• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آدرس مغازههای که در اهواز Pocket PC بفروشن رو لطف میکنید؟؟

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شما ها بیشترتون در تهرانید و مغاز ها ی زیادی رو میتونید پیدا کنید اما من خودم داخل اهواز فقط مغازهی پاتریس که داخل بازار بزرگ اهوازه رو میشناسم که اونم ماشالله همشون با گرانتین و حداقل شصت هفتاد تومن رو باید باسهی گارانتی روش کشید.(با این پول میشه مموری 8 گیگ و ... باسهی گوشی خرید گارانتی دیگه چیه) من تا حالا هر چی گرفتم بدون گارانتی بوده اما خوب جنس بوده و جیکشونم در نیومده

آدر س مغازیی رو که بتونه pocket pc بیاره میخواستم.(در اهواز)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اصلا دنبال همچین چیزی نگرد... یه مغازه بود خیابان طالقانی کوچه حافظ فکرکنم دست چپ در حد جمین! و کاجم یه چیزایی می آورد. اگه در این حد کارت رو راه می اندازه یه سر بهش بزن.

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی یه سر میرم آخه پاتریس p3400 رو حداقل 390 تای میده البته با گارانتی اما بدن گارانتی اگه پیدا کنم 350 میشه .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مرسی یه سر میرم آخه پاتریس p3400 رو حداقل 390 تای میده البته با گارانتی اما بدن گارانتی اگه پیدا کنم 350 میشه .

ببین دوست عزیز سعی کن حدالمقدور از اونجا خرید نکنی چون P3400وقتی رو 400 تومن میداد تهران 362 تومن ( هردو با گارانتی یاس ) بود .

1- طبقه سوم بازار بزرگ جنب سرزمین رایانه

2- خیابان کاوه - فرعی حافظ - آقای دشتستانی .

3 - پاساژ کربلایی - پرشیا موبایل .

4 - کیانپارس آسمانه ( اسم مغازه رو فراموش کردم ) مغازه چهارمی از سمت راسته .

** البته شما هم قیمت ها رو ببینید احتمالاً اسم پاساژ و شاید هم کلاً کیانپارس رو از یاد ببرید.

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز سعی کن حدالمقدور از اونجا خرید نکنی چون P3400وقتی رو 400 تومن میداد تهران 362 تومن ( هردو با گارانتی یاس ) بود .

1- طبقه سوم بازار بزرگ جنب سرزمین رایانه

2- خیابان کاوه - فرعی حافظ - آقای دشتستانی .

3 - پاساژ کربلایی - پرشیا موبایل .

4 - کیانپارس آسمانه ( اسم مغازه رو فراموش کردم ) مغازه چهارمی از سمت راسته .

** البته شما هم قیمت ها رو ببینید احتمالاً اسم پاساژ و شاید هم کلاً کیانپارس رو از یاد ببرید.

مرسی فکر کنم واقعا کامل گفتید

1 رو رفتم موبایل فروشیه اسمش پاتریسه که هر چی میگم میگه فقط با گارانتی دارم 400 تا 380 دیگه باید بیادپایین

2 حتما میرم

3 حتما میرم

** 4 منظورت از جمله آخر این بود که کیانپارسه گرون میده و نرم سراغش دیگه ؟

و واقعا مرسی .

بالا