• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یخورده دیر شد ولی صعود سپاهان نوین به لیگ برتر رو تبریک عرض میکنم .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوست عزيز از خبري كه قرار داديد ممنونم ... ولي باشگاه سپاهان هم در يك اقدام سريع يه هيئت مديره جديد براي باشگاه سپاهان نوين تشكيل داد تا عملاً و به طور رسمي دو باشگاه از هم جدا باشن ... :D:cool::happy:

شايد بگين كه بالاخره دو باشگاه زير نظر مجتمع فولاد مباركه هستن ... در اين مورد هم بايد بگم كه در حال حاظر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس هم هر دو تحت مالكيت سازمان تربيت بدني هستن ولي دو هيئت مديره جدا از هم دارن تا بتونن در ليگ برتر حضور داشته باشن ... :):f34r:
قابل تو جه که سازمان به طور مستقیم این تیم رو حمایت نمی کنه..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوست عزيز از خبري كه قرار داديد ممنونم ... ولي باشگاه سپاهان هم در يك اقدام سريع يه هيئت مديره جديد براي باشگاه سپاهان نوين تشكيل داد تا عملاً و به طور رسمي دو باشگاه از هم جدا باشن ... :D:cool::happy:

شايد بگين كه بالاخره دو باشگاه زير نظر مجتمع فولاد مباركه هستن ... در اين مورد هم بايد بگم كه در حال حاظر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس هم هر دو تحت مالكيت سازمان تربيت بدني هستن ولي دو هيئت مديره جدا از هم دارن تا بتونن در ليگ برتر حضور داشته باشن ... :):f34r:
البته با این توضیح مه باید تا شروع لیگ منتظر بود و دید که می شود..

پروازی بی پروا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش
حالا یه چیز اساسنامه رو چی جوری میخوان اصلاح کنن(چون یه مجموعه نمیتونه دو تا تیم داشته باشه)

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
میشی بگید طور مستقیم دیگه چطوری میتونه باشه؟
دیگه از این مستقیم تر؟؟
عزیز برادر
دقت کن...شرکت فولاد تمامی امکانات از اسپانسر گرفته تا خرج های دیگه رو تامین می کنه...

آیا سازمان برای پرسپولیس زمین می گیره؟ سالن و استخر داده؟ هزینه هتل ها رفت و برگشت مسابقات رو می ده...یعنی نماینده داره بره خودش بلیت و دیگر جریانات رو بخره و بده برای تیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اگه اصلاح بشه که استقلال و پرسپولیس هم باید یکیشون بره کنار.
چرا شما ساز خودت رو می زنی....

سازمان فرا گیر هست.... کار ستادی می کنه نه اجرای...

سعی نکن بگی مرغ یه پا داره..

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
چرا شما ساز خودت رو می زنی....

سازمان فرا گیر هست.... کار ستادی می کنه نه اجرای...

سعی نکن بگی مرغ یه پا داره..
مثل اينكه اصلاً پستهاي صفحه ي قبل را نخوندي ...

من كه گفتم دو باشگاه سپاهان و سپاهان نوين پس از صعود سپاهان نوين به ليگ برتر دو هيئت مديره جدا از هم پيدا كردن ... ;)

يعني اين دو تا باشگاه هيچ ربطي به هم ندارن و در ضمن مجتمع فولاد مباركه در نقش حامي مالي سپاهان نوين هست و نه صاحب باشگاه ....:happy:;)

پروازی بی پروا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش
تایید میشه اسپم محسوب میشه ها شایان میاد به خاطر همین کارت قرمز دو امتیازی میده بهت ها بازی هفتهبعد رو از دست میدی
از ما گفتن:دی
اگه مارو هم ندیدین حلال کنین فقط گفته باشم جرمش آن بود که اسرار هویدا میکرد

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
احتمال تبانی زیاد هست

تو هندبال هم 2 تا تیم سپاهان هست. هیچ مشکلی هم تاحالا به وجود نیومده.
چرا این قدر به فوتبال گیر دادید؟

الان وضعیت سپاهان و سپاهان نوین با 2 هیئت مدیره جدا دقیقا مثل 2 تیم استقلال و پرسپولیسه.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
خب مثل این که اعلام شد سپاهان نوین مشکلی برای شرکت در مسابقات لیگ برتر را نداره.
باید دید این تیم در چه حدی بسته میشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عمادرضا: نمي توانم با فيرات به كار در سپاهان ادامه دهم

خبرگزاري فارس: مهاجم عراقي تيم فوتبال سپاهان گفت: اگر شرايط بر همين منوال ادامه داشته باشد، نمي توانم با مربي فعلي به كارم در اصفهان ادامه دهم.

A0405706.jpg

عماد محمد رضا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط دربي اصفهان و شكست تيم سپاهان اظهار داشت: ذوب آهن تيم بسيار جوان و خوبي است، اگرچه در اين دربي ما در حد نام خود ظاهر نشديم.
وي ادامه داد: از سه سال پيش عادت كرده ايم با سيستم 3-3-4 بازي كنيم؛ اما با حضور انگين فيرات روش سپاهان به 2-2-4 تغير يافته و ما شناخت زيادي با اين روش نداريم و بازيكنان به خوبي با سيستم سرمربي آلماني هماهنگي پيدا نكرده اند.
مهاجم ملي پوش عراق درباره اعتراضش به تعويض در ديدار با ذوب آهن و ضربه زدن به بطري آب كنار زمين خاطر نشان كرد: هيچ اعتراضي به تعويض خودم نداشتم، اگر چه معتقدم خيلي زود تعويض شدم و اگر در ميدان مي ماندم و وقت بيشتري داشتم، مي توانستم عملكرد بهتري را داشته باشم.
وي افزود: با توجه به اتفاق هاي به وجود آمده از حضور در تمرينات محروم شده ام و امروز هم در تمرين سپاهان شركت نكرده ام. من با فيرات نمي توانم به كارم در سپاهان ادامه دهم و اگر شرايط بر همين منوال باشد از اين تيم جدا خواهم شد، زيرا كار كردن در كنار مربي جديد تيم برايم سخت است.
مهاجمان سپاهان تاكيد كرد: درباره بخشش يا عدم بخشش من از سوي مسئولان باشگاه هيچ اطلاعي ندارم و نمي دانم آنها در خصوص من جلسه اي را تشكيل خواهند داد يا خير؟ بهتر است كه اين موضوع از سوي مديران باشگاه پيگيري شود.
عماد رضا درباره شانس هاي اصلي براي قهرماني در هشتمين دوره ليگ برتر ايران گفت: پرسپوليس تيم بسيار قدرتمندي است و مي تواند از عنوان قهرماني اش نيز به خوبي دفاع كند. سپاهان هم تيم خوبي است و معتقدم اگر با سيستم قبلي بازي كنيم بدون شك نتايج بهتري را كسب خواهيم كرد.
سپاهان در هفته هفتم ليگ برتر و در دربي اصفهان با نتيجه 2 بر يك مقابل تيم ذوب آهن شكست خورد.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
وي ادامه داد: از سه سال پيش عادت كرده ايم با سيستم 3-3-4بازي كنيم؛ اما با حضور انگين فيرات روش سپاهان به 2-2-4 تغير يافته و ما شناخت زيادي با اين روش نداريم و بازيكنان به خوبي با سيستم سرمربي آلماني هماهنگي پيدا نكرده اند.
QUOTE]

این دیگه چه سیستمیه ؟؟ :eek: :lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان هم که امروز فولاد رو برد ..دمش گرم ، خوب بازی کرد :cool:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تیم سپاهان با تک گل هادی اصغری که در دقیقه 20 به ثمر رسید میزبان خود راه آهن را شکست داد تا به روند صعودی خود در جدول ادامه دهد
coolsmiley02.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان امروز با تیم صدرنشین برق مساوی 1-1 کرد ... حیف شد می تونست ببره ولی دقیقه 92 از روی نقطه پنالتی گل مساوی رو خورد
گل سپاهان رو احسان حاج صفی دقیقه 23 زد

:wub:به امید موفقیت سپاهان

بالا