gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان در 20 ماه خدمت ینده
پس خدا رحم کنه!!!:happy:
حالا من چند تا پماد برداشتم.اگه بذارن ببرم تو
7 ساعت دیگه باید خودمو معرفی کنم.حالا ببینم کدومه آخر.فکر نکنم عملا خیلی فرق بکنه.البته با این تفاوت که کرج نزدیک تره
سلام اگر مدارک رو برای معاف از رزمی به **** وظیفه بفرستیم پس از چند روز نامه میاد که وقت کمیسیون توشه
محظ اطلاع 01 بهترین پادگان آموزشی کل کشوره !! و پرسنلش محترمانه ترین رفتار رو با سرباز ها دارن !!
سلام به همه سرباز های عزیز 01 که امروز با 5-6 ساعت نشستن در حياط محوطه شنی سربازخونه حسابی نشيمن گاهشون صاف و صوف شد ... مخشون هم بخصوص کلچ کرده ها زير آفتاب یه جوش اساسی کرد ... آخرش هم بعد از مشخص شدن يگان و انداختن چند تيکه لباس و جوراب آشغال به قیمت 1600 تومن بدون ناهار ساعت سه چهار از سربازخونه انداختنشون بیرون گفتند برين شنبه 5 صبح اينجا باشيد... اين پوتينی که به ما انداختن بزرگترين سايزش (44) هم تو پای ما نرفت ... کسی ميدونه سايز بزرگترش کجا گير مياد ... در ضمن اين شلواره هم خيلی داغونه ميشه عوضش کرد؟
برای ما هم همینطوری شد ... یعنی پوتین ها نهایتا 40-41 بودن و بزرگ پا نداشتن ... رفتم امام حسین ، 3 تومن روش دادم و یه پوتین 44 خریدم ...... اين پوتينی که به ما انداختن بزرگترين سايزش (44) هم تو پای ما نرفت ... کسی ميدونه سايز بزرگترش کجا گير مياد ... در ضمن اين شلواره هم خيلی داغونه ميشه عوضش کرد؟
احترام در ارتش یعنی کمتر بی احترامی کردن !!ببخشید
ولی محظ اطلاع شما
سرباز وظیفه چه افسر چه گروهبان چه سرباز در ارتش هیچ احترامی ندارد :hmm:
پوتین من 44 بود شماره پام 42 !! همونو میپوشم !!برای ما هم همینطوری شد ... یعنی پوتین ها نهایتا 40-41 بودن و بزرگ پا نداشتن ... رفتم امام حسین ، 3 تومن روش دادم و یه پوتین 44 خریدم ...
بکس من 18 شهریور اعزامم برای اموزشی
تو ماه رمضونه 18 ام میشه 7 ام رمضون
چجوریاس تو این ماه گیر نیستن؟بچه هایی که این ماه خدمت کردن بگن...
کلا 2 ماه اموزشی چجوری هست؟ خلاصه بگید...یعنی هفته های اول و اخر چطور
یه چند تا روش پیچوندن کاربردی هم بگید...
مخلص![]()
ماه رمضان؟ اونجا تو کل پادگاه (اونم تو ****) فقط چند نفر روزه میگرفتن و بقیه بصورت دسته جمعی و علنی میخوردن!
یادمه یه زمانی روزه خوردن کار زشتی بود و اگر هم کسی میخورد مواظب بود کسی نفهمه و اگر هم میفهمیدن کلی بهانه میآورد که مریضم و ... ولی الان کسانی که روزه هستن تو اقلیت هستن و مواظب هستن کسی نفهمه روزه هستن.
شما هم اگر اهل روزه ای باکت نباشه شاید 2-3 روز اول سخت باشه ولی به سرعت بدن خودش رو با شرایط هماهنگ میکنه و اگر هم نیستی بازم مشکلی نیست میتونی با بقیه بری ناهار بخوری!
آموزشی هم بستگی به پادگان داره. مثلا اگر تو کرمانشاه (****) بیفتی 2 ماه واقعا و بصورت جدی آموزش میبینی و آخرش هم چند روز میبرن اردو و زندگی تو چادر و در شرایط خیلی سخت رو یاد میگیری، و یه شب هم عملیات میزان که البته خوش میگذره! (شرایط هم طوری نیست که بشه پیچوند!) ولی مثلا یکی از دوستام که سربازیش نیروی انتظامی بود میگفت سرجمع 2-3 هفته هم آموزشیشون طول نکشید و همش میپیچوندن!