• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

میخواستم بدونم اگر کسی اینجا از مراکز تلفن ابوذر یا مالک اشتر از شاتل سرویس میگیره ، کیفیتش چطور هست .

ممنون .

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من ازشون پرسيدم، گفتند كه فرقي نمي كند كه چه زمان سرويستان وصل شده، محدوديت حجمي را از ابتدا تا انتهاي ماه حساب مي كنند.

مثلا من فک میکردم از اون روزی که اشتراک سرویس رو دریافت کردم شروع شده!
و فاصله ترافیک بین اون روز تا ماه بعد رو میدیدم! که بیشتر مصرف نکرده بودم! ولی الان که اینجوری نگاه میکردم متوجه شدم که ماهانه حساب میکنن و ممکنه از 10 گیگ فراتر بره!

پس از اول تا 30ام هر ماه حساب میکنند؟

89.gif

وقتی که شما از روز 10 ام به عنوان مثال سرویس رو دریافت کردید!؟
چه فرقی میکنه که از اول ماه شروع کنند یا از اون تاریخ؟!

شما در واقع 10 روز اول ماه هیچ مصرفی نداشتید بنابراین چیزی از محدودیت حجمی شما مصرف نشده ...
eek5.gif

برای ماه اول نه، فرقی نمیکنه. اما از ماه دوم به بعد فرق میکنه. مثلا مال من 10 خرداد وصل شده، من فکر میکردم 10 گیگ تا 9 تیر هست، طوری تنظیم کردم که تا 9 تیر بشه حدود 10 گیگ. در صورتیکه الان (اگه از اول تا 30 ماه حساب کنند)، 10 گیگ ماه خردادم رو مصرف نکردم و این مقداری که از 1 تا 9 تیر مصرف کردم و فکر میکردم برای ماه اول هست، در حقیقت مال این ماه تیر بوده و حالا کلی باید صرفه جویی کنم. اگه نمیفهمیدم که از اول تا 30ام ماه حساب میکنند، مال تیر از 10 گیگ کلی میزد بالا.

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز شاتل مشکلی ندارد . بهتر اینکه بدونید شاتل به صورت تخصصی در مورد adsl فعالیت داره.
مشکل شاتل 1 محدودیت حجمی بودنش هست.
2 اگر بار اول باشه مدت زمان تحویلش زیاده.

من به عنوان متخصص می گم که شاتل را با دلی خوش استفاده کنید.
اگر مشکلی داشتید بفرمایید تا پاسخ بگوییم.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان عزیز شاتل مشکلی ندارد . بهتر اینکه بدونید شاتل به صورت تخصصی در مورد adsl فعالیت داره.

شما میتونید محدودیت هم بردارید؟!
خیلی متشکریم آقای متخصص با دلی خوش استفاده میکنیم!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امروز بعد از ظهر سرعت به شدت کاهش پیدا کرده بود

3kb/s میخواستم قطعش کنم برم با Dail up بیام ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
امروز بعد از ظهر سرعت به شدت کاهش پیدا کرده بود

3kb/s میخواستم قطعش کنم برم با Dail up بیام ...
من دارم شاتل می گیرم ( البته چاره ای دیگه هم ندارم :D ) خیلی نا امید نکنید منو ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من دارم شاتل می گیرم ( البته چاره ای دیگه هم ندارم :D ) خیلی نا امید نکنید منو ...

نه تمام این صحبتها! و اینکه من از سرویس اکثر این سرویس دهنده ها استفاده کردم!

در نهایت همین شاتل رو برای مصارفی خانگی پیشنهاد میکنم

پس برو بگیر ... ;)

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما بگیر بهترین انتخاب رو کردید.
جناب Elend تنها مشکل شاتل محدودیتشه که فقط برا اونایی مشکل ساز خواهد بود که دانلود بیش از حد دارن. وگرنه سرویسهای 3 - 6 و 12 ماهه 128-256و .... اش بی نهایت مقرون به صرفه هست در مقایسه با همه نکات موجود در ارائه اینترنت پر سرعت های موجود بسیار خوب و انتخاب اوله. درضمن در تبریز 82% استفاده کنندگان adsl در ماه مصرفی کمتر از 3 گیگ دارن.

جناب live for what? کاهش سرعت و افت سرعت تنها دلیل نمیشه که بفرمایید مشکل از خود شاتل هست یا سایر شرکت ها .
کاهش سرعت به مرکز مخابراتی - کابل کشی از مخابرات تا درب منزل شما - از درب منزلتان تا پریز و نهایتا مودم تان.
خود سیستمتون - مودموتون . نویز روی خط - تلفن - ساعات پیک مصرف کاربران و هزارتا چیزه دیگه بستگی داره.

ممکن اون زمون که استفاده می کردید در محل زندگی تون یا نزدیکاش کنار پست و یا تجهیزات مخابراتی تون از لوازم پارازیت ساز استفاده میشد و ..... خیلی چیز بستگی داره اما : چون نمیگم شاتل مشکل داره چون دستش تو ارائه پهنای باند بازه و اگه همه کاربرانش هم وصل بشن مشکلی نیست مگر اینکه از شانس تان سیستم و تجهیزات موجود در مخابرات زیاد گرم شده باشه و به هنگ شدن نزدیک شده باشه و درست سرویس نده که بچه های فنی سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام میکنن (چند ساعت طول میکشه) .

در ضمن عزیزم میشه گفت شاتل بنیانگذار اینترنت پرسرعت تو ایرانه . فعلا.بای.:lol:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا بهروز جسارت نباشه من از زمان بچگيم تا اونجايي كه يادمه در پستهاي شما اثاري از گرفتن adsl به چشم ميخورد و الانم كه 70 سالم شده:(، هنوز كه هنوزه شما در صدد تهيه adsl هستيد(آن هم با شك و نااميدي) :lol:. اينطور كه پيش ميره فكر ميكنم زماني كه شما adsl آن هم با سرعت 1000 گيگابايت بر ثانيه تهيه كنيد تكنولوژي تا جايي پيش رفت كرده باشه كه انواع ارتباطات جديد روانه بازار شده باشه و بجاي انتقال ديتا ديگر مولوكولهاي بدن انسان را از طريق آن ارتباطات به اينور و آنور منتقل ميكنند و ديگر تكنولوژي adsl كاربرد عملي‌يي نداشته باشه :lol:
البته تا آن زمان هم به علت كسادي بازار، (شركت شاتل آريا رسانه تدبير) تغيير شغل داده به (نانوايي شاطر حسن شانه ساززاده)

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شما بگیر بهترین انتخاب رو کردید.
جناب Elend تنها مشکل شاتل محدودیتشه که فقط برا اونایی مشکل ساز خواهد بود که دانلود بیش از حد دارن. وگرنه سرویسهای 3 - 6 و 12 ماهه 128-256و .... اش بی نهایت مقرون به صرفه هست در مقایسه با همه نکات موجود در ارائه اینترنت پر سرعت های موجود بسیار خوب و انتخاب اوله. درضمن در تبریز 82% استفاده کنندگان adsl در ماه مصرفی کمتر از 3 گیگ دارن.

جناب live for what? کاهش سرعت و افت سرعت تنها دلیل نمیشه که بفرمایید مشکل از خود شاتل هست یا سایر شرکت ها .
کاهش سرعت به مرکز مخابراتی - کابل کشی از مخابرات تا درب منزل شما - از درب منزلتان تا پریز و نهایتا مودم تان.
خود سیستمتون - مودموتون . نویز روی خط - تلفن - ساعات پیک مصرف کاربران و هزارتا چیزه دیگه بستگی داره.

ممکن اون زمون که استفاده می کردید در محل زندگی تون یا نزدیکاش کنار پست و یا تجهیزات مخابراتی تون از لوازم پارازیت ساز استفاده میشد و ..... خیلی چیز بستگی داره اما : چون نمیگم شاتل مشکل داره چون دستش تو ارائه پهنای باند بازه و اگه همه کاربرانش هم وصل بشن مشکلی نیست مگر اینکه از شانس تان سیستم و تجهیزات موجود در مخابرات زیاد گرم شده باشه و به هنگ شدن نزدیک شده باشه و درست سرویس نده که بچه های فنی سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام میکنن (چند ساعت طول میکشه) .

در ضمن عزیزم میشه گفت شاتل بنیانگذار اینترنت پرسرعت تو ایرانه . فعلا.بای.:lol:

آره اینا درست هست . حالا اون محدودیت هم با همون مجانی شبانه خل میشه :p مرسی از توضیحات

آقا بهروز جسرت نباشه من از زمان بچه‌گي تا اونجايي كه يادمه در پستهاي شما اثاري از گرفتن adsl به چشم ميخورد و الانم كه 70 سالم شده:(، هنوز كه هنوزه شما در صدد تهيه adsl هستيد(آن هم با شك و نااميدي) :lol:. اينطور كه پيش ميره فكر ميكنم زماني كه شما adsl آن هم با سرعت 1000 گيگابايت بر ثانيه تهيه كنيد تكنولوژي تا جايي پيش رفت كرده باشه كه انواع ارتباطات جديد روانه بازار شده باشه و بجاي انتقال ديتا ديگر مولوكولهاي بدن انسان را از طريق آن ارتباطات به اينور و آنور منتقل ميكنند و ديگر تكنولوژي adsl كاربرد عملي‌يي نداشته باشه :lol:
البته تا آن زمان هم به علت كسادي بازار، (شركت شاتل آريا رسانه تدبير) تغيير شغل داده به (نانوايي شاطر حسن شانه ساززاده)

باحال بود ...
cutelaugh.gif

آره خدایش من از بچگی دارم اینجا مبارزه می کنم :D اما خوب بالاخره پیروز شدم . شاتل که ساپورت می کنه یعنی فقط شاتل ساپورت می کنه . منم شمارم رو دادم تا هفته دیگه رانژه بشه :p
مگر اینکه با شانس من زلزله بیاد این مرکز مخابراتی با خاک یکسان بشه ....

darkseed

Registered User
لایک‌ها
20

جدی میگین میشه بگین کدوم قسمتش تخصصیه؟:blink:

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدی میگین میشه بگین کدوم قسمتش تخصصیه؟:blink:

darkseed جان نمیدونم شما چی دیدن از شاتل یا استفاده کردیم یا نه ؟ ولی اگر این محدودیت حجمی شاتل نبود مشتری کاملا راضی اش بودم.

یکم جستجو تو سایتهای امتیاز دهی و وارد باشی به اینجور سیستمها یا اگه دوستای کنجکاو شیطونی اگه داشته باشی که همیشه کارشون نفوذ به سیستمهاست میفهمین که چی میگم.

به همین دلیل خط دوم من از همارا هست . سرویس 128 نامحدود.:lol:

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
يه نكته:‌ كساني كه 128 دارن بگن Downstream رو براشون روي چند گذاشتن؟؟

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته rate سرویس 128 من روی 160-168 هست و سرویس 256 من روی 288 (شاتل). البته up , down باهم فرق میکنه تقریبا نصف .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من سرویس 64 دارم ... امروز داشتم همینطوری چک می کردم دیدم receive رو زده 128 و send رو زده 96

//

امروز صبح دیدم خط قطعه ... بخاطر پرداخت نشدن بدهی ... پیش خودم فحش دادم که نامردا بخاطر یه روز دیرکرد قطع کردن ... ظهر اومدم خونه دیدم وصل شده ! .. دمشون گرم ... من جمعه فیش رو فرستادم ... اینا صبح فیش رو دیدن و سریع وصل کردن ... کلا این دومین بار در این دو ساله که خط قطع شد و هر دوبارش هم کمتر از 24 ساعت وصل کردن ...

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر اینطور باشه پس حتما و حتما سرویستان عوض شده . ممکنه اشتباهی به جای 64 سرویس 128 دادن یا این کار از روی عمد بوده تا حالی به شما داده باشن و یا حتما یه خبراییه مثل جایزه و جشنواره و ... .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
والا نمی دونم ... البته من بچه ی خوبی ام .. شاید بخاطر همین سرویس رو بالا بردن .. ها؟ (شوخی)

البته یه چیزم بگم منظورم از چک کردن این بود که نرم افزاری که همراه مودم دارم یه قابلیت تست داشت ... اون رو که زدم اینو گفت ... وگرنه مثلا حداکثر سرعت دانلودم 13 هستش ... که 13*8 میشه همون 96 ... که باید هم باشه ..

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
من از شركت سپنتا هم آمار گرفتم ،‌اونا هم سرويس 128 رو روي 160 ست ميكنن (هم آپ و هم داون) ولي اينطور كه معلومه شاتل اين كارو نميكنه و آپ رو براي 128 روي 96 ست ميكنه !!!
seymour جان شما تو آدرس بار، IP مودم رو بزن تا بهت نشون بده، اين كه ديگه برنامه نمي خواد.:happy:

بالا