا که بی حاشیه هستن و همه از امید و جوانان بیارن
هر نتیجه ای بگیره می دونیم رو بی تجربگیه ولی مطمئن هستیم که با تعصب بازی کردن
اکثر بازیکن ها اخر فصل قراردادشون تموم می شه...
انقدر عصبانی هستم از دیروز که حد نداره
جالبه ... چرا تعجب حالا !!!؟
cheese.gif

من فکر می کنم اگر افشین این فصل رو هم بمونه ( که بعید می دونم ) و خودش تیم رو جمع کنه احتمالا فصل بعد اوضاع بهتر میشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جالبه ... چرا تعجب حالا !!!؟
cheese.gif

من فکر می کنم اگر افشین این فصل رو هم بمونه ( که بعید می دونم ) و خودش تیم رو جمع کنه احتمالا فصل بعد اوضاع بهتر میشه

اخه من هر چی می گم شما شمشیر رو از رو می بندی
به پست اولتون نگاه کنید ...فقط یه سیلی منو نزدید:hmm:
....
بگذریم این حرف ها ربطی به بحث تاپیک نداره گر چند فکر می کنم دلیل این رفتار.ن همون پی ام های چند ماه پیش باشه!

.........
قطبی رو خیلی دوست دارم...حقش نیست این طوری باهاش رفتار کنن..
هر کس ادم صادقی بوده اومده پرسپولیس نامردا دیوونش کردن
شبکه خوزستان مصاحبه بعد از بازیش رو گذاشت...دلم خیلی براش سوخت...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تاپیک 2 نفره !

تو ایران هنوز هم تفکر بازیکن سالاری هستش
هم مربیان چنین طرز فکری دارند و هم بازیکنان . وقتی بادامکی نا آماده بازیکن فیکس همه بازیهای پرسپولیس باشه مطمیناً برای خارج شدن از دوران افت تلاشی نخواهد کرد
وقتی یکی مثل نیکبخت بجز دربیل کردن یکی مثل نصرتی بجز پاس گل دادن به حریف کار دیگه ای در تیم انجام ندهند و همیشه بازیکن فیکس تیم باشند و تو تیم 4-5 بازیکن جوان و آینده دار نباشه که انگیزه داشته باشند و بازیکن با تجربه که بتونه تیم رو تو زمین جمع و جور کنه نباشه بهتر از این نمیشه
واقعیت اینکه الان تیم پرسپولیس تیم نیستش

یکی که از جیب خودش برای این تیم خرج کنه بهتر میتونه این تیم رو سروسامان بده
چند سال پیش یکی از سهامداران منچستر قصد خرید باشگاه رو داشت ای کاش همون موقع باشگاه رو واگذار میکردند

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد پرسپولیس و استقلال , پیرامون اتفاقات گذشته , من فکر می کنم اگر می خواستند پرسپولیس تیم نشه که یکی مثل افشین قطبی رو نمی آوردند .
در مورد هزینه ها , به این دلیل این دو باشگاه درامد ندارند ( یک برنامه قبل از شروع فصل من این رو از زبون خود رئیس باشگاه استقلال شنیدم ) به دلیل اینکه تمام اونها رو سازمان تربیت بدنی میگیره و بعد خورد خورد بهشون پس میده .

رقم هارو وقتی نگاه می کنید کم نیستند , 300 میلیون فقط از اسپانسر , رقم کمی که نیست .
یا حال درامد های دیگر .

در مورد خصوصی سازی نیز من کاملا موافقم . اما متاسفانه اونی که باید موافق باشه نیست .
300 میلیون تومن حتی برای یه تیم درپیت مث شیرین فراز هم رقمی نیست که بهش باهاش تیم رو بست اونوفت توی استقلال پرسپولیس که فقط قرارداد خیلی از بازیکنهاشون بیش از 300 تومن هست. بعدش هم کو منبع درآمد؟ هوادارا؟ یا بلیط فروشی توی استادیوم خصوصی؟ حق پوشش تصویری و تبلیغات؟ کدوم از این منابع در آمد برای یه باشگاه توی ایران وجود داره؟ توی این فوتبالی که دخلش 1/5 خرجش هم نیست کی میره سرمایه گزاری کنه؟ همین یکی دو تا تیم خصوصی هم که هست وجودش خیلی برای من عجیب هست.

بالا