• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

gol_pesar82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگر مدارک رو برای معاف از رزمی به **** وظیفه بفرستیم پس از چند روز نامه میاد که وقت کمیسیون توشه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
آره بابا! همه چیز میزان ببری! تازه اگر جای شما بودم پشه بند هم می بردم! فقط اگر موبایل نبری بهتره به جاش چند تا کارت تلفن ببر چون چندین تا تلفن کارتی تو محوطه هست. کرم ضد آفتاب هم فراموش نشه. هر روز زیر اون آفتاب شدید چندین ساعت باید بمونی.

پس خدا رحم کنه!!!:happy:
حالا من چند تا پماد برداشتم.اگه بذارن ببرم تو

7 ساعت دیگه باید خودمو معرفی کنم.حالا ببینم کدومه آخر.فکر نکنم عملا خیلی فرق بکنه.البته با این تفاوت که کرج نزدیک تره

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام اگر مدارک رو برای معاف از رزمی به **** وظیفه بفرستیم پس از چند روز نامه میاد که وقت کمیسیون توشه

آقا منم مثل شما هستم برای من بعد از 50 روز اومد گفت 15 تیر بیا کمسیون . منم برای صافی کف پا زده بودم

Catain_Nemo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه سرباز های عزیز 01 که امروز با 5-6 ساعت نشستن در حياط محوطه شنی سربازخونه حسابی نشيمن گاهشون صاف و صوف شد ... مخشون هم بخصوص کلچ کرده ها زير آفتاب یه جوش اساسی کرد ... آخرش هم بعد از مشخص شدن يگان و انداختن چند تيکه لباس و جوراب آشغال به قیمت 1600 تومن بدون ناهار ساعت سه چهار از سربازخونه انداختنشون بیرون گفتند برين شنبه 5 صبح اينجا باشيد... اين پوتينی که به ما انداختن بزرگترين سايزش (44) هم تو پای ما نرفت ... کسی ميدونه سايز بزرگترش کجا گير مياد ... در ضمن اين شلواره هم خيلی داغونه ميشه عوضش کرد؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
محظ اطلاع 01 بهترین پادگان آموزشی کل کشوره !! و پرسنلش محترمانه ترین رفتار رو با سرباز ها دارن !!

boy iran

Registered User
لایک‌ها
2
محظ اطلاع 01 بهترین پادگان آموزشی کل کشوره !! و پرسنلش محترمانه ترین رفتار رو با سرباز ها دارن !!

ببخشید

ولی محظ اطلاع شما

سرباز وظیفه چه افسر چه گروهبان چه سرباز در ارتش هیچ احترامی ندارد :hmm:

nemesis

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه سرباز های عزیز 01 که امروز با 5-6 ساعت نشستن در حياط محوطه شنی سربازخونه حسابی نشيمن گاهشون صاف و صوف شد ... مخشون هم بخصوص کلچ کرده ها زير آفتاب یه جوش اساسی کرد ... آخرش هم بعد از مشخص شدن يگان و انداختن چند تيکه لباس و جوراب آشغال به قیمت 1600 تومن بدون ناهار ساعت سه چهار از سربازخونه انداختنشون بیرون گفتند برين شنبه 5 صبح اينجا باشيد... اين پوتينی که به ما انداختن بزرگترين سايزش (44) هم تو پای ما نرفت ... کسی ميدونه سايز بزرگترش کجا گير مياد ... در ضمن اين شلواره هم خيلی داغونه ميشه عوضش کرد؟

شما كدام يگان افتاديد؟
آيا يگان شما همگي تهراني هستند؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
... اين پوتينی که به ما انداختن بزرگترين سايزش (44) هم تو پای ما نرفت ... کسی ميدونه سايز بزرگترش کجا گير مياد ... در ضمن اين شلواره هم خيلی داغونه ميشه عوضش کرد؟
برای ما هم همینطوری شد ... یعنی پوتین ها نهایتا 40-41 بودن و بزرگ پا نداشتن ... رفتم امام حسین ، 3 تومن روش دادم و یه پوتین 44 خریدم ...

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ببخشید

ولی محظ اطلاع شما

سرباز وظیفه چه افسر چه گروهبان چه سرباز در ارتش هیچ احترامی ندارد :hmm:
احترام در ارتش یعنی کمتر بی احترامی کردن !!
حتی در این مورد هم تفاوت بین افسر و سرباز خیلی زیاده عزیز !!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
برای ما هم همینطوری شد ... یعنی پوتین ها نهایتا 40-41 بودن و بزرگ پا نداشتن ... رفتم امام حسین ، 3 تومن روش دادم و یه پوتین 44 خریدم ...
پوتین من 44 بود شماره پام 42 !! همونو میپوشم !!
درسته مثل چارلی چاپلین میشم ولی زمستون 3 تا جوراب میپوشیدم چفت میشد !!

bat

Registered User
لایک‌ها
12
آخی دلم براتون تنگ میشه :(

سخته ولی عادت میکنید

سختیش اولین شب است :wacko:حتی ممکنه رو زمین بخوابید برای من که اینطوری بود:(

برای ما یک هفته ناهار شام آبگوشت بود
puke.gif

صبحانه هم نان بربری ماشینی کافوری با چای کافوری و پنیر :wacko:

بعد از یک هفته پلو خورشت قیمه کافوری و سبزی و آبگوشت کافوری و از گوشت هم زیاد خبری نبود:hmm: بجاش دنبه فراوان :hmm:یک بار هم ساچمه پلو باگوشت چرخ کرده دادن و یک بارهم مرغ :lol:

از باز بسته کردن اصلحه خبری نبود تو دست خودشان این اینه آن اونه وووو:eek:

وا چه دورانی بود یادش بخیر ۲۲ سال از آن زمان گذشته :cool:

ولی زیاد سخت نگیرید:blush:

بهتر است از همان روز اول سرتان را با ماشین کوتا کنید :D

روز اول سوال جواب تقسیم لباس پوتین وووو بعد میگن برین لباسهایتان را مارک یگان نام نام خانوادگی روی لباس و کت تان بدوزن

اگر پوتنهایتان برزنتی است خودتان پوتین را با یمقدار پول اضافه با تمام چرمی عوض کنید

پوتینها حتما باید بندی باشه و زیپی نباید باشه

همیشه به سربازهای قدیمی احترام بگزارید حتی اگر سرباز صفر سر دوش دار باشه

همینها پدر آدم را در میارن مخصوصا روزهای اول :wacko:

از دعوا و سر پیچی از دستورات خود داری کنید

در آشایشگاها همیشه چند تا خبر چین :f34r:وخود دارد مواضب باشید در حرف زدنتان

در تمرین تیرندازی دقت داشته باشید و خوب به حرفهایشان گوش کنید

از بر داشتن پوکه ویا سر فشنگ و یا فشنگ کامل برای یادگاری خود داری کنید

از بیگاری رفتن فرار نکنید

با ژاندارمها کوکول نکید چه داخل و چه جارج از پادگان در خارج از پادگان هم مواضب گفتار کردارتان باشد تا زمانی که در لباس خدمت هستین

برگه مرخصی را همیشه همراه خود داشته باشید

زمانی هر خلافی در بیرون پادگان انجام بدهید سرکارتان با دادگستری نظامی است

همیشه سر وقت به پادگان برگردید

هیچ وقت مواد مخدر و فرصهای مخدر با خود نداشته باشید چه در پادگان چه بیرون پادگان

و چه در لباس شخصی و حتی از دادن و گرفتن فرصهای معولی به یک دیگر خودداری کنید

اگر ورزشکار و مدال آور بودید نانتان در روغن است :cool::cool:

شایعات در پادگانها زیاد است زیاد توجه نداشته بایشد مثال اگر برید خون بدهید برگه مخصی میدهند

این همیشه ورد زبانشان است تشویق برای یک نفر تنبیه برای همه

راستی از خدمات پزشکی در دوران سربازی خوب استفاده کنید دندان خرابی دارید و....:happy::happy:

کم کم خودتان چیزهای دیگر هم یاد میگیرید

ور زیاد زدم ببخشید :blush::blush:

موفق باشد آشخورهای جدید;)

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بکس من 18 شهریور اعزامم برای اموزشی
تو ماه رمضونه 18 ام میشه 7 ام رمضون:cool:
چجوریاس تو این ماه گیر نیستن؟بچه هایی که این ماه خدمت کردن بگن...
کلا 2 ماه اموزشی چجوری هست؟ خلاصه بگید...یعنی هفته های اول و اخر چطور:cool:
یه چند تا روش پیچوندن کاربردی هم بگید...
مخلص:)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ماه رمضان؟ اونجا تو کل پادگاه (اونم تو ****) فقط چند نفر روزه میگرفتن و بقیه بصورت دسته جمعی و علنی میخوردن!

یادمه یه زمانی روزه خوردن کار زشتی بود و اگر هم کسی میخورد مواظب بود کسی نفهمه و اگر هم میفهمیدن کلی بهانه میآورد که مریضم و ... ولی الان کسانی که روزه هستن تو اقلیت هستن و مواظب هستن کسی نفهمه روزه هستن.

شما هم اگر اهل روزه ای باکت نباشه شاید 2-3 روز اول سخت باشه ولی به سرعت بدن خودش رو با شرایط هماهنگ میکنه و اگر هم نیستی بازم مشکلی نیست میتونی با بقیه بری ناهار بخوری!

آموزشی هم بستگی به پادگان داره. مثلا اگر تو کرمانشاه (****) بیفتی 2 ماه واقعا و بصورت جدی آموزش میبینی و آخرش هم چند روز میبرن اردو و زندگی تو چادر و در شرایط خیلی سخت رو یاد میگیری، و یه شب هم عملیات میزان که البته خوش میگذره! (شرایط هم طوری نیست که بشه پیچوند!) ولی مثلا یکی از دوستام که سربازیش نیروی انتظامی بود میگفت سرجمع 2-3 هفته هم آموزشیشون طول نکشید و همش میپیچوندن!

بکس من 18 شهریور اعزامم برای اموزشی
تو ماه رمضونه 18 ام میشه 7 ام رمضون:cool:
چجوریاس تو این ماه گیر نیستن؟بچه هایی که این ماه خدمت کردن بگن...
کلا 2 ماه اموزشی چجوری هست؟ خلاصه بگید...یعنی هفته های اول و اخر چطور:cool:
یه چند تا روش پیچوندن کاربردی هم بگید...
مخلص:)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
روز شنبه میری میدون **** !!میگن 2 سه روز بعد خودت رو معرفی کن فلان مرکز آموزش !!

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماه رمضان؟ اونجا تو کل پادگاه (اونم تو ****) فقط چند نفر روزه میگرفتن و بقیه بصورت دسته جمعی و علنی میخوردن!

یادمه یه زمانی روزه خوردن کار زشتی بود و اگر هم کسی میخورد مواظب بود کسی نفهمه و اگر هم میفهمیدن کلی بهانه میآورد که مریضم و ... ولی الان کسانی که روزه هستن تو اقلیت هستن و مواظب هستن کسی نفهمه روزه هستن.

شما هم اگر اهل روزه ای باکت نباشه شاید 2-3 روز اول سخت باشه ولی به سرعت بدن خودش رو با شرایط هماهنگ میکنه و اگر هم نیستی بازم مشکلی نیست میتونی با بقیه بری ناهار بخوری!

آموزشی هم بستگی به پادگان داره. مثلا اگر تو کرمانشاه (****) بیفتی 2 ماه واقعا و بصورت جدی آموزش میبینی و آخرش هم چند روز میبرن اردو و زندگی تو چادر و در شرایط خیلی سخت رو یاد میگیری، و یه شب هم عملیات میزان که البته خوش میگذره! (شرایط هم طوری نیست که بشه پیچوند!) ولی مثلا یکی از دوستام که سربازیش نیروی انتظامی بود میگفت سرجمع 2-3 هفته هم آموزشیشون طول نکشید و همش میپیچوندن!

اقا دمت گرم تنکس:)

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه تو اموزشی چند روز مرخصی می دن و زمانش کی هست؟

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هایی که از ملایر اعزام میشن با دیپلم معمولا کجا می افتن اموزشی؟

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام بچه ها
الان طول مدت دوره آموزشي براي ليسانس ها چند روز هست؟
لطفا هر كس هر مدتي رو كه ميدونه بگه چون شنيدم جاهاي مختلف فرق داره

بالا