• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من متاسفانه بازی رو از دست دادم

تبریک بابت برد

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
زندگی زیباست

Laie_23.gif

همه بازیکن ها پرسپولیس خوب بودن (البته برای شروع) مخصوصا پترویچ و باقریها

نکته جالب بازی پرش دوباره قطبی بعد از زدن گل بودش که هنوز هم با همان روحیه عالی کار میکنه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اول از همه تبریک
grouphugg.gif

دوم اینکه عجب شوتی بود
yay.gif

سوم اینکه خدایی انتظار نداشتم اول لیگی این طوری هوادارها شعار بدن
surprisedf.gif
[Automated by GetSmile]

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب امروز اولين بازي ليگ رو برديم. خيلي حال داد. خوب هم بازي کرديم انصافا. من رفته بودم استاديوم. هرکي نبود جاش خالي. کلي خنديديم.

چندتا عکس گرفتم، ميزارم دلتون بسوزه (شوخي) (هنر عکاسی در حد گلابیه !)

n3mazl.jpg

2yxn8cg.jpg

eakz6s.jpg

پ.ن : وسط دو نیمه از اسکوربورد یه تبلیغ پخش کردن که مستندی بود درباره تمام بازی ها و پشت صحنه های پرسپولیس در فصل قبل، که قرار CDیش تا چند وقت دیگه بیاد. اسمش هم مردان پرسپولیس بود فکر کنم .کلا جالب بود. بیاد من میگیرم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تقدیر از کلانی و حضور مسئولان سفارت آلمان در آزادی / شعار علیه دایی، آقایی و کعبی

دیدار افتتاحیه رقابت های لیگ برتر در حالی عصر امروز در ورزشگاه آزادی برگزار شد که بیش از 40 هزار تماشاگر از نزدیک این دیدار را تماشا کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال سایپا و پرسپولیس که عصر امروز با قضاوت هدایت ممبینی در ورزشگاه آزادی برگزار شد، با پیروزی یک بر صفر شاگردان قطبی به پایان رسید.

این دیدار حاشیه های جالبی داشت که آنها را در زیر می خوانید:
* پیش از آغاز مسابقه دور زمین چمن ورزشگاه آزادی توسط بادکنک های رنگین تزئین شده بود. همچنین تعدادی از کودکان با پوشیدن پیراهن ها و در دست داشتن پلاکاردهایی دو تیم، وارد زمین شدند و پیش از ورود دو تیم به زمین و شروع رسمی مسابقه این بادکنک ها را به هوا فرستادند.

* مصطفوی مدیرعامل، فرخزادی، هدایتی و نژادفلاح اعضای هیئت مدیره و حسین کلانی عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس به همراه شهریاری عضو هیئت مدیره باشگاه سایپا از جایگاه این دیدار را تماشا کردند. همچنین مهدی واعظی هم در این جایگاه نشسته بود ، بارها توسط تماشاگران این تیم تشویق شد.

* علی دایی اواسط نیمه دوم وارد ورزشگاه آزادی شد ولی پس از آنکه چهره وی توسط اسکوربرد ورزشگاه آزادی نمایش داده شد، پس از تشویق کوتاه مدت این مربی توسط تعدادی از تماشاگران، بسیاری از هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی برای دقایقی علیه سرمربی تیم ملی شعار دادند.

* مسئولان سفارت آلمان برای تماشای این مسابقه و عملکرد لیت بارسکی در جایگاه ویژه حضور داشتند. همچنین مهدی تاج نائب رئیس فدراسیون فوتبال هم از این جایگاه دیدار را تماشا می کرد.

* افشین قطبی به همراه پیروانی، مارکو و عابدزاده پیش از آغاز مسابقه با دسته گل به سمت نیمکت سایپا رفتند.

* پیش از آغاز مسابقه عباس آقایی و حسین کعبی بازیکنان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس برخلاف انتظار به سمت نیمکت پرسپولیس نرفتند اما میثاق معمارزاده با دسته گل به سمت نیمکت سایپا رفت و از مربیان و همبازیان پیشین خود برای حضور در میدان رخصت گرفت.

* در ابتدای مسابقه تماشاگران منتسب به باشگاه پرسپولیس با شعارهایی علیه کعبی و آقایی، آنها را بی تعصب خواندند.

* اعتراض قطبی به عملکرد داور، خصوصا در نیمه نخست بسیار غیر منتظره بود. البته وی در دو نیمه بارها از محدوده مجاز مربیان خارج شد تا داور چهارم تذکرات متعددی به وی برای رعایت قانون بدهد.

* مارکو مربی برزیلی پرسپولیس در پایان هر دو نیمه در کنار ورودی رختکن ایستاد و به تمام بازیکنان خسته نباشید گفت که حرکت وی با تشویق هواداران همراه شد.

* در بین دو نیمه و در حرکتی قابل تقدیر مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال از حسین کلانی پیشکسوت تیم پرسپولیس و تیم ملی تقدیر کرد.

* اشتباهات متعدد میرزاپور در جریان این دیدار با تشویق این دروازه بان توسط هواداران پرسپولیس همراه شد که وی را با شعار طعنه آمیز "میرزاپور دوستت داریم" تشویق کردند.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باز من لجم گرفت از این تیکه های این یارو مزدک! و اون اج رضایی
مربی در سفر بوده
تیم رو بردن جایی که مربی بوده!
و هزار تا تیکه دیگه

عجب آدم د ه ن س ر و ی س ی ه این مزدک میرزایی!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
متاسفانه بازی رو ندیدم
اما خب خوشحالم که برد . بردن سایپا که مدعی قهرمانیه و همیشه جلوی پرسپولیس با شارژ از طرف علی دائی قرار میگیره به نظر من عالی بود . در ضمن شعار علیه همه ...... رو هم تائید میکنم :D
حالا به آقائی و کعبی چی میگفتن تو رادیو مشخص نبود
راستی احمد گفته سلام من رو به خبر نگارها برسونید :D با همون خنده همیشگی . فکر میکنم شما هم فهمیدید منظورش چیه ؟ به آقائی و کعبی چی میگفتن تو رادیو مشخص نبود .
ببخشید بازی رو ندیدن مجبورم اینطوری احساسات بروز بدم :D

Last edited:

esool

Registered User
لایک‌ها
6
اولا تبریک:)
برای بازی اول بد نبود
دو تا سوال داشتم چون من چند وقت در جریان اتفاقات پرسپولیس نبودم.
1-خلیلی تا کی مصدومه؟
2-واعظی کجاست؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اولا تبریک:)
برای بازی اول بد نبود
دو تا سوال داشتم چون من چند وقت در جریان اتفاقات پرسپولیس نبودم.
1-خلیلی تا کی مصدومه؟
2-واعظی کجاست؟

1- احتمالا 6 ماه
2- مصدومه فک کنم البته جزئی

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من باورم نمیشه که بازی رو از دست دادم چون دلم لک زده بود واسه ی بازیه قرمزها!ولی خب :( نشد ببینم.....
راستی خیلی خوشحال شدم وقتی شنیدم قطبی بعد از گل مثل سابق ابراز احساسات کرده و پرش و از این حرفا.با نظر شما هم که گفته بودین پرسپولیس بهترین و با حال ترین نیمکت رو داره (amin-lili) کاملا موافقم و میدونم هیچکس شک نداره....:happy:

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چیه بابا یه گل شانسی به غلامکور زدین ! هی بهم تبریک میگین ؟! :p :D

شوخی ( :p )

بازی بسیار حساسی بود ، 2 تیم هم محتاط شروع کردن ولی قدرت پرسپولیس میچربید ، یکی دوتا موقعیت گل دیگه هم داشت ، گل هم اشتباه مسلم غلامپور بود بد جاگیری کرده بود ، البته ضربه پژمان هم خیلی محکم و بادقت بود

خلاصه تبریک ... 3 امتیاز شیرین و حساسی بود :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازم سلام

تولد mehrdad_58 دوست گرامی رو تبریک میگم

ایشالله که همواره سلامت و موفق باشی

بست ویشز ! و از این صحبتها ! ...:)

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
افشين قطبي گفت: كسب سه امتياز مقابل سايپا حق پرسپوليس بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در نشست خبري پس از پايان بازي گفت: تصور مي‌كنم اين بازي براي دو تيم بسيار مشكل بود، به خصوص پرسپوليس، چرا كه قهرمان فصل گذشته ليگ برتر است و نخستين بازي در خانه را انجام مي‌داد و بازيكنان مي‌خواستند در مقابل علي دايي خود را نشان دهند تا جايي در تيم‌ملي داشته باشند.

وي افزود: البته منظورم به هيچ عنوان اين نيست كه حضور در تيم سايپا ربطي به حضور در تيم ملي ندارد، بلكه منظورم اين است كه هم بازيكنان پرسپوليس و هم تمام بازيكنان ليگ برتر به دنبال آن هستند تا در بازي مقابل سايپا توانايي‌هاي خود را نشان دهند.

افشين قطبي ادامه داد: من افتخار مي‌كنم كه تيم پرسپوليس را هدايت مي‌كنم، بازيكنان ما به خوبي بازي را نگه داشتند و توانستند در دفاع حضور و پوشش خوبي داشته باشند، همين طور در حملات شاهد سكانس‌هاي خوبي از موقعيت‌هاي پرسپوليس بوديم. اختلاف دو تيم بسيار ساده بود چرا كه ما موقعيت‌هاي بسيار خوبي داشتيم.

سرمربي تيم پرسپوليس تصريح كرد: صددرصد پيروزي در اين بازي حق پرسپوليس بود و پرسپوليس نشان داد كه با موفقيت در اولين گام مي‌تواند يك فصل بسيار خوب داشته باشد، آن هم در بازي مقابل تيم بزرگ و خوبي چون سايپا.

قطبي افزود: به "ليتبارسكي" تبريك مي‌گويم چرا كه بازي بسيار خوبي انجام دادند اما پرسپوليس قهرمان ايران است و طبيعي است بازي مقابل اين تيم آسان نخواهد بود.

وي ادامه داد‌: در هر صورت از نظر روحي و رواني بر روي تيم قهرمان ليگ فشار وجود دارد، البته امروز كمي بدشانسي داشتيم و نتوانستيم از تمام موقعيت‌هايمان استفاده كنيم ضمن آنكه از نظر روحي و رواني نيز با توجه به برگزاري نخستين بازي در ليگ برتر تا اندازه‌اي بازيكنان تحت فشار بودند. البته ما آتسو، زارعي و توره، سه بازيكن اصلي خود را در اين بازي در اختيار نداشتيم و اين موضوع براي هر تيمي آسان نيست. توره شب گذشته به صورت ناگهاني بيمار شد، در حالي كه قرار بود در اين بازي به ميدان برود. دو، سه بازيكن ما نيز نخستين بازي خود را براي پرسپوليس انجام مي‌دادند و طبيعي بود كه تا اندازه‌اي با استرس بازي كنند اما بي‌ترديد آن‌ها نيز در بازي‌هاي آينده بهتر خواهند شد.

افشين قطبي افزود: هدف ما اين است كه در نيم فصل نخست قهرمان شويم چرا كه در نيم فصل دوم كار به مراتب دشوارتري خواهيم داشت و بايد در سه جام مختلف به ميدان برويم.

قطبي درباره شرايط جسماني بازيكنان پرسپوليس نيز گفت: در بعضي مواقع شرايط روحي و رواني از شرايط جسماني مهم‌تر است، بازيكنان ما در طول بازي در پاس دادن اشتباه كردند و موقعيت‌هاي مختلفي را از دست دادند كه اين موضوع نشان دهنده همين مشكل است. اما ما بازي به بازي بهتر مي‌شويم، ضمن آن كه بايد با توجه به بازي‌هاي دشوار آينده اين نقايص را هم برطرف كنيم. در كل به دليل انجام اين بازي بسيار خوب به تمامي هواداران پرسپوليس تبريك مي‌گويم.

افشين قطبي درباره احتمال تغييرات در تركيب تيم پرسپوليس نيز گفت: بدون شك اين تركيب بايد تغيير كند و تغيير خواهد كرد، ما بازيكنان خوبي در اختيار داريم كه از آن‌ها استفاده خواهيم كرد.

وي درباره بازيكنان جديد پرسپوليس در اين فصل نيز گفت: پترويچ يكي از بازيكنان خوب پرسپوليس بود البته اين بازيكن توانايي‌هاي بسيار بيشتري دارد و بدون شك در بازي‌هاي آينده اين كيفيت را از خود نشان خواهد داد. ميثاق معمارزاده در درون دروازه عالي بود و زارع فوق‌العاده نشان داد. تصور مي‌كنم علي دايي بايد زارع را به تيم ملي دعوت كند، چرا كه او توانايي‌هاي بسياري دارد و در تمرينات نيز عالي است. پژمان نوري نيز بسيار خوب بازي كرد و كريم باقري هر چه به پايان بازي نزديك‌تر مي‌شديم عملكردش بهتر مي‌شد.

قطبي درباره وضعيت تيم پرسپوليس و توانايي‌هاي اين تيم براي حضور در سه جام مختلف گفت: ما در هر پست دو بازيكن عالي داريم و آماده مي‌شويم تا بتوانيم در هر سه جام با قدرت پيش برويم، اگر بتوانيم شرايط مطلوب خود را حفظ كنيم و با انرژي مثبت و نظم به جلو حركت كنيم بي‌ترديد در پايان فصل يك شادي و موفقيت بزرگ را به هواداران پرسپوليس هديه مي‌كنيم.

قطبي در ادامه گفت: حضور پيرواني، ماركو، عابدزاده و كماسي دركادر فني به من و موفقيت تيم پرسپوليس كمك مي‌كند.

افشين قطبي درباره نظرش نسبت به سرمربي تيم ملي ايران نيز گفت: بسيار علاقه دارم تا هر كمكي كه مي‌توانم به دايي انجام دهم. من به دايي به چشم يك هموطن نگاه مي‌كنم، شخصي كه در فوتبال ايران بسيار خوب كار كرده است و بايد همواره جايگاه بزرگش را حفظ كرد. ما بايد كمك كنيم تا دايي به عنوان هموطن‌مان و مربي تيم ملي، تيم ايران را به جام‌جهاني 2010 ببرد.

سرمربي تيم پرسپوليس درباره تشويق عابدزاده از سوي تماشاگران نيز گفت: من بسيار خوشحال مي‌شوم چرا كه عابدزاده را بايد بيشتر از اين‌ها تشويق كرد، او بهترين دروازه‌بان تاريخ فوتبال ايران است و من همواره مي‌گويم كه او مانند يك هواپيماي 747 است و به عنوان يك مرد شيرين قلب و بزرگ شايستگي اين تشويق‌ها را دارد.

افشين قطبي در پايان گفت: از دل شير تا دل ببر گرفته، ما تمام دل‌ها را براي قهرماني داريم و با توجه به همین روحيه سعي مي‌كنيم تا قهرماني را براي پرسپوليس به دست آوريم.

منبع : ایسنا

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بازم سلام

تولد mehrdad_58 دوست گرامی رو تبریک میگم

ایشالله که همواره سلامت و موفق باشی

بست ویشز ! و از این صحبتها ! ...:)
:D:D
ممنون فرزاد جان . از محبت شما سپاسگذارم . ان شاالله شما هم موفق و سلامت باشید

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
پرسپولیس خوب بازی کرد
حقش برد بود چندتا گل هم میتونست بزنه
پترویج و باقری همونطور که انتظار میرفت خیلی خوب بودند
من فقط نگران دفاع هستم!
اگر کسی از این جمع محروم یا مصدوم بشه جانشین خیلی خوبی رو نیمکت براشون نیست
توره هم نبود ، محمد علوی هم نبود (البته بیشتر میشه به عنوان یک ذخیره خیلی خوب روش حساب کرد)
برخورد آقایی و کعبی بسیار بد بود. (باید به هواداران و کادر فنی پرسپولیس احترام میذاشتن)
چیزی هم که تو تلویزیون خیلی رو عصابم میره استفاده از نام کذایی پیروزی هست
که متاسفانه مجری های نون به نرخ روز خور خیلی ازش استفاده میکنند
فردوسی پور که کلآ جسارتش بیشتر هست از نام صحیح پرسپولیس خیلی بیشتر استفاده کرد
شبکه خبر هم که کمی استقلالش بیشتر هست نسبت به شبکه های دیگه
بیشتر از نام پرسپولیس استفاده میکنند
اینها کی میخوان یاد بگیرن باید به تماشاگر احترام بذارن!
تمام هوادارن یک صدا پرسپولیس رو صدا میکنند بعد آقایون به دلایل واهی سعی دارن اسم تیم رو جلع کنند

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54

پس از پيروزي يك بر صفر برابر سايپا
نوري: منتظر خط هافبك رويايي پرسپوليس باشيد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي حضور موفق در سه جام، منتظر خط هافبك رويايي تيم باشيد.
A0477401.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، پژمان نوري اظهار داشت: در بازي اول به دليل اينكه تيم‌ها يك دوره بدنسازي سخت را پشت سر مي‌گذارند، حساسيت خودش را دارد. شايد سخت‌ترين بازي در ليگ برتر لقب پيدا كند.
وي افزود: مي‌دانستم با تيم سختي مثل سايپا كه از مهره‌هاي خوب و كارآمدي كه بيشتر آنها ملي پوش هم هستند، برخورد داريم؛ اما به پرسپوليس يقين داشتم.
پژمان نوري عنوان كرد: براي حضور موفق در سه جام، منتظر يك هافبك رويايي در چند سال اخير در پرسپوليس باشيد.
وي خاطر نشان ساخت: فقط دستورات كادر فني را در زمين پياده كردم. فكر كنم اين پيروزي با كمك 50 هزار هوادار و 20 بازيكن پرسپوليس به دست آمد.
هافبك تيم پرسپوليس درباره به زمين خوردن مكررش، گفت: به هيچ عنوان به دنبال وقت تلف كردن نبودم. دليلش اين بود كه از ناحيه عضله پا دچار گرفتگي شده بودم. نمي‌دانم چرا گزارشگر تلويزيون اين مورد را بزرگ نشان داد.
وي افزود: از گلزني مقابل سايپا خوشحال هستم. شوت زدن از دور يكي از تاكتيك‌هاي هافبك‌هاي پرسپوليس بود؛‌اما حريف كريم باقري و مازيار زارع را بسته بودند كه همين بهترين فرصت برايم بود تا از آن استفاده كنم.
نوري درباره انتخابش به عنوان بهترين بازيكن پرسپوليس از سوي كميته فني، اظهار داشت: فقط به وظيفه‌ام عمل كردم و از حسن نيت تمام مسئولان كميته فني تشكر مي‌كنم. مي‌دانم با اين انتخاب، وظيفه من سخت تر شد؛ اما اگر 19 بازيكن ديگر، كادر فني و هواداران نبودند، نوري نمي‌توانست كاري انجام دهد.​

بالا