• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من 4 شنبه کلاس دارم. اصلاً شاید نتونم بازی را هم ببینم :(
من هم که متاسفانه برام کار جور شد ، نمیتونم برم ولی امیدوارم سپاهان با دست پر ورزشگاه آزادی رو ترک کنند....

البته اگه قراره اون سه بازی اخر رو نبریم و در عربستان به الاتحاد ببازیم ، ترجیح میدم توی همین آزادی ببازیم و اون سه بازی آخر رو با جوانان ادامه بدیم و انرژِی بازیکنان رو برای بازی های لیگ و جام حذفی ذخیره کنیم...

به هر حال هر چه پیش آید خوش آید .....
شانس الاتحاد که 8 ملی پوش و کروفچی که 7 ملی پوش داره و اخیراً تیم ملیشون هم تیم ملی عربستان رو 3-0 بردند ، از سپاهان و تیم پر ستاره ی سوریه ای بیشتره...

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
من نمی دونم چرا هر وقت سپاهان از بحران خارج میشه و یکی دو برد میاره همه فوری جریان این سرباز احمدی را دوباره باز می کنند.

من دارم میرم آزادی! کسی نمیاد؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نمی دونم چرا هر وقت سپاهان از بحران خارج میشه و یکی دو برد میاره همه فوری جریان این سرباز احمدی را دوباره باز می کنند.

خوش بگذره...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

خوش بگذره عزیزم :)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سپاهانی های عزیز پیروزیتون مبارک 2-1 الاتحاد عربستان رو شکست دادید.
فقط امیدوارم دربازه بانتان مصدومیتش جدی نباشه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
واقعا كه گل گفتي ...

خداييش همه جاي دنيا دروازبان هان وقتي اين مدلي خروج مي كنن بازيكن مهاجم پاي خودش را جمع مي كنه تا به دروازبان آسيب نزنه ولي اين بازيكن الاتحاد سم هاي خودش را باز گذاشت تا به دوازبان سپاهان خورد و ... :hmm:

در هر صورت من هم به تمامي دوستان تبريك ميگم :)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنون سهیل جان...
ظاهراً من باز نتونستم خبر خوش رو برسونم و شما پیش دستی کردید...
سپاهان قطعاً حقش برد بود و خیلی خوب بازی کرد ، موقعیت های زیادی هم داشت
عربهای فلان فلان شده ی نامرد ، دقیقه ی 90 بازی جوانمردانه رو رعایت نکردند و در حالی که سپاهان بازیکنش روی زمین و دروازه بان سپاهان توپ رو زد بیرون همه منتظر بودند که الاتحادی ها به سم بازی جوانمردانه توپ رو در اختیار سپاهانی ها قرار بدند ولی نامردها که 2 گل عقب بودند ، سانتر کردند و چون سانتری بود که هیچ کس انتظارشو نداشت تبدیل به گل شد و الا عمراً توپ گل میشد....
واقعآً حسرت میخوریم...
سپاهان خیلی دیر استارت زد و اون هم به دلیل هماهنگ نشدن ویرا با تیم بود و ثمرش 2 باخت بود ...
الان سپاهان خیلی بهتر از قبل کار میکنه و نتیجش 3 برد پشت سر هم با حریفان قدر بوده که نشانه های خوبی برای سپاهان خواهد بود...

سپاهان سال 87 رو با برد شروع کرد و یک سال رویایی برای این تیم بوده و تا حالا نتیجه ای به جز برد هم نداشتند:دی

تنها نگرانی من ، عباس محمدیست که دقیقه ی 80 بازی مصدوم شد و نتونست ادامه بده ....
امیدوارم برای بازی با ملوان بتونه به ترکیب برگرده چون واقعاً خوب کار میکرد در این چند هفته و داشت به روزهای اوجش باز میگشت...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا كه گل گفتي ...

خداييش همه جاي دنيا دروازبان هان وقتي اين مدلي خروج مي كنن بازيكن مهاجم پاي خودش را جمع مي كنه تا به دروازبان آسيب نزنه ولي اين بازيكن الاتحاد سم هاي خودش را باز گذاشت تا به دوازبان سپاهان خورد و ... :hmm:

در هر صورت من هم به تمامي دوستان تبريك ميگم :)
عربها مخصوصاً عربستانی ها بویی از انسانیت نبردند و از قدیم الایام به وحشی گری معروف بودند این بازی هم به هدفشون رسیدند و غیر از نیمه ی اول که وقت کشی میکردند ، نیمه ی دوم خیلی خطا های بدی کردند که یکیش منجر به مصدومیت محمدی و با یه بازی غیر اخلاقی و ناجوانمردانه در حالی که همه منتظر بودند توپ رو به سپاهان بدند ، سانتر کردند و گل زدند...

سپاهان اگه میخواد صعود کنه باید هر جور شده بازی بعدی در عربستان رو هم ببره و بعدش در آزادی که برای سپاهان خیلی خوش یمن هم بوده تا حالا ، بتونه ازبکستان رو هم از پیش رو برداره ....

در ضمن یک تبریک ویژه هم باید به هوادارانی گفت که با اینکه سپاهان از لحاظ امتیازی وضعیت نامطلوبی داشت ، دست از حمایت این تیم نکشیدند و در یک روز غیر تعطیل با اعزام 4-5 هزار تماشاگر به تهران به حمایت از سپاهان پرداختند ، و البته سپاهانی ها هم پاداش خوبی با پیروزی به هواداران خونگرم دادند....

در آخر خیلی خوشحالم که سپاهان بازی هاش در آزادی بود چون من به شخصه خاطره ی خوشی از ورزشگاه فولاد شهر نداشته و ندارم و امیدوارم هر چه زودتر نقش جهان آماده شه و سپاهان بتونه از امتیاز میزبانی به نحو احسنت استفاده کنه....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم

اما واقعا این مسعود همامی در حد سپاهان نیست. سر گل هم عقیلی و هم این دروازه بان اشتباه کردند.

عقیلی یه مقدار عصبی بود. میخواست با داور دعوا راه بندازه. در کل عربها همیشه نامرد بودند و امروز هم ماهیت خودشون رو در چند صحنه نشون دادند که خدا رو شکر امروز از بچه های ایران شکست خوردند.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تبریک میگم

اما واقعا این مسعود همامی در حد سپاهان نیست. سر گل هم عقیلی و هم این دروازه بان اشتباه کردند.

عقیلی یه مقدار عصبی بود. میخواست با داور دعوا راه بندازه. در کل عربها همیشه نامرد بودند و امروز هم ماهیت خودشون رو در چند صحنه نشون دادند که خدا رو شکر امروز از بچه های ایران شکست خوردند.
ممنون مهرداد عزیز....

از یک دروازه بان که بدون گرم کردن بیاد 10 دقیقه بازی کنه ، چه توقعی میشه داشت..

به نظرم مسعود همامی خوب کار کرد تو ی این دقیقه ....

یه توپ 100 درصد تک به تک رو گرفت و روی گلی هم که خورد هیشکی مقصر نبود ، و فقط اثبات نامردی و ناجوانمردی عرب ها بود...
فکر کنم اگه همامی 1 درصد هم احتمال میداد که عربها به جای در اختیار قراردادن توپ به سپاهانی ها قصد نامردی و گل زدن دارند ، به راحتی دفاع توپ رو دور میکرد و حتی به دروازه بان هم نمیرسید..
ولی یه لحظه همه خوشکشان زد...

جالب اینجاست که نه گزارشگر بازی نه کارشناس بازی و نه مجری برنامه ، هیشکی نفهمید که گل ناجوانمردانه زده شد ، ظاهراً آقای موسس داشته با آقای جاودانی مچ میگرفته و بازی رو نمیدیدند که به روی خودشان نیاوردند و تازه اظهار تعجبی هم میکردند که چرا دفاع و دروازه بان ایستاده و نظاره گر گل بوده اند....

از عقیلی نمیشه انتقاد کرد ، توپی نبود که دفع نکنه و پاسی نبود که اشتباه بده ، فقط یکی دو بار خواست پاشو از گلیمش دراز کنه و فراتر از یک مدافع عمل کنه و اقدام به دریپل بازیکنان آن هم در مرکز زمین کرد که توپ رو لو داد و الا در سایر صحنه ها عالی و بی نقص بود...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سید صالحی با بیرون پا .... حول حوش دقیقه ی 60
چند دقیقه بعدش هادی عقیلی با ضربه ی سر از روی کرنر...
یه خبر بد....

کروفچی همون جور که پیش بینی میشد در زمین الاتحاد یعنی توی سوریه 2-0 این تیم رو برد و 6 امتیاز شد با تفاضل گل +3

با اون 3 امتیازی که هفته ی بعد میگیره 9 امتیازی میشه و یکی از مدعیان جدی سپاهان .....

همه چیز به بازی سپاهان الاتحاد بستگی داره که اگه سپاهان ببره و بتونه عرب ها رو در اون وزشگاه خوفناک شکست بده خودش مدعی اول خواهد بود.... با توجه به دو بازی راحتی که پیش رو داره....

فعلاً سپاهان روز یکشنبه به مصاف ملوان خواهد رفت ...
امیدوارم بتونن نوار شکست ناپذیریشون در سال جدید رو ادامه بدن و پیروزی های دنباله دار رو به عدد 4 برسونند...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم به دوستان خوبم تبریک میگم و از سهیل خان و مهرداد جان هم ممنونم.

نیمه اول خیلی زور بود که گل نزدند، اما با مکافات 2 گل زدند که با نامردی تمام عربها ،باز هم خدا را شکر که بردیم.
3 امتیاز مهم بود، وگرنه گل آوراژ زیاد به درد نمیخوره و نتایج بازیهای متقابل تیم صعود کننده را تعیین میکنه.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من هم به دوستان خوبم تبریک میگم و از سهیل خان و مهرداد جان هم ممنونم.

نیمه اول خیلی زور بود که گل نزدند، اما با مکافات 2 گل زدند که با نامردی تمام عربها ،باز هم خدا را شکر که بردیم.
3 امتیاز مهم بود، وگرنه گل آوراژ زیاد به درد نمیخوره و نتایج بازیهای متقابل تیم صعود کننده را تعیین میکنه.
خواهش میکنم :دی
اینم جدول گروه یک :دی

http://www.************/files/cqg1h5n3u1aleb9ve9wi.jpg​

بقیه جدول ها رو گذاشتم تو تاپیک لیگ قهرمانان آسیا :دی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش میکنم :دی
اینم جدول گروه یک :دی

http://www.************/files/cqg1h5n3u1aleb9ve9wi.jpg​

بقیه جدول ها رو گذاشتم تو تاپیک لیگ قهرمانان آسیا :دی
ممنون سهیل جان...
یقیناً این جدول برای سپاهان و سایر تیمها به همین شکل باقی نمیمونه ....
سهیل جان اینی که اقا بهروز میگن ، تفاضل گل مهم نیست ، پس قانون پارسال یعنی نتیجه ی دیدار های رو در رو تکرار میشه ، همچنان پابرجاست یا لغو شده؟؟؟؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون سهیل جان...
یقیناً این جدول برای سپاهان و سایر تیمها به همین شکل باقی نمیمونه ....
سهیل جان اینی که اقا بهروز میگن ، تفاضل گل مهم نیست ، پس قانون پارسال یعنی نتیجه ی دیدار های رو در رو تکرار میشه ، همچنان پابرجاست یا لغو شده؟؟؟؟
نمیدونم که گل آوراژ حساب میشه یا نه ولی تمام 7 تا جدول بر اساس گل آوراژ بوده حالا اینکه برای تیم صعود کننده هم حساب بشه یا نه نمیدونم.

یه کمی حساس تر بشه بازی ها یعنی برسه به دو تای آخری بیشتر سر این موضوع بحث میشه :پی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
عجب نتايجي را تيم هاي رقيب گرفتن ... اين بهترين فرصت براي سپاهان هست كه خودش را از باقي تيم ها جدا كنه

جدا سپاهان شاخ غول را شكسته كه هفته هاي قبل از استقلال اهواز برده ها :lol:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیدونم که گل آوراژ حساب میشه یا نه ولی تمام 7 تا جدول بر اساس گل آوراژ بوده حالا اینکه برای تیم صعود کننده هم حساب بشه یا نه نمیدونم.

یه کمی حساس تر بشه بازی ها یعنی برسه به دو تای آخری بیشتر سر این موضوع بحث میشه :پی
الان چون فقط دور رفت برگزار شده پس جدول باید به همین شکل یعنی تفاضل گل باشه ....
بازی بعدی همه چیز رو مشخص خواهد کرد....
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
صباباطری با این برد خودش رو از سایر تیمها جدا کرد و به یک قدمی سپاهان رسید....
شکست پیروزی علاوه بر کم کردن تفاضل گل بالایی که این تیم داشت یه نتیجه ی روحیه بخش برای سپاهان خواهد بود تا بتونه بازی بعدیش رو با پیروزی پشت سر بذاره و اختلاف خودش رو با پیروزی به 7 برسونه....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجب نتايجي را تيم هاي رقيب گرفتن ... اين بهترين فرصت براي سپاهان هست كه خودش را از باقي تيم ها جدا كنه

جدا سپاهان شاخ غول را شكسته كه هفته هاي قبل از استقلال اهواز برده ها :lol:
من فکر کنم پرسپولیس در بحران بدی هست سه بازی اخیر این تیم فقط با 1 امتیاز همراه بوده امروز هم دلیل شکست تیمشون ،بیشتر به خاطر بی انگیزه بودن و بد بازی کردن تیم خودشون بود....
البته نمیشه منکر بازی خوبی استقلال اهواز هم شد....

مشکل اساسی پرسپولیس اینه که نباید گل اول رو بخوره و الا تیمش از هم میپاشه زود روحیشون رو میبازند و خودشون رو بازنده تلاقی میکنند در حالی که تیمهای حرفه ای رفتار برعکسی دارند.... و با مدیریت خوب میتونند بازی رو به سود خودشون تموم کنند...

بالا