• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

mahmood_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هارد 1 ترا اینترنال چی پیشنهاد میکنید و از کجا بگیرم خوبه ؟ با چه گارانتی ؟؟؟
به ترتیب پیشنهادهاتون رو بگین

راستی 1ترا سامسونگ رو کجا گارانتی میکنه ؟

کدوم رو بگیرم ؟
samsung
hitachi
segate

کلاً سامسونگها را سام سرویس گارانتی کنه معتبرتره ولی من گارانتی شباهنگ هم دیدم.

1 ترا خیلی گرونه! من پیشنهاد می کنم دو تا 500 گیگ بگیر! هم ارزونتره و هم در صورت خرابی هارد یک باره 1 ترابایت اطلاعاتت از دست نمی ره!

هیتاچی و سیگیت هم در یک رده هستند. ولی سامسونگ بخاطر گارانتی معتبرتر الان رو بورسه! من خود 320 امروز سامسونگ گرفتم. قبلاً ماکستور داشتم که راضی زیاد نبودم.

kmino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

من می خواستم یه هارد 750 گیگا بایتی بخرم . می خواستم نظر دوستان رو در این رابطه بدونم که چه هاردی بگیرم بهتره .

اگه قیمتشم بفرمایید ممنون می شم .

با تشکر

kmino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

من می خواستم یه هارد 750 گیگا بایتی بخرم . می خواستم نظر دوستان رو در این رابطه بدونم که چه هاردی بگیرم بهتره .

اگه قیمتشم بفرمایید ممنون می شم .

با تشکر

کسی نبود به ما کمک کنه ؟

در ضمن به نظرتون 1 ترا بایت بگیرم یا 750 گیگ ؟

اگه میشه کمی زودتر چون می خوام برم بخرم !

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با توجه به اینکه الان مکستور عملا وجود خارجی نداره و سیگیت اونو خریده و الان هر چی مکستور میبینید در حقیقت سیگیته و شاید هم برعکس !!!
من نمیدونم چطور دوستانی که از مکستور راضی نیستند و ازش بد میگند سیگیت رو بعنوان بهترین معرفی میکنند!!!

به نظر من بهترین هارد وسترن هست اگه به سایتش هم مراجعه کنید تکنولوژی هایی که در هاردهاش بکار میبره منحصر به فرده

بعدش هم سامسونگ

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من میخام یه هارد 320 بگیرم --لپ کلام چی خوبه؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان من میخام یه هارد 320 بگیرم --لپ کلام چی خوبه؟

سامسونگ بگیر با 16 مگ بافر خیال خودتو راحت کن
گارانتی اش هم خوبه 3سال سام سرویس
ورودی پاساژ ایران نمایندگیش خیالت از بابت قیمت هم راحت باشه

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
سامسونگ بگیر با 16 مگ بافر خیال خودتو راحت کن
گارانتی اش هم خوبه 3سال سام سرویس
ورودی پاساژ ایران نمایندگیش خیالت از بابت قیمت هم راحت باشه

اقا کلا از سامسونگ خاطره خوبی ندارم---سی گت چه طوره؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
اقا کلا از سامسونگ خاطره خوبی ندارم---سی گت چه طوره؟

سیگیت خودش خوبه اما الان مکستور رو خریده معلوم نیست اینی که میخریم مکستوره یا سیگیته یا....
به نظر من یا وسترن بگیر یا سامسونگ
در هر حال آخرش نظر خودته
موفق باشی

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان!

آقا یه سوالی داشتم. من پورتهای ساتای مین بردم پره!!( یعنی دو تا بیشتر نداره که یکیش برای دی وی دی و اون یکی برای هاردمه) حالا میخوام یک هارد 500 بگیرم . قبلی رو هم که 320 هست میخوام روی دستگاه داشته باشم. حالا میخوام بدونم میشه هارد 500 یا بالاتر IDE گیر اورد؟! اگر بله چه مارکی و چه قیمتی؟!

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام دوستان!

آقا یه سوالی داشتم. من پورتهای ساتای مین بردم پره!!( یعنی دو تا بیشتر نداره که یکیش برای دی وی دی و اون یکی برای هاردمه) حالا میخوام یک هارد 500 بگیرم . قبلی رو هم که 320 هست میخوام روی دستگاه داشته باشم. حالا میخوام بدونم میشه هارد 500 یا بالاتر IDE گیر اورد؟! اگر بله چه مارکی و چه قیمتی؟!

من 250 اش رو برای دوستم گرفتم بیشترش رو هم داشتو
فکر نکنم مشکلی با گیر اومدنش پیش بیاد. ولی گرونتر از ساتاست.
میتونی تیدیل IDE به ساتا بگیری.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
من 250 اش رو برای دوستم گرفتم بیشترش رو هم داشتو
فکر نکنم مشکلی با گیر اومدنش پیش بیاد. ولی گرونتر از ساتاست.
میتونی تیدیل IDE به ساتا بگیری.

سلام
ممنون از پاسختون. من تا 320 IDE رو هم دیدم ولی بالاتر گفتند نیست! خواستم بدونم واقعا نیست یا خیلی کمه!!

بعد هم در مورد اون تبدیل ها برعکسش هم هست؟! یعنی ساتا به IDE ؟! و دوم اینکه قابل اعتماد و خوبه و مشکلی رو که پیش نمیاره!؟

راستی من شنیدم تبدیل های مثلا ساتا به USB هم وجود داره؟! خواستم بدونم یعنی با این وسیله هارد رو از طریق پورت USB به کامپیوتر وصل میکنیم؟! بعد در صرعت انتقال اطلاعات تاثیری نمیزاره؟! لطفا اگر میدونید یک توضیح مختصر بدید!

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام
ممنون از پاسختون. من تا 320 IDE رو هم دیدم ولی بالاتر گفتند نیست! خواستم بدونم واقعا نیست یا خیلی کمه!!

بعد هم در مورد اون تبدیل ها برعکسش هم هست؟! یعنی ساتا به IDE ؟! و دوم اینکه قابل اعتماد و خوبه و مشکلی رو که پیش نمیاره!؟

راستی من شنیدم تبدیل های مثلا ساتا به USB هم وجود داره؟! خواستم بدونم یعنی با این وسیله هارد رو از طریق پورت USB به کامپیوتر وصل میکنیم؟! بعد در صرعت انتقال اطلاعات تاثیری نمیزاره؟! لطفا اگر میدونید یک توضیح مختصر بدید!

راستش نمی دونم بیشتر از 320 هست یا نه.
تبدیل بر عکسش هم باید باشه.
ساتا به USB ام هست ولی فکر نکنم USB برای هارد درگاه مناسبی باشه.
یه مساله دیگه USB بیشتر برای دستگاههای موقتی مناسبه نه دستگاه های دائم با مصرف زیاد.
من مودمم رو اول با USB وصل کرده بودم ولی 5 ساعت یکبار قطع میشد. بعد با LAN وصل کردم مشکلش بر طرف شد.
شما هم به فکر تبدیل IDE به ساتا باش.
تازه 2 روز دیگه مادر بوردت رو عوض میکنی و داشتن هارد ساتا2 خیلی بهتره.(مال خودم الان ساتا1 و پره. سرعت سیستمم به خاطر هارد کمه)

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان!

به نظر من هارد جدید رو حتما ساتا بگیر و و به پورت ساتای مادربورد وصل کن
و یه تبدیل IDE به SATA بگیر و رایتر رو از طریق کارت تبدیل
هر چی باشه سرعت درگاه در هارد بیشتر بدرد میخوره تا رایتر مضافا اینکه میتونی از قابلیت RAID هم در هاردها استفاده کنی

kian123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
مادر بورد پی سی من از نوع ادی هست . سوالم این است آیا می توانم هارد ساتا را به جای هارد ادی بکار ببرم ؟ ایا مبدلی برای این کا رهست .؟ سوال دیگه این هست کدام نوع هارد بهتر است مکستور سامسونگ و..... ؟ 160 گیگ قیمت چنده ؟ اگر مبدلی باشه قیمت چنده ؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
مادر بورد پی سی من از نوع ادی هست . سوالم این است آیا می توانم هارد ساتا را به جای هارد ادی بکار ببرم ؟ ایا مبدلی برای این کا رهست .؟ سوال دیگه این هست کدام نوع هارد بهتر است مکستور سامسونگ و..... ؟ 160 گیگ قیمت چنده ؟ اگر مبدلی باشه قیمت چنده ؟

میتونی از تبدیل SATA to IDE استفاده کنی
که روی PCI نصب میشه ( ایشااله pci خالی داری :happy: )

ولی خب سرعت sata رو نخواهی داشت اما آینده نگریه و بهترین کار همینه مضافا اینکه قیمت ساتا هم ارزونتره

اما سراغ 160 و این حرفا نرو فقط 320 بگیر که الان به قیمت رسیده زیر 70 میتونی بگیری (فقط سامسونگ);)

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام

ضمن تایید موارد بالا
هارد میتونی وسترن دیجیتال یا هیتاچی که خیلی بیصدا کار میکنه هم بگیری
اما من خودم سامسونگ دارم و ازش خیلی راضیم.

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من رفتم هارد بخرم -- وسترن نداشتن --گفتن سیگت 320 با بافر 8 داریم و 320 سامسونگ با بافر 16
حالا به نظر شما ارزش داره من صبر کنم تا وسترن بگیرم؟ یا همون سامسونگ را بگیرم؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان من رفتم هارد بخرم -- وسترن نداشتن --گفتن سیگت 320 با بافر 8 داریم و 320 سامسونگ با بافر 16
حالا به نظر شما ارزش داره من صبر کنم تا وسترن بگیرم؟ یا همون سامسونگ را بگیرم؟

همون سامسونگ رو بگیر

وسترن تو این رده های معمولیش زیاد فرقی با بقیه نداره فقط اون سری رپتوره که واقعا محشره و همگی دوستان برای سرعت بالا پیشنهاد میکنند

بالا