• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
رکورد جالب خلیلی در هفتمین دوره لیگ برتر

محسن خلیلی مهاجم ملی پوش پرسپولیس که عنوان آقای گلی هفتمین دوره لیگ برتر را بطور مشترک با هادی اصغری با 18 گل زده کسب کرد، در جمع پرسپولیسی‎ها نیز دارای یک رکورد جالب است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، خلیلی تنها بازیکن پرسپولیس در هفتمین دوره لیگ برتر است که در تمامی 34 دیدار برای پرسپولیس به میدان رفته است.

جالب اینکه خلیلی در 34 دیدار از نظر اخلاقی هم کارنامه قابل قبولی دارد و حتی یک کارت زرد هم دریافت نکرده که در نوع خود جالب است. در ضمن پس از خلیلی سپهر حیدری و پژمان نوری هر کدام با 33 بازی در هفتمین دوره لیگ برتر پس از خلیلی جای دارند.

بابت اطلاعاتت ممنون. راستي چرا حيدري به تيم ملي دعوت نميشه. اوون كه مدافع خوب و كم اشتباهيه. مي تونه تا سالها در كنار سيد جلال حسيني نياز دفاع مياني تيم ملي رو تامين كنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیدری دفاع خوبیه

اما به نظر من از بین سید جلال حسینی و هادی عقیلی و محسن بنگر 2 تا دفاع وسط انتخاب میشن.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان قرمز ضمن تبریک مجدد قهرمانی
از شما دعوت میشه به کلوب ------ Perspolis Club ------ بپیوندن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم تبریک میگم
هر چند من پرسپولیسی نیستم و استقلالی هم نیستم!
اما از سپهر حیدری و عباس اقایی خیلی خوشم میاد !
هم با اخلاق و با شخصیت هستند و هم خیلی خوب بازی می کنند

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بعد از 2 روز ...............

همه خوشحال هستن

orjnfq.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
يك‌شنبه شب جلسه‌ي هيات مديره‌ي باشگاه پيروزي (پرسپوليس) در دفتر علي سعيدلو رييس هيات مديره برگزار شد.

در اين جلسه كه با حضور تمامي اعضا برگزار شد، مسائل مختلفي نظير چگونگي تمديد قرارداد با كادر فني و بازيكنان، جذب بازيكنان جديد و پرداخت طلب بازيكنان مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

حسن بيادي، عضو هيات مديره باشگاه پيروزي درباره‌ي جلسه‌ي شب گذشته به خبرنگار ايسنا، گفت: در ابتداي جلسه "كاشاني" به عنوان مديرعامل گزارش مبسوطي از عملكرد فصل گذشته را ارائه كرد. هم‌چنين درباره‌ي پيگيري‌هاي باشگاه براي بازگشت شش امتياز به امتيازهاي فصل گذشته‌ي پرسپوليس گزارشي ارائه شد و نظر مدير عامل اين است كه اين مساله، مساله‌اي ملي است و بايد با پيگيري‌هاي لازم 6 امتياز به پيروزي بازگردد.

وي افزود: دادگاه عالي ورزش قبل از ديدار با سپاهان دستور داده بود، حكم متوقف شود تا 6 امتياز به پيروزي برگردد و پس از آن درباره‌ي آن تصميم‌گيري شود اما، پس از قهرماني در رقابت‌هاي ليگ از دادگاه عالي ورزش خواستيم كه وارد متن حكم شود.

بيادي درباره‌ي جشن قهرماني پيروزي گفت:‌ قرار شد كه پس از ايام فاطميه جشن قهرماني در دو سطح عمومي و خانواده‌هاي بازيكنان و كادر فني برگزار شود كه در بخش عمومي به دنبال كسب مجوز از شوراي تامين هستيم تا بتوانيم در محلي بزرگ جشن عمومي را با حضور طرفداران تيم برگزار كنيم.

وي درباره‌ي بدهي باشگاه به بازيكنان گفت: در جلسه‌ي هيات مديره در رابطه با نحوه‌ي پرداخت باقيمانده‌ي طلب بازيكنان و كادر فني صحبت‌هايي شد اما، در اين شرايط باشگاه پولي براي پرداخت اين بدهي‌ها ندارد ضمن آ‌نكه مدير عامل باشگاه در راستاي شفاف‌سازي درخواست حسابرسي زودرس كرد. در حال حاضر به غير از حدودا 500 ميليون توماني كه باشگاه به بازيكنان و كادر فني بدهكار است در فصل گذشته هيچ كس ديگر از باشگاه طلبي ندارد و تمامي بدهي‌ها براي گذشته است.

عضو هيات مديره باشگاه پيروزي درباره‌ي تمديد قرارداد با بازيكنان فصل گذشته‌ي اين باشگاه گفت: بسياري از بازيكنان براي ماندن در تيم ابراز تمايل كرد‌ه‌اند و به كاشاني اختيار تام دادند كه بدون هيچ شرط و شروطي تمديد قرارداد را بپذيرد. ضمن ‌آنكه ما مذاكرات خود را براي جذب بازيكنان جديد كه بتوانند در اين فصل كمك‌رسان پيروزي در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا باشند انجام داده‌ايم اما هنوز به نتيجه‌ي قطعي نرسيده است.

بيادي افزود: هدف اصلي باشگاه در فصل پيش رو قهرماني در آسياست و به همين دليل بازيكناني را به خدمت خواهيم گرفت كه بتوانند از قهرماني در ليگ پاسداري كنند و بتوانند به احساسات پاك و بي‌نظير مردم ايران پاسخ دهند.

وي با بيان اين‌كه مردم ايران بيشتر از باشگاه به قهرماني پيروزي در ليگ نياز داشتند، گفت: پيروزي و استقلال هويت فوتبال در جامعه هستند و هر زمان كه اين دو با كيفيت بالاي خود در كورس قهرماني هستند شرايط جامعه‌ي ما نيز ارتقاء پيدا كرده و زماني كه هر دو تيم آسيب ديدند جامعه‌ي فوتبال هم آسيب ديده است. اگر چه قهرماني پيروزي چيزي از ارزش‌هاي باشگاه سپاهان كم نمي‌كند و بازيكنان با اخلاق و پرتلاش سپاهان تلاش زيادي را در فصل گذشته متحمل شدند و توانستند نايب قهرماني آسيا كه ارزش فراواني دارد را كسب كنند اما، پيروزي شايسته‌ي اين قهرماني بود.

بيادي درباره‌ي اظهار تمايل كاشاني براي استعفا گفت: وي هنوز براي رفتن اصرار دارد اما، تمامي اعضا با اين نظر مخالفند.

عضو هيات مديره‌ي باشگاه پيروزي درباره‌ي احتمال تمديد قرارداد با افشين قطبي گفت: تمامي اعضاي هيات مديره نسبت به تمديد قرارداد با قطبي اصرار دارند و پس از بازگشت وي از مسافرت، هفته‌ي آينده جلسه‌اي خواهيم داشت كه در آن مذاكرات خود را با قطبي براي تمديد قرارداد انجام خواهيم داد

به نقل از ایسنا

پ ن : به نظر من با توجه به حضور در آسیا تو سال آینده حفظ " افشین قطبی " مهمترین هدف باید باشه ولی مثل اینکه قطبی زمزمه هائی از رفتن سر داده ...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی فرزاد جان. دقیقا همین مطالب رو کاشانی امشب تو نود گفت.

درباره ی امپراطور هم بنظر من هدف اصلی باشگاه باید حفظش باشه.

البته بعید میدونم اگر شرایط جفت و جور باشه و مشکل حادی نباشه خود قطبی هم مشکلی داشته باشه.

تازه الان فصل چیدن محصوله!! تا الان هر چی کاشتن رسیده و از این به بعد توی آسیا موقع برداشته!

مخصوصا اینکه قطبی میتونه با کار خوب و درست کردن یه تیم خوب تو آسیا و دنیا اسم و رسم بیشتری پیدا کنه.

پس اگر دقت کنیم میبینیم که اگر مشکل حادی وجود نداشته باشه قطبی هم قاعدتا نباید بدش بیاد.

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
ديشب برنامه 90 رو ديديد؟ اين مجموعه سپاهاني ها كلاً هم عقده اي هستند. اوون ساكت رو نيگاه كنين، عين توپ باد كرده مي مونه. هيچي از فوتبال حاليش نيست و مياد وراجي ميكنه. ميگه تقصي داور بوده. ولي جناب عنايت خوب جوابشو داد. اوون مرتيكه بصيرت هم كه آخر خنده بود. ولي از سيد صالحي انتظار نداشتم! ميگه ما جام زياد گرفتيم! آخه كدوم جام؟ خوبه كه پرسپوليس در اين زمينه ركورد داره و توي آسيا هم تكه. سپاهاني ها فصل پيش هم با مافيا بازي (دقيقاً مثل زمان قهرماني بارس توي اروپا و اسپانيا) به نائب قهرماني آسيا رسيد. اين شله زردها اصلاً فوتبال بازي نمي كردند و 90 دقيقه فقط ضد فوتبال بودند. خوبه آقاي امير حاج رضايي هم گفته كه تاكتيك سپاهان هميشه همينه! واقعاً كه. ضد فوتبال بازي كردن هم شد تاكتيك؟!!!!!!!!!!
بايد واسه اين شله زردها فقط افسوس خورد
امروز اعلام كردند كه سهميه ايران توي آسيا 4 تا شده. حالا چجوري 4تا شده، الله اعلم!
من از صميم قلب آرزو مي كنم هر تيمي رفت بره، اما سپاهان نره. چون باعث ميشه آبروي ايران و ايراني زير سئوال بره، با اين فرهنگ تماشاچي هاش! بخدا هر موقعه اوون سرباز بيچاره رو ميبينم دلم ميخواد گريه كنم. سپاهان بايد بره توي دسته 4 دهاتهاي استان اصفهان بازي كنه!

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من از این قهرمانی بسیار خوشحال شدم , نه به خاطر پرسپولیس ,

بلکه به خاطر قطبی , او با شخصیت والایش نشان داد که می توان بر

لمپنیسم فراگیر ایرانی ها غلبه کرد , و این مرد تنها ثابت کرد که

با تمام چوب لای چرخ گذاشتن ها و توطئه ها , باز می توان موفق بود.

قطبی , پوزه ایرانیان زیرآبزن را به خاک مالید ( اصولا چشم موفقیت دیگران را

نداشتن از خصوصیات ما ایرانیان است ) .

:hmm:
تو این که افشین قطبی مربی خوبیه و آدم با شخصیتیه شکی نیست ولی دیگه داره حالم به هم می خوره. ما عادت داریم 4 تا چیز از یه نفر دیدیم چنان ببریمش بالا و اون رو واسه خودمون یه بت بکنیم ولی تا دو تا گاف داد و اشتباه کرد همونو میکوبونیمش و تو سرش میزنیم.
قطبی هم یه آدمه مث بقیه.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
الان تو کدوم عضو شیم؟
http://forum.persiantools.com/group.php?groupid=14

یا این؟

http://forum.persiantools.com/group.php?groupid=3

کدوم؟
اینجوری که نمیشه..
تایید میشه ...به نظر منم یکی کافی بود.

کلا" واسه هر موضوعی بهتره یه گروپ وجود داشته باشه نه بیشتر ....

پ.ن: کیفیت ویدیوهای سایتی که دوست عزیز قیمه معرفی کردن خوبه
34.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مي‌خواهم سرمربي باشم
حميد استيلي:
"قطبي" بماند من از پرسپوليس مي‌روم

حميد استيلي گفت: ديگر به عنوان دستيار سرمربي در تيم فوتبال پرسپوليس فعاليت نخواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: مدت پنج سال است كه به عنوان مربي در پرسپوليس فعاليت مي‌كنم و همان طور كه ابتداي اين فصل نيز گفته بودم، قصد داشتم تا با فعاليت به عنوان مربي پرسپوليس در ليگ هفتم تجربياتم را تكميل كنم. اكنون تصور مي‌كنم به شرايطي رسيده‌ام كه بايد به عنوان سرمربي فعاليت كنم.

وي تاكيد كرد: منتظر هستم تا وضعيت سرمربي پرسپوليس مشخص شود و در صورتي كه "قطبي" در پرسپوليس بماند، از آنجا كه قصد دارم به عنوان سرمربي فعاليت كنم اين باشگاه را ترك خواهم كرد اما، هر كاري كه از دستم برآيد براي پرسپوليس انجام مي‌دهم.

وي درباره‌ي موفقيت پرسپوليس در ليگ هفتم نيز گفت: اين قهرماني حاصل همدلي تمامي مجموعه‌ي باشگاه شامل حبيب كاشاني، محمود خوردبين، افشين قطبي و تمامي كادرفني، بازيكنان و عوامل باشگاه پرسپوليس بود.

استيلي كه در يك برنامه‌ي زنده‌ي تلويزيوني در شبكه‌ي تهران سخن مي‌گفت، تصريح كرد: تيم ما در اين فصل بازي‌هاي بسيار خوبي انجام داد و شايسته‌ي قهرماني بود. ضمن آن كه حمايت‌هاي همه جانبه و دلسوزانه حبيب كاشاني نيز در موفقيت تيم بسيار تاثيرگذار بود.

استيلي تصريح كرد: با توجه به صعود پرسپوليس به ليگ قهرمانان آسيا و هدف باشگاه كه قهرماني در فصل آينده‌ي ليگ برتر فوتبال كشور است، اطمينان داشته باشيد كه بازيكنان خوب و قدرتمندي در فصل نقل و انتقالات جذب مي‌شوند تا پرسپوليس بتواند در هر پست دو بازيكن خوب داشته باشد.

استيلي درباره‌ي مشخص شدن وضعيت "قطبي" نيز گفت: قطبي به شيراز رفته و پس از بازگشت وضعيت او با باشگاه مشخص مي‌شود.

P_Hamid_Estili_03.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مربي اسبق پرسپوليس حاضر به همكاري با استقلال نشد

خبرگزاري فارس: مربي اسبق بدنساز تيم فوتبال پرسپوليس حاضر به همكاري با استقلال تهران نشد.

-------------------------------

به گزارش خبرگزاري فارس، اولين تمرين اين تيم تهراني با حضور امير قلعه نويي سرمربي جديد، از ساعت 17 در زمين شماره دو آزادي آغاز شد.
كادر فني استقلال در اين تمرين مشخص شد. محمود فكري و حميد بابازاده به عنوان دستياران قلعه نويي فعاليت مي‌كنند. مجيد صالح نيز كه پيش از اين از وي به عنوان آناليزور ياد مي‌شد، در اين جمع حضور دارد. رضا رجبي و رضا حسن زاده به عنوان آناليزور‌ها كنار زمين حاضر هستند.
پرويز كماسي مربي اسبق بدنساز پرسپوليس در اين تيم‌ حاضر نيست. علي نظري جويباري سرپرست جديد تيم استقلال در اين خصوص به خبرگزاري فارس گفت: به دليل مشكلات خانوادگي و شخصي از حضور در اين تيم انصراف داد. ما از بين ولي صالح نيا و حميد خداداد، يكي به عنوان مربي بدنساز با ما همكاري خواهد كرد.
روز گذشته قلعه نويي به عنوان جانشين فيروز كريمي سرمربي مستعفي تيم استقلال معرفي شد.

3_8408220303_M200.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قطبي: پيشنهاد يك ميلياردي به پرسپوليس نداده‌ام

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از پرسپوليس يك ميليارد نخواسته‌ام و با سپاهان هم صحبتي نداشته‌ام.

افشين قطبي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از حرف هايي كه حميد استيلي عنوان كرد، مطلع هستم. به نظرات ايشان احترام مي‌گذارم. او دوست و همكار خوب من در پرسپوليس است.
وي ادامه داد: بعد از 9 ماه تلاش و كوشش، از تمام دوستان كه حرف‌هاي كذب زياد مي‌نويسند، خواهش مي‌كنم به من و خانواده‌ام استراحت بدهند تا بتوانم ريكاوري داشته باشم.
قطبي عنوان كرد: در چند روز گذشته سه بار با كاشاني صحبت كرده‌ام و از احوال وي باخبر شده‌ام؛ اما هنوز درباره ماندنم در پرسپوليس حرفي نزده‌ام.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس خاطر نشان ساخت: از پرسپوليس يك ميليارد نخواسته‌ام و با سپاهان هم صحبتي نداشته‌ام. خودم هم اين حرف‌ها را در برخي جرايد ديدم؛ فقط چند دقيقه‌اي به آن خيره شدم كه چرا اين حرف‌ها نوشته مي‌شود.
وي گفت: پرسپوليس را دوست دارم و اهل بازارگرمي نيستم؛ ولي تمام حرف‌ها را روز يكشنبه كه به تهران مي‌آيم، با مسئولان در ميان مي‌گذارم.
افشين قطبي اظهار داشت: تماس‌هاي بسياري دارم؛ اما سعي مي‌كنم جوابي ندهم و كنار خانواده باشم. اميدوارم كسي از دست من ناراحت نشود چون همه دوستان من هستند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8702311063

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام بچه ها :

من متاسفانه مدتي نبودم و نتونستم Online ‌بشم ... شديدا به همه تبريك ميگم ... نميدونم بايد چي بگم

واقعا غير قابل وصفه ... هنوز مزش زير زبونمه ... من اومدم 10 صبح برم استاديوم كه ديدم گفتم طبقه اول پر شده

و بيخيال شدم ديگه :( حيف ... واقعا حيف ف ف ف ف ف ف ... من تو خونه به همه گفتم پرسپوليس قهرمان ميشه

زماني كه بازي دقيقه 90 بود ... همه گفتن ديگه فايده نداره ... سال بعد ... گفتم ميدونم گل ميزنه ... بازي كه

دقيقه 95 شد خودمم كم كم ديگه نا اميد شدم اما بازم گفتم اين بار حقشه ... و ديديم كه سپهر گلي زد كه

تا آخر عمرم يادم ميمونه ... اين تيم دل شير دارههههههههههههه ... دل شيررررررررررررررررررررر

اين ساكت هم مزخرف زياد بلغور ميكرد ... مهم نيست ... بد جوري بهش فشار اومده ... اون سيد صالحي كه يه لات

بي سر و پا واقعا ... طرز حرف زدنش مثل اين چاغو كشاي پايين شهري ميموند ... اه اه حالم به هم خورد

بچه ها بازم مبارك همتون باشه ... به قول قطبي ما 2 بار قهرمان شديم :) همتونو دوست دارم :cool:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها :

من متاسفانه مدتي نبودم و نتونستم Online ‌بشم ... شديدا به همه تبريك ميگم ... نميدونم بايد چي بگم

واقعا غير قابل وصفه ... هنوز مزش زير زبونمه ... من اومدم 10 صبح برم استاديوم كه ديدم گفتم طبقه اول پر شده

و بيخيال شدم ديگه :( حيف ... واقعا حيف ف ف ف ف ف ف ... من تو خونه به همه گفتم پرسپوليس قهرمان ميشه

زماني كه بازي دقيقه 90 بود ... همه گفتن ديگه فايده نداره ... سال بعد ... گفتم ميدونم گل ميزنه ... بازي كه

دقيقه 95 شد خودمم كم كم ديگه نا اميد شدم اما بازم گفتم اين بار حقشه ... و ديديم كه سپهر گلي زد كه

تا آخر عمرم يادم ميمونه ... اين تيم دل شير دارههههههههههههه ... دل شيررررررررررررررررررررر

اين ساكت هم مزخرف زياد بلغور ميكرد ... مهم نيست ... بد جوري بهش فشار اومده ... اون سيد صالحي كه يه لات

بي سر و پا واقعا ... طرز حرف زدنش مثل اين چاغو كشاي پايين شهري ميموند ... اه اه حالم به هم خورد

بچه ها بازم مبارك همتون باشه ... به قول قطبي ما 2 بار قهرمان شديم :) همتونو دوست دارم :cool:

منم بهت تبریک میگم. واقعا هم لذت بخش بود.

درباره ی افراد معلوم الحال هم صحبتی نکنیم بهتره! اون یکی میگه سپاهان اونقدر قهرمانی و جام دیده که واسش اینجور چیزا اصلا مسئله ای نیست!!!! یکی نیست بگه همون یه جامی هم که بهتون دادن که موقع تحویل دادن تیکه تیکه ش کرده بودید!! :D

در کل جا داره این ضرب المثل رو بگیم که گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!! :happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حاجی این عکس امضات خیلی باحاله
از کجا اوردی ؟؟؟

zmyc0kty6fzbe3yvbjk1.jpg

بالا