• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی : کدام تیم قهرمان یورو 2008 خواهد بود ؟

قهرمان یورو 2008 کدام تیم هست؟ ___به ترتیب حروف الفبا

• Total voters
    78

پروازی بی پروا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بحث ها رو داری قاطی میکنی!

اگه بحث کمیت باشه، خودت دیدی که مهاجم های ایتالیایی خیلی بهتر از مهاجم های فرانسوی کار کردن در جام جهانی. چیزی که اول داشتی خلاف اش رو میگفتی.

اگر هم بحث کیفیت پیش بیاد. درسته، در مراحل حذفی فرانسه با سه تا تیم قوی بازی کرد و ایتالیا با یک تیم. اگرچه نامی از همون یک تیم هم نبردی تا استدلال ات در اینکه ایتالیا چهار تا تیم متوسط رو برده محکم تر جلوه کنه ;) شکست دادن آلمانِ میزبانِ با انگیزه که یک قدم تا فینال فاصله داره واقعا سخت تر از شکست دادن هر کدوم از تیم هایی بود که فرانسه در مراحل حذفی باهاشون بازی کرد. خصوصا اسپانیا که به بد بازی کردن در تورنمنت های بزرگ معروفه. جمهوری چکی که ایتالیا در مرحله گروهی شکست داد از نظر قدرت دست کمی از این اسپانیا نداشت.

بحث ما بحث این بود که مهاجم های ایتالیایی و فرانسوی گل های حساس زدن یا نه. درست؟ خب، مهاجم های فرانسه فقط یک بار تونستن به یک تیم بزرگ گل بزنن (برزیل - آنری). از اونور مهاجم های ایتالیایی هم یکبار تونستن به یک تیم بزرگ گل بزنن (آلمان - دل پیرو). پس میبینی از نظر کیفیتی فرقی نیست. مطمئنا اونطور که میگی مهاجم های ایتالیا فاجعه نبودن در جام جهانی.

در اینکه از گل هاییکه که مهاجم های فرانسه به تیم های بزرگ "نزدن" دفاع میکنی هیچ منطقی وجود نداره. نمیتونی ازش به عنوان استدلال استفاده کنی! اگه مهاجم هاتون به اسپانیا و پرتغال زده بودن یه حرفی. تو مهاجم های ایتالیا رو محکوم میکنی به اینکه هیچ کار در جام جهانی نکردن، من میگم مهاجم های فرانسوی هم دست کمی نداشتن و مطمئنا کار بزرگ تری نکردن. آمار هم اینو ثابت میکنه.

من هیچ وقت یادم نمی‌یاد از عملکرد مهاجمهای فرانسه توی جام جهانی دفاع کرده باشم (اگه از عملکرد خط حمله فرانسه توی جام جهانی راضی بودم چرا ایرادی به این تغییر و تحولات دومنک تو خط حمله نمی‌گیرم). من گفتم خط حمله ایتالیا تو جام جهانی اصلا کارساز نبود و الان هم ایتالیا بازم حسابهاش رو روی تونی باز کرده. در حالی که فرانسه از جام‌جهانی درس گرفته و الان فقط آنری از اون مهاجمان باقی مونده توی تیم، که البته آنری هم فقط کارش گلزنی نیست و الان که دیگه زیدان هم نیست فرانسه بیشتر از هر زمانی به هوشمندی آنری نیاز داره، مطمئن باش که آنری هم اگه مثل ترزگه فقط یک تمام کننده بود و نقش دیگه‌ای نداشت الان دومنک اون رو هم خط زده بود.

ضمنا شکست آلمان رو اصلا به پای بازیکنای ایتالیا نزار که کاملا خوب می‌دونی که اگه لیپی بزرگ نبود ایتالیا عمرا به فینال می‌رسید. اگه توی جام جهانی ایتالیا کاری کرد به نظر من قبل از هر چیزی و هر کسی لیپی ایتالیا رو به قهرمانی رسوند، کسی که الان دیگه **** ایتالیا نیست و جاش رو دونادونی گرفته که اصلا قابل مقایسه با لیپی نیست.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک عکس خاطره انگیز در آستانه رویارویی ایتالیا و هلند

706728_w2.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اولا که من تووی همه صحبت هام یه کلمه هم درباره بن زما صحبت نکردم . اگه کردم بیار نشون بده . دوما شما وقتی در مورد دو تا از مهاجمان آماده ایتالیا هیچ اطلاعی نداری اونوقت چطوری ادعا می کنی تیم ایتالیا رو اونقدر می شناسی که از مهاجمانش ایراد بگیری . تو حتی اسم این دو تا بازیکن هم به گوشت نخورده !!!
من نگفتم اسم اینها به گوشم نخورده ولی شناختم تا اون حدی که شما گفتین و آمار گلزنی ازشون ارائه کردین نیست و ترجیح دادم که در مورد بازیکنی که اطلاعات زیاد ندارم بحث نکنم.

داداش من ، شما با اظهاراتت رسما اعلام کردی هیچی در مورد ایتالیا نمی دونی و حتی به خودت زحمت ندادی لیست بازیکنان دعوت شده ایتالیا رو یه نیگا بندازی . مطالعه هم بد چیزی نیست . برو در مورد مهاجمانی که دعوت شدن اطلاعات کسب کن بیا من در خدمتت هستم .
اول ببین بحث در مورد چی هست بعد اینقدر قاطعانه این حرفها رو بگو، بحث در مورد عملکرد مهاجمین دو تیم در جام جهانی بود که این دوتا (بعنی اینزاگی و جیلاردینو) هم جزو همین مهاجمین جام‌جهانی ایتالیا بودن. من کجای صحبتم گفتم که این دوتا توی یورو 2008 هستن :blink:

ماتراتزی یه گل زد داداش من . ولی اینو قبول دارم که تاثیر گلش خیلی زیاد بود . اونقدر تاثیر گلی که تو فینال به فرانسه زد زیاد بوده که شما اون گل رو 2 تا حساب کردی ...
بعد بگو من در مورد ایتالیا همین جوری حرف می‌زنم ولی با مدرک قابل اثبات هست که ماتراتزی دو گل زده:
گل اول در مرحله گروهی به جمهوری چک
گل دوم در فینال به فرانسه

می‌بینم که ترس بازی با فرانسه از همین الان بهت غلبه کرده و دچار فراموشی شدی :D

همین ماتراتزی براتون یه گل خوشبو که بوش هیچ وقت از یادتون نره کادوپیچ کرده گذاشته کنار :lol:
ماتراتزی که این فصل من شناختم اگه همونطوری بازی کنه، کل تیم ایتالیا بی خیال مهاجمهای تیم حریف باید بشن و بچسبن به اشتباهات ماتراتزی (خدا می‌دونه شاید هم معجزه‌ای رخ بده و این ماتراتزی که یک فصل ناموفق توی اینتر داشته یکهویی بشه فرشته نجات ایتالیا :eek: )

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سابقه بازیهای رسمی ایتالیا با حریفانش در گروه C یورو 2008

Head to Head

ITA --------------------- FRA
35 -----------------------Played----- 35
8 -------------------------Won---- 17
17 ----------------------- Lost -----8
10 ------------------------Drawn----- 10
48 ------------------------Goals For----- 77
77 ------------------------Goals Conceded----- 48

Head to Head

ITA --------------------- NED
15 -----------------------Played----- 15
2 -------------------------Won---- 7
7 ------------------------ Lost ----- 2
6 -------------------------Drawn----- 6
15 ------------------------Goals For----- 22
22 ------------------------Goals Conceded----- 15

Head to Head

ITA --------------------- ROU
14 -----------------------Played----- 14
2 -------------------------Won---- 10
10 ------------------------ Lost ----- 2
6 ------------------------- Drawn----- 2
10 ------------------------Goals For----- 24
24 ------------------------Goals Conceded----- 10

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قبول دارم . من گل اولش رو فراموش کرده بودم :happy:

اما بحث در مورد مهاجمان دو تیم در جام جهانی چه ربطی به الان داره . ما از ابتدا داشتیم در مورد قدرت فعلی دو تیم صحبت می کردیم که بحث به جام جهانی کشیده شد و نظر من اینه که با وجود مهاجمان آماده ای که ایتالیا داره بدون شک خط حمله پرقدرتی داره و در این منطقه به هیچ وجه جای نگرانی نیست .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اما بحث در مورد مهاجمان دو تیم در جام جهانی چه ربطی به الان داره . ما از ابتدا داشتیم در مورد قدرت فعلی دو تیم صحبت می کردیم که بحث به جام جهانی کشیده شد و نظر من اینه که با وجود مهاجمان آماده ای که ایتالیا داره بدون شک خط حمله پرقدرتی داره و در این منطقه به هیچ وجه جای نگرانی نیست .
دقیقا! بیشتر خط دفاعی مون نگران کننده ست نه خط حمله. کانا که رفت. نستا هم که خداحافظی کرده. پانوچی هم که میخواستن ببرنش مرکز خط دفاعی زانوش مصدوم شده و اگر هم برسه شاید 100% آماده نباشه. اوضاع center back هامون خرابه.

یادش به خیر روزی روزگاری زوج نستا مالدینی، یا مالدینی کاناوارو... چه خط دفاعی ای داشت این لی آتزوری.
sleepysmiley03.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب بازی های خوب هلند چندتا رای برای این تیم بعد از شروع بازی ها آورد!

اما نکته جالب اینکه دوتا تیمی که مجموعآ بیش از 50% آرا رو آوردن دارن تو همین مرحله اول حذف میشن!

ایتالیا و فرانسه!

که اتفاقآ فینالیستهای جام جهانی هم بودن!
حالا سوال اینجاست دوتا تیم در عرض دو سال میتونن به این شدت افت کنند؟!
یا اینکه جام جهانی به خاطر حضور تیمهای درجه دو و حتی سه و همینطور زمان طولانی تر مسابقات نمیتونه ملاک خوبی برای تشخیص قدرت واقعی تیمهای باشه

شاید هم اصولآ نتیجه بازی آخر دو تیم و صعود احتمالی یکی از اونها به مرحله بعد! به قهرمانی اون تیم منجر بشه ....

کلآ جام جالبی هست ، هر چند شروع اون تحت تاثیر شرایط مملکت: شروع تابستان - گرانی فزاینده - کمبود آب و برق و تهدیدهای خارجی
خیلی پر حرارت نبود!
اما کم کم فضای مملکت تحت تاثیر بازی ها قرار گرفت ...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ههههههههههههههههههههههههه

جالبه تا حالا بیش از 38% زدن که ایتالیا قهرمانه !!!

در حالی که ایتالیا در استانه حذف قرار داره !

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
ههههههههههههههههههههههههه

جالبه تا حالا بیش از 38% زدن که ایتالیا قهرمانه !!!

در حالی که ایتالیا در استانه حذف قرار داره !

عزيز ايتاليا هميشه قهرمانه!!بعدشن فردا شب كه ما صعد كرديم چي ميگي؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
حدود 32% آرا تا امروز باطل شد!

اگر ایتالیا ببازه امشب ، خب آمار خیلی بالا میره! اما اگر ببره! متوجه میشیم که تو این فروم اکثریت کاربران تونستن یک حدش معقولی بزنند

نکته جالب رای گیری جهش هلند بود با توجه به بازی اول و دومش
و حذف اون نشون داد برای قهرمانی یک شروع رویایی کافی نیست

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
حدود 32% آرا تا امروز باطل شد!

اگر ایتالیا ببازه امشب ، خب آمار خیلی بالا میره! اما اگر ببره! متوجه میشیم که تو این فروم اکثریت کاربران تونستن یک حدس معقولی بزنند

نکته جالب رای گیری جهش هلند بود با توجه به بازی اول و دومش
و حذف اون نشون داد برای قهرمانی یک شروع رویایی کافی نیست

فکر نکنم درصد آمار اين راي گيري اصلا چنين چيزهايي رو ثابت کنه، مگر اينکه راي گيري حداکثر بعد از مرحله گروهي بسته مي‌شد! اينکه کسي مثلا الان به آلمان يا اسپانيا راي بده که چيزي رو ثابت نمي‌کنه،‌ ممکنه يک نفر مثلا قبل از بازي فينال راي بده که در اون صورت شانس درست بودن پيش بينيش خيلي زياد مي‌شه.

به هر حال آلمان فعلا شانس اول قهرمانيه!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام :)
به نظر من زیباترین بازی رو تو اروپا ایتالیا داره ... :happy: ، با عرض ارادت و شرمرندگی از بروبچ آلمان دوست بسیار از تیم آلمان بدم میاد :blush: ولی امسال بهترین قرعه رو داره و فکر کنم به به فینال برسه و تو فینال بزنیمش ! :f34r:

البته تا اولین بازی تیمها رو ندیدیم چیز زیادی نمیشه گفت مخصوصا که امسال از تیمهائی مثل روسیه و رومانی هم خیلی تعریف میشه و شایدم یک یونان دیگه تو راه باشه .... ؟!
به امید قهرمانی ایتالیا .........

من که هنوزم سر حرفم هستم !

آخ ! که بردن آلمان تو فینال و یه قهرمانی دیگه چه مزه ای میده ..! :p

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا قبل از شروع دور حذفی بازی ها ، فقط کرواسی رای نداشت که الان یک رای داره . بقیه آرا همون هایی هست که تا پایان دور گروهی بازی ها ثبت شده بود .

به قول علی ، هلند نشون داد که شروع رویایی برای قهرمانی کافی نیست و فان باستن ( با همه احترامی که به عنوان قهرمان دوران کودکیم براش قائلم ) نشون داد که هنوز باید در حضور اساتید بزرگی مثل گاس هیدینگ شاگردی کنه . شاید اگر هلند به روسیه نمی خورد می تونست تا فینال هم پیش بیاد . اما دست تقدیر چنان کرد که هلند بوسیله افکار و استراتژی های یک هلندی دیگر حذف بشه .

همچنان اعتقاد دارم ایتالیا قهرمان می شه . ما اسپانیا رو می بریم . همون طور که در 1994 امریکا بردیم . ایتالیا همیشه سخت بالا اومده اما تا انتها پیش رفته . البته فینال آلمان - ایتالیا یک فینال رویایی و زیبا هست . بعد از اون بازی تراژیک در جام جهانی 2006 آلمان مطمئنا فینال زیبایی رو خواهیم دید .

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

دوستان بازم پدیده این جام قهرمان میشه همان طوری که حتی شما در نظر سنجی هم شرکتش ندادید;)
و اصلا کسی روش حساب نمیکرد
من وقتی دیدم هلند رو در هم شکست گفتم ایتالیا اگه بره بالا کارش سخته.:(که نرفت:(

روسیه:f34r:

Last edited:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
آره چرا روسیه نیست این که همه تیم ها رو پوکوند به عبارتی

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به جز اتریش و سوئیس که میزبان بودند و به حکم میزبانی براشون می شد شانس قهرمانی ( هر چند نزدیک به محال) قائل بود بقیه تیمهای نظر سنجی ، تیمهای اسم و رسم دار بودن . واقعا من یکی فکرشو نمی کردم روسیه بتونه شانسی داشته باشه . به هر حال این طور که از شواهد بر میاد روسیه داره می شه یونان یورو 2004 . انصافا با بازیهایی که انجام داده این عنوان قهرمانی برازنده اش هست ...

بالا