• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه پيش بيني جام ملتهاي اروپا 2008 + مسابقه Euro2008 در سايت uefa.com

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان عزيز
از 18 خردادماه مسابقات جام ملتهاي اروپا در كشورهاي اتريش و سوييس به صورت مشترك آغاز مي شود.
به همين دليل و با درخواست فرزاد عزيز من اين تاپيك رو استارت مي كنم كه شامل دو بخش هست:
1- پيش بيني مسابقات
2- شركت در مسابقه سايت UEFA.COM
در پستهاي بعدي توضيحاتي در خصوص اين دو مسابقه و قوانين آن خواهم داد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نحوه امتياز دهي براي دور گروهي:

براي هر نتيجه كاملا صحيح : 4 امتياز
براي هر نتيجه با تفاضل گل صحيح : 2 امتياز
براي هر نتيجه صحيح از لحاظ برد و باخت : 1 امتياز

مثال: فرض مي كنيم بازي اول يعني سوييس - جمهوري چك با نتيجه 1-2 به نفع چك تمام بشود . در اين صورت :
پيش بيني دقيق نتيجه 1-2به نفع چك : 4 امتياز
پيش بيني نتيجه با تفاضل درست مثلا 0-1 به نفع چك : 2 امتياز
پيش بيني درست فقط از لحاظ بردچك مثلا 0-2 به نفع چك : 1 امتياز

نحوه امتياز دهي براي زمانهاي اضافه و ضربات پنالتي :

فرض مي كنيم يكي از بازيهاي يك چهارم جدال بين تيمهاي پرتغال و آلمان باشد .
مثال يك: نتيجه بازي 2-1 در وقت اضافه به نفع پرتغال . در اين صورت :
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در زمان اضافه به دست خواهد آمد پيش بيني كند 6 امتياز (يعني 4+2)
حالت دوم : اگر در وقت اضافه 1-0 به نفع پرتغال پيش بيني كند 4 امتياز (2+2)
حالت سوم : اگر به عنوان مثال 2-1 در وقت قانوني به نفع پرتغال حدس بزند 2 امتياز ( با آنكه دقيقا نتيجه را درست گفته ولي واقعيت اينست كه در وقت قانوني بازي 1-1 يا 0-0 بوده با توجه به مثال ).
حالت چهارم : اگر در وقت اضافه 2-0 يا 3-0 حدس بزند 2 امتياز
حالت پنجم : اگر در وقت قانوني :2-0 يا 3-0 به نفع پرتغال حدس بزند تنها 1 امتياز
حالت ششم : اگر در پنالتي پرتغال را برنده اعلام كند تنها 1 امتياز

كسب خواهد كرد .

به طور خلاصه : نحوه امتياز دهي به مانند گذشته است . ولي اگر كسي نتيجه نهايي در وقت اضافه را درست پيش بيني كند 2 امتياز بيشتر خواهدگرفت .

مثال دو : براي ضربات پنالتي : اگر در مثال بالا در پايان وقت اضافي 2-2 و در ضربات پنالتي پرتغال برنده شود
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در ضربات پنالتي به دست خواهد آمد پيش بيني كند 8 امتياز (يعني 4+4)
حالت دوم : اگر كسي 1-1 يا 0-0 يا هر مساوي ديگري غير از 2-2 حدس بزند و در پيش بينيش برنده شدن پرتغال در ضربات پنالتي را قيد كند 6 امتياز (2+4)
حالت سوم : اگر كسي فقط برد پرتغال را در وقت قانوني يا اضافه پيش بيني كند تنها 1 امتياز

با توجه به مثال شماره 2 كسب خواهد كرد.

توجه : از مرحله يك چهارم به بعد ديگر بايد حتما يك برنده داشته باشيم . قابل ذكر است بازيهايي كه در 90 دقيقه قانوني به نتيجه برسند كماكان با قوانين قبلي ( امتياز دهي بر مبناي دور گروهي) محاسبه خواهد شد .

قوانين شركت در مسابقه پيش بيني

1- كليه پيش بيني ها بايد در يك پست انجام شود.
2- هرگونه اديت و ويرايش پس از انجام مسابقات باعث خواهد شد امتياز براي شخص پيش بيني كننده صفر محسوب شود.

مسابقه فينال

يكشنبه 9 تير

اسپانيا - آلمان ---23:15

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام مجدد خدمت دوستان
مشابه اين مسابقه رو در تاپيكي به نام مسابقه ليگ قهرمانان با جوايز بي نظير داشتيم . اكثر قوانين اين مسابقه هم مانند همان مسابقه است .

1-ابتدا شما به آدرس http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/ مي رويد.
2- اگر شناسه اي نداريد از قسمت Register يك شناسه مي سازيد (معمولا شناسه شما آدرس اي ميلي است كه معرفي مي كنيد ) قابل ذكر است دوستاني كه قبلا در مسابقات قبلي اين سايت شركت كردند ميتونن با همان آدرس اي ميل و پسورد تيم جديدشون رو تشكيل بدهند .
3-بعد از ورود به سايت با سه قسمت مواجه مي شويد .
قسمت اول: Terms and Conditions نام دارد كه تمام شرايط را قبول مي كنيد .
قسمت دوم : Customise Entry نام دارد كه در اين قسمت نام تيم و رنگ پيراهن تيم را مشخص مي كنيد . همچنين در اين قسمت مي توانيد تيم مورد علاقه خود در جام ملتهاي اروپا را مشخص كنيد.
3- قسمت سوم :Squad selection نام دارد كه در اينجا بايد تيم مورد نظر خود را كه شامل 12 بازيكن ( 11 بازيكن اصلي و يك ذخيره )خواهد بود انتخاب كنيد . مجاز به انتخاب يك گلر . 4 بك ، 4 هافبك و 3 فوروارد خواهيد بود . البته براي انتخاب بازيكنان يك محدوديت 100 ميليون يورويي خواهيد داشت . هنگام انتخاب بازيكنان قيمت و ارزش آنها مشخص است . به عنوان مثال ارزشمند ترين بازيكن تورنمنت كريس رونالدو با قيمت 14 ميليون يورو هست . وقتي اين بازيكن را براي تيم انتخاب كنيد 86 ميليون ديگر براي انتخاب 11 بازيكن خواهيد داشت .
بعد از اين قسمت تيم شما تكميل شده و مي توانيد وارد ليگ PT شويد ، براي اين كار از منوی بالا به بخش leagues ( كنار همون قسمت my team يا آدرس http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/M/myleagues.mc ) برويد که اونجا یک قسمت هستش نوشته Join a private league همونجا کد رو وارد کنید ( 3056-14121) و join league رو بزنید.
پ.ن : اين مسابقه يكسري قوانين هم دارد كه از آدرس http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/M/rules.mc ميتونيد مطالعه كنيد .

مجددا قابل ذكر است اعلام كنم ليگ PT هم ايجادشده كه با اين پسورد ميتونيد به اين ليگ هم join بشويد : 3056-14121

پ.ن: اگر سوالي درباره هر دو مسابقه بود اعلام كنيد تا پاسخ داده شود .

شاد پيروز و موفق باشيد :)

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ساسان جون دستت درد نکنه برادر ، خسته نباشی :)

عرض ارادت واسه قبول زحمت ، منم در خدمتت هستم واسه جمع بندی و اینها

واسه جایزه هم میگم اسپانسر بذاریم ، دوستان هم اگه مورد بهتری به ذهنشون میرسه پیشنهاد بدن

خوشحال میشیم

خودم اولین اسپانسر با 15000 تومان

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جون دستت درد نکنه برادر ، خسته نباشی :)

عرض ارادت واسه قبول زحمت ، منم در خدمتت هستم واسه جمع بندی و اینها

واسه جایزه هم میگم اسپانسر بذاریم ، دوستان هم اگه مورد بهتری به ذهنشون میرسه پیشنهاد بدن

خوشحال میشیم

خودم اولین اسپانسر با 15000 تومان

براي اسپانسر موافقم . البته من نظرم اينه چون اين تاپيك شامل دو مسابقه هست دو تا جايزه هم گذاشته بشه . من هم به عنوان اسپانسر بعدي براي هر كدام از مسابه اول و دوم 15000 تومان ميذارم.
اما به نظرم هر مسابقه موقعي صاحب جايزه بشه كه حداقل 10 شركت كننده داشته باشه . نظر ساير دوستان ؟؟
پ.ن: لطفا دوستان اعلام كنند در كدام مسابقه قصد شركت دارند . تنها يكي از دو مسابقه يا هر دوي مسابقه ها ؟!

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سوييس 1- جمهورى چك 2
پرتغال 2- تركيه 0
اتريش1 - كرواسى1
آلمان 0- لهستان 0
رومانى 1- فرانسه 2
هلند 1 - ايتاليا 1
اسپانيا 3- روسيه 1
يونان 1- سوئد 1

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
من فقط دوست دارم پیش بینی کنم.اگرچه استعداد خوبی در این زمینه هم ندارم
سوييس1 - جمهورى چك 1
پرتغال2 - تركيه1
اتريش1 - كرواسى1
آلمان2 - لهستان0
رومانى0 - فرانسه1
هلند1- ايتاليا1
اسپانيا 2- روسيه2
يونان 0- سوئد0

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من فقط دوست دارم پیش بینی کنم.اگرچه استعداد خوبی در این زمینه هم ندارم
سوييس1 - جمهورى چك 1
پرتغال2 - تركيه1
اتريش1 - كرواسى1
آلمان2 - لهستان0
رومانى0 - فرانسه1
هلند1- ايتاليا1
اسپانيا 2- روسيه2
يونان 0- سوئد0

دوست عزيز ورود شما و gheymeh عزيز رو به اين تاپيك خوشامد ميگم . مهمترين چيز بودن با همه كه چنين تورنمنتهايي بهانه به ما ميده با هم باشيم . موفق باشيد

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
ورژن پيش بيني :

سوييس 1-0 جمهورى چك
پرتغال 2-0 تركيه
اتريش 1-1 كرواسى
آلمان 2-0 لهستان
رومانى 1-2 فرانسه
هلند 1-1 ايتاليا
اسپانيا 2-0 روسيه
يونان 1-2 سوئد

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام مجدد خدمت دوستان
مشابه اين مسابقه رو در تاپيكي به نام مسابقه ليگ قهرمانان با جوايز بي نظير داشتيم . اكثر قوانين اين مسابقه هم مانند همان مسابقه است . براي ثبت نام در اين مسابقه از آدرس http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/ ميتونيد استفاده كنيد . ضمنا دوستاني كه قبلا در مسابقات قبلي اين سايت شركت كردند ميتونن با همان آدرس اي ميل و پسورد تيم جديدشون رو تشكيل بدهند .
من يك ليگ به نام PT هم ايجاد كردم كه با اين پسورد ميتونيد به اين ليگ هم join بشويد : 3056-14121
در اين مسابقه شما ميتونيد براي تيم مورد نظرتون تنها 12 بازيكن انتخاب كنيد و فقط يك ذخيره ميتونيد داشته باشيد . (سرمايه اوليه 100 ميليون يورو)

با سلام .
ممنون از اینکه اینجا رو معرفی کردید .
من در مورد اون فسمتی که قرمز کردم ایراد دارم . من یه یوزر و پسورد ساختم و با اون داخل رفتم و خواستم بازیکن انتخاب کنم اما نمیدونم چه جوری به لیگی که پسوردش را دادید join بشم .
اینو اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
در ضمن وقتی اون تیم رو تشکیل دادم کجا معرفیش کنم ؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پیش بینی :

سوييس 0-1 جمهورى چك

پرتغال 3-1 تركيه

اتريش 0-0 كرواسى

آلمان 3-2 لهستان

رومانى 0-1 فرانسه

هلند 0-2 ايتاليا

اسپانيا 3-1 روسيه

يونان 1-2 سوئد​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با سلام مجدد خدمت دوستان
مشابه اين مسابقه رو در تاپيكي به نام مسابقه ليگ قهرمانان با جوايز بي نظير داشتيم . اكثر قوانين اين مسابقه هم مانند همان مسابقه است . براي ثبت نام در اين مسابقه از آدرس http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/ ميتونيد استفاده كنيد . ضمنا دوستاني كه قبلا در مسابقات قبلي اين سايت شركت كردند ميتونن با همان آدرس اي ميل و پسورد تيم جديدشون رو تشكيل بدهند .
من يك ليگ به نام PT هم ايجاد كردم كه با اين پسورد ميتونيد به اين ليگ هم join بشويد : 3056-14121
در اين مسابقه شما ميتونيد براي تيم مورد نظرتون تنها 12 بازيكن انتخاب كنيد و فقط يك ذخيره ميتونيد داشته باشيد . (سرمايه اوليه 100 ميليون يورو)

آقا یک توضیح کامل در مورد این مسابقه به من میدی. من توی اون قبلیه نبودم. مرسی​

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سوييس 0- جمهورى چك 1
پرتغال 2- تركيه 2
اتريش1 - كرواسى2
آلمان 2- لهستان 0
رومانى 1- فرانسه3
هلند 2 - ايتاليا 1
اسپانيا 1- روسيه 1
يونان 1- سوئد 2

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
یه تیم هم ساختیم ......البته فردا سر وقت میشینم پاش به کلی عوضش میکنم .......خودم خیلی خوشم نیومد از این

http://www.************/files/zqsmnb2jqh63wkrpbqrb_thumb.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام .
ممنون از اینکه اینجا رو معرفی کردید .
من در مورد اون فسمتی که قرمز کردم ایراد دارم . من یه یوزر و پسورد ساختم و با اون داخل رفتم و خواستم بازیکن انتخاب کنم اما نمیدونم چه جوری به لیگی که پسوردش را دادید join بشم .
اینو اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
در ضمن وقتی اون تیم رو تشکیل دادم کجا معرفیش کنم ؟

سلام رضا جان
شما اول تيمت رو بساز و اسم براش انتخاب كن . بعد همين كه به ليگ PT وارد بشي خودش تيمت رو در ليگ نشون ميده.درباره وارد شدن به ليگ هم بعد از اینکه login کردین از منوی بالا برین به بخش leagues ( كنار همون قسمت my team ) که اونجا یک قسمت هستش نوشته Join a private league همونجا کد رو وارد کنید و join league رو بزنید- باز هم سوالي بود در خدمتم

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا یک توضیح کامل در مورد این مسابقه به من میدی. من توی اون قبلیه نبودم. مرسی​

H-C عزيز
1-ابتدا شما به آدرس http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/ مي رويد.
2- اگر شناسه اي نداريد از قسمت Register يك شناسه مي سازيد (معمولا شناسه شما آدرس اي ميلي است كه معرفي مي كنيد )
3-بعد از ورود به سايت با سه قسمت مواجه مي شويد .
قسمت اول: Terms and Conditions نام دارد كه تمام شرايط را قبول مي كنيد .
قسمت دوم : Customise Entry نام دارد كه در اين قسمت نام تيم و رنگ پيراهن تيم را مشخص مي كنيد . همچنين در اين قسمت مي توانيد تيم مورد علاقه خود در جام ملتهاي اروپا را مشخص كنيد.
3- قسمت سوم :Squad selection نام دارد كه در اينجا بايد تيم مورد نظر خود را كه شامل 12 بازيكن خواهد بود انتخاب كنيد . مجاز به انتخاب يك گلر . 4 بك ، 4 هافبك و 3 فوروارد خواهيد بود . البته براي انتخاب بازيكنان يك محدوديت 100 ميليون يورويي خواهيد داشت . هنگام انتخاب بازيكنان قيمت و ارزش آنها مشخص است . به عنوان مثال ارزشمند ترين بازيكن تورنمنت كريس رونالدو با قيمت 14 ميليون يورو هست . وقتي اين بازيكن را براي تيم انتخاب كنيد 86 ميليون ديگر براي انتخاب 11 بازيكن خواهيد داشت .
بعد از اين قسمت تيم شما تكميل شده و مي توانيد وارد ليگ PT شويد ، براي اين كار از منوی بالا به بخش leagues ( كنار همون قسمت my team ) برويد که اونجا یک قسمت هستش نوشته Join a private league همونجا کد رو وارد کنید ( 3056-14121) و join league رو بزنید.
پ.ن : اين مسابقه يكسري قوانين هم دارد كه از آدرس http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/M/rules.mc ميتونيد مطالعه كنيد .

پ.ن 2: اين پست در پست شماره 3 هم قرار مي گيرد تا دوستان همه در جريان مسابقه بيشتر قرار بگيرند.
باز هم اگر مورد مبهمي بود بفرماييد تا جواب بدهم . موفق باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
تا الان 4 نفر در ليگ PT در سايت uefa. com عضو شدند :

GERMAN-IRAN ------------ sasan safari
Esteghlal ------------------ Majid Sharafi
GREAT Cyrus ------------- faramarz bayat zadeh
persiangulf ---------------- amirreza gharoon

هر كدام از دوستان كه تيم تشكيل داد لطف كنند در تاپيك نام تيمشون رو اعلام كنند .

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
با سلام خدمت دوستان عزیز :)

سوييس 2-1 جمهورى چك
پرتغال 2-2 تركيه
اتريش 1-1 كرواسى
آلمان 2-1 لهستان
رومانى 1-2 فرانسه
هلند 1-2 ايتاليا