• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سهيل جان به جای اينکه اينو ببينی برو يه چيز خوگشل ببين!:D هر وقت هم از جونت سير شدی بشين اينو ببين!:f34r:;)
اون چیزای خوشکل کی میگی چی بید؟:p

تو اول بشين اون Berserk رو ببين كه 120 ساله ميخواي ببيني بعد بيا مشاوره بگير
jt5o21.gif

به حرف فريدا هم گوش نكن! Gantz رو ببين حتي اگه لازم شد آخرش مانيتورتو خورد كني. بعضي وقتا بايد بهاي زيادي بپردازي براي چيزاي خوب :D

منظورم از مانیتو رفهمیدی چیه دیگه من حوصله چیز های اعصاب خورد کن و عناصر زائد تو انیمه رو ندارم مثل اون چند تا کاراکتر تو بلاد این که از این چیزا نداره؟:p

خوب شد یادم انداختی برم برسرک ببینم:lol:

راستی خودتو گرم کن سرو کلم پیدا میشه کم کم:lol:
هی من می خوانم دخالت نکنم ....

آقا حتما ببین این انیمه رو چون وقتی تموم می شه دهنت احتمالا به اندازه یک بشقاب باز میمونه و اصلا مجال خورد کردن چیزیو پیدا نمی کنی تا چند ساعت ! ولی کلا انیمه نوعی دیگر محسوب می شه واگه با خون و دست و پا این چیزا ( البته به صورت جدا ،جدا) مشکلی نداری توصیه می شه که حتما ببینی ...

connie_escapejar.gif

خوب چرا نمیخوای دخالت کنی؟ دخالت کن :پی
منظورم خون و خون ریزی نیست منظورم این که نکات اعصاب خورد کنش چقدر هست. کم هستش یا زیاد:p
آخرش هی نشینم ببینم بعد حالم گرفته بشه.:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين قسمت 6 سری يه جديد خيلی جالب بود! کاملاً ياد مبارزه های gundam seed افتادم!

هر چی بيشتر هم به شخصيت ها نگاه ميکنم بيشتر به شباهت هاشون پی ميبرم!! شباهت کارن به کاگالی، يا شباهت سوزوکو به افرن! (البته بگزريم که سوزوکو کاملاً داره رو اعصاب من راه ميره ولی افرن دوست داشتنی بود! شايد يه چيزی بين افرن و کيرا) نانالی دقيقاً مثل لکوس! .... ولی خوب کم کم داره جالب ميشه!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اون چیزای خوشکل کی میگی چی بید؟:p
berserk خوبه، FMA خوبه، FMP خوفه!:cool: خيلی چيزای ديگه هم خوفن!:D تا تو چی دوست بداری!:rolleyes:

الان اون بحث هايی که samura x تو AP در مورد wolf's rain کرد رو خوندی؟!:eek: اگه کارتون عرفانی دوست داری بشين اونو ببين!;)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
berserk خوبه، FMA خوبه، FMP خوفه!:cool: خيلی چيزای ديگه هم خوفن!:D تا تو چی دوست بداری!:rolleyes:

الان اون بحث هايی که samura x تو AP در مورد wolf's rain کرد رو خوندی؟!:eek: اگه کارتون عرفانی دوست داری بشين اونو ببين!;)
خوب غیر از FMP بقیه رو دیدم یا دارم :پی

wolf's rain رو چند قسمت فکر کنم از ماهواره دیدم با زبون فرانسه یا آلمانی هیچی نفهمیدم :پی پس جالب هستش میرم میخونم اون بحث ها رو . پس به نظرت جالبه :پی

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Nabari no Ou​

nabari-no-ou.jpg

این یکی از اون دسته انیمه های خوشگل محسوب می شه !
4hba7gi.gif

خوب مطمعنا ایده ی جالبی می تونه باشه که پای نینجا ها و نینجوتسو رو به دنیای امروز بکشیم ! برخلاف اون چیزی که همه فکر می کنن نینجا ها زندن و به صورت مخفیانه به فعالیت های خودشون ادامه می دن اون ها دهکده های مخفی دارن و با هم مبارزه می کنن درست مشابه چیزی که تو ناروتو می بینیم اما توی دنیای امروز .....

واقعا چی می زارین اسم آدمیو که وقتی می خواد دشمنشو از بین ببره می ره کلی سختی می کشه و تمرین می کنه تا یک Art یاد بگیره ، بجای اینکه بره از اولین اسلحه فروشی یه مسلسل بخره و خودشو طرفو راحت کنه ؟؟؟؟
kar.gif

nabari0101.jpg

خوب اما داستان از این جا شروع می شه که یک پسری به اسمه Miharu Rokujo در عین حال که زندگی عادی و بی دردسر خودشو انجام می داده از طرف یکی از معلم ها و شاگرد ها دعوت می شه تا به یکی از کلاب های رزمی بپیونده تا اونا بتونن ازش مراقبت کنن که اون با شخصیت فوق العاده بی تفاوتش می زاره می ره :D بعد از اون توسط یه نینجا مورد حمله قرار می گیره و کاشف به عمل می آد که اون حامل یک سلاح رزمی قویه که خیلی ها برای سودجویی دنبالشن و بقیه داستان هم که قابل حدسه .....

پیشنهاد شصی : اگه وقت دارین همه انیمه های خوب امسال رو دنبال کنین اینم دنبال کنین !
امتیاز شخصی : 5/10

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
اون چیزای خوشکل کی میگی چی بید؟: p

l_bubble.gif

منظورم از مانیتو رفهمیدی چیه دیگه من حوصله چیز های اعصاب خورد کن و عناصر زائد تو انیمه رو ندارم مثل اون چند تا کاراکتر تو بلاد این که از این چیزا نداره؟:p

خوب چرا نمیخوای دخالت کنی؟ دخالت کن :پی
منظورم خون و خون ریزی نیست منظورم این که نکات اعصاب خورد کنش چقدر هست. کم هستش یا زیاد:p
آخرش هی نشینم ببینم بعد حالم گرفته بشه.:wacko:

ببین 100% انیمه اعصاب خورد کنیه ! ولی ارزش دیدن داره ....مثل بلاد که نیست اصلا اون لوس بازیه جلو این !
آقا پاشو برو ببین انقدر بحث نکن دیگه
big_boss.gif

خود پدرام برات یه مانیتور می فرسته دمه خونه :D

راستی سپهر، پستات رو ميشه اون ور گزاشت؟!:eek::rolleyes:

اختیار ما هم دست شماست
Laie_69.gif
!

حالا چون اصرار کردی ... باشه ؛ بعدش میرم گانتز رو می خونم ... چی شده یه دفعه گیر دادی به این ؟ ؛ احساس می کنی که به اندازه کافی به حقش نرسیده؟ (سر همون الفن لید بود ؛ ها؟)

همون حکایت برسرک دیگه .... این انیمه رو می بینه ، بعد تهش انیمه بسته نمی شه و اینم دلش میخواد بدونه آخرش چی می شه ! اما
1670.gif
........

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در مورد Gantz:

به ريشه اسم Gantz هيچوقت توي انيمه يا مانگا اشاره اي نميشه؛ معلوم نيست Gantz اسم گوي سياهه، يا اسم فردي كه در درونشه. ولي مجموعه گوي سياه و مرد درونش از قديم - يعني از دوران Gantzer هاي اوليه - به اين اسم ناميده شده ان و اسم روشون باقي مونده (اين لغت Gantzer رو يه جا ديدم كه به كار رفته بود ... نمي دونم معتبره يا نه، ولي باحاله! پس استفاده مي كنيم
2qdxwdw.gif
)

ولي اين كه در واقع اين اسم از كجا اومده ... اسم Gantz قبل از اين مانگا توي ژاپن شناخته شده بوده ... Gantz نام رباتي در يه مجموعه بوده (عكس پايين) كه ظاهرا آخر ماموريت ها به بازيكن ها امتياز مي داده (مثل داستان Gantz مورد نظر ما) و احتمالا نامگذاري مشابه به همين دليل بوده (اطلاعات بيشتري در موردش نتونستم پيدا كنم
dontknow2-20071027073002.gif
)

attachment.php

در مورد مرد درون گوي هيچ جا توضيحي داده نميشه. نمي دونيم گذشته اش يا هدفش چيه، فقط مي بينيم كه كاملا برهنه اس و كلي سيم و تجهيزات پزشكي بهش وصله (عكس پايين) و ظاهرا توي كماست، و هيچ كدوم از اسلحه هاي Gantz و خون آشام ها (كه دومي فقط توي مانگا نشون داده ميشه) روش كارگر نيست.

attachment.php

اين مرد هيچ احساساتي از خودش نشون نميده، فقط وقتي كه انگشت توي گوشش كنن واكنش نشون ميده. ظاهرا نقطه ضعفش گوششه (مثل دوميوجي :D) البته توي انيمه اين مرد گاهي لبخند مي زنه كه اونم از قرار بدون موافقت نويسنده مانگا -Hiroya Oku - بوده.

در مورد خود گوي سياه هم هيچي نمي دونيم. شايد يه سلاح پيشرفته حكومتي باشه، يا اينكه از كرات ديگه به اينجا آورده شده باشه.

شايد Gantz از بيگانه ها متنفره و به همين دليل هم Gantzer ها رو مجبور به كشتنشون مي كنه. شايد اين تنفر ريشه در گذشته داره و ميخواد ازشون انتقام بگيره. شايدم فقط عشق كشتن داره.

اما توانايي اصلي Gantz ، غير از سلاح هاي فوق پيشرفته اي كه در اختيار Gantzer ها ميذاره (سلاح هايي كه نيازي به گلوله ندارن و قدرت تخريبشون هم خيلي بيش از سلاح هاي معموليه) و همينطور توانايي انتقال موجودات زنده، اينه كه مي تونه موجودات زنده رو تكثير كنه. در واقع موجوداتي كه مي ميرن و به اتاق آورده ميشن، چيزي مثل يه كپي يا فكس از جسم اصليشون هستن (براي همين گاهي پيش مياد كه Gantz كسي رو كه در لبه مرگ و زندگيه به اتاق بياره، ولي جسم اصلي فرد هم نجات پيدا كنه و زنده بمونه. توي اين حالت از اون انسان 2 تا نسخه موجوده كه گذشته مشترك دارن و آينده متفاوت)

ولي سوالي كه پيش مياد اينه كه چرا Gantz كه مي تونه انسان ها رو تكثير كنه، به جاي اينكه اين همه آدم رو هي بكشه و بياره به اتاق (كه خيلياشون ضعيفن و بقيه هم بالاخره طول مي كشه تا به بازي عادت كنن و قوي بشن) چند تا آدم قوي رو دائما تكثير نمي كنه كه يه جا كارش رو راه بندازه؟

به اين سوال نه توي مانگا نه انيمه جوابي داده نميشه، ولي همين قضيه نشون ميده كه شايد Gantz اصلا هدفي غير از سرگرمي نداره. چه از كشتن آدما و چه از كشتن بيگانه ها. اين حدس به خصوص توي انيمه تقويت ميشه (لبخند زدن مرد درون گوي توي صحنه هاي خاص، و آخرين ماموريت توي انيمه كه البته توي مانگا وجود نداره)

توي انيمه كه معماهاي Gantz حل نشد، به نظر مي رسه كه توي مانگا هم قرار نيست اين اتفاق بيفته
nea_mini.gif

فایل های ضمیمه

• gantz-robot.jpg
    gantz-robot.jpg
    48.1 KB · نمایش ها: 47
  • caisse2.jpg
    caisse2.jpg
    55.9 KB · نمایش ها: 50

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ببین انقدر ضرب العجل گزاشتیو منو تهدید کردی که این پست soul eater خیلی بی مزه شده ... حالا یا باید دوباره بنویسم یا نباید دوباره بنویسم !
1083.gif
126fs4147532.gif

چون اگه زور بالا سرت نباشه هر 2 ماه به 2 ماه پست مي زني
63izs7n.gif

حالا چون اصرار کردی ... باشه ؛ بعدش میرم گانتز رو می خونم ... چی شده یه دفعه گیر دادی به این ؟ ؛ احساس می کنی که به اندازه کافی به حقش نرسیده؟ (سر همون الفن لید بود ؛ ها؟)

واقعا؟!!
130fs220831.gif

متاثر شدم
128fs4765852.gif

تاپيك الفن ليد رو ميگي؟

كلا از انيمه هاي متفاوت خوشم مياد. اينم آدمو تو خماري باقي ميذاره (به خصوص كه مانگاش با انيمه خيلي فرق داره)، تو هم كه بچه خوب مانگاخوني هستي، خلاصه موقعيت فراهمه براي سوء استفاده
crazy_mini.gif

ولي جدي انيمه جذاب و خوبيه. ... يه سر و گردن از بقيه انيمه ها بالاتره. حس بعد از ديدنش مثل ديدن يه فيلم خوب و متفاوت بين خروارها فيلم تجاري هاليووديه.

غير از اون، انقدر خشونت و خون ريزي بي پروا و ديوانه وار توي هيچ انيمه اي نديده بودم. باحال بود كلا :D

راستی خودتو گرم کن سرو کلم پیدا میشه کم کم:lol:

من گرمم الان. بدو :D

نه مثل Blood نيست. كلا يه تيپ ديگه اس. اعصاب خوردي هاش هم با اعصاب خوردي هاي اون فرق داره! تو Berserk رو ببين، اگه از اون خوشت نيومد اينو نبين. اگه خوشت اومد احتمالا از اينم خوشت بياد.

همون حکایت برسرک دیگه .... این انیمه رو می بینه ، بعد تهش انیمه بسته نمی شه و اینم دلش میخواد بدونه آخرش چی می شه ! اما
1670.gif
........

به فرض هم كه اينطور باشه ... آدم كه همه چيو بلند نميگه !!
flat.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Golgo 13

Golgo13qb.jpg

اون روزای اول که داشت خبرای قسمت های اول انیمه های بیرون می اومد همه در مورد این یکی می گفتن " اگه می خواین یک کارتون که شخصیت های محوریش مرد های مسن و بد قیافه و خشن هستند و کمی هم چاشنی زن های .... و سکسی داره ببینین golgo 13 انتخاب مناسبیه "

توی قسمت اول اینمه مردی یک هواپیمای مسافر بری رو می دزده و بعد که هواپیما برای بنزین زدن روی یک فرودگاه فرود می آد ، پلیس می خواد از این فرصت استفاده کنه و هواپیما ربا رو مورد هدف قرار بده اما هیچ کدوم از تک تیر اندازها قادر نیستن از فاصله یک کیلومتری اونو تو کابین خلبان بزنن
fkr.gif
....

در همین حال یکی از سران پلیس به سراغ مردی به نام Togo میره که به Golgo 13 معروفه و گفته می شه هر شلیک انجام نشدنی رو می تونه انجام بده اون به golgo مقداری پول برای انجام کار پیشنهاد می ده و بهش می گه حداکثر 4 ساعت دیگه می تونیم زمان بخریم برات !

togo بعد از گرفتن پول به سراغ یک اسلحه ساز می ره و از اون می خواد که اسلحه رو توی 3 ساعت Modify کنه ..بعد خودش می ره هتل و یک سری کارهای بد بد می کنه ....

بعد از یک مقدار اکشن در این بین ، می ره و اسلحه رو تحویل می گیره و با خونسردی تمام به سمت فرودگاه حرکت می کنه و همون تیری رو که همه اعتقاد داشتن تو اون موقعیت و از فاصله 1 کیلومتری غیرممکنه زدنش رو درست بین دو ابروی هواپیما ربا و از فاصله ی 2 کیلومتری شلیک می کنه ...

Golgo13.jpg

توی 3 قسمت اول بیشتر Ability های Golgo 13 رو بررسی کرده و به همین خاطر نمی شه راجب به روند بعدیه انیمه خیلی نظر داد ولی خوب مشخص که جو انیمه ساکت و جدی باقی خواهد ماند ....

امتیاز من به 3 قسمت اول 6/10

پ.ن : مانگای انیمه گویا مربوط به سال 1969 به بعد هست که تو یک مجله چاپ می شده .... و از روی اون دوتا Live Action و دو تا animated Film هم ساخته شده ... خلاصه حسابی پدر مادر داره دیگه ....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه چیز جالب ... این مانگا خوندن باعث شد که خیلی از سری ها رو بشناسم ... یعنی در خلال دنبال کردن مانگاها ، اخبار مانگاها و گشتن به دنبال مانگای خوب واسه خوندن ، با خیلی از سری ها برخورد می کنم و می فهمم چی به چیه ...
lotsocoffee.gif
... همین بالایی حتی ...
خوب غیر از FMP بقیه رو دیدم یا دارم :پی

wolf's rain رو چند قسمت فکر کنم از ماهواره دیدم با زبون فرانسه یا آلمانی هیچی نفهمیدم :پی پس جالب هستش میرم میخونم اون بحث ها رو . پس به نظرت جالبه :پی
ّFMP که خیلی عالیه ... من رئیس ستاد طرفدارانش هستم ... حالا نمی رسه به برسرک و انیمه های جدی دیگه ... اما به نظرم خیلی سری متعادلیه ...

wolf's rain هم خوبه ... هرچند خالی از رمانس بود مطلقا
eyebrow.gif
... ضمنا حال و هوای اروپایی داشت به نظرم ...
اينم آدمو تو خماري باقي ميذاره (به خصوص كه مانگاش با انيمه خيلي فرق داره)، تو هم كه بچه خوب مانگاخوني هستي، خلاصه موقعيت فراهمه براي سوء استفاده
crazy_mini.gif
توي انيمه كه معماهاي Gantz حل نشد، به نظر مي رسه كه توي مانگا هم قرار نيست اين اتفاق بيفته
nea_mini.gif
جدی ؟ ... قول میدم برم دنبال قضیه و این لکه ننگ رو پاک کنم .. البته اول باید متهم (=انیمه) رو ببینم
electricf.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی الان من این انیمه ور از لیستم حذف کنم؟
دنی و فریدا نظرتون چیه؟ ارزش دیدن داره؟ اگه اخرش کیبورد رو تو مانیتور خورد کردم پولشو شماها میدین؟
آخه همینکارو سر انیمه بلاد+ نزدیک بود بکنم خودمو کنترل کردم

حالا در کل نظر مشاوره ایتون چیه؟
یه (Kei Kurono)داره که از رومن کپیش کردن !;)
جدی ؟ ... قول میدم برم دنبال قضیه و این لکه ننگ رو پاک کنم .. البته اول باید متهم (=انیمه) رو ببینم
عمری دعات می کنم ببینی این کارکتر محبوب من چی شد!
بچه ها نظرتون در مورد رانما 1/2 چیه ؟ ... دارم مانگاش رو می خونم (الان volume 23 از مجموع 38 تا هستم) ... خیلی خنده داره ... (پیش بینی : دنی میگه که خیلی جلفه - فریدا میگه که اینو 5 سال پیش دیدم ؛ بعد پیشنهاد می کنه که اینویاشا رو ببینم )
پزشک دهکده رزمی!;)خیلی قشنگه !

زاستی سیمورجان مدیر بخش اشتراک شدنت مبارک!(یاد ریس جمهوری میشل سلیمان تو لبنان افتادم!)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کجایی شیان ؟... دیگه ببین چقذه غیبتت طولانی بوده که دلم واسه تو هم تنگ شده ...
gotcha.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کجایی شیان ؟... دیگه ببین چقذه غیبتت طولانی بوده که دلم واسه تو هم تنگ شده ...
gotcha.gif

منم ایضا!اونور به فعالیت مشغولم!بجز ایننام انیمه: Sisters of Wellber بقیه این لیستو دیدم!
لیست انیمه های بلای ه...........جده که تا اینجا با کمک شیاطین نازنین گروه شیطانی کشف شدند!;)

نام انیمه:Berserk
تعداد قسمتها:25
نام انیمه:Midori no Hibi
تعداد قسمتها:13
نام انیمه:Ninja Scroll
تعداد قسمتها:فیلم سینمایی
نام انیمه:Kimi ga Nozomu Eien
نام انیمه:School Days
تعداد قسمتها:12
نام انیمه:Gantz
تعداد قسمتها:26
نام انیمه: Elfen Lied
تعداد قسمتها:20
نام انیمه:MOON LIGHT MILE
نام انیمه: hanaukyo maids
تعداد قسمتها:15
Step Up Love Story
نام انیمه:ranma 1/2
تعداد قسمتها161 اپیزود +2 فیلم + 12 Ova
نام انیمه:green green
12 قسمت + یه اسپشیال ضایع
Blue Gender
Higurashi no naku koro ni
TENJOU TENGE
Vampire.Hunter.D.(
SHIGURUI
فیلم Perfect Blu
نام انیمه: Sisters of Wellber

Nagasarete Airantou
تعداد: 26
نام انیمه: IKKITOUSEN
حیف خونه اینترنت ندارم باید برم کافی نت وگزرنه هر زو اینجاهم میومدم!:(

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اونور به فعالیت مشغولم!بجز ایننام انیمه: Sisters of Wellber بقیه این لیستو دیدم!
لیست انیمه های بلای ه...........جده که تا اینجا با کمک شیاطین نازنین گروه شیطانی کشف شدند!;)

.....

چه باحال ... سریع هم گزارش کار میدی ...
badaf.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سیمور من برسرک رو دیدم یک ضرب 25 تاشو پشت سر هم بعد که حالم گرفته شد اومدم 5 قسمت اسپیل تورو خوندمش یه کمی حالم بهتر شد ولی باید برم مانگاشو خودم بخونم حالا تو تا کجا خوندی؟ یعنی مانگاش تا کجا اومده؟
اسپویل جدیدی منتشر نکردی؟
302.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
منم ایضا!اونور به فعالیت مشغولم!بجز ایننام انیمه: Sisters of Wellber بقیه این لیستو دیدم!

نام انیمه:Berserk
نام انیمه:Midori no Hibi
نام انیمه:Ninja Scroll
نام انیمه:Kimi ga Nozomu Eien
نام انیمه:School Days
تعداد قسمتها:12
نام انیمه:Gantz
تعداد قسمتها:26
نام انیمه: Elfen Lied
نام انیمه:MOON LIGHT MILE
نام انیمه: hanaukyo maids
تعداد قسمتها:15
Step Up Love Story
نام انیمه:ranma 1/2
تعداد قسمتها161 اپیزود +2 فیلم + 12 Ova
نام انیمه:green green
12 قسمت + یه اسپشیال ضایع
Blue Gender
TENJOU TENGE
Vampire.Hunter.D.(
SHIGURUI
فیلم Perfect Blu
نام انیمه: Sisters of Wellber

Nagasarete Airantou
تعداد: 26
نام انیمه: IKKITOUSEN

شیان 3-4 تا برترینش رو بگو برم ببینم البته غیر برسرک و میدوری که دیدم.

راستی من برم پست هایی که قبلا در رابطه با برسرک اینجا زده شده رو ببینم شاید یه چیزایی اضافه کردم خودم :پی

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ّFMP که خیلی عالیه ... من رئیس ستاد طرفدارانش هستم ... حالا نمی رسه به برسرک و انیمه های جدی دیگه ... اما به نظرم خیلی سری متعادلیه ...

من به اعتبار تعريف هاي تو ميخوام اينو شروع كنم به ديدن
connie_mini_magnify.gif

electricf.gif

دمت گرم ...
20uzuyr_th.gif

Berserk
Midori no Hibi
Ninja Scroll
Kimi ga Nozomu Eien
School Days
Gantz
Elfen Lied
MOON LIGHT MILE
hanaukyo maids
Step Up Love Story
green green
Blue Gender
TENJOU TENGE
Vampire.Hunter.D
SHIGURUI
Perfect Blu
Sisters of Wellber
Nagasarete Airantou
IKKITOUSEN

من اينا رو ديدم:

Berserk
Midori no Hibi
Ninja Scroll
Kimi ga Nozomu Eien
Gantz
Elfen Lied
green green

اينطوري كه مي نويسي ملت فكر مي كنن اينجا واقعا داره بحث انيمه هاي ...... ميشه :D

سیمور من برسرک رو دیدم یک ضرب 25 تاشو پشت سر هم بعد که حالم گرفته شد اومدم 5 قسمت اسپیل تورو خوندمش یه کمی حالم بهتر شد ولی باید برم مانگاشو خودم بخونم حالا تو تا کجا خوندی؟ یعنی مانگاش تا کجا اومده؟
302.gif

تو يه قهرماني!! .... تبريكات صميمانه منو پذيرا باش
127fs3601993%5b1%5d.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
Ninja Scroll
Kimi ga Nozomu Eien
Gantz
Elfen Lied
اينطوري كه مي نويسي ملت فكر مي كنن اينجا واقعا داره بحث انيمه هاي ...... ميشه :D

دنی این 4 تا چطوریه؟ یک سری لیست هم از فریدا گرفتم 5 شنبه باحالت صحبت میکنم در بارشون. Gantz رو گفتی بقیه رو بگو :پی
راستی مانگای برسرک و فول متال الکمیست رو داری؟

تو يه قهرماني!! .... تبريكات صميمانه منو پذيرا باش
127fs3601993%5b1%5d.gif

خواهش میشه شرمنده نفرمایید
302.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
302.gif
huashan داره نهضت سيمور رو ادامه ميده:D، تو بخش مانگا، تاپيک برزرک، ادامه اش رو اونجا بخون!;)

راستی از بچه های کنکوری به جز آرام کس ديگه اي قبول نشده؟؟؟:rolleyes: من دوز شيرينی خونم پايين اومده!:D:p

ziexify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
huashan داره نهضت سيمور رو ادامه ميده:D، تو بخش مانگا، تاپيک برزرک، ادامه اش رو اونجا بخون!;)

راستی از بچه های کنکوری به جز آرام کس ديگه اي قبول نشده؟؟؟:rolleyes: من دوز شيرينی خونم پايين اومده!:D:p
:D جای بلو خالی هست اینجا . این چند وقته تولد چه بچه های برجسته ای بوده ها. میگیم راستی چرا علی خودش رو بن کرد؟؟؟؟

Last edited:
بالا