• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مشکل اساسی پرسپولیس اینه که نباید گل اول رو بخوره و الا تیمش از هم میپاشه زود روحیشون رو میبازند و خودشون رو بازنده تلاقی میکنند در حالی که تیمهای حرفه ای رفتار برعکسی دارند.... و با مدیریت خوب میتونند بازی رو به سود خودشون تموم کنند...

من هم همین نظر را دارم.
ذوب آهن هم یک گل عقب افتاد. اما با هوشیاری تمام بازی را مساوی کرد و بعدش برد، اون هم از ابومسلم !!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم همین نظر را دارم.
ذوب آهن هم یک گل عقب افتاد. اما با هوشیاری تمام بازی را مساوی کرد و بعدش برد، اون هم از ابومسلم !!
الان بهترین فرصت برای سپاهان هست که بتونه اختلافشو با رقیب اصلیش افزایش بده ....
-=-=-=-=-
بهروز جان ، ذوب آهن خیلی خوب بازی کرد ، حقش برد بود....

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
الان بهترین فرصت برای سپاهان هست که بتونه اختلافشو با رقیب اصلیش افزایش بده ....
-=-=-=-=-
بهروز جان ، ذوب آهن خیلی خوب بازی کرد ، حقش برد بود....

فکر نکنم سپاهان بتونه توی اون زمین گلی انزلی امتیاز بگیره. الکی دلتون را خوش نکنید، مگه اینکه شوتهای حاج صفی و ابوالهیل و کاظمی و زادمحمود کاری بکنه !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم. بابت برد

فکر میکنم سپاهان خیلی به قهرمانی نزدیک شده.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تبریک میگم.
7 امتیاز اختلاف با پرسپولیس و 4 امتیاز با صبا.
ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم داده بودند که سپاهان امروز نبره.
مرادی که اصلاً داوری بلد نبود. بازیکن نفوذی استقلال (شوخی) داشت کار دستمون میداد.
زمین که واقعاً افتضاح بود.
تو این زمین بازیکنانی مثل مازیار زارع واقعاً حروم میشند.
تربیت بدنی اونجا باید یه فکری به حال این مشکل همیشگی ملوان بکنه.
وگرنه بازیکنانی مثل زارع باید برا بهبود روند فوتبالشون سریعاً این تیم خوب را ترک کنند.
بیچاره احمدزاده. این فصل خیلی از دست این عوامل باشگاه و انزلی کشید.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با سلام.
من هم این برد را تبریک میگم. یاد بازی با کاوازاکی افتادم که سپاهان فقط دفاع میکرد. به هر حال، سپاهان بدون عباس محمدی امنیتی در درون دروازه نداره و سپاهان 10 نفره به همون 1-1 هم راضی بود.

با اخراج مازیار زارع و احتمال نبود غلامعلی زاد در بازی با پرسپولیس، میشه از همین الان پیش بینی کرد که پرسپولیس با مشکلاتی که داره، میتونه ملوان را در آزادی ببره و کمی از بحران خارج بشه ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز هم بازیکنان ملوان گل به خودی زدند جلو سپاهان

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
من هم این برد را تبریک میگم. یاد بازی با کاوازاکی افتادم که سپاهان فقط دفاع میکرد. به هر حال، سپاهان بدون عباس محمدی امنیتی در درون دروازه نداره و سپاهان 10 نفره به همون 1-1 هم راضی بود.

با اخراج مازیار زارع و احتمال نبود غلامعلی زاد در بازی با پرسپولیس، میشه از همین الان پیش بینی کرد که پرسپولیس با مشکلاتی که داره، میتونه ملوان را در آزادی ببره و کمی از بحران خارج بشه ;)

سپاهان بو 1 1 راضی بود؟
از تو بعیده این حرف.
آخه تو این زمین که هیچ نتیجه ای قابل پیش بینی نبود.
همش بکش بکش بود.
که تو این ضمینه هم سپاهان با داشتن عقیلی و بنگر تموم بکش بکشای اونا را با هد دفع کردند.
بهترین زوج مرکز خط دفاعی ایران همین 2 تاند و بس.

راستی من تازه فهمیدم که برا بازی الاتحاد چه گزارش افتضاحی شده بود. این گزارشگر را برا چی برا این بازی سپاهان گذاشته بودند؟
چرا بازی با ملوان را 20 دیقه اولشو نذاشتند؟ بقیشم که کیفیت تصاویر را خودتون دیدید.
این چه لجیه صدا سیما با سپاهان میکنه؟ واقعا که.
ولی خدا را صد هزار مرتبه شکر. چوب خدا صدا نداره.
جواب همه اینا را با 2 تا 3 تا قهرمانی میدیم.
جمعه فولادشهر یادتون نره.
هرکی تو این موقعیت حساس نیاد ورزشگاه، سپاهانی نیست.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان بو 1 1 راضی بود؟
از تو بعیده این حرف.
آخه تو این زمین که هیچ نتیجه ای قابل پیش بینی نبود.
همش بکش بکش بود.

درسته. چون تو این بازی 3-4 تا موقعیت بیشتر نداشت. در صورتی که سپاهان در هر بازی حداقل 10 تا موقعیت خوب برای گل داره.
سپاهان بکش بکش میکرد. چون 10 نفره بود و اصلاً نمیخواست ببازه

باید واقع بین بود

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان نوین در اراک 3 بر 0 AL را شکست داد تا به صعود امیدوارتر بشه :)

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان نوین در اراک 3 بر 0 AL را شکست داد تا به صعود امیدوارتر بشه :)

ای ول سپاهان نوین!
آقا من دیشب خواب دیدم سپاهان دقیقه 91 یه گل به الاتحاد تو بازی برگشت زد و برد!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ای ول سپاهان نوین!
آقا من دیشب خواب دیدم سپاهان دقیقه 91 یه گل به الاتحاد تو بازی برگشت زد و برد!

زود خواب دیدی امینی جان :)
تعبیرش اینه که سپاهان جون ما را بالا میاره تا یه گل به مس بزنه و بازی را ببره دی :

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بچه ها 3 شنبه هفته دیگه یعنی 3 اردیبهشت سپاهان نوین در صفاییه با فولاد خوزستان بازی داره. طرفدارای سپاهان باید هماهتگ کنن برن ورزشگاه. چون این بازی هم حکم قهرمانی داره، هم حفظ آبرو :wacko:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان من بازی را ندیدم، اما از رادیو شنیدم.

از تیمی که فقط 4 بازیکن ثابت خودش را در زمین داشت انتظار بیش از این نمیرفت.

همین که صباباتری هم مساوی کرد، جای شکرش باقیه ;)

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان من بازی را ندیدم، اما از رادیو شنیدم.

از تیمی که فقط 4 بازیکن ثابت خودش را در زمین داشت انتظار بیش از این نمیرفت.

همین که صباباتری هم مساوی کرد، جای شکرش باقیه ;)
آره ... ولي نمي دونم چرا شبكه اصفهان پخش نكرد :hmm:

=-=-=-=
پ.ن : چرا محمد را بن كردن ؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آره ... ولي نمي دونم چرا شبكه اصفهان پخش نكرد :hmm:

=-=-=-=
پ.ن : چرا محمد را بن كردن ؟

شبکه اصفهان پحش میکرد. من چند دقیقه اول را از TV دیدم.

پس بگو چرا محمد پیداش نیست!! تو Yahoo هم چند روزه نیومده. دلیلشو نمیدونم چرا بن شده :blink:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تیم سپاهان دیشب رفت برای سعودی.
امیدوارم بتونند با 3 امتیاز برگردند

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
تیم سپاهان دیشب رفت برای سعودی.
امیدوارم بتونند با 3 امتیاز برگردند
آره ... ولي بهتر بود بگي بازيكنهاي سپاهان !!‌

سفارت عربستان به همه ي بازيكنهاي سپاهان به صورت گروهي ويزا نداده يا يه چيزي توي همين مايه ها چون اخبار مي گفت : "" بازيكنهاي تيم سپاهان به خاطر كارشكني هاي سفارت عربستان به صورت گروهاي چند نفره عازم جده شدن ""

واقعا كه اين عربها آخر عقده اي هستن :hmm:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اول حکم میکنند 3 ماه محروم از تماشاگر و میزبانی، بعد 1 ماه آخر را میکنند محروم از تماشاگر اما با میزبانی که عملاً فرقی نمیکرد. و آخر سر بعد از 4 ماه اعلام میکنند سپاهان را بخشیدیم!!! پس تکلیف این 2 تا بازی که سپاهان میتونست تماشاگر داشته باشه و نداشت چی شد خدا میدونه !!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان سپاهاني
در بازي سپاهان - مس متاسفانه اتفاقي افتاد كه هيچكدوم از طرفدارهاي سپاهان به اون اشاره نكردند. در حدود دقيقه 20 ميرطرقي دفاع مس كه قصد دفع توپ را داشت باشدت بسيار توپ رو به چشم محمود كريمي كوبيد كه اين ضربه متاسفانه باعث پارگي شبكيه چشم كريمي شده است . شدت اين آسيب ديدگي به حدي است كه پزشكان احتمال داده اند كريمي به آخر عمر فوتبال خود رسيده است و بدتر از آن بعضي پزشكان اصفهاني احتمال نابينايي چشم ايشان را داده اند. به عنوان يك طرفدار پرسپوليس كه همواره از منش ، اخلاق و بازي زيباي اين فوروارد ريز نقش لذت برده ام به در گاه خداوند تبارك و تعالي دعا مي كنم اين بازيكن شاخص هر چه سريعتر به ميادين برگردد و سلامتي خود را به دست بياورد.

اين هم مصاحبه كريمي با روزنامه همشهري به تاريخ دوم ارديبهشت

كابوس از دست دادن بينايي چشم چپ، تلخ‌ترين روزهاي زندگي محمود كريمي مهاجم تكنيكي سپاهان را رقم زده و با اين شرايط او بايد از دنياي فوتبال خداحافظي كند.

البته پزشكان متخصص اميدوارند بينايي كريمي دچار مشكل نشود ولي اين احتمال كه او ديگر قادر به بازي كردن نباشد، بسيار زياد است.

همه چيز از دقيقه 20 بازي سپاهان و مس كرمان (جمعه گذشته) آغاز شد. دفع توپ مدافع مس باعث شد تا توپ با شديدترين حالت ممكن به چشم چپ كريمي اصابت كند و او چاره‌اي جز ترك زمين نداشت.

مهاجم سپاهان در توصيف آن صحنه مي‌گويد: «اصلاً هيچ‌جا را نمي‌ديدم، ضربه خيلي وحشتناك بود ولي الان كمي بينايي دارم كه البته ديدم تار است.»به گفته پزشك سپاهان شبكيه چشم‌چپ كريمي به طور كامل پاره شده و او در حال حاضر مشكل بينايي دارد.

طبق آخرين اخبار قرار است چشم اين بازيكن امروز مورد عمل جراحي قرار گيرد، اين در حالي است كه شايعه از دست رفتن بينايي كريمي روز گذشته در اصفهان دهان به دهان پيچيد و اين موضوع نگراني‌هايي را به همراه داشته است.

كريمي پس از پايان بازي در اصفهان نزد چند پزشك متخصص رفت و بعضي از آنها به اين موضوع اشاره كردند كه شايد كريمي ديگر نتواند به فوتبالش ادامه دهد. البته آنها اميدوارند كه او از لحاظ بينايي دچار مشكل نشود، در ضمن كريمي روز گذشته به تهران آمد تا پس از معاينه دكتر انتظاري، متخصص چشم و بينايي تحت عمل جراحي قرار بگيرد.

* كريمي: من كه باور نمي‌كنم

در اين شرايط انتظار مي‌رفت كه وضعيت روحي كريمي چندان مساعد نباشد ولي لحن صحبت‌هاي او نشان مي‌داد كه اين بازيكن اميدوار است تا همه چيز به خوبي به پايان برسد. مهاجم سپاهان كه به احتمال فراوان امروز تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرد، به همشهري گفت: «اميدوارم كه هرچه زودتر سلامتي‌ام را به دست بياورم.»

* دقيقاً توضيح مي‌دهي كه چه اتفاقي افتاد؟

فكر مي‌كنم دقيقه 15 يا 20 بود كه رسول ميرطرقي با ضربه‌اي محكم توپ را از منطقه دفاعي مس برگشت داد و من در فاصله نيم‌متري او بودم. توپ به طرز شديدي به چشم من خورد و اگر اشتباه نكنم پاي مير‌طرقي هم به چشمم اصابت كرد. ديگر نمي‌توانستم بازي را ادامه دهم و درد شديدي داشتم، حالا هم نمي‌دانم كه قرار است چه اتفاقي بيفتد.

* پزشكان اصفهاني چه عقيده‌اي داشتند؟

شبكيه چشمم پاره شده و به طور حتم بايد جراحي كنم. هركدام از آنها نظر متفاوتي دارند ولي بايد مورد جراحي قرار بگيرم تا همه‌چيز مشخص شود. بعضي گفتند كه شايد تار ببينم، برخي هم مي‌گويند كه احتمال نابينايي وجود دارد ولي باور نمي‌كنم.

* اگر پزشكان به اين نتيجه برسند كه ديگر نبايد بازي كني، چه تصميمي مي‌گيري؟

فعلاً بايد جراحي كنم تا همه‌چيز مشخص شود ولي اگر نظر آنها اين باشد كه نبايد بازي كنم، مجبورم كه با شرايط كنار بيايم. البته اين اتفاقات كافي است كه حرف و حديث‌هاي زيادي به وجود بيايد ولي من اميدوارم كه همه چيز به خوبي حل شود.

* در حال حاضر وضعيت بينايي چشم چپ‌ات چگونه است؟

به دستور پزشك بانداژ كردم ولي قبل از آن تار مي‌ديدم. فقط اميدوارم كه بعد از عمل جراحي مشكل حل شود.

بصيرت: احتمال نابينايي وجود دارد

سرپرست سپاهان با ابراز نگراني از وضعيت محمود كريمي گفت: «ضربه شديدي به چشم او خورد و همگي نگران محمود هستيم. چشم او به شدت آسيب ديده و حتي احتمال تار ديدن يا نابينايي وجود دارد، البته اميدواريم كه عمل جراحي موفقيت‌آميز باشد و كريمي خيلي زود به جمع ما برگردد.» در مورد كريمي اين شايعه هم وجود دارد كه اگر تلاش پزشكان ايراني كارساز نباشد، باشگاه سپاهان او را به خارج از كشور مي‌فرستد تا مراحل درمان به طور كامل انجام شود.

پزشك سپاهان: قضاوت هنوز زود است

پزشك سپاهان كه در جريان كامل مصدوميت كريمي قرار دارد، در مورد وضعيت اين بازيكن گفت: «به دليل پارگي شبكيه چشم، كريمي خيلي زود بايد جراحي شود ولي قضاوت در مورد وضعيت او هنوز زود است و بايد منتظر جواب پزشكان باشيم.» وي تأكيد كرد: «بعد از عمل جراحي، پزشك متخصص نظر نهايي را مي‌دهد و ما هم تا آن زمان اميدوار مي‌مانيم، البته مصدوميت كريمي جدي است.»

منبع خبر

بالا