با سلام خدمت دوستان سپاهاني
در بازي سپاهان - مس متاسفانه اتفاقي افتاد كه هيچكدوم از طرفدارهاي سپاهان به اون اشاره نكردند. در حدود دقيقه 20 ميرطرقي دفاع مس كه قصد دفع توپ را داشت باشدت بسيار توپ رو به چشم محمود كريمي كوبيد كه اين ضربه متاسفانه باعث پارگي شبكيه چشم كريمي شده است . شدت اين آسيب ديدگي به حدي است كه پزشكان احتمال داده اند كريمي به آخر عمر فوتبال خود رسيده است و بدتر از آن بعضي پزشكان اصفهاني احتمال نابينايي چشم ايشان را داده اند. به عنوان يك طرفدار پرسپوليس كه همواره از منش ، اخلاق و بازي زيباي اين فوروارد ريز نقش لذت برده ام به در گاه خداوند تبارك و تعالي دعا مي كنم اين بازيكن شاخص هر چه سريعتر به ميادين برگردد و سلامتي خود را به دست بياورد.
اين هم مصاحبه كريمي با روزنامه همشهري به تاريخ دوم ارديبهشت
كابوس از دست دادن بينايي چشم چپ، تلخترين روزهاي زندگي محمود كريمي مهاجم تكنيكي سپاهان را رقم زده و با اين شرايط او بايد از دنياي فوتبال خداحافظي كند.
البته پزشكان متخصص اميدوارند بينايي كريمي دچار مشكل نشود ولي اين احتمال كه او ديگر قادر به بازي كردن نباشد، بسيار زياد است.
همه چيز از دقيقه 20 بازي سپاهان و مس كرمان (جمعه گذشته) آغاز شد. دفع توپ مدافع مس باعث شد تا توپ با شديدترين حالت ممكن به چشم چپ كريمي اصابت كند و او چارهاي جز ترك زمين نداشت.
مهاجم سپاهان در توصيف آن صحنه ميگويد: «اصلاً هيچجا را نميديدم، ضربه خيلي وحشتناك بود ولي الان كمي بينايي دارم كه البته ديدم تار است.»به گفته پزشك سپاهان شبكيه چشمچپ كريمي به طور كامل پاره شده و او در حال حاضر مشكل بينايي دارد.
طبق آخرين اخبار قرار است چشم اين بازيكن امروز مورد عمل جراحي قرار گيرد، اين در حالي است كه شايعه از دست رفتن بينايي كريمي روز گذشته در اصفهان دهان به دهان پيچيد و اين موضوع نگرانيهايي را به همراه داشته است.
كريمي پس از پايان بازي در اصفهان نزد چند پزشك متخصص رفت و بعضي از آنها به اين موضوع اشاره كردند كه شايد كريمي ديگر نتواند به فوتبالش ادامه دهد. البته آنها اميدوارند كه او از لحاظ بينايي دچار مشكل نشود، در ضمن كريمي روز گذشته به تهران آمد تا پس از معاينه دكتر انتظاري، متخصص چشم و بينايي تحت عمل جراحي قرار بگيرد.
* كريمي: من كه باور نميكنم
در اين شرايط انتظار ميرفت كه وضعيت روحي كريمي چندان مساعد نباشد ولي لحن صحبتهاي او نشان ميداد كه اين بازيكن اميدوار است تا همه چيز به خوبي به پايان برسد. مهاجم سپاهان كه به احتمال فراوان امروز تحت عمل جراحي قرار ميگيرد، به همشهري گفت: «اميدوارم كه هرچه زودتر سلامتيام را به دست بياورم.»
* دقيقاً توضيح ميدهي كه چه اتفاقي افتاد؟
فكر ميكنم دقيقه 15 يا 20 بود كه رسول ميرطرقي با ضربهاي محكم توپ را از منطقه دفاعي مس برگشت داد و من در فاصله نيممتري او بودم. توپ به طرز شديدي به چشم من خورد و اگر اشتباه نكنم پاي ميرطرقي هم به چشمم اصابت كرد. ديگر نميتوانستم بازي را ادامه دهم و درد شديدي داشتم، حالا هم نميدانم كه قرار است چه اتفاقي بيفتد.
* پزشكان اصفهاني چه عقيدهاي داشتند؟
شبكيه چشمم پاره شده و به طور حتم بايد جراحي كنم. هركدام از آنها نظر متفاوتي دارند ولي بايد مورد جراحي قرار بگيرم تا همهچيز مشخص شود. بعضي گفتند كه شايد تار ببينم، برخي هم ميگويند كه احتمال نابينايي وجود دارد ولي باور نميكنم.
* اگر پزشكان به اين نتيجه برسند كه ديگر نبايد بازي كني، چه تصميمي ميگيري؟
فعلاً بايد جراحي كنم تا همهچيز مشخص شود ولي اگر نظر آنها اين باشد كه نبايد بازي كنم، مجبورم كه با شرايط كنار بيايم. البته اين اتفاقات كافي است كه حرف و حديثهاي زيادي به وجود بيايد ولي من اميدوارم كه همه چيز به خوبي حل شود.
* در حال حاضر وضعيت بينايي چشم چپات چگونه است؟
به دستور پزشك بانداژ كردم ولي قبل از آن تار ميديدم. فقط اميدوارم كه بعد از عمل جراحي مشكل حل شود.
بصيرت: احتمال نابينايي وجود دارد
سرپرست سپاهان با ابراز نگراني از وضعيت محمود كريمي گفت: «ضربه شديدي به چشم او خورد و همگي نگران محمود هستيم. چشم او به شدت آسيب ديده و حتي احتمال تار ديدن يا نابينايي وجود دارد، البته اميدواريم كه عمل جراحي موفقيتآميز باشد و كريمي خيلي زود به جمع ما برگردد.» در مورد كريمي اين شايعه هم وجود دارد كه اگر تلاش پزشكان ايراني كارساز نباشد، باشگاه سپاهان او را به خارج از كشور ميفرستد تا مراحل درمان به طور كامل انجام شود.
پزشك سپاهان: قضاوت هنوز زود است
پزشك سپاهان كه در جريان كامل مصدوميت كريمي قرار دارد، در مورد وضعيت اين بازيكن گفت: «به دليل پارگي شبكيه چشم، كريمي خيلي زود بايد جراحي شود ولي قضاوت در مورد وضعيت او هنوز زود است و بايد منتظر جواب پزشكان باشيم.» وي تأكيد كرد: «بعد از عمل جراحي، پزشك متخصص نظر نهايي را ميدهد و ما هم تا آن زمان اميدوار ميمانيم، البته مصدوميت كريمي جدي است.»
منبع خبر