• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اگر قطبي نماند با دنيزلي وارد گفتگو مي‌شويم‌
نوشته شده توسط حمید رضا نظری
05 خرداد 1387 ساعت 21:12

خبرگزاری پرسپولیس : هيات مديره باشگاه پرسپوليس در صورت شنيدن پاسخ منفي از افشين قطبي، گزينه مصطفي دنيزلي را مورد توجه قرار خواهد داد. قرار است فردا جلسه‌اي درباره ادامه همكاري يا قطع آن از سوي افشين قطبي با حبيب كاشاني، مديرعامل پرسپوليس برگزار شود تا اين تيم براي فصل بعد و بويژه حضور در جام قهرمانان آسيا، برنامه خود را ببندد.
اگرچه تا به امروز صحبت‌هاي مختلفي از سوي افشين قطبي شنيده شده تا سايه ترديد بر آينده كاري او در باشگاه پرسپوليس حاكم شود، اما آنچه هست فردا وضعيت او كاملا روشن مي‌شود تا پرسپوليس براي روزهايي كه سخت‌تر از فصل قبل خواهند بود، دست به دورخيز بزند.
بي‌شك حبيب كاشاني نيز با دست پر، پشت ميز مذاكره با افشين قطبي خواهد نشست تا اين مربي كه امروز به شهرت و محبوبيت زيادي بين هواداران سرخ رسيده، در روند مذاكره همه چيز را به سوي خود نكشد.

كاشاني با اين رويكرد، حميد استيلي را متقاعد به همكاري مجدد با افشين قطبي كرد تا مربي جوان و با آتيه سرخ‌ها، از تصميم اوليه‌اش عدول كرده و با پذيرش استدلال‌هاي مديرعامل، به نوعي توپ به زمين قطبي انداخته شود.
معني چنين فعل و انفعالي اين است كه هيات مديره پرسپوليس قطبي را مي‌خواهد به همراه حميد استيلي. وفاداري استيلي به آرمان و اهداف باشگاه كه در تصميم اخيرش براي ادامه همكاري با قطبي نيز متجلي شده، بهانه چنين تصميمي از سوي مديريت پرسپوليس است؛ هرچند اگر ته دل افشين قطبي نيز راضي به ادامه اين نوع همكاري نباشد، به نوعي از اين حركت مي‌توان به محترمانه عذر خواستن وي نام برد.
اگرچه طي روزهاي گذشته گفته شده كه اگر قطبي راضي به ادامه همكاري نشود، زوج حميد استيلي و محمد خاكپور، هدايت سرخ‌پوشان را عهده‌دار خواهند شد، اما منابع نزديك به باشگاه مي‌گويند در چنين شرايطي، سرخ‌ها تمايل زيادي دارند كه مصطفي دنيزلي را جايگزين قطبي سازند.به هر حال براي روشن شدن موضوع بايد 24 يا 48 ساعت ديگر صبر كرد.

منبع : http://perspolisnews.net

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مذاكره سوم مثبت بود
درخواست سعيدلو از كاشاني براي فراهم كردن خواسته‌هاي قطبي
خبرگزاري فارس: ‌مدير عامل باشگاه پرسپوليس پس از نشست امروز در دفتر رئيس هيئت مديره باشگاه، موظف شد شرايط و خواسته هاي سرمربي را براي تمديد قرارداد فراهم كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از ظهر امروز نشستي سه جانبه با حضور علي سعيدلو، حبيب كاشاني و افشين قطبي در دفتر معاون رئيس جمهوري برگزار شد و پس از 2 ساعت گفت و گو توافقاتي حاصل شد.
جلسه از ساعت 17:30 شروع شد و ساعت 19:30 به پايان رسيد.
قطبي خواسته ها و پيشنهادهاي خود را به مسئولان باشگاه پرسپوليس ارائه كرد و سعيدلو از كاشاني خواست براي تمديد قراداد، شرايط و خواسته هاي قطبي فراهم شود.
تيم فوتبال پرسپوليس همراه با قطبي در هفتمين دوره ليگ برتر موفق شد جام قهرماني را به دست آورد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در گفت‌وگو با فارس
قطبي: پاسخ اعتماد سعيدلو، كاشاني و هواداران را مي‌دهم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تيم پرسپوليس تهران گفت: با توجه به جلسه مثبت بعدازظهر امروز، سعي مي كنم روز شنبه پاسخ اعتماد سعيدلو، كاشاني و هواداران را بدهم

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص سومين جلسه خود با مسئولان باشگاه اظهار داشت: خوشحالم كه رئيس هيئت مديره پرسپوليس از قهرماني اين تيم و خوشحالي هواداران بسيار خرسند است و اين براي من ارزش‌هاي زيادي دارد.
وي افزود: به علت خستگي زياد قصد داشتم چند ماهي در خارج از كشور استراحت كنم و چند مورد ديگر نيز كه براي من شخصي بود در جلسه امروز مطرح كردم كه خوشبختانه با برخورد بسيار خوب رئيس هيئت مديره پرسپوليس و حبيب كاشاني مديرعامل اين تيم كه هميشه ياروياور من بودند، مواجه شدم.
قطبي ادامه داد: با توجه به جلسه خوب و پربار امروز، جواب اعتماد سعيدلو، كاشاني و هواداران را تا روز شنبه مي‌دهم.
قطبي يادآور شد: نمي خواهم با تصميم خود كسي را نگران كنم، چراكه مانند اعضاي هيئت مديره دلم را از پرسپوليس جدا نخواهم شد. در صورتي كه مشورت با خانواده‌ام نتيجه مثبت داشته باشد، برنامه‌اي براي پرسپوليس دارم در ليگ قهرمانان آسيا جشن قهرماني را برپا كنيم، البته برآورده ساختن خواسته هايم كمي دشوار است؛ اما با حمايتي كه ديدم، شدني است.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرارداد پس از انتخاب سرمربي منعقد مي شود
توافق باشگاه پرسپوليس با حيدري، محمد و بيك زاده
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس براي فصل آينده با سه بازيكن به توافق رسيدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پي مذاكرات متعدد تا اين لحظه عليرضا محمد از تيم راه آهن، خسرو حيدري از تيم پاس همدان و هاشم بيك زاده از مقاومت سپاسي شيراز براي پيوستن به پرسپوليس چراغ سبز نشان داده اند.
حبيب كاشاني با اين سه بازيكن به توافق رسيده است.
كاشاني قصد دارد پس از انتخاب سرمربي، با بازيكنان قرارداد نهايي را امضا كند.

http://www.farsnews.com

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من كه اميدوارم قطبي بمونه ... اما 1 % هم نمونه ناراحت نميشم فقطو فقط و فقط به شرطي كه دنيزلي رو بيارن

چون واقعا دنيزلي رو قبول دارم ... مربي خداييه ... فقط جون مادرش اين پژمان نوريو نزاره دفاع ... جون مادرششش :D

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو این خبری که سراب جان گذاشته بود من اسم محمد خاکپور رو دیدم!!!!!

واقعا اگر این اخبار واقعی هست و شایعه نیست اینا چه جوری روشون میشه همیچین اسمایی رو برای پرسپولیس بیارن؟!

آخه محمد خاکپور کجاش به پرسپولیس میخوره؟! زوج خاکپور و استیلی اصلا در حد اسم پرسپولیس هم هست که بخوایم روش حتی فکر هم بکنیم؟! واقعا خجالت آوره!!!

راستی چند وقت پیش هم خونده بودم که با علی کریمی مصاحبه کرده بودن و گفته بود که این فصل قراردادش با تیم القطر تموم میشه و گزارشگر پرسیده بود که ظاهرا مسئولای پرسپولیس بهت پیشنهاد دادن که گفته بود پیشنهاد دارم ولی پرسپولیس به اندازه ی کافی بازیکن خوب داره که احتیاجی به من نداشته باشن.
ولی اگر بشه کریمی رو هم بیارن بد نیستا!! :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره

باید کلی بازیکن بگیرن. فراموش نکنید جام اسیا رو داریم. جام حذفی و لیگ ..................

نباید تجربه خستگی سپاهان رو ما تکرار کنیم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تو این خبری که سراب جان گذاشته بود من اسم محمد خاکپور رو دیدم!!!!!

واقعا اگر این اخبار واقعی هست و شایعه نیست اینا چه جوری روشون میشه همیچین اسمایی رو برای پرسپولیس بیارن؟!

آخه محمد خاکپور کجاش به پرسپولیس میخوره؟! زوج خاکپور و استیلی اصلا در حد اسم پرسپولیس هم هست که بخوایم روش حتی فکر هم بکنیم؟! واقعا خجالت آوره!!!

راستی چند وقت پیش هم خونده بودم که با علی کریمی مصاحبه کرده بودن و گفته بود که این فصل قراردادش با تیم القطر تموم میشه و گزارشگر پرسیده بود که ظاهرا مسئولای پرسپولیس بهت پیشنهاد دادن که گفته بود پیشنهاد دارم ولی پرسپولیس به اندازه ی کافی بازیکن خوب داره که احتیاجی به من نداشته باشن.
ولی اگر بشه کریمی رو هم بیارن بد نیستا!! :دی

كريمي بياد خوبه اما بعيد ميدونم ... چون قيمتش بالاست ... زير 1 ميليارد در سال كه ديگه حاضر نيست بياد

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
3ba4c515.jpg
امیدوارم که اگه قطبی رفت یه مربی خوب تر به جاش بیاد
بازیکنان خوب رو هم حفظ و بازیکنای جدید خوب هم جذب کنیم

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یه مجموعه دی وی دی برای پرسپولیس 86-87 میخوام درست کنم

کسایی که تو کار گرافیک و جمع آوری عکس و ...... میتونند کمک کنند اعلام آمادگی کنند
شروع کار بعد ازامتحانات دانشگاه (7 تیر ماه ) خواهد بود

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یه مجموعه دی وی دی برای پرسپولیس 86-87 میخوام درست کنم

کسایی که تو کار گرافیک و جمع آوری عکس و ...... میتونند کمک کنند اعلام آمادگی کنند
شروع کار بعد ازامتحانات دانشگاه (7 تیر ماه ) خواهد بود
امروز خوندم در فارس که قرار جواب بده که به احتمال زیاد مثبت هست...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قطبي تصميم‌اش را گرفت؛
ترك پرسپوليس
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

"افشين قطبي" سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس رسما اعلام كرد كه ديگر در ايران نمي‌ماند.

حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در روزهاي اخير جلسات متعددي را با افشين قطبي داشتم، او پس از مشورت‌هايي كه با خانواده‌اش داشت، رسما اعلام كرد كه ديگر حاضر نيست در ايران بماند و با تيم فوتبال پرسپوليس همكاري داشته باشد.

وي افزود: البته اين تنها نظر افشين قطبي است و من به عنوان مديرعامل باشگاه سعي مي‌كنم تا مذاكرات جدي‌تري با او داشته باشم تا شايد قطبي نسبت به اين تصميم تجديدنظر كند.

كاشاني گفت كه از قطبي خواسته است تا يك نشست ديگر با يكديگر داشته باشند.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1140323

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
این زن کره ای کار خودش رو کرد قطبی به خاطر مسایل خانوادگی و زن ذلیل بودنش برای همیشه رفت :(

امیدوارم تیم رو به مربی بزرگ بدهند :rolleyes:

كاشاني: قطبي به دليل مسايل خانوادگي ايران را ترك مي‌كند

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: افشين قطبي به دليل مسايل خانوادگي نمي‌تواند به فعاليت در ايران ادامه بدهد.
حببيب كاشاني اظهار داشت: براي تمديد قرارداد افشين قطبي نهايت تلاش خود را انجام داديم؛ اما به نتيجه مثبتي نرسيديم.
وي گفت: امروز در خانه قطبي به مدت 3 ساعت با وي صحبت كردم؛ اما سرمربي پرسپوليس به دليل شرايط خاص خانوادگي‌اش كه امكان تداوم حضورش را در ايران را نمي‌داد، ناچار است كه از تيم جدا شود.
مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: زماني كه به منزل او رفتم، ديدم كه وسايلش را جمع كرده و به همين دليل، نتوانست در برنامه تلويزيوني شركت كند. برخلاف شايعات منتشره، در روزهاي گذشته به لحاظ مالي و غيرمالي به توافقات خوبي رسيده بوديم؛ ولي امروز صبح متوجه شدم اصلا نمي‌تواند بماند.
كاشاني افزود: من و همه پرسپوليسي‌ها تمايلي به جدايي قطبي نداشتيم؛ اما اميدوارم هواداران از اين اتفاق ناراحت نشوند زيرا اين تصميم با اراده شخصي او انجام شد.
وي خاطر نشان ساخت: شرايطي وجود دارد كه نمي‌توانيم رسانه‌اي كنيم؛ اما تاكيد مي‌كنم شرايط پرسپوليس طوري نبود كه اتفاقاتي كه براي پروين در ايران رخ داد، براي قطبي تكرار شود. اين موضوع را اصلا نمي‌پذيرم.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی کی می تونه سرمربی بشه:(یعنی یه مربی خوب میاد؟
155fs287783.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حیف شد ............... :(

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قطبی با کمک هواداران و همت بازیکنان پرسپولیس رو قهرمان کرد با یه مربی دیگه دوباره برای قهرمانی تلاش میکنیم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
واقعا جای تاسف داره؛:hmm:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
البته میشد به هر دلیلی قطبی رو نگه داشت ولی چون مدیر تیم فوتبالی نیستش و برخوردش با مسائل تیم بصورت احساسی و کدخدا منشانه هستش براحتی با رفتن قطبی کنار اومد
اگر مدیر ورزشی داشتیم که از جیب خودش برای تیم خرج کرده بود (بخش خصوصی ) هرگز مربی که تیم رو با شرایط سخت قهرمان
کرده رو از دست نمی داد

به هر حال اینجا ایران هست و هنوز تا حرفه های بودن و حرفه ای مدیریت کردن فاصله داریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم دنیزلی رو بیارن.

بالا