• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
قطبی خیلی سیاست مدار بود .. از روی شیکمش حرف نمیزد که 3 روز بعد بزنه زیرش بعد بگه به خاطر مردم از حرفم برگشتم
این مسخره بازی ها فقط از کسانی مثل اقای اس.... و قل...... برمیاد .
100 درصد رفتن قطبی فنی بوده و استراحت و خانواده بهونه ای بوده تا اگه مسائل اونطوری که میخواد نشه بدون حاشیه و ناراحتی بره .
شما هم اگه سر مربی بودید و دستیارتون خودسر بلند میشد میرفت بازیکن انتخاب کنه با لگد مینداختینش بیرون . بازم درود به شرف این ادم که حرفی نزد
میتونید تو مصاحبه هاش بخونید زمانی که از منچستر و فرگوسن صحبت کرده دقیقا اشاره کرده که به موضوع ... بهر حال همونطور که گفتم رفتن قطبی یه اشتباه بزرگ بود (همونطور که رفتن دنیزلی یه اشتباه بزرگتر بود) و اومدن نفر بعدی و دوباره سال بعد همین سریال تکرار میشه و ....
تا زمانی که همه چه شبیه همه نباید گلایه کرد ... پرسپولیس یه عضو از مجموعه بزرگی به اسم ایرانه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
صفايي: يك كمان به مهاجم تيم پرسپوليس اهدا مي‌كنم

رييس فدراسيون تيراندازي با كمان گفت : با توجه به حركت زيباي محسن خليلي بازيكن تيم پرسپوليس در ديدار اين تيم سپاهان كه مانند كشيدن يك كمان بود، يك قبضه كمان به وي هديه خواهد شد.

كريم صفايي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به توسعه رشته تيراندازي با كمان در كشور گفت : اين حركت نمادين خليلي بسيار زيبا بود و ذهن ببيندگان را در يك لحظه به سوي اين رشته جذاب جلب كرد.

وي ادامه داد: رشته تيراندازي با كمان رشته‌اي است كه از سوي بزرگان ديني براي حفظ سلامتي مورد تاكيد قرار گرفته است و ما براي توسعه اين رشته برنامه‌هاي مختلفي داريم .

صفايي توزيع پنج هزار قبضه كمان آموزشي در مراكز آموزشي سراسر كشور را از جمله برنامه‌هاي اين فدراسيون در جهت توسعه اين رشته ورزشي دانست.

http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-154/8703115834140453.htm

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خرداد ۱۱م, ۱۳۸۷
بازرسی حراست صدا و سیما مانع از حضور کاشانی و قطبی در برنامه ورزش و مردم شد

مدیرعامل و سرمربی پرسپولیس با گله‌مندی از رفتار نامناسب مسوولین حراست سازمان صدا و سیما، در برنامه‌ تلویزیونی امروز ورزش و مردم شرکت نکردند.
حبیب کاشانی و افشین قطبی که قرار بود صبح امروز در برنامه‌ تلویزیونی ورزش و مردم شرکت کنند، در هنگام ورود به سازمان صدا و سیما با بازرسی پرسنل حراست این سازمان از اتومبیل‌شان مواجه شدند تا حدی که این پرسنل قصد تفتیش کیف‌ داخل اتومبیل‌شان را نیز داشتند.
در حالی که کاشانی و قطبی به دعوت مسوولین این برنامه به صدا و سیما مراجعه کرده بودند، با پاسخ پرسنل حراست مبنی بر این که قرار است آنها جزو افراد غیرویژه به استودیو ورود یابند و از این رو باید مورد بازرسی قرار بگیرند؛ کاشانی با دیدن چنین برخوردی از سوی حراست از حضور خود و قطبی در این برنامه ورزشی خودداری کرد.

منبع : ایسنا

پ.ن:نمی دونم چرا هیج جایی چنین موضوعی تا به حال مطرح نشده؛

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
از نظر من قبطی بهترین تصمیم رو گرفت هم برای خودش و هم برای پرسپولیس دلیلش هم فکر میکنم واضح باشه ببینید همیشه وقتی کسی که پیروز و موفق میشه و در کنارش هم به محبوبیت میرسه دشمنان قسم خورده ایی پیدا میکنه که تمام نیروشون رو میزارن تا اون شخص رو زمین بزنن و له کنن و از اونجایی که همیشه خرابکردن راحتتر از ساختن و آباد کردنه مطمئن باشید تو کارشون موفق هم میشدن. تازه ادامه موفقیت قبطی که اگر شرایط براش مهیا میشد دور از دسترس هم نبود به ضرر خیلیها میشد پس تقریبا مطمئن بودم این شرایط براش مهیا نمیشد.
من قبطی رو خیلی دوست دارم ولی هم به خاطر خودش و هم پرسپولیس ته دلم دوست داشتم که بره و نمونه .
قطبی اگر میموند امسال شرایط وحشتناکی رو براش رقم میزدند و حتی کاشانی هم فکر میکنم با علم به این مسئله باطنن دوست نداشت قطبی بمونه چون موندن قطبی یعنی شروع سنگ اندازیهای دشمان قسم خورده ی قطبی تا زمانیکه قطبی رو زمین بزنن و شکست قطبی به عنوان مربی یعنی شکست پرسپولیس و اگر این اتفاق می افتاد کاشانی به عنوان مدیر عامل هم هدف انتقادات ریز و درشت قرار میگرفت.
شاید قبول نکنید ولی از نظر من همین افراد خیلی دوست داشتند قطبی قراردادشو تمدید کنه تا چیزی رو که تو سرشون بود عملی بکنن که فکر میکنم قطبی یه جورایی خودشو نجات داد.
البته نمیخوام بگم خیلی تجربه دارم ولی تو این 40 سالی که زندگی کردم این جور مسائل کم ندیدم تو جامعه و پرسپولیس هم مدل کوچکی از این اجتماعه.
در هر صورت اینها نظرات شخصی بود و وحی منظر نیست و امیدوار هم هستم هر کسی که مربی پرسپولیس میشه موفق باشه و شرایط براش مهیا باشه .

دوست عزيز با نظرات شما كه حاكي از تجربه و شناخت بالا در چنين جامعه اي نشات ميگيره تا اندازه زيادي موافقم .
به هر حال شخصا توي اين مقطع اعتقاد دارم بهترين مربي وطني براي تيم استيلي هست . به هر حال نبايد يادمون بره كسي كه خريدهاي خوب فصل پيش رو انجام داد و تيمو بست استيلي بود و به نظر من بد نيست شانس مربيگري بهش داده بشه .
اگر هم مربي خارجي بخوان بيارن حتما بايد يك مربي كارآزموده بيارن .

خرداد ۱۱م, ۱۳۸۷
بازرسی حراست صدا و سیما مانع از حضور کاشانی و قطبی در برنامه ورزش و مردم شد

مدیرعامل و سرمربی پرسپولیس با گله‌مندی از رفتار نامناسب مسوولین حراست سازمان صدا و سیما، در برنامه‌ تلویزیونی امروز ورزش و مردم شرکت نکردند.
حبیب کاشانی و افشین قطبی که قرار بود صبح امروز در برنامه‌ تلویزیونی ورزش و مردم شرکت کنند، در هنگام ورود به سازمان صدا و سیما با بازرسی پرسنل حراست این سازمان از اتومبیل‌شان مواجه شدند تا حدی که این پرسنل قصد تفتیش کیف‌ داخل اتومبیل‌شان را نیز داشتند.
در حالی که کاشانی و قطبی به دعوت مسوولین این برنامه به صدا و سیما مراجعه کرده بودند، با پاسخ پرسنل حراست مبنی بر این که قرار است آنها جزو افراد غیرویژه به استودیو ورود یابند و از این رو باید مورد بازرسی قرار بگیرند؛ کاشانی با دیدن چنین برخوردی از سوی حراست از حضور خود و قطبی در این برنامه ورزشی خودداری کرد.

منبع : ایسنا

پ.ن:نمی دونم چرا هیج جایی چنین موضوعی تا به حال مطرح نشده؛

واقعيتش جناب مجتبي توي روزنامه ايران ورزشي امروز نوشته بود قطبي اصلا حاضر نشده به تلويزيون بياد (براي حضور در برنامه فوق الذكر)، حالا اون خبر درسته يا اين ،الله و اعلم

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
قطبی کسی بود که تو همین یک سال درسای زیادی به ایران داد... از اخلاق حرفه ای و خیلی چیزای دیگه... شاید ایرانیا یه چیزی ازش یاد بگیرن...

یادتون باشه هرکی میومد تو برنامه های ورزشی از رفتارش تجلیل می کرد... حتی مدیرعامل و اعضای مثلاً پراعتبارترین تیم ایرانی حال حاضر (به قول جناب سیدصالحی!) هم ثابت کردن که چقدر بچه ان. اما قطبی حتی یک بار هم ندیدم که گلایه کنه یا به کسی گیر بده. به قول فردوسی پور تو نود که بهش گفت: معلومه خیلی دلت پره اما نمی خوای حرف بزنی!

شاید همه مون قبول داشته باشیم، ولی دوست نداریم به زبون بیاریم که قطبی واسه ایران زیاد بود

حالا که رفت اسطوره شد، عین لوک خوش شانس که میومد تو یه شهر پر از جنایتکار،همه رو نابود می کرد و دست آخرم تنها از اونجا می رفت. قطبی هم شد یه مربی که یک سال اومد تو یه تیم بحران زده و اونو قهرمان کرد و رفت.

خدا کنه هرجا بود موفق باشه که بشه مایه افتخار ما ایرانیا، هرچند که قدرشناس نبودیم...

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
با رفتار حرفه ای قطبی در طول فصل اخیر و قهرمانی او مسلما استخدام فردی مانند استیلی نمی تواند جواب گوی خواست طرفدران قرمز باشد و به نگر من بهتر است مصطفی دنیزلی دوباره به نیمکت برگردد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من نميخوام يه موضوع رو چند بار تكرار كنم اما اين استيلي به درد نميخوره ... مگه بازيكن آوردن كاري داره ؟

اسم پرسپوليس كافيه بازيكنه با كله بياد ... اينكه استيلي زحمت كشيده و فلان چرته ... همين مربي بود كه تو تيم

دو دستگي به وجود آورد و باند بازي راه انداختش ( خود قطبي هم به زبون بي زبوني اشاره كرد كه بعد بازي با اس اس

اهواز قرار شد بازيكنا مشخص كنن كدوم طرفين ) در هر صورت تنها كسي كه ميتونه موفق باشه دنيزلي

1 - اينكه قبلا 2 سال بوده

2 - جو پرسپوليسو ميدونه چيه

3 - تيمش قشنگ بازي ميكنه و خوب گل ميزنه

بديش اينه كه كاراي دفاعي رو خوب بلد نيست انجام بده و پرسپوليس زياد گل ميخورد

اما با اومدن حسيني و رفتن نصرتي به دفاع چپ و به كار بردن پژمان در هافبك دفاعي خيلي تيم رو دگرگون ميكنه

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز با نظرات شما كه حاكي از تجربه و شناخت بالا در چنين جامعه اي نشات ميگيره تا اندازه زيادي موافقم .
به هر حال شخصا توي اين مقطع اعتقاد دارم بهترين مربي وطني براي تيم استيلي هست . به هر حال نبايد يادمون بره كسي كه خريدهاي خوب فصل پيش رو انجام داد و تيمو بست استيلي بود و به نظر من بد نيست شانس مربيگري بهش داده بشه .
اگر هم مربي خارجي بخوان بيارن حتما بايد يك مربي كارآزموده بيارن .

واقعيتش جناب مجتبي توي روزنامه ايران ورزشي امروز نوشته بود قطبي اصلا حاضر نشده به تلويزيون بياد (براي حضور در برنامه فوق الذكر)، حالا اون خبر درسته يا اين ،الله و اعلم

بنده هم معتقدم تو گزینه های داخلی بهترین اشخاص همین استیلی و مرزبان هستند در سته که از اخلاق حرفه ایه استیلی خوشم نمیاد و همیشه با هر سر مربی که برای پرسپولیس اومده نساخته و حاشیه درست کرده ولی خوب تو داخلیها نداریم کسی رو که مثل این دو الان با شرایط تیم آشنا باشن و با بازیکنها نزدیک باشند و چون خودش میشه سر مربی دیگه کسی نیست که یه جورایی سنگ اندازی کنه .
اصولا من فقط موفقیت پرسپولیس برام مهمه و شخص مهم نیست و معتقدم کسی که مسئول میشه باید کمکش کرد و تو کارش مشکل بوجود نیاورد . همینطور که از رفتار استیلی و مرزبان در قبال قطبی خوشم نمیومد و دوست داشتم این دو از ته دل به قطبی کمک کنند همانطور هم دلم میخواد اگر استیلی سر مربی شد نفرات دیگه کمکش کنند و مشکل بوجود نیارند چون این کارا فقط ضررش متوجه پرسپولیس خواهد شد.
در آخر باز هم دوست دارم این حرفمو تکرار کنم از رفتن قطبی ناراحت نباشید چون اگر امسال هم میموند نمیتونست و یا بهتر بگم نمیگذاشتند امسال هم موفق باشه و خوب طبیعتا پرسپولیس هم ضرر میکرد به شخصه فکر میکنم قطبی با رفتنش هم تصمیم خوبی برای خودش و هم برای پرسپولیس گرفت.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
هيچ مربى عاقلى قيد نيكبخت را نمى زند
نيكبخت : خوشحالم كه «قطبى» رفت

عليرضا نيكبخت جزو آن دسته بازيكنانى بود كه مورد غضب افشين قطبى قرار داشت. نيكبخت اعلام كرده بود اگر قطبى در تيم بماند، پرسپوليس را ترك مى كند. حال با رفتن قطبى، نيكبخت قصد تمديد قرارداد دارد. گفت و گويى با بازيكن پرحاشيه پرسپوليس داشتيم كه مى خوانيد:
• با رفتن قطبى، احتمالاً تو خوشحال ترين بازيكن پرسپوليس هستى...!
- خوشحالم كه قطبى تيم را ترك كرد. البته موضوع ربطى به من نداشت اما خوشحالم كه شرايط ماندنم در پرسپوليس فراهم شد. خيلى دوست داشتم با پرسپوليس به آسيا بروم كه خوشبختانه با رفتن قطبى اين اتفاق افتاد.
• فكر مى كنى سرمربى بعدى تو را بخواهد؟
- دليلى براى نخواستن من وجود ندارد. هيچ مربى عاقلى از نيكبخت به راحتى نمى گذرد. من جزو موفق ترين بازيكنان ليگ بودم و به عقيده بسيارى از كارشناسان موثرترين بازيكن نيم فصل اول شدم. مسلماً بى تيم نمى مانم.
•در اين مسأله شكى نيست اما شايد سرمربى به خاطر موارد انضباطى تو را نخواهد؟
- هيچ مربى حرفه اى با من مشكل ندارد. من و قطبى ديگر نمى توانستيم با هم كنار بياييم، من خوب كار مى كردم اما قطبى مرا ناديده مى گرفت، اين مسأله برايم بسيار عذاب آور بود.
• گويا براى تمديد قرارداد براى باشگاه شرط گذاشتى؟
- مبلغ پيشنهادى من ۳۰۰ ميليون است و فكر نمى كنم اين مبلغى باشد كه باشگاه نتواند با آن كنار بيايد.
• فكر مى كنى حميد استيلى جانشين خوبى براى قطبى خواهد بود؟
- بله، صددرصد همين طور است. حميد استيلى در ابتداى فصل به بهترين شكل تيم را بست و به عقيده من نقش زيادى در قهرمانى پرسپوليس داشت اما نقش حائز اهميت او ناديده گرفته شد. پرسپوليس فصل آينده با استيلى بهتر از اين فصل خواهد شد و هواداران بيشترى به ورزشگاه خواهند آمد.
• و بازى مقابل امارات...!
- بازى سختى مقابل امارات پيش رو خواهيم داشت. فيلم بازى آنها را چندين بار بازبينى كرده ايم. آنها يك تيم تاكتيكى هستند و اميدوارم با حمايت تماشاگران اين بازى را با پيروزى پشت سر بگذاريم.

http://www.abrarnews.com/sport/1387/870312/html/page12.htm#s325830
:blink:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

عليرضا نيكبخت جزو آن دسته بازيكنانى بود كه مورد غضب افشين قطبى قرار داشت. نيكبخت اعلام كرده بود اگر قطبى در تيم بماند، پرسپوليس را ترك مى كند. حال با رفتن قطبى، نيكبخت قصد تمديد قرارداد دارد. گفت و گويى با بازيكن پرحاشيه پرسپوليس داشتيم كه مى خوانيد:
- خوشحالم كه قطبى تيم را ترك كرد. البته موضوع ربطى به من نداشت اما خوشحالم كه شرايط ماندنم در پرسپوليس فراهم شد. خيلى دوست داشتم با پرسپوليس به آسيا بروم كه خوشبختانه با رفتن قطبى اين اتفاق افتاد.
- دليلى براى نخواستن من وجود ندارد. هيچ مربى عاقلى از نيكبخت به راحتى نمى گذرد. من جزو موفق ترين بازيكنان ليگ بودم و به عقيده بسيارى از كارشناسان موثرترين بازيكن نيم فصل اول شدم. مسلماً بى تيم نمى مانم.
- هيچ مربى حرفه اى با من مشكل ندارد. من و قطبى ديگر نمى توانستيم با هم كنار بياييم، من خوب كار مى كردم اما قطبى مرا ناديده مى گرفت، اين مسأله برايم بسيار عذاب آور بود.
- مبلغ پيشنهادى من ۳۰۰ ميليون است و فكر نمى كنم اين مبلغى باشد كه باشگاه نتواند با آن كنار بيايد.
- بله، صددرصد همين طور است. حميد استيلى در ابتداى فصل به بهترين شكل تيم را بست و به عقيده من نقش زيادى در قهرمانى پرسپوليس داشت اما نقش حائز اهميت او ناديده گرفته شد. پرسپوليس فصل آينده با استيلى بهتر از اين فصل خواهد شد و هواداران بيشترى به ورزشگاه خواهند آمد.
- بازى سختى مقابل امارات پيش رو خواهيم داشت. فيلم بازى آنها را چندين بار بازبينى كرده ايم. آنها يك تيم تاكتيكى هستند و اميدوارم با حمايت تماشاگران اين بازى را با پيروزى پشت سر بگذاريم.

حالم از اینجور آدما بهم میخوره!!! واقعا اگر کشتن آدما گناه و جرم نبود یه تفنگ برمیداشتم یکی یه دونه گلوله تو مخ اینجور موجودات انسان نما خالی میکردم و شرشون رو از سر دنیا کم میکردم!!! :D

خدا رو شکر که امپراطور رفت! چون امثال این موجود 2 پا لیاقت ندارن و لیاقتشون در حد همین استیلیه که تیم مردمی رو ارث باباش میدونه و دو دستی چسبیده و حالا هم که میخواد رفقای شفیقش رو هم به کادر فنی اضافه کنه!!

نیمکتی که یه روز بزرگایی مثل پروین و قطبی و دنیزلی و آری هان و ... روش نشستن حالا قراره محمد خاکپور روش بشینه!! به افتخارش یه کف مرتب ...

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
این عکس هم داشته باشید بعد از قهرمانی تو رختکن

958489.jpg

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

مصاحبه تخیلی هستش

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چقدر آدم های کوچیکی هست که پشت سر مربیشون این حرفها رو میزنن اونم وقتی که از تیم رفتنش قطعی شده!
آفرین به قطبی که اینجا نموند اگر عقل داشته باشه اگر کلاهش افتاد هم نباید برگرده و بر داره چون اگر فرشته هم باشه ظرف یکی دو سال یه گرگی میشد مثل دایی و قلعه نویی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ظرف یکی دو سال یه گرگی میشد مثل دایی و قلعه نویی

اوه ... اينو عالي اومدغ ... Gentleman بودن كه به درد اين ايرانيا نميخوره ... اينا گرگايي مثل دايي و قلعه نويي

رو ميخوان كه حتي تيمش 10 -0 ببازه بگن 90 دقيقه ما حريفو تركونده بوديم اما با بد شانسي و كمك داور و هزار تا

ضغ ضغ ديگه باختيم .... اه ... حالم به هم ميخوره

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
قطبي هميشه يك بت ( Bot ) خواهد موند ... بهترين كارو كرد ... داشت جايي كار ميكرد كه به قول خودش همه

فقط بلدن بگن مخلصيم چاكريم اما وقتي دور شي چيزايي پشت سرت ميگن و جوري زير آبتو ميزنن كه كف و خون بالا

مياري ... بعد اين استيلي الان دقيقا مثل زالو شده ... حتي اگر پرسپوليس 10 سال هم قهرمان بشه و آسيا

هم اول شيم باز خوشم نمياد اين زالو تو پرسپوليس باشه ... من نميدونم اين مرزبان چه مشگلي داشت كه

قطبي كه همرو ميبخشه و به روش نمياره در باره مرزبان دلش خيلي پر بود ... به نظر نميرسيد كه آدم بدي باشه

حالا خدا ميدونه ... در هر صورت قطبي بهتر شد كه رفت حد اقل ميره يه جاي سالم و درست و حسابي مربي گري

ميكنه و لذتشو ميبره ... يهو وسط فصل بهش نميگن 6 امتياز كم شده و 4 تا بازيكن قهر كردن ... فهلا هم

5 تا پيشنهاد مربيگري داره ... 2 تا از خود كره و يكي قطر و امارات و بحرين ... اميدوارم هميشه موفق باشه

و هميشه دوست داشتني ترين مربي تاريخ پرسپوليس باقي خواهد موند :)

الان هم فقطططططططططططططططططططط دنيزلي به درد ميخوره ... اين الاقا اسم برانكو و برادر تيم وربيك

و چند تا چلغوز ديگرو آوردن ( از جمله خاكپور و استيلي ) خدا به داد برسهههههههههههههههه :hmm:

فقط درباره مرزبان بگم كه آدم بد دهني است و به قطبي فحش ناجور داده بود و علت ناراحتي قطبي از وي همين است :hmm:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فقط درباره مرزبان بگم كه آدم بد دهني است و به قطبي فحش ناجور داده بود و علت ناراحتي قطبي از وي همين است :hmm:

مطميني ؟ اصلا بهش نمياد ... كلي آدم خارج رفته و منظم و باحالي ميومد ... نميدونم والا :hmm:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پنج پیشنهاد جدید برای افشین قطبی

افشین قطبی سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس که پس از موفقیت‌های بزرگ به دلایل نامشخص از همکاری با پرسپولیس بازماند و به زودی از ایران می‌رود، در حال بررسی پنج پیشنهاد تیم‌های خارجی است.

افشین قطبی كه پس از عدم تمدید قرارداد با باشگاه پرسپولیس به دلیل برآورده نشدن برخی شرایط، قصد خروج از ایران را دارد، با پنج پیشنهاد خارجی مواجه شده است.

2 تیم از كی‌لیگ (لیگ حرفه‌ای كره جنوبی) به همراه تیم‌هایی از قطر، امارات و بحرین در روزهای گذشته برای جذب قطبی اعلام آمادگی كرده اند.
http://www.shahabnews.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
شرط نيكبخت براي تمديد قرارداد
فوتبال- همشهري امارات:
شوخي يا جدي عليرضا نيكبخت‌واحدي و محسن خليلي در جريان تمرين تيم ملي عنوان كردند كه ديگر براي فصل آينده در كنار هم و در پرسپوليس بازي نخواهند كرد!
ديروز وقتي قرار شد اين 2 بازيكن به درخواست يكي از عكاس‌ها در كنار هم بايستد و عكس بگيرند، خليلي خطاب به خبرنگاران گفت: «مي‌دانيد شرط تمديد قرارداد نيكبخت با پرسپوليس چيست؟ او گفته اگر محسن برود، من تمديد مي‌كنم!»
و نيكبخت هم در جواب گفت: «‌نه اتفاقا مي‌خواهم در پرسپوليس بمانم كاري كنم كه خواب آقاي گلي را ببيني. امسال اگر بمانم و تو هم باشي، ديگر همان 4 پاس گل را هم به تو نمي‌دهم!»
جريان اختلافات نيكبخت و خليلي، به موازات درگيري‌هاي قطبي و استيلي يكي از سوژه‌هاي هميشگي رسانه‌ها در جريان فصل گذشته بود.
http://hamshahrionline.ir/News/?id=56635

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
شرط نيكبخت براي تمديد قرارداد
فوتبال- همشهري امارات:
شوخي يا جدي عليرضا نيكبخت‌واحدي و محسن خليلي در جريان تمرين تيم ملي عنوان كردند كه ديگر براي فصل آينده در كنار هم و در پرسپوليس بازي نخواهند كرد!
ديروز وقتي قرار شد اين 2 بازيكن به درخواست يكي از عكاس‌ها در كنار هم بايستد و عكس بگيرند، خليلي خطاب به خبرنگاران گفت: «مي‌دانيد شرط تمديد قرارداد نيكبخت با پرسپوليس چيست؟ او گفته اگر محسن برود، من تمديد مي‌كنم!»
و نيكبخت هم در جواب گفت: «‌نه اتفاقا مي‌خواهم در پرسپوليس بمانم كاري كنم كه خواب آقاي گلي را ببيني. امسال اگر بمانم و تو هم باشي، ديگر همان 4 پاس گل را هم به تو نمي‌دهم!»
جريان اختلافات نيكبخت و خليلي، به موازات درگيري‌هاي قطبي و استيلي يكي از سوژه‌هاي هميشگي رسانه‌ها در جريان فصل گذشته بود.

به نظرم بیشتر بیه مطالب چرت و دروغ بعضی روزنامه هاست!!!!!!

اینجارو داشته باشید .......تو جمله اخر که بولد کردم نیکبخت داره خودشو مسخره میکنه!!!!!!! که هیچ وقت همچین کاری رو نمیکنه!!!

«‌نه اتفاقا مي‌خواهم در پرسپوليس بمانم كاري كنم كه خواب آقاي گلي را ببيني. امسال اگر بمانم و تو هم باشي، ديگر همان 4 پاس گل را هم به تو نمي‌دهم!»

بالا