• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اینو دیدین ؟ :D :

http://************/files/857arph6gy2i2s3ardsx.jpg

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
download

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگی
میدونم خیلی وقته گذشته اما هیچ وقت واسه تبریک گفتن دیر نیست
امسال بهترین سالم بود این از پرسپولیس اونم منچستر
به همتون تبریک میگم
خیلی برد شیرینی بود
چقدر جیغ کشیدم !!!!!!
انشالله در آسیا بدرخشن این سید صالحی مغرور جوابشو بگیره و این ساکته ساکت شه!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام به همگی
به همتون تبریک میگم
خیلی برد شیرینی بود
چقدر جیغ کشیدم !!!!!!

!?*mahsa*?! جان منم به شما تبریک میگم
تا شروع فصل بعد و تا قهرمانی مجدد میشه تبریک گفت دیر نشده :D:rolleyes:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام به همگی
به همتون تبریک میگم
خیلی برد شیرینی بود
چقدر جیغ کشیدم !!!!!!

منم هر دو تا قهرماني رو بهتون تبريك ميگم . صدالبته اوليش رو صد برابر :D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
!?*mahsa*?! جان منم به شما تبریک میگم
تا شروع فصل بعد و تا قهرمانی مجدد میشه تبریک گفت دیر نشده :D:rolleyes:

راستي اكسپين جون . تو ميدوني چرا آواتار من انقدر كوچيك مياد ؟ سايز هردو آواتارمون هم يكيه اما نمي دونم چرا اينجوري ميشه ... اين شكلي حال نميده !!! :p

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
راستي اكسپين جون . تو ميدوني چرا آواتار من انقدر كوچيك مياد ؟ سايز هردو آواتارمون هم يكيه اما نمي دونم چرا اينجوري ميشه ... اين شكلي حال نميده !!! :p
فروم باهات حال نمیکنه من چیکار کنم !!!!!!!!!

سایز عکس من 170*200 هستش نهایتش فکر کنم 200*200
باشه

اوتار من رو بزن ببین کوچیک میشه ؟؟

image.php

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خدا کنه دیگه هیچ وقت استیلی رو روی نیمکت پرسپولیس نبینم ... غرور داره خفش میکنه

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
استیلی یادمه توی بازی استقلال پرسپولیس یه سیلی به نوازی زد تو اون بازی بازی که پرومند به مشت به پایان رافت زدش و به تلافی اون استیلی یه کشیده به نوازی زدش
vahidrk1.gif

به خاطر این حرکتش هرگز نمیتونم نسبت به حمید احساس بدی داشه باشم

هر انسانی برای خودش غرور داره حمید استیلی هم همینطور درست نیست نسبت به همچین فردی بدین شکل صحبت کنیم به هر حال یکی از دوست داشتنی ترین و با تعصب ترین بازیکنان پرسپولیس بوده

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
استیلی یادمه توی بازی استقلال پرسپولیس یه سیلی به نوازی زد تو اون بازی بازی که پرومند به مشت به پایان رافت زدش و به تلافی اون استیلی یه کشیده به نوازی زدش
vahidrk1.gif

به خاطر این حرکتش هرگز نمیتونم نسبت به حمید احساس بدی داشه باشم

هر انسانی برای خودش غرور داره حمید استیلی هم همینطور درست نیست نسبت به همچین فردی بدین شکل صحبت کنیم به هر حال یکی از دوست داشتنی ترین و با تعصب ترین بازیکنان پرسپولیس بوده

یعنی چون توی اون بازی جلوی دوربین با مشت و لگد به جون همدیگه افتاده بودند شدن قهرمان !!!! در ضمن به تلافی رافت نبود ... زمانی بود که با نوازی سر توپ درگیر شدن اونوقت مثل گلادیاتور ها افتادن به جون هم
حالا من یه چیزی میگم
یادمه که این دوتا (با خاکپور) وقتی میخواستن بیان پرسپولیس ، بماند که چه جنجالهائی به پا کردن اما همیشه میگفتن به خاطر پروین اومدن پرسپولیس .
درست زمانی که پروین رفت ، این دو تا دوست با تعصب و عزیز پرسپولیس رو توی بدترین زمان و بدترین حالت ممکن ول کردن و رفتن دنبال پول ، مالزی نمیدونم سنگاپور .. . همونجائی که میگفتن اقای استیلی 4 تا شش داره .
بهتره کمی دقت کنیم وقتی کلمه تعصب رو به کار میبریم . اونوقت عابدزاده ها و پیروانی ها و ... میرن زیر سوال چه برسه به اونهائی که سمبل تعصب توی پرسپولیس هستند ، مثل همین آقای پروین و بهزادی و کلانی و ..
درسته که تو بازی 9 نفره با استقلال به اندازه 2 نفر دوید . اما اینها دلیل نمیشه که برای هر موضوعی شرط و شروط تعیین بکنه . 4 ساله که میخواد سرمربی بشه به هر قیمتی . منم به حمید استیلی احساس بدی ندارم . اما دلم میخواد کسی که روی نیمکت میشینه 100 درصد به خاطر خودش نباشه ، کسی که از علی پروین تا قطبی باهاش مشکل داشتن حتما یه چیزی هست که ما بی خبریم . البته فکر میکنن که ما بی خبریم .
هر انسانی غرور داره خب بله . شیث رضائی هم غرور داره پس باید گند بزنه به تیم؟ (مثل بازی استقلال اهواز) یا نیکبخت که فکر میکنه سوپرمن تیمه و بطری پرت میکنه .
غرور همیشه آدمها رو به گند میکشه . این رو هم بگم که محبوبیت استیلی در مقایسه با 90 درصد بازیکنان پرسپولیس هیچی نیست . وقتی هنوز مردم برای امثال عابدزاده سرو دست میشکنن استیلی ........
ضمنا من نظرم رو گفتم ، ممکنه درست باشه ممکنه نباشه . اما من به خاطر اینکه یه بازیکن با مشت و لگد زده تو سر و کله بازیکن تیم رقیب بهش نمیگم با تعصب ... چیز دیگه ای میگم

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
قدیم حداکثر سایز اواتور 200*200 بود .......... الان طبق قانون جدید حداکثر 100*100 بید !!!!!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اينم افشين امپراطوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر همراه همسر كره ايشون

t4zgxk.jpg

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
استیلی هم که امروز تو تی وی گفت که در پرسپولیس کنار افشین قطبی خواهد موند ........فقط برای پرسپولیس و هواداران (اره جون عمش ......)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کدوم تی وی ؟
خبرگزاری مهر هم نوشته بود که استیلی از تصمیمش منصرف شده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
صحبت استيلي شد ... منم حالم ازش بهم ميخوره ... آدم عوضيه ... با همه مشگل داره ... دنيزلي ... قطبي

پروين و همه و همه ... خيلي هم آدم بيخوديه و فوق العاده عصباني و بد دهن ... جلوي Tv نگاش نكنيد مياد مثل

اين آدمايي كه تا حالا تو عمرشون داد نزدن خيلي آروم و ناز نازي حرف ميزنه ... راستي نيكي هم با پرسپوليس

قرارداد امضا كرد و سال بعد هم پرسپوليسه ... خبرشو هنوز اعلام نكردن ولي همين چند روزه علني ميشه ;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یعنی چون توی اون بازی جلوی دوربین با مشت و لگد به جون همدیگه افتاده بودند شدن قهرمان !!!! در ضمن به تلافی رافت نبود ... زمانی بود که با نوازی سر توپ درگیر شدن اونوقت مثل گلادیاتور ها افتادن به جون هم
حالا من یه چیزی میگم
یادمه که این دوتا (با خاکپور) وقتی میخواستن بیان پرسپولیس ، بماند که چه جنجالهائی به پا کردن اما همیشه میگفتن به خاطر پروین اومدن پرسپولیس .
درست زمانی که پروین رفت ، این دو تا دوست با تعصب و عزیز پرسپولیس رو توی بدترین زمان و بدترین حالت ممکن ول کردن و رفتن دنبال پول ، مالزی نمیدونم سنگاپور .. . همونجائی که میگفتن اقای استیلی 4 تا شش داره .
بهتره کمی دقت کنیم وقتی کلمه تعصب رو به کار میبریم . اونوقت عابدزاده ها و پیروانی ها و ... میرن زیر سوال چه برسه به اونهائی که سمبل تعصب توی پرسپولیس هستند ، مثل همین آقای پروین و بهزادی و کلانی و ..
درسته که تو بازی 9 نفره با استقلال به اندازه 2 نفر دوید . اما اینها دلیل نمیشه که برای هر موضوعی شرط و شروط تعیین بکنه . 4 ساله که میخواد سرمربی بشه به هر قیمتی . منم به حمید استیلی احساس بدی ندارم . اما دلم میخواد کسی که روی نیمکت میشینه 100 درصد به خاطر خودش نباشه ، کسی که از علی پروین تا قطبی باهاش مشکل داشتن حتما یه چیزی هست که ما بی خبریم . البته فکر میکنن که ما بی خبریم .
هر انسانی غرور داره خب بله . شیث رضائی هم غرور داره پس باید گند بزنه به تیم؟ (مثل بازی استقلال اهواز) یا نیکبخت که فکر میکنه سوپرمن تیمه و بطری پرت میکنه .
غرور همیشه آدمها رو به گند میکشه . این رو هم بگم که محبوبیت استیلی در مقایسه با 90 درصد بازیکنان پرسپولیس هیچی نیست . وقتی هنوز مردم برای امثال عابدزاده سرو دست میشکنن استیلی ........
ضمنا من نظرم رو گفتم ، ممکنه درست باشه ممکنه نباشه . اما من به خاطر اینکه یه بازیکن با مشت و لگد زده تو سر و کله بازیکن تیم رقیب بهش نمیگم با تعصب ... چیز دیگه ای میگم

من نگفتم به خاطر سیلی زدن به نوازی با تعصب شده !!!!!
شما با بازیکنان جدید مقایسه کنید بعدش بگید استیلی بی تعصب بوده
استیلی به نظر من از اینکه گفته قصد داره مستقل کار کنه کار کاملاً درستی انجام داده دست باشگاه رو ازاد گذاشته تا هر تصمیمی که بخواهند بگیرند

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
صحبت استيلي شد ... منم حالم ازش بهم ميخوره ... آدم عوضيه ... با همه مشگل داره ... دنيزلي ... قطبي

پروين و همه و همه ... خيلي هم آدم بيخوديه و فوق العاده عصباني و بد دهن ... جلوي Tv نگاش نكنيد مياد مثل

اين آدمايي كه تا حالا تو عمرشون داد نزدن خيلي آروم و ناز نازي حرف ميزنه ... راستي نيكي هم با پرسپوليس

قرارداد امضا كرد و سال بعد هم پرسپوليسه ... خبرشو هنوز اعلام نكردن ولي همين چند روزه علني ميشه ;)

رونان از این چایی هات چه خبر یه چایی هم به ما بده :D

خبر بستن قرار داد نیکبخت ؟؟؟ درسته ؟؟؟ لینک داری ؟؟؟ این که میگفت میرم اروپا !!!!! و 350 میلیون از پرسپولیس پول خواسته بود !!!!! یعنی روزی 1 میلیون تومان :wacko: اینقدر هم ارزش نداره خدایش !!!!!!

بالا