• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مادربورد میخوام با امکانات زیر کمی هم عجله دارم. خیلی لطف میکنید ممنونم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز می بخشی دیر جواب میدم...
خب...
مورد 1: اکثرا فقط یه پورت IDE دارند... شاید 99% مین ها! پیشنهاد من به شما یه کارت PCI برای پورت IDE ...
مثل این:

bWFpbmltYWdlcy9DVFItSURFLVBDSS5qcGc=.jpg

به شخصه من نه این کارت رو تست کردم نه چیزی در موردش شنیدم که سازگاری داره یا نه... از دوستان فروم سخت افزار دات کام بپرس

مورد2: اکثرا 4 شیارن مگر مدل های پایین که دو تا دارن

مورد3: تا جایی که یادم یکی از مین های خیلی قدیمی MSI بود که هم AGP داشت و هم PCI-E !! ماله زمان اوایل سوکت 754
الان دیگه همه PCI-E ان...

مورد4: طبیعیش مین 1 اسلات PCI-E 16x داره 3 تا PCI و 2 تا PCI-E 1x ... تو مادر بورد های مختلف این چینش به صورت هایی تغییر میکنه... مثلا برای کراسفایر و SLI و مشابه بیش از یک اسلات PCI-E 16X داریم... یا در مین های Micro-ATX دیگه 3 تا PCI نداریم... اکثرا 2 تا دارن
و حالات دیگه...

مورد5: اکثرا بیش از 4 تا دارن!

مورد6: مهم تر از هسته خود سی پی یو ... 45 نانو متری ها و غیره... اکثرا با آپدیت بایوس همه چی حله...

مورد7: مگه سی پی یو ی شما چیه؟.. برای اینتل بالاترین 1600 ه ... اما سی پی یو های موجود 1333 اند.

دیگه؟

تا اینجا : ECS P35T-A به قیمت 90 تومن

Last edited:

zonealarm

Registered User
لایک‌ها
1
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H برای نسل جدید پردازنده های AMD یعنی PHENOM هستش و قابلیت های زیادی از جمله پشتیبانی از DirectX 10 داره ، ویژگی هایی که شما می خوای رو هم داره . CPU AMD بگیری بهتره ، با مادربوردهای گیگابایت ، قابلیت اورکلاک هم داره . فیمت این مادربورد 120.000 تومان و قیمت پردازنده ی AMD مدل 4600 X2 AM2+ ( دو هسته ای هستش ) 65000 تومان

780G با این قیمت اصلا به صرفه نیست.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
خب با تشکراز همه دوستان زحمت کش که لطف کردن ونظرات با ارزش خودشون رو ارائه دادند .با همه این تفاصیل چرخ روزگار چرخید و من رو مجبور به کاری کرد که تا حدودی دست خودم نبود. من نتونستم هیچکدوم از مادربوردهای پیشنهاد شده از طرف شما دوستان را بگیرم.. یکی از دلایل اون وضعیت فعلی مالی من بود .

مادربوردی که من گرفتم مدل و مشخصاتش اینه:

ASROCK
DUAL SEIES 4 CORE DUAL-SATA2
LGA775 FOR INTELCORE2 EXTREME….
FSB 1066
VIA CHIPSETS
1*AGP8XSLOT
DUAL CHANNEL DDR2-667 AND DDR ONE 400
1*PCI EXPRESS GRAPHICS SLOT
2*SERIAL ATA2
WINDOWS VISTA PERMIUM 2007 LOGO READY​

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خب با تشکراز همه دوستان زحمت کش که لطف کردن ونظرات با ارزش خودشون رو ارائه دادند .با همه این تفاصیل چرخ روزگار چرخید و من رو مجبور به کاری کرد که تا حدودی دست خودم نبود. من نتونستم هیچکدوم از مادربوردهای پیشنهاد شده از طرف شما دوستان را بگیرم.. یکی از دلایل اون وضعیت فعلی مالی من بود .

مادربوردی که من گرفتم مدل و مشخصاتش اینه:

ASROCK
DUAL SEIES 4 CORE DUAL-SATA2
LGA775 FOR INTELCORE2 EXTREME….
FSB 1066
VIA CHIPSETS
1*AGP8XSLOT
DUAL CHANNEL DDR2-667 AND DDR ONE 400
1*PCI EXPRESS GRAPHICS SLOT
2*SERIAL ATA2
WINDOWS VISTA PERMIUM 2007 LOGO READY​
خب اين كه مادبرد خودمه مادبرد خوبيه استابيليتيش عاليه سيستم 24 ساعته روشنه آخ هم نميگه. فقط زياد اوركلاك نميشه البته من E4500 رو روي اين با ولت مد تا 3050 اوركلاك كردم اگه خواستي بهت ياد بدم.
بقيه قطعات چي خريدي(يا از قبل اگه داشتي چي داشتي؟)

Last edited:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
خب اين كه مادبرد خودمه مادبرد خوبيه استابيليتيش عاليه سيستم 24 ساعته روشنه آخ هم نميگه. فقط زياد اوركلاك نميشه البته من E4500 رو روي اين با ولت مد تا 3050 اوركلاك كردم اگه خواستي بهت ياد بدم.
بقيه قطعات چي خريدي(يا از قبل اگه داشتي چي داشتي؟)

سلام رفیق. ممنونم.

پس بورد خوبیه؟ خیالم راحت شد.

چند تا سوال:

استابیلیتی چی بید؟

این مادربورد هم RAM DDR1 میخوره هم RAM DDR2

آیا میشه همزمان از هر دوی اونها استفاده کرد؟

و اینکه ازش چیا میدونی....ویژگی...چیز جالب...

====================================
===================================
==========================
================
========
===
=
قطعاتی که داشتم اینا هست:

2 عددRAM DDR2 KING ONE GIG

VGA nVIDIA GFORCE 6200 256MB SUPPORTING که داخل اکسپرس نصب میشه

سی پی یو هم هنوز نگرفتم. چون نمیدونم چی بگیرم و قراره براش یه تاپیک جداگانه باز کنم تا بدونم چی خوبه.

شما چیه سی پی یوت؟ کلا قطعه چی انداختی؟

من میخوام یه چیز توپ و بالا بگیرم. بالاترین مدل چیه تو بازار. مادر بوردمون ساپورت میکنه؟

و اینکه روش نوشته ویستا پریمیوم یعنی چی؟

یعنی نسخه نهایی آلتیمایت رو قبول نمیکنه؟:(

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام رفیق. ممنونم.

پس بورد خوبیه؟ خیالم راحت شد.

چند تا سوال:

استابیلیتی چی بید؟

====================================
===================================
==========================
================
========
===
=
قطعاتی که داشتم اینا هست:

2 عددRAM DDR2 KING ONE GIG

VGA nVIDIA GFORCE 6200 256MB SUPPORTING که داخل اکسپرس نصب میشه

سی پی یو هم هنوز نگرفتم. چون نمیدونم چی بگیرم و قراره براش یه تاپیک جداگانه باز کنم تا بدونم چی خوبه.

من میخوام یه چیز توپ و بالا بگیرم. بالاترین مدل چیه تو بازار. مادر بوردمون ساپورت میکنه؟

یعنی نسخه نهایی آلتیمایت رو قبول نمیکنه؟:(

اگر این مین 45nm هارو ساپورت میکنه... نهایت سی پی یو E7200 ... پایین تر 4600 و 2200

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
استابیلیتی چی بید؟
سلام منظورم اينه كه روزها مداوم بدون اينكه مشكلي پيش بياد مثل ساعت كار ميكنه.
نه همزمان نميشه استفاده كرد
ساپورت ازراك حرف نداره مرتب بايوس آپديت ميكنه آخريش هم ساپورت كردن ATI HD 3870 X2 بود احتمالا بعديش هم ساپورت كردن 4850-4870 هست ولي ظاهرا ازراك با گرافيكهاي خفن NVIDIA ميونه خوبي نداري
و اينكه يه عده ادم بيكار تو دنيا هستند كه با بايوس اين مادربود ور ميرند تا چيزهاي جديدي ساپورت كنند مثلا اين امكانات زير تو بايوسهاي مد شده هست كه تو بايوسهاي استاندار ازراك نيست.
-تغيير دور فن نسبت به دما
-ساپورت 4 گيگ رم
-ساپورت E7200
-فعال نمودن ‍CIE يعني قابليت كاهش ولت و فركانس پردازنده موقعي كه پردازنده بيكاره
-فعال نمودن Cpu thermal thortelling يعني كاهش ولت و فركانس موقعي كه پردازنده خيلي گرم ميكنه

بايوس مد شده رو ميتوني از اين آدرس دانلود كني البته بايد توي DOS اجراش كني
http://www.pctreiber.net/filebase.php?cat=143

با بايوس مد شده E7200 رو ساپورت ميكنه حتي كواد كور هم ساپورت ميكنه مثلا Q6600 ولي يه مشكلي كه با كوداها داره كه اونه رو 5 درصد اندركلاك ميكنه مثلا Q6600 فركانسش 2400 هست ميكندش 2280 بعد بايد اوركلاك يا ولت مد كني تا خود 2400 بشه
من چون قصدم اوركلاك بود باس 800 رو واسه اين انتخاب كردم اون موقع بهترينش E4500 بود الان E4600 هم امده به نظر من ميتونه انتخاب خوبه باشه
راستي E4700 هم امده ولي كمياب و گرون هست
راستی من از قدیم از اورکلاک میترسیدم.
چقدر تاثیر داره و چقدر خطر؟
ولت مد كه من ميكنم كه خيلي خطرناكه شما بدن ولت مد اوركلاك كن هيچ خطي هم نداره E4600 رو ميتوني از فركانس 2400 رو اين مادبرد تا 2800 اوركلاك كني به همين نسبت هم سرعتت زياد ميشه. شانسيه بعضيها خيلي بيشتر هم ميتونند اوركلاك كنند.
برو بچ اين سايت همه اين مادربرد رو دارند منم اينجا عضو هستم
http://forums.anandtech.com/message...RDFRM=&STARTPAGE=79&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

یعنی نسخه نهایی آلتیمایت رو قبول نمیکنه؟
نميدونم نه من التيمت هم نصب كردم

Last edited:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
ولي ظاهرا ازراك با گرافيكهاي خفن NVIDIA ميونه خوبي نداري

ای وای! من nVIDIA دارم.

GFORCE 6200 LE 256MB SUPPORTING

البته این خفن نیست اما ممکنه اذیتم کنه؟

احتمالا بعديش هم ساپورت كردن 4850-4870

اینها سی پی یو هستن؟

من چون قصدم اوركلاك بود باس 800 رو واسه اين انتخاب كردم

میشه بیشتر توضیح بدی؟

منظورم اینه که من میخوام باسش بالا باشه مثل مادر بورد که بالاترینش 1066 هست.

بدون در نظر گرفتن اوورکلاک.(چون ذاتن اهلش نیستم...دلیلی براش نمیبینم.)

بايوس مد شده رو ميتوني از اين آدرس دانلود كني البته بايد توي DOS اجراش كني
http://www.pctreiber.net/filebase.php?cat=143

این آپدیت بدون کلاکه؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ی وای! من nVIDIA دارم.

GFORCE 6200 LE 256MB SUPPORTING

البته این خفن نیست اما ممکنه اذیتم کنه؟
نه بابا اين كه خفن نيست 9800GTX - 8800GT و ... اينها مد نظرم بود
ینها سی پی یو هستن؟
نه كارت گرافيك ATI
میشه بیشتر توضیح بدی؟

منظورم اینه که من میخوام باسش بالا باشه مثل مادر بورد که بالاترینش 1066 هست.

بدون در نظر گرفتن اوورکلاک.(چون ذاتن اهلش نیستم...دلیلی براش نمیبینم.)
خب ما اوركلاكرها مييام روي مادبردي كه مثلا باس 1066 ساپورت ميكنه پردازنده باس 800 ميخريم خودمون تا باس 1066 اوركلاك ميكنيم اگه نميخواي اوركلاك كني ميتوني E7200 بخري كه 45 نانومتري هست البته قبلش بايد بايوست رو به نسخه مد شده 2.0a آپديت كني
این آپدیت بدون کلاکه؟
اگه منظورت اوركلاكه بله بدون اوركلاكه اين بايوس فقط اون مزيتهاي بالا رو كه گفتم به مادبرد اضافه ميكنه براي آپديدت بايوس به 2.0a يه برنامه تحت داس EXE لازم داري كه ميتوني از بايوس تحت داس استاندارد درش بياري اگه عجله نداري فردا ميتونم واست آپلودش كنم .

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
نه بابا اين كه خفن نيست 9800GTX - 8800GT و ... اينها مد نظرم بود

نه كارت گرافيك ATI

خب ما اوركلاكرها مييام روي مادبردي كه مثلا باس 1066 ساپورت ميكنه پردازنده باس 800 ميخريم خودمون تا باس 1066 اوركلاك ميكنيم اگه نميخواي اوركلاك كني ميتوني E7200 بخري كه 45 نانومتري هست البته قبلش بايد بايوست رو به نسخه مد شده 2.0a آپديت كني

اگه منظورت اوركلاكه بله بدون اوركلاكه اين بايوس فقط اون مزيتهاي بالا رو كه گفتم به مادبرد اضافه ميكنه براي آپديدت بايوس به 2.0a يه برنامه تحت داس EXE لازم داري كه ميتوني از بايوس تحت داس استاندارد درش بياري اگه عجله نداري فردا ميتونم واست آپلودش كنم .

واقعا تشکر.

دوست خوبمون wellcan گفتن اگه مادر بورد 45 نانو ساپورت کنه میتونی E7200 بگیری.

حالا ساپورت میکنه این مادربورد؟

اف اس بی سی پی یو 1066 هست؟(E7200)

راستش یه سرچ کردم در مورد این سی پی یو...اما چندین مدل از E7200 اومد بدتر گیج شدم.

قیمت و مشخصه ای نداری ازش؟

و اینکه لینک مورد نظر که تو پست قبلتر دادی کار نمیکنه.

همچنین منتظر میمونم برای اون نرم افزار که آپ کنی.

خیلی ممنون.:blush:

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا تشکر.

دوست خوبمون wellcan گفتن اگه مادر بورد 45 نانو ساپورت کنه میتونی E7200 بگیری.

حالا ساپورت میکنه این مادربورد؟

اف اس بی سی پی یو 1066 هست؟(E7200)

راستش یه سرچ کردم در مورد این سی پی یو...اما چندین مدل از E7200 اومد بدتر گیج شدم.

قیمت و مشخصه ای نداری ازش؟

و اینکه لینک مورد نظر که تو پست قبلتر دادی کار نمیکنه.

همچنین منتظر میمونم برای اون نرم افزار که آپ کنی.

خیلی ممنون.:blush:
نه بابا يه مدل بيشتر نداره
باس 1066
فركانس 2533
3 مگ كش
45 نانومتر(اين هر چي كمتر باشه بهتره مصرف برق و گرماي پردازنده كمتر ميشه)
SSE4.1

البته يك نكته اي هم من ذكر كنم بد نيست تو چند پست قبلي نوشته بودي يك از دلايلش وضعيت مالي بود پيشنهاد ميكنم كه E2180 بخري
باس 800
فركانس 2000
1 مگ كش
65 نانومتر
SSSE3
مسلما اون بالائي مزيتهاي بهتري داره ( به غير از يك مورد كه قابليت اوركلاك كمتر هست) ولي بالائي حدود 140 تومن هست پاييني 65 تومن و اين مزيتها به اعتقاد من 75 تومن نمي ارزه البته اگه بودجت برسه كه ديگه اين بحث معني پيدا نميكنه.

اره اون سايت نميدنم چرا امروز باز نميشه فردا هم اگه باز نشد بايوس رو به همراه اون فايل EXE بطور كامل واست آپلود ميكنم.

E7200 فقط با بايوسهاي 2.0a و 1.93a ساپورت ميشه و حتما بايد قبلش بايوست رو آپديت كني. الان كه پردازنده رو سيستم سوار هست؟

راستي مادبرد رو چند خريدي؟ من 6 ماه پيش 56500 خريدم.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
نه بابا يه مدل بيشتر نداره
باس 1066
فركانس 2533
3 مگ كش
45 نانومتر(اين هر چي كمتر باشه بهتره مصرف برق و گرماي پردازنده كمتر ميشه)
SSE4.1

البته يك نكته اي هم من ذكر كنم بد نيست تو چند پست قبلي نوشته بودي يك از دلايلش وضعيت مالي بود پيشنهاد ميكنم كه E2180 بخري
باس 800
فركانس 2000
1 مگ كش
65 نانومتر
SSSE3
مسلما اون بالائي مزيتهاي بهتري داره ( به غير از يك مورد كه قابليت اوركلاك كمتر هست) ولي بالائي حدود 140 تومن هست پاييني 65 تومن و اين مزيتها به اعتقاد من 75 تومن نمي ارزه البته اگه بودجت برسه كه ديگه اين بحث معني پيدا نميكنه.

اره اون سايت نميدنم چرا امروز باز نميشه فردا هم اگه باز نشد بايوس رو به همراه اون فايل EXE بطور كامل واست آپلود ميكنم.

E7200 فقط با بايوسهاي 2.0a و 1.93a ساپورت ميشه و حتما بايد قبلش بايوست رو آپديت كني. الان كه پردازنده رو سيستم سوار هست؟

راستي مادبرد رو چند خريدي؟ من 6 ماه پيش 56500 خريدم.

در مورد وضعیت مالی فعلا 100 تا 130 حدودا میتونم بدم. پس گزینه اول مناسبه.

و اینکه مادربورد 45 نانو ساپورت داره اینطور که من فهمیدم درسته؟

الان كه پردازنده رو سيستم سوار هست؟

متوجه نشدم.
==========

==========
مادر بورد رو هفته پیش گرفتم 58 تومن. نمیدونم گرون شده یا به من فرو کرد؟:blink:

بهر حال خریدم رفت...بیخیالش.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
و اینکه مادربورد 45 نانو ساپورت داره اینطور که من فهمیدم درسته؟
بله 45 نانومتر باس 1066 كه فقط يك مدل داره اونم E7200 هست و فقط با بايوسهائي كه گفتم ساپورت ميكنه.
منظور من اينه كه الان Cpu رو سيستمت هست كه بتوني بايوسش رو آپديت كني. الان سيستم رو بستي؟
مادر بورد رو هفته پیش گرفتم 58 تومن. نمیدونم گرون شده یا به من فرو کرد؟
نه قيمت تا اونجا كه من ميدونم نيومده پايين منم كلي چونه زدم تا 56500 خريدم تازه چقدر گشتم تا يه مغازه پيدا كنم كه ارزونتر از بقيه بده. در ضمن مال شما احتمال زياد رويژن 2 هست و مال من رويژن 1 كه مسلما چون تازه امده بازار گرونتره
اینکه لینک مورد نظر که تو پست قبلتر دادی کار نمیکنه.
امروز كار ميكنه بايوس 2.0a رو دانلود كن از زيپ درش بيار اين برنامه رو هم كه اينجا آپلود كردم به همين شكل بزار كنار هم و توي DOS ران مي رو اجرا كن
واسه نتيجه بهتر بهتره بعد از آپديت بايوس بايوس رو رسيت كني( سيستم رو خاموش كن برق سيسنم رو قطع كن حدود يك دقيقه صبر كن تا برق تو خازنها تموم بشند حدود 5 ثانيه اون دو تا پين كنار باطري ستاپ رو به هم وصل كن)

فایل های ضمیمه

• Bios.rar
    208.6 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
منظور من اينه كه الان Cpu رو سيستمت هست كه بتوني بايوسش رو آپديت كني. الان سيستم رو بستي؟
نه. این سیستم مال برادرمه که دارم الان باهش کار میکنم و LGA نیست.

سی پی یو LGA زاپاس هم که ندارم.
---------

مال شما احتمال زياد رويژن 2 هست و مال من رويژن 1
میگم یه وقت آپدیت نکنم بشه ورژن یک :D ؟دنده عقب بره...:lol:
---------

امروز كار ميكنه بايوس 2.0a رو دانلود كن

من رو لینک پایین کلیک کردم اما رفت توی این سایت و در آخره این سایت 2 تا لینک بود که روی اولی کلیک کردم و رفت تو سایت خود ازراک. 2.0a هم اونجا نیست.
---------

دمت گرم که با حوصله جواب میدی....امیوارم بتونم جبران کنم.:blush:

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
من رو لینک پایین کلیک کردم اما رفت توی این سایت و در آخره این سایت 2 تا لینک بود که روی اولی کلیک کردم و رفت تو سایت خود ازراک. 2.0a هم اونجا نیست.
بايوس رو واست آپلود كردم
میگم یه وقت آپدیت نکنم بشه ورژن یک ؟دنده عقب بره...
نه بابا رويژن يك و دو مربوط به ساخت مادبرد هست بايوس اينها مشتركه.
نه. این سیستم مال برادرمه که دارم الان باهش کار میکنم و LGA نیست.

سی پی یو LGA زاپاس هم که ندارم.
نميدونم يا بايد يه دونه گير بياري بايوس را آپديت كني يا بايد ريسك كني معمولا سيستم با پردازنده هائي كه بايد بايوس آپديت كني تا ساپورت كنند كار ميكنه ولي پردازنده رو خوب شناسائي نميكنه و ميشه باهاش بايوس رو آپديت كرد.
الان از بچه هاي Anandtech اين رو پرسيدم ببينم چي ميگن. ميتوني نتيجش رو اينجا ببيني
http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=2063964&STARTPAGE=79

فایل های ضمیمه

• 4cds2_2.rar
    384.5 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
بايوس رو واست آپلود كردم

نه بابا رويژن يك و دو مربوط به ساخت مادبرد هست بايوس اينها مشتركه.

نميدونم يا بايد يه دونه گير بياري بايوس را آپديت كني يا بايد ريسك كني معمولا سيستم با پردازنده هائي كه بايد بايوس آپديت كني تا ساپورت كنند كار ميكنه ولي پردازنده رو خوب شناسائي نميكنه و ميشه باهاش بايوس رو آپديت كرد.
الان از بچه هاي Anandtech اين رو پرسيدم ببينم چي ميگن. ميتوني نتيجش رو اينجا ببيني
http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=2063964&STARTPAGE=79

نمیدونم اشکال از منه...

این لینک هم کار نمیکنه.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم اشکال از منه...

این لینک هم کار نمیکنه.
فايلهائي كه آپلود كردم چي؟ (Attached Files ها پايين پستهاي من ) اونها رو ميتوني دانلود كني
احتمالا او سايتهاي كه كار نميكنه روي ISP هاي ايران فيلتر شده آخه ISP من مال جائي هست كه از مخابرات نميگيره

Last edited:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
فايلهائي كه آپلود كردم چي؟ (Attached Files ها پايين پستهاي من ) اونها رو ميتوني دانلود كني
احتمالا او سايتهاي كه كار نميكنه روي ISP هاي ايران فيلتر شده آخه ISP من مال جائي هست كه از مخابرات نميگيره

پست 35 و 37 رو گرفتم. بایوس و 4cds2_2

بالا