اینجا چرا دو تا تاپیک در این مورد هست ...^^
مرسی استاد موزمار!
راستی اینجا نوشته ZDF دو بازی امروز رو پخش میکنه و تا اونجاییکه میدونم ZDF روی هاتبرد رایگان هست، یعنی موقع پخش بازی ها نباید قفل بشه. درسته؟
اِ... چه بداینجا چرا دو تا تاپیک در این مورد هست ...
خواهش میکنم..ZDF هم رو هاتبرده هم رو آسترا....این چند سال اخیر اینجوری بوده ( جام جهانی و جام ملتهای گذشته رو خودم یادمه) که پخش آزادش رو آسترا بوده و روو هاتبرد یه چیز دیگه نشون میداده..
امسال هم قاعدتا باید اینجوری باشه...حالا موقع بازی یه چکی کنی ضرر نداره..
دستت درد نکنه، ولی نمی دونم چرا چیز وی بی من هر کاری می کنم شماره 3 اون رو توی اسکن نمیاره، و شماره 1 و 2 هم با آخرین ورژن وی پ*لاگ که ما زدیم که باز نمیشن!الجزیره اسپورت 3 :دی
اِ... چه بدامیدوارم اینطور نباشه..
من برای ماهواره میخوام. فعلا دی وی بی در دسترس نیست. اگه Rai uno نشون بده مجانی که مشکل حله...باز کردن کارتی ها خیلی راحته که! حداقل توی چیز وی بی اینطوره! حالا اگه می خوای کانال های دیگه رو هم خودت یه تحقیقی بکنی این صفحه خیلی کمکی است، مثلا من خودم کانال RAI uno یا کانال Lider TV رو توی لیست به طور رایگان (FTA) یافتم!![]()
با منی؟ http://www.************/files/mlnzw7q88gk9isfv44my.gifپلست که باز میشه اگر DVB دارید هر 3 کانال پلست رو میتونید براحتی داشته باشید (یاد بخش ماهواره بخیر .............
کانال Polsat Sport Extra الان یه ویژه برنامه در مورد جام ملتهای اروپا نشون میده که بکن بایر تو برنانه صحبت میکنه
از این vPlug2.2.5
استفاده کنید
عمرامن برای ماهواره میخوام. فعلا دی وی بی در دسترس نیست. اگه Rai uno نشون بده مجانی که مشکل حله...
آره اتفاقا منم همین صحنه رو دیدم خانمه داشت می خوند سرود ملی رومن از شبکه zdf دیدم . مراسم افتتاحیه ی با حالی نبود . هر چند از جام جهانی بی مراسم افتتاحیه بهتر بود ولی اصلا حال نداشت . نکته ی جالبش اینه که من برای اولین بار دیدم سرود ملی کشور ها به جای ارکستر با خواننده اجرا میشه !