amin_lili
کاربر تازه وارد
oops
بابا رای گیری رو علنی میکردین هم رای هامون رو میشناختیم
ایمان خان علنیه داداش . روی اعداد کلیک کنی میاردش :happy:
oops
بابا رای گیری رو علنی میکردین هم رای هامون رو میشناختیم
دبل اوپسایمان خان علنیه داداش . روی اعداد کلیک کنی میاردش :happy:
خوب بحث ها رو داری قاطی میکنی!
اگه بحث کمیت باشه، خودت دیدی که مهاجم های ایتالیایی خیلی بهتر از مهاجم های فرانسوی کار کردن در جام جهانی. چیزی که اول داشتی خلاف اش رو میگفتی.
اگر هم بحث کیفیت پیش بیاد. درسته، در مراحل حذفی فرانسه با سه تا تیم قوی بازی کرد و ایتالیا با یک تیم. اگرچه نامی از همون یک تیم هم نبردی تا استدلال ات در اینکه ایتالیا چهار تا تیم متوسط رو برده محکم تر جلوه کنهشکست دادن آلمانِ میزبانِ با انگیزه که یک قدم تا فینال فاصله داره واقعا سخت تر از شکست دادن هر کدوم از تیم هایی بود که فرانسه در مراحل حذفی باهاشون بازی کرد. خصوصا اسپانیا که به بد بازی کردن در تورنمنت های بزرگ معروفه. جمهوری چکی که ایتالیا در مرحله گروهی شکست داد از نظر قدرت دست کمی از این اسپانیا نداشت.
بحث ما بحث این بود که مهاجم های ایتالیایی و فرانسوی گل های حساس زدن یا نه. درست؟ خب، مهاجم های فرانسه فقط یک بار تونستن به یک تیم بزرگ گل بزنن (برزیل - آنری). از اونور مهاجم های ایتالیایی هم یکبار تونستن به یک تیم بزرگ گل بزنن (آلمان - دل پیرو). پس میبینی از نظر کیفیتی فرقی نیست. مطمئنا اونطور که میگی مهاجم های ایتالیا فاجعه نبودن در جام جهانی.
در اینکه از گل هاییکه که مهاجم های فرانسه به تیم های بزرگ "نزدن" دفاع میکنی هیچ منطقی وجود نداره. نمیتونی ازش به عنوان استدلال استفاده کنی! اگه مهاجم هاتون به اسپانیا و پرتغال زده بودن یه حرفی. تو مهاجم های ایتالیا رو محکوم میکنی به اینکه هیچ کار در جام جهانی نکردن، من میگم مهاجم های فرانسوی هم دست کمی نداشتن و مطمئنا کار بزرگ تری نکردن. آمار هم اینو ثابت میکنه.
من نگفتم اسم اینها به گوشم نخورده ولی شناختم تا اون حدی که شما گفتین و آمار گلزنی ازشون ارائه کردین نیست و ترجیح دادم که در مورد بازیکنی که اطلاعات زیاد ندارم بحث نکنم.اولا که من تووی همه صحبت هام یه کلمه هم درباره بن زما صحبت نکردم . اگه کردم بیار نشون بده . دوما شما وقتی در مورد دو تا از مهاجمان آماده ایتالیا هیچ اطلاعی نداری اونوقت چطوری ادعا می کنی تیم ایتالیا رو اونقدر می شناسی که از مهاجمانش ایراد بگیری . تو حتی اسم این دو تا بازیکن هم به گوشت نخورده !!!
اول ببین بحث در مورد چی هست بعد اینقدر قاطعانه این حرفها رو بگو، بحث در مورد عملکرد مهاجمین دو تیم در جام جهانی بود که این دوتا (بعنی اینزاگی و جیلاردینو) هم جزو همین مهاجمین جامجهانی ایتالیا بودن. من کجای صحبتم گفتم که این دوتا توی یورو 2008 هستن :blink:داداش من ، شما با اظهاراتت رسما اعلام کردی هیچی در مورد ایتالیا نمی دونی و حتی به خودت زحمت ندادی لیست بازیکنان دعوت شده ایتالیا رو یه نیگا بندازی . مطالعه هم بد چیزی نیست . برو در مورد مهاجمانی که دعوت شدن اطلاعات کسب کن بیا من در خدمتت هستم .
بعد بگو من در مورد ایتالیا همین جوری حرف میزنم ولی با مدرک قابل اثبات هست که ماتراتزی دو گل زده:ماتراتزی یه گل زد داداش من . ولی اینو قبول دارم که تاثیر گلش خیلی زیاد بود . اونقدر تاثیر گلی که تو فینال به فرانسه زد زیاد بوده که شما اون گل رو 2 تا حساب کردی ...
ماتراتزی که این فصل من شناختم اگه همونطوری بازی کنه، کل تیم ایتالیا بی خیال مهاجمهای تیم حریف باید بشن و بچسبن به اشتباهات ماتراتزی (خدا میدونه شاید هم معجزهای رخ بده و این ماتراتزی که یک فصل ناموفق توی اینتر داشته یکهویی بشه فرشته نجات ایتالیاهمین ماتراتزی براتون یه گل خوشبو که بوش هیچ وقت از یادتون نره کادوپیچ کرده گذاشته کنار :lol:
قبول دارم . من گل اولش رو فراموش کرده بودم :happy:
دقیقا! بیشتر خط دفاعی مون نگران کننده ست نه خط حمله. کانا که رفت. نستا هم که خداحافظی کرده. پانوچی هم که میخواستن ببرنش مرکز خط دفاعی زانوش مصدوم شده و اگر هم برسه شاید 100% آماده نباشه. اوضاع center back هامون خرابه.اما بحث در مورد مهاجمان دو تیم در جام جهانی چه ربطی به الان داره . ما از ابتدا داشتیم در مورد قدرت فعلی دو تیم صحبت می کردیم که بحث به جام جهانی کشیده شد و نظر من اینه که با وجود مهاجمان آماده ای که ایتالیا داره بدون شک خط حمله پرقدرتی داره و در این منطقه به هیچ وجه جای نگرانی نیست .
ههههههههههههههههههههههههه
جالبه تا حالا بیش از 38% زدن که ایتالیا قهرمانه !!!
در حالی که ایتالیا در استانه حذف قرار داره !
حدود 32% آرا تا امروز باطل شد!
اگر ایتالیا ببازه امشب ، خب آمار خیلی بالا میره! اما اگر ببره! متوجه میشیم که تو این فروم اکثریت کاربران تونستن یک حدس معقولی بزنند
نکته جالب رای گیری جهش هلند بود با توجه به بازی اول و دومش
و حذف اون نشون داد برای قهرمانی یک شروع رویایی کافی نیست
سلام
به نظر من زیباترین بازی رو تو اروپا ایتالیا داره ... :happy: ، با عرض ارادت و شرمرندگی از بروبچ آلمان دوست بسیار از تیم آلمان بدم میاد :blush: ولی امسال بهترین قرعه رو داره و فکر کنم به به فینال برسه و تو فینال بزنیمش ! :f34r:
البته تا اولین بازی تیمها رو ندیدیم چیز زیادی نمیشه گفت مخصوصا که امسال از تیمهائی مثل روسیه و رومانی هم خیلی تعریف میشه و شایدم یک یونان دیگه تو راه باشه .... ؟!
به امید قهرمانی ایتالیا .........