• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
یوگی اوه همچنان ادامه داره پروژه بعدی دراگون بالز!

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
ای خدا چرا یه کار مثل ناراتو نمیاد بیرون !دلم می خواد یه چیزی ببینم دوشب و دو روز کامل بیدار نگهم دارم!:(

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
D.Gray Man رو شروع كردم به ديدن ... تعريفش رو كه زياد مي كنن، ريتينگش هم خوبه ...
fire.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• D-Gray man.JPG
    D-Gray man.JPG
    26.6 KB · نمایش ها: 42

ziyaeddin

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستداران کارتون . از آنجا که اين فروم مربوط به معرفي کارتون است مايلم در مورد کارتون شرک نکاتي که به نظر خودم با اهميت ميرسد را مطرح کنم تا زواياي پنهان اهداف توليد اين کارتون و همچنين تبليغات وسيعي که براي جذب مخاطب صورت ميگيرد بر همگان معلوم شود .
بي مقدمه ميروم سر اصل مطلب . ظاهر شخصيت شرک ظاهري گنده،زشت رو اما مقتدر است در باطن بي آزار است و در طول پخش کارتون سعي ميشود اين معني به مخاطب تفهيم شود که شرک قلبي مهربان هم دارد چون او ميتواند عاشق شود .گاهي اشتباهاتي کودکانه مرتکب مي شودکه کاملا قابل اغماض است و هر کجا زبان خوش کار را پيش نبرد شرک به اجبار با اتکا به هيکل درشت خود امور را اصلاح ميکند . روند سير ماجراها طوري است که بيننده خود به شرک حق ميدهد تا او عصباني شود و با زور کار را پيش ببرد.
در تمامي فرهنگها عشق به عنوان نيرويي پسنديده و قابل ستايش، پذيرفته شده است و رنگ سبز شرک حکايت از باطني شاد و با طراوت و پر انرژي دارد گويي ميتوان با او دوست شد و با او همراه شد . همراهي چند شخصيت از پيش تعريف شده با شرک گوياي اين مطلب است که در عين تضاد سلايق و خواسته ها مي توان با شرک همراه شد و حتي چيزي بالاتر از اين ؛ بهتر است بخاطر حفظ مصالح و منافع با شرک همراه بود .
نکته اين که شرک همان شخصيت آمريکايي بلکه همان شخصيت سياستمداران آمريکايي است. چهره زشت شرک، همان چهره زشت آمريکاي کنوني است و با اين کارتون سعي دارند بفهمانند اين غول زشت-آمريکا-در باطن غولي مهربان و خيرخواه است و هرکجا به زور متوسل شود قطعا حق داردچنين کاري بکند .
لطفا دقت کنيد، هم اکنون چهره آمريکا در نظر افکار عمومي دنيا بويژه خاورميانه چهره اي زشت، خشن و زورگويانه است لذا دست اندرکاران ناتوي فرهنگي بر آن شدند اين چهره منفي را لااقل در بلند مدت و براي نسل بعدي اصلاح نمايند . براي اينکه بتوان چنين اثري را بر ذهن مخاطب القا کرد بايد کار را بر روي ذهن کودکان شروع نمود. هرچند من با 32 سال سن عاشق کارتون هستم و البته خيلي ها با سن از اين بالاترهم به تماشاي کارتون مينشينند لذا، ناتوي فرهنگي اين نکته را از نظر دور نگه نداشته و پيام را کاملا روانشناسانه،بصورت غير مستقيم ارسال ميکنند . در واقع هدف، ضمير ناخود آگاه است تا در بيننده بالغ مقاومتي در پذيرش پيام کارتون شکل نگيرد .
اين گونه تجاوز و وحشي گري خود را در دنيا توجيه ميکنند به همين دليل است که ابتدا کارتون آن را ميسازند بعد عروسکش را و سپس بادبادکش را هوا ميکنند که بگويند چه؟ بگويند شرک شخصيت هر آمريکايي است. با هيکلي قوي و قدي بلند و پر قدرت که قلبي مهربان دارد و جز به ناچاري به زور متوسل نميشود. اگر از من بپرسيد يک کارتون در مقابل کارتون شرک نام ببر من از کارتون چوبين ياد ميکنم . همانطور که هيچ کس منکر فضاي آمريکايي کارتون شرک نيست هيچ کس هم منکر فضاي ژاپني کارتون چوبين نيست . در اين کارتون چوبين کوچولو با گنده سياه و زشت و بد قلب و خودخواهي بنام برونکا در ميافتد و با همه مشکلاتي که برونکا براي او درست ميکند مبارزه ميکند و هرگز حاظر نيست طعم شکست را بچشد . چوبين نمادي از ژاپني هاي مظلوم قرباني حمله اتمي آمريکا و برونکا نمادي از سياستمداران آمريکايي سلطه گر است . پيام اين دو کارتون درست در نقطه مقابل يکديگر است . يکي پيام گنده مهربان را دارد و يکي پيام گنده سياه قلب را .
اهداف ناتوي فرهنگي از ديد تيزهوشان و متفکران دور نخواهد ماند آنهايي که ميدانند ((مرد گنده - fat man)) نام همان بمب اتمي آمريکايي است که بر سر مردم شهر ناکازکي فرود آمد(لطفا براي مطالعه بيشتر اينجارا مطالعه فرماييد: http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_bombings_of_Hiroshima_and_Nagasaki
لذا هر گونه تبليغ از شخصيت شرک کمک به ترويج اين کذب آشکار است که سياستمداران آمريکايي غولهايي مهربانند پس بايد آنها را در قلبها پذيرفت .
ممنونم از اينکه نظرات مرا مطالعه کرديد . از برداشت اين مقاله با ذکر منبع استقبال ميکنم و بي صبرانه منتظر دريافت نظرات شما عزيزان هستم.
با تشکر ضياالدين .

ايميل من
[email protected]

Last edited:

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
ای خدا !چه اومد بر سر پی تی!:f34r:

با سلام به همه دوستداران کارتون . از آنجا که اين فروم مربوط به معرفي کارتون است مايلم در مورد کارتون شرک نکاتي که به نظر خودم با اهميت ميرسد را مطرح کنم تا زواياي پنهان اهداف توليد اين کارتون و همچنين تبليغات وسيعي که براي جذب مخاطب صورت ميگيرد بر همگان معلوم شود .
بي مقدمه ميروم سر اصل مطلب . ظاهر شخصيت شرک ظاهري گنده،زشت رو اما مقتدر است در باطن بي آزار است و در طول پخش کارتون سعي ميشود اين معني به مخاطب تفهيم شود که شرک قلبي مهربان هم دارد چون او ميتواند عاشق شود .گاهي اشتباهاتي کودکانه مرتکب مي شودکه کاملا قابل اغماض است و هر کجا زبان خوش کار را پيش نبرد شرک به اجبار با اتکا به هيکل درشت خود امور را اصلاح ميکند . روند سير ماجراها طوري است که بيننده خود به شرک حق ميدهد تا او عصباني شود و با زور کار را پيش ببرد.
در تمامي فرهنگها عشق به عنوان نيرويي پسنديده و قابل ستايش، پذيرفته شده است و رنگ سبز شرک حکايت از باطني شاد و با طراوت و پر انرژي دارد گويي ميتوان با او دوست شد و با او همراه شد . همراهي چند شخصيت از پيش تعريف شده با شرک گوياي اين مطلب است که در عين تضاد سلايق و خواسته ها مي توان با شرک همراه شد و حتي چيزي بالاتر از اين ؛ بهتر است بخاطر حفظ مصالح و منافع با شرک همراه بود .
نکته اين که شرک همان شخصيت آمريکايي بلکه همان شخصيت سياستمداران آمريکايي است. چهره زشت شرک، همان چهره زشت آمريکاي کنوني است و با اين کارتون سعي دارند بفهمانند اين غول زشت-آمريکا-در باطن غولي مهربان و خيرخواه است و هرکجا به زور متوسل شود قطعا حق داردچنين کاري بکند .
لطفا دقت کنيد، هم اکنون چهره آمريکا در نظر افکار عمومي دنيا بويژه خاورميانه چهره اي زشت، خشن و زورگويانه است لذا دست اندرکاران ناتوي فرهنگي بر آن شدند اين چهره منفي را لااقل در بلند مدت و براي نسل بعدي اصلاح نمايند . براي اينکه بتوان چنين اثري را بر ذهن مخاطب القا کرد بايد کار را بر روي ذهن کودکان شروع نمود. هرچند من با 32 سال سن عاشق کارتون هستم و البته خيلي ها با سن از اين بالاترهم به تماشاي کارتون مينشينند لذا، ناتوي فرهنگي اين نکته را از نظر دور نگه نداشته و پيام را کاملا روانشناسانه،بصورت غير مستقيم ارسال ميکنند . در واقع هدف، ضمير ناخود آگاه است تا در بيننده بالغ مقاومتي در پذيرش پيام کارتون شکل نگيرد .
اين گونه تجاوز و وحشي گري خود را در دنيا توجيه ميکنند به همين دليل است که ابتدا کارتون آن را ميسازند بعد عروسکش را و سپس بادبادکش را هوا ميکنند که بگويند چه؟ بگويند شرک شخصيت هر آمريکايي است. با هيکلي قوي و قدي بلند و پر قدرت که قلبي مهربان دارد و جز به ناچاري به زور متوسل نميشود. اگر از من بپرسيد يک کارتون در مقابل کارتون شرک نام ببر من از کارتون چوبين ياد ميکنم . همانطور که هيچ کس منکر فضاي آمريکايي کارتون شرک نيست هيچ کس هم منکر فضاي ژاپني کارتون چوبين نيست . در اين کارتون چوبين کوچولو با گنده سياه و زشت و بد قلب و خودخواهي بنام برونکا در ميافتد و با همه مشکلاتي که برونکا براي او درست ميکند مبارزه ميکند و هرگز حاظر نيست طعم شکست را بچشد . چوبين نمادي از ژاپني هاي مظلوم قرباني حمله اتمي آمريکا و برونکا نمادي از سياستمداران آمريکايي سلطه گر است . پيام اين دو کارتون درست در نقطه مقابل يکديگر است . يکي پيام گنده مهربان را دارد و يکي پيام گنده سياه قلب را .
اهداف ناتوي فرهنگي از ديد تيزهوشان و متفکران دور نخواهد ماند آنهايي که ميدانند ((مرد گنده - fat man)) نام همان بمب اتمي آمريکايي است که بر سر مردم شهر ناکازکي فرود آمد(لطفا براي مطالعه بيشتر اينجارا مطالعه فرماييد: http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_...a_and_Nagasaki
لذا هر گونه تبليغ از شخصيت شرک کمک به ترويج اين کذب آشکار است که سياستمداران آمريکايي غولهايي مهربانند پس بايد آنها را در قلبها پذيرفت .
ممنونم از اينکه نظرات مرا مطالعه کرديد . از برداشت اين مقاله با ذکر منبع استقبال ميکنم و بي صبرانه منتظر دريافت نظرات شما عزيزان هستم.
با تشکر ضياالدين .

ايميل من
[email protected]

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

با عرض معذرت از همگی بابت اين غيبت چند وقته!
blushsmiley.gif
برای جبران، گفتم طبق معمول مناظر زيبا رو باهاتون share کنم!
wink2.gif
يکی از زيباترين جاهايی که اين بار تو اين مسافرت من رفتم باغ گل رز شهر portland ايالت اورگن بود!
wubsmiley.gif

البته هنوز به زيبايی butchart gardens (زيبا ترين باغ گل دنيا) شهر ويکتوريا که من توش زندگی ميکنم نميرسه ولی ميتونه گوشه اي از اون باشه و انصافاً گونه های زيبايی از گل رز رو داشت که من سعی کردم از همه شون تا جايی که ميشد عکس بگيرم!
rolleyessmileyanim.gif
البته من خيلی آماتورم ولی خوب سعی خودمو کردم ديگه!
tonguesmiley.gif

خوب، جاده اي که به سمت اين باغ ميرفت خيلی منو ياد پارک جمشيديه خودمون انداخت ببينين
wink2.gif
:

و اما نمای کلی اين باغ به اندازه خود گل ها زيبا نبود
coolsmiley02.gif
، ولی خوب زياد هم از حق نميشه گذشت!
tonguesmiley.gif

من با butchart garden مقايسه ميکنم، به خاطر همين زياد به نظرم نميآد!
biggrinsmiley.gif
در يه فرصتی عکس های بوچارت گاردن رو هم براتون ميزارم! اگه يادتون باشه پارسال همين موقع بود حدودا که البرز اومد پيش من و دوتايی با هم رفتيم بوچارت گاردن و جای همگی تون خالی ، خيلی خوش گذشت!
84.gif
ما 2 تا هم گل دوست
wubsmiley.gif
هر 2 تايی مون يه 3-4 ساعتی داشتيم عکس ميگرفتيم!
biggrinsmiley.gif
قول، حتماً اون عکس ها رو هم ميزارم!
wink2.gif
اين فعلاً يه گوشه ايش:

برای اينکه صفحه سنگين نشه، بقيه عکس ها رو تو پست بعدی ميزارم!
wink2.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما خود گل ها:

يه سوال: تا حالا گل رز به اين رنگ تو عمرتون ديده بودين؟! من که اولين بارم بود!!!

دور و بر اين باغ پر از يه گونه ديگه از گل که من تو ايران نديده بودم, بود. اينجا تو کانادا برای اولين بار باهاش مواجه شدم و اسمش رودوس هست که رنگ های مختلفش رو ميتونين ببينين:

اينم محوطه خارج از پارک و چند نمونه از گل هاش:

خوب اميدوارم مثل من از اين باغ و گل های زيباش لذت برده باشين!​

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Sekirei

خوب سری های جديد اين تابستون هم کم کم دارن شروع ميشن و از اون جمله ميتونيم به انيمه Sekirei اشاره کنيم که طبق promo اي که ازش در اومده، ممکنه به جز ايچی بودن، يه جذابيت های ديگه اي هم داشته باشه!
rolleyessmileyanim.gif
scratch_one-s_head.gif
کلاً با ديدن promo ش من به اين نتيجه رسيدم که اين کارتون بايد يه چيزی مابين mai hime و dears باشه!
tonguesmiley.gif
coolsmiley02.gif
حالا خودتون قضاوت کنين
wink2.gif
:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به به ... به به ... باحال بود ...
shy34.gif
.. پس بگو ؛ چند روز نبودی ، رفته بودی تفریح ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به به ... به به ... باحال بود ...
shy34.gif
.. پس بگو ؛ چند روز نبودی ، رفته بودی تفریح ...
با اجازه کوچيکترا;) ... بله!:D

پستای بعدی فکر کنم يا رودخونه کلمبيا باشه يا لاس وگاس!;) اون پست ويکتوريا دی تو هم هنوز يادم نرفته!:rolleyes::D ولی خوب تو زرنگ بودی، قسر (ديکته؟؟؟ از فارسی ساز بودن که بگزريم واقعاً ديکته اين يکی يادم نميآد!:blink::f34r: ) در رفتی!:cool:;)

(ولی جدی نبودم وگرنه حتماً با آرام هماهنگ ميکردم!:blush: البته يه ندايی بهش دادم ولی نشد مفصل حرف بزنيم!:( )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام! :)
وااااااااااااااااااااااااااااااااااي خيلي خيلي مرسي به خاطر اين عكسهاي زيبايي كه گذاشتي اينجا فريدا جان! :rolleyes:

واقعا چشم را نوازش مي دهد اين تصاوير زيبا!
156.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام! :)
وااااااااااااااااااااااااااااااااااي خيلي خيلي مرسي به خاطر اين عكسهاي زيبايي كه گذاشتي اينجا فريدا جان! :rolleyes:

واقعا چشم را نوازش مي دهد اين تصاوير زيبا!
156.gif
خواهش خانومی!:happy: خوشحالم خوشت اومد!:fez:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر کنم چون به وعده ای که داده بودم(مبنی بر انتقال پستها) عمل نکردم
hanghead.gif
و قاعدتا این یکی هم مشمول همین خلف وعده خواهد می شده است!!،نباید از عادت قدیمیت گله ای داشته باشم.راستش اونور خیلی شلوغ شده و من هم بنابر یک عادت قدیمی! از ازدحام(به هر نوعی) گریزان
hiker.gif
. تا عادت قدیمی من فعلا هرطور که مایل هست! رفتار میکنه،عادت قدیمی تو هم میتونه بر اساس تمایلاتش هرطور که دوست داره عمل کنه!(یه کانتری میوزیک! لطفا
connie_mini_mexican.gif
)
من بازم عذر خواهی ميکنم!:blush: اينم لينک: http://forums.animparadise.com/thread2282.html

اگه فکر ميکنی نبايد باشه بپاکش!:upsided::worried:
اینو توی P30world یکی از کاربرها مرتبا از من سوال می کرد در مورد ترجمه اش ... بعدا مشخص شد که از دوستان خوب توی AP ه ... مدیر هم هست اونجا اگه اشتباه نکنم ...
کی رو ميگی؟!:eek:

===

خوب حالا که صحبت از يو گی او شده بد نيست يه کم در مورد مصر حرف بزنيم! :D ببينم حالش هست يه پست بلند بزنم!:rolleyes::cool: ...
wolf's rain هم خوبه ... هرچند خالی از رمانس بود مطلقا
eyebrow.gif
... ضمنا حال و هوای اروپایی داشت به نظرم ...
5-6 تا پست آخر اين تاپيک رو حتماً بخون: Wolf`s Rain - انيمه باران گرگ

Last edited:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
attachment.php

تفلد...تفلد...تفلدت مبارک!مبارک...مبارک...تفلدت مبارک!!!!
bdayparty.gif

choir.gif
choir.gif
choir.gif

اینام به عنوان کادوی تفلد:
flowersmile.gif

فایل های ضمیمه

• 2.JPG
    2.JPG
    20.2 KB · نمایش ها: 49
  • r1.JPG
    r1.JPG
    39.1 KB · نمایش ها: 1
  • r3.JPG
    r3.JPG
    31.9 KB · نمایش ها: 2
  • r2.JPG
    r2.JPG
    36.9 KB · نمایش ها: 1
  • r4.JPG
    r4.JPG
    27.6 KB · نمایش ها: 1

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
نام انیمه :Fullmetal Alchemist
درجه :C
تعداد قسمتها:50
سلاح:الچمی!
محصول:2005
محبوبیت بسیار بالا در ژاپن و شمال امریکا!(امریکای شمالی!)
سایت رسمی!

نام انیمه :Full Metal Panic
درجه :A
سلاح:هفتیر
محصول :2002سری یک!
کلوپ هوادران!

فول متال التچمنت شخصیت پردازی و داستان ضعیفی وطنزی کسالت بار در مقایسه با همتای خودشو داره !وقایع بعضا گنگ و غیر شفافن!مثلا چه ظور شخصیت پدر خانواده با مشاهده مادر بچه ها از قرنها تبهکاری دست کشیده!یا چه طور همه شخصیتهای بد در صورت نیاز داستان به سرعت به شخصیتهای مثبتی تبدیل می شن!مظلومیت قوم ***** شده ویا خشونت ارتشی ها با رز و بارداریش بعد از اسارت داستانهایی که باید بهشون پرداخته می شد ولی همچنان گنگ و مبهم باقی موندن!
(شخصیت ازار دهنده برادر کوچک تر که با مداخله برای حلوگیری از کشت و کشتار مسئولیت خیلی اتفاق های نافرم برعهدش!ویا شخصیت اول داستان که با درس خوندن زیاد به مهارت رسیده و....!خوب اگه پارا المپیک قشنگتر از المپیک باشه این قهرمان هم خزابه!داستان عاشقانه فیلم به شدت ضعیفه !دختر تعمیر کار و جوان معلول الچمیست!....

واما فول متال پنیک داستان قشنگ!طنزی جذاب و هیجانی بالا!قهرمانی دوستداشتنی در مرکز یک مثلث عشقی!قهرمانی که در بچگی به ترور یک جنرال افسانه ای فرستاده شده و خوب جنرال که فرد خوش قلبی بودن اون رو از تاریک نحات داده و به اون اسم کاشیمی رو داده!والان مامور محافظت از یک دختره!قهرمان منفی بسیار حالب داستان!خشونت در کنار عشق و طنز داستان که به خوبی به کار گرفته شده کار بسیار زیبایی رو به مخاطب تخویل داده!

فایل های ضمیمه

• 412.jpg
    412.jpg
    31.6 KB · نمایش ها: 1
  • Full_Metal_Alchemist.jpg
    Full_Metal_Alchemist.jpg
    62.9 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
نام انیمه :Zero no Tsukaima
تعداد قسمتها:25
سلاح:جادو وشمشیر!
محصول 2007

محصول سال 2007

در واقع نسخه عاشقانه ای از هری پاتر رمان پر فروش جی کی رولینگ یا حداقل الهامی عاشقانه از این رمان زیباست!این انیمه عاشقانه با احضار سایتو توسط لویز شاگرد سال دوم جادوگر مدرسه جادگریی شروع می شه!لویز دختری دوستداشتنی لوس با غرور اشرافی و کلا نمونه منحصر به فردی در دنیای انیمه هاست!انیمه با کاراکتر پردازی جالب و وجود مثلث(و چه بسا بیش از سه ضلع!) در اطراف سایتو کار جالبی رو عرضه می کنه !یک داستان عاشقانه بین لویز سایتو و سیتو (Siesta )در کنار یک داستان مبارزه با اهریمن!داستان از اوج خوشی به زیبایی به سمت نهایت تاریکی و بلعکس حرکت می کنه!نکته جالب برتری سهم داستان عشقی به داستان اصلیه!

فایل های ضمیمه

• 234.jpg
    234.jpg
    122.3 KB · نمایش ها: 1
  • kawaiizp9.jpg
    kawaiizp9.jpg
    189.8 KB · نمایش ها: 1
  • shot74kw.jpg
    shot74kw.jpg
    47.3 KB · نمایش ها: 2

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نام انیمه :Fullmetal Alchemist
درجه :C
سلاح:الچمی!
محصول:2005
محبوبیت بسیار بالا در ژاپن و شمال امریکا!(امریکای شمالی!)
سایت رسمی!

نام انیمه :Full Metal Panic
سلاح:هفتیر
محصول :2002سری یک!
کلوپ هوادران!

فول متال التچمنت شخصیت پردازی و داستان ضعیفی وطنزی کسالت بار در مقایسه با همتای خودشو داره !وقایع بعضا گنگ و غیر شفافن!مثلا چه ظور شخصیت پدر خانواده با مشاهده مادر بچه ها از قرنها تبهکاری دست کشیده!یا چه طور همه شخصیتهای بد در صورت نیاز داستان به سرعت به شخصیتهای مثبتی تبدیل می شن!مظلومیت قوم ***** شده ویا خشونت ارتشی ها با رز و بارداریش بعد از اسارت داستانهایی که باید بهشون پرداخته می شد ولی همچنان گنگ و مبهم باقی موندن!
(شخصیت ازار دهنده برادر کوچک تر که با مداخله برای حلوگیری از کشت و کشتار مسئولیت خیلی اتفاق های نافرم برعهدش!ویا شخصیت اول داستان که با درس خوندن زیاد به مهارت رسیده و....!خوب اگه پارا المپیک قشنگتر از المپیک باشه این قهرمان هم خزابه!داستان عاشقانه فیلم به شدت ضعیفه !دختر تعمیر کار و جوان معلول الچمیست!....

واما فول متال پنیک داستان قشنگ!طنزی جذاب و هیجانی بالا!قهرمانی دوستداشتنی در مرکز یک مثلث عشقی!قهرمانی که در بچگی به ترور یک جنرال افسانه ای فرستاده شده و خوب جنرال که فرد خوش قلبی بودن اون رو از تاریک نحات داده و به اون اسم کاشیمی رو داده!والان مامور محافظت از یک دختره!قهرمان منفی بسیار حالب داستان!خشونت در کنار عشق و طنز داستان که به خوبی به کار گرفته شده کار بسیار زیبایی رو به مخاطب تخویل داده!

البته الکمیست و الکمی
فارسیش همون کیمیاگری میشه نه الچمی اینو لطفا اصلاح کنید تو نوشتتون.
میتونی بگی کیمیاگر تمام فلزی یا فول متال الکمیست

بالا