• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
جدا؟چرا؟
questionedf.gif

اتفاقا من فکر میکردم فضا و سبکش طوریه که تو خوشت میاد.
hmm.gif

عجب ...

راستش داستانش به نظرم بي سر و ته اومد، شخصيت پردازيش هم انقدر قوي نبود كه با شخصيت هاش بتونم همدردي كنم و سرنوشتشون برام مهم باشه! ولي فكر كنم اگه اول سريال رو مي ديدم وضع خيلي فرق مي كرد. اينم بد شانسي بود كه الان ديدم بهش بد شده
1844.gif

چه جالب...منم با اینکه دارمش هنوز ندیدمش!
البته من بیشتر به خاطر دوبله ی انگلیسیشه که تا حالا نرفتم سراغش!نتونستم باهاش کنار بیام.بهم نچسبید!

منم به خاطر دوبله انگليسي و گرافيك پايين
cstrut2.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خب پيشنهاد خودت چيه؟
270.gif

من معمولا ترجیح میدم پیشنهادی نداشته باشم در برخی زمینه ها!
164.gif
،برای این مورد هم، به نظر من بهتره یک مسئله شخصی باقی بمونه! موقعیت منحصر به فردی! هست شروع یک کار (انیمه دیدن هم)،و من ترجیح میدم این مرحله فقط مربوط به خودم و با (انتخاب) خودم! باقی بمونه
fly2.gif
(و توصیه میکنم قاعدتا). البته با این روند و کمیت و کیفیت تولید انیمه بهتره برای بعد از گذر از این مرحله بی خیال این مانیفست!!! "انیمه بینی"! (بخش اول-سرآغاز)!! بشیم و از تحقیقات خودمون و پیشنهادات دیگران با آغوش باز استقبال بکنیم!
hug.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من معمولا ترجیح میدم پیشنهادی نداشته باشم در برخی زمینه ها!
164.gif
،برای این مورد هم، به نظر من بهتره یک مسئله شخصی باقی بمونه! موقعیت منحصر به فردی! هست شروع یک کار (انیمه دیدن هم)،و من ترجیح میدم این مرحله فقط مربوط به خودم و با (انتخاب) خودم! باقی بمونه
fly2.gif
(و توصیه میکنم قاعدتا). البته با این روند و کمیت و کیفیت تولید انیمه بهتره برای بعد از گذر از این مرحله بی خیال این مانیفست!!! "انیمه بینی"! (بخش اول-سرآغاز)!! بشیم و از تحقیقات خودمون و پیشنهادات دیگران با آغوش باز استقبال بکنیم!
hug.gif

يعني ميگي انتخاب اول بايد بدون راهنمايي گرفتن از ديگران باشه، ولي براي انتخاب هاي بعدي خوبه كه از ديگران راهنمايي بگيريم؟!

نظريه جالب و عجيبي داري
mus2.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عجب ...

راستش داستانش به نظرم بي سر و ته اومد، شخصيت پردازيش هم انقدر قوي نبود كه با شخصيت هاش بتونم همدردي كنم و سرنوشتشون برام مهم باشه! ولي فكر كنم اگه اول سريال رو مي ديدم وضع خيلي فرق مي كرد. اينم بد شانسي بود كه الان ديدم بهش بد شده
1844.gif

که اینطور!
راستی این عجب`ش واسه ی چی بود؟
302.gif
چیز عجیبی گفتم آیا؟!
302.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
که اینطور!
راستی این عجب`ش واسه ی چی بود؟
302.gif
چیز عجیبی گفتم آیا؟!
302.gif

به خاطر اين:

اتفاقا من فکر میکردم فضا و سبکش طوریه که تو خوشت میاد.

چون من طرفدار سريال هاي رزمي سامورايي و ... نيستم، برام عجيب بود كه به نظرت از اين بايد خوشم ميومد. احتمالا به خاطر برسرك بوده
016.gif

Last edited:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام
خوب راستش من فکر میکنم که برای شروع + BLOOD میتونه انتخاب خوبی باشه.50 قسمته.اگه از یکسری ایراداش بگذریم کار خیلی خوب و قابل قبولیه.
goodsigh2.gif

یه معرفی ازشو میتونی اینجا ببینی:

(فقط یخورده دوز خون و خونریزیش بالاست!امیدوارم مشکلی با این قضیه نداشته باشی!http://************/files/rn18w00jxc1728rk0r6x.gif)

بليچ رو ببين كه عاليه ... فقط يه مشكلي كه داره 170 قسمته و هنوزم ادامه داره!

Death Note هم خيلي خوبه ... (37 اپيزود)
veiledsmile2.gif

کنشین رو هم من پیشنهاد می دم!! 95 قسمت

البته بعلاوه ی 2 تا فیلم سینمایی فوق العاده قوی و غم انگیز!!

این حرف خوبیه
thumbsup.gif
;در این صورت پیشنهاد من دیدن اینه:

]

//

براي شروع انيمه ديدن هم با توجه به نكته اي كه سيمور گفت، Elfen Lied و Berserk رو پيشنهاد مي كنم (13 و 25 قسمت).

بابا چه خبره ، 150 قسمت و 95 قسمت و
1832.gif
... یه چیز کوتاهتر بدید که دوستمون اگه از قسمت سه خوشش نیومد ، 10 قسمت باقیمونده رو یه جوری گذران کنه ...
teapot.gif

خیلی ممنون از همه عزیزان به خاطر راهنمایی
4xvim2p.gif
(ببخشید دیر تشکر میکنم نبودم چند روزی )

من خودم هم با پیشنهاد جناب سیمور بیشتر موافقم که کوتاه باشه آخه 150 قسمت خیلیه
kap.gif

و فکر کنم با توجه به همه پینشهادات پیشنهاد جناب Daneel Olivaw عزیز در مورد دو تا انیمه Elfen Lied و Berserk رو برم دنبالش با تشکر مجدد

بازم ممنون برم ببینم کدوم یکی از فروشنده های گل دارن بگیرم ازشون
sheikhHessam.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چون من طرفدار سريال هاي رزمي سامورايي و ... نيستم، برام عجيب بود كه به نظرت از اين بايد خوشم ميومد. احتمالا به خاطر برسرك بوده
016.gif

نه...اینو که میدونم طرفدار اونجور سریالها نیستی.
بیشتر به خاطر تم و داستان جدی و تلخ و تیره وتار و ایناش!! بود که فکر میکردم ازش خوشت میاد.
birgits_snill.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
نه...اینو که میدونم طرفدار اونجور سریالها نیستی.
بیشتر به خاطر تم و داستان جدی و تلخ و تیره وتار و ایناش!! بود که فکر میکردم ازش خوشت میاد.
birgits_snill.gif

آها ... پس اينطور ...
popc1.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ببخشید من یه سوال دوستانه دارم هر چند این بخش اینقدر متروکه که بعید میدونم کسی تا چند روز اینده هم جواب بده :

اول اینکه شما چه جوری این انیمیشن های ژاپنی رو می بینید ؟! پسره چشمش اندازه ی یه سینی هست بعد
وقتی گریه میکنه آب تمام خونه رو ورمیداره . شخصیت ها لب ندارن . از پیر تا جوون هم که همه اند هنرهای رزمی هستن !

سوال دوم . با همه ی این حرفا اگه بخواید به یه تازه کار چن تا کار خوب که ترجیحا عاشقانه , رزمی و خیلی
غیر قابل باور نباشه و قابل تهیه هم باشه معرفی کنید چه چیزی رو معرفی میکنید ؟

ممنون

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اول اینکه شما چه جوری این انیمیشن های ژاپنی رو می بینید ؟! پسره چشمش اندازه ی یه سینی هست بعد
وقتی گریه میکنه آب تمام خونه رو ورمیداره . شخصیت ها لب ندارن . از پیر تا جوون هم که همه اند هنرهای رزمی هستن !
اينا باورهاييه كه به اشتباه جا افتاده
270.gif
... همه انيمه ها كه رزمي نيستن ... انيمه هم مثل سريال و فيلم مي تونه توي هر ژانري ساخته بشه.

در مورد لب نداشتن هم به نظر من اصلا مشكلي نيست :D و فقط مختص انيمه هم نيست؛ توي انيميشن ها هم قيافه شخصيت ها شبيه آدم واقعي نيست!

در كل اگه انيمه ديدن براي كسي عادي بشه ديگه غير عادي بودن قيافه ها اذيت نمي كنه ... بيشتر توجهت به داستان و مفاهيم معطوف ميشه.

سوال دوم . با همه ی این حرفا اگه بخواید به یه تازه کار چن تا کار خوب که ترجیحا عاشقانه , رزمی و خیلی

يه مساله اي كه هست، بيشتر انيمه ها بعد فانتزي و تخيلي دارن؛ كه فكر نكنم تو اهلش باشي ... واسه همين با حذف انيمه هاي رزمي و عاشقانه و تخيلي يه كم راهنمايي سخت ميشه
1852.gif

پيشنهاد مي كنم با Death Note شروع كن ... بعد تخيلي هم داره ولي نديدم كسي تا به حال ازش خوشش نياد.

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اول اینکه شما چه جوری این انیمیشن های ژاپنی رو می بینید ؟! پسره ......

فکر کنم قسمت دوم حرف تون جواب این سوال باشه !!

ممنون

پیشنهاد می کنم Kenshin رو ببینید ( سینمایی ) همون قسمتی که اگه اشتباه نکنم به مکافات و عمل ترجمه شده یا مشابه همین ... با دوبله ی فارسی در ویدئو کلوپ ها هم هست الان !!

ادیت :
Today, 07:59 PM
و
Today, 08:00 PM
متروکه ؟؟:p

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اينا باورهاييه كه به اشتباه جا افتاده
270.gif
... همه انيمه ها كه رزمي نيستن ... انيمه هم مثل سريال و فيلم مي تونه توي هر ژانري ساخته بشه.

در مورد لب نداشتن هم به نظر من اصلا مشكلي نيست :D و فقط مختص انيمه هم نيست؛ توي انيميشن ها هم قيافه شخصيت ها شبيه آدم واقعي نيست!

در كل اگه انيمه ديدن براي كسي عادي بشه ديگه غير عادي بودن قيافه ها اذيت نمي كنه ... بيشتر توجهت به داستان و مفاهيم معطوف ميشه.

يه مساله اي كه هست، بيشتر انيمه ها بعد فانتزي و تخيلي دارن؛ كه فكر نكنم تو اهلش باشي ... واسه همين با حذف انيمه هاي رزمي و عاشقانه و تخيلي يه كم راهنمايي سخت ميشه
1852.gif

پيشنهاد مي كنم با Death Note شروع كن ... بعد تخيلي هم داره ولي نديدم كسي تا به حال ازش خوشش نياد.

متشکر

خوبه که با این همه شرط یه چیزی پیدا شد . باشه . برم سر وقت این شاید ما هم با دنیای شما ارتباط برقرار کردیم
یه سرچی هم کردم . نه ظاهرا ازش راضی بودن ملت.

فکر کنم قسمت دوم حرف تون جواب این سوال باشه !!
پیشنهاد می کنم Kenshin رو ببینید ( سینمایی ) همون قسمتی که اگه اشتباه نکنم به مکافات و عمل ترجمه شده یا مشابه همین ... با دوبله ی فارسی در ویدئو کلوپ ها هم هست الان !!

ادیت :
Today, 07:59 PM

و
Today, 08:00 PM

متروکه ؟؟:p

ممنون ولی راستش من اینو پیدا نکردم .

پ ن : انیمیشن یه دیتا بیس مثل imdb نداره ؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ديتابيس زياد هست براي انيمه، ولي ANN يكي از قابل اعتماد ترين هاست
10.gif

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
بازم سلام

این دو تا رسید Elfen Lied و Berserk

حالا بازم سوال به نظرتون با کدوم شروع کنم

و یه چیزه دیگه میشه زیر نویس دقیق برای انیمه Berserk رو معرفی کنید چون با اینکه از ژاپنی بلد نیستم احساس کردم عقب جلوست یه مقداری

پ ن : مشکل زیر نویس حل شد از kmp بود با یه چیزه دیگه که اجرا کردم درس شد

Last edited:

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام

این دو تا رسید Elfen Lied و Berserk

حالا بازم سوال به نظرتون با کدوم شروع کنم

و یه چیزه دیگه میشه زیر نویس دقیق برای انیمه Berserk رو معرفی کنید چون با اینکه از ژاپنی بلد نیستم احساس کردم عقب جلوست یه مقداری

پ ن : مشکل زیر نویس حل شد از kmp بود با یه چیزه دیگه که اجرا کردم درس شد

چیزه این برسک زبون اینگلیسی داره قشنگتره!ون پس و پیش بودنم ریتم کارشه!

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید من یه سوال دوستانه دارم هر چند این بخش اینقدر متروکه که بعید میدونم کسی تا چند روز اینده هم جواب بده :

ممنون

اها برا شروع
کینشن (KINSHEN)
BERSERK برسک
NARUTO ناراتو
رو پیشنهاد می کنم!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اها برا شروع
کینشن (KINSHEN)
BERSERK برسک
NARUTO ناراتو
رو پیشنهاد می کنم!

راستش من تقریبا هر ماه یه لیست بلند بالا از علاقه مندی ها تهیه و برای خریدشون اقدام میکنم
اینها رو هم به لیست اضافه میکنم . اونی که دنی معرفی کرده بود رو توی لیست انیمیشن یکی از فروشندها
که چک کردم پیدا نکردم حالا دنبال اینا هم هستم

با هر حال متشکر از کمک دوستان

پ ن : من از همینجا رسما ادعای خودم مبنی بر متروک بودن بخش انیمشین رو پس می گیرم

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من تقریبا هر ماه یه لیست بلند بالا از علاقه مندی ها تهیه و برای خریدشون اقدام میکنم
اینها رو هم به لیست اضافه میکنم . اونی که دنی معرفی کرده بود رو توی لیست انیمیشن یکی از فروشندها
که چک کردم پیدا نکردم حالا دنبال اینا هم هستم

با هر حال متشکر از کمک دوستان

پ ن : من از همینجا رسما ادعای خودم مبنی بر متروک بودن بخش انیمشین رو پس می گیرم

اینجا ناراتو و کینشن و... بقیه رو داره!(یه چندتا کار هم هست که خاصن مثل GUNTZیا NINJA SCROLاونها رو هم اینجا داره این دوستمون!)
http://forum.persiantools.com/t106103.html

بالا