خوشحالم آلمان قهرمان نشد.به فوتبال ظلم می شد اگه این تیم (حیف اسم تیم ) قهرما میشد.من درک نمی کنم چطور ممکنه یه نفر از سبک بازیه نفرت انگیز آلمانا خوشش بیاد.اگه هدف از دوست داشتن مسایل حاشیه هم باشه آلمانا قطعا بدترینن.......
خود آلمانام زیاد ناراحت نشدن.از قیافه هاشون معلوم بود.آخه دیگه خوش شانسی تا کجااااااااا؟
تویه فینالم دیوید ویا مصدوم بود!!!:wacko:
شما خودت رو زیاد نارارحت نکن.فعلا" با3 قهرمانی و 3نایب قهرمانی حداقل سرور اروپا که هستیم.میتونی مطمئن باشی به این تعداد هم اضافه خواهد شد.تقصیری هم نداری از آلمان خوشت نمیاد.چون حداقل تو ایران معدودهست تعداد طرفداران فوتبالی که مثل ما آلمانیها منطقی باشن و وقتی تیشمون خوب بازی نکرد قبول کنن خوب بازی نکرد ما خوب نبودیم و قهرمان هم نشدیم.چون دیسیپلین و تاکتیک آلمانی رو خوب اجرا نکردیم.و چون ما ایرانی ها عادت نداریم خودمون فوتبالمون رو براساس برنامه ریزی و انضباط انجام بدیم ازدرک روش فوتبال منظم و تاکتیکی و با برنامه آلمان عاجزیم.آلمان هر وقت اینطوری بود موفق بود و هر وقت نبود بازنده بود.اگر قرار به شانس باشه ترکیه خیلی خوش شانس تر بود و در ضمن استفاده از شانس هم هنری هست که آلمانها تا جاییکه بتونن ازش استفاده می کننخوشحالم آلمان قهرمان نشد.به فوتبال ظلم می شد اگه این تیم (حیف اسم تیم ) قهرما میشد.من درک نمی کنم چطور ممکنه یه نفر از سبک بازیه نفرت انگیز آلمانا خوشش بیاد.اگه هدف از دوست داشتن مسایل حاشیه هم باشه آلمانا قطعا بدترینن.......
خود آلمانام زیاد ناراحت نشدن.از قیافه هاشون معلوم بود.آخه دیگه خوش شانسی تا کجااااااااا؟
تویه فینالم دیوید ویا مصدوم بود!!!:wacko:
تو جام یوفا که ظاهرا فرزاد قهرمان شد. تبریک![]()
اینجا هم افسانه قهرمان شد فکر کنم، بازم تبریک.![]()
ساسان از شما هم تشکر میکنیم که این تاپیک رو زدی و زحمت کشیدی، شدیدا سرگرم شدیم![]()
من دوم شدم
تو این مسابقه استقلالی ها جلو افتادند :happy:
ساسان جان خیلی ممنون از زحماتت
فرزاد مبارکه![]()
من اسمایل ندارم وگرنه می زاشتم
تو مثلا خیلی حالیته !؟!؟ از طرز حرف زدنت معلومه در چه سطحی هستی .
ادعایی نیست ولی واقعا آلمان در این جام بد بود مثالش بازیه فینال .دریغ از یه موقعیت!حرف smam هم قابل تامل بود.
رو چشم آفا ساسان!آخریش بود.فقط یه سوال واسه المپیکم ورژن پیش بینی داریم؟