• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ويندوز موبايل 7 يا 6

khousheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من لينك دانلود براي ويندوز موبايل 7 يا حداقل 6
با تشكر پيشاپيش از همه شما

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام من لينك دانلود براي ويندوز موبايل 7 يا حداقل 6
با تشكر پيشاپيش از همه شما

سلام دوست عزیز

win mobile 7 که نیست هنوز ،فقط تم هایی و اسکرین شات های اون هست واگر هم بیاد ،یا به گوشی های ما نمیخوره ، یا اگر بخوره خیلی از امکاناتش حذف میشه !
چون این نسخه از ویندوز موبایل برای سری جدیدتری از ppc ها ساخته شده !
1 سری از امکاناتش نیازمند سخت افزارهای جدیدتری هستند !
آخرین ورژن ویندوز در حال حاضر 6.1 هست !
در ضمن win mobile مثل ویندوز کامپیوتر نیستش که مثلا XP هم به کامپیوتر من میخوره هم به کامپیوتر شما !
هر گوشی 1 ویندوز موبایل یا بهتر بگم ROM (رام) مخصوص به خودش داره و اگر رام 1 گوشی دیگه را روش بریزید گوشی در اصطلاح بریک میشه و در واقع از کار میفته !
البته برای از بریک خارج کردن راههایی هست اما به حر حال 1 کم دردسر داره و وقت گیره !

نتیجه از این همه صحبت اینکه :
شما مارک و مدل گوشیتونو بگین تا win mobike 6.1 براتون بگذارم !

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال آیا جدای از ظاهر ویندوزهای جدید این ویندوز ها حسن دیگه ای هم دارن مثلاً اینکه نرم افزارهای جدید که نوشته می شن فقط رو این ویندوزها اجرا بشن یا نه تا آخر هرچی نرم افزار هم بیاد رو Win2003 هم نصب می شه و هیچ مشکلی وجود نداره ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه سوال آیا جدای از ظاهر ویندوزهای جدید این ویندوز ها حسن دیگه ای هم دارن مثلاً اینکه نرم افزارهای جدید که نوشته می شن فقط رو این ویندوزها اجرا بشن یا نه تا آخر هرچی نرم افزار هم بیاد رو Win2003 هم نصب می شه و هیچ مشکلی وجود نداره ؟

اغلب مشکلی نیست اما ممکن هست که برنامه هایی ندرتا این طور بشوند بعضی برنامه ها مثل مدیریت حافظه ها ، می بایست برای نسخه مخصوص باشند تا درست کار کنند

در ضمن ، سئوال شروع کننده ترد عجیب و غلط است ، ویندوز برای چه دیوایسی؟

بالا