• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شارج کردن باطری موبايل برای بار اول

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من يک موبايل نو گرفتم سامسنگu700 .ميخواستم بپرسم بايد بزارم باطری کامل خالی بشه بد شارج کنم ؟برای بار اول چند ساعت زير شرج باشه ؟لطفاً دقيقا راهنمايی کنيد که اگه بقيه هم خواستن بتونن از اين تپيک استفاده کنن. ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باتری ها جدید کافیه برای بار اول تنها 2-3 ساعت به شارژ باشن....یعنی وقتی زدین به شارژ و پر شد بکشید از برق کفایت میکنه...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
باتری ها جدید کافیه برای بار اول تنها 2-3 ساعت به شارژ باشن....یعنی وقتی زدین به شارژ و پر شد بکشید از برق کفایت میکنه...

آره منم شنیدم...دیگه مشکل اون باتریهای قدیمی که باید 10 ساعت میزدی تو شارژ رو نداره!!!!:cool:

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
User Manual ش رو دانلود کردم ولی چیزی به چشمم نخورد, 5 ساعت میانگین بدی نیست ..

ممنون که وقت گذشتيد دوست عزيز .

آره منم شنیدم...دیگه مشکل اون باتریهای قدیمی که باید 10 ساعت میزدی تو شارژ رو نداره!!!!:cool:

ممنون .راستی من از ايران نگرفتم اگه سؤالی داريد در جهت مقايسه در مورد اين گوشی بپرسيد .ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خوب چیز هایی که می نویسم هیچ جا نخوندم ، بلکه برداشت آزادیست از مجموعه اطلاعاتی که تا الان در رابطه با شارژ باطری به دستم رسیده:p
نمی تونم قول بدم 100% درسته اما خوب ...

پتانسیلی که باطری نشون میده، به باری که روی اون ذخیره شده بستگی داره
به عبارتی وقتی باطری می خرین که رووش نوشته 3.7 ولت، پتانسیل 2 سر اون 3.7 ولت نیست، مثلا ممکنه از 4.2 تا 3.5 ولت باشه ( بسته به نوع باطری ) یعنی توو مثالی که گفتم وقتی باطری اصطلاحا کاملا شارژه، 4.2 ولت رو نشون می ده و وقتی شارژ اون خالی میشه ، چیزی حدود 3.5 ولت
برای شارژ کردن وقتی منبع جریان رو به باطری می زنن، پتانسیل اون رو می خونن، یکی از روش های تشخیص شارژ که الان خیلی استفاده میشه به اسم دلتا وی ، میاد و توو بازه های مشخص زمانی پتانسیل باطری رو به تناوب می خونه، اگر تغییرات پتانسیل از حد مشخصی کمتر بشه، می فهمه باطری شارژ شده و دیگه باری روی اون ذخیره نمیشه(که پس پتانسیل اون هم تغییری نمی کنه)

منهنی پتانسیل بر حسب بار ذخیره شده به دست میاد، حالا کافیه ما روی منهنی حرکت کنیم ! یعنی پتانسیل الان باطری رو بخونیم، از روی منهنی بفهمیم چقدر بار ذخیره شده داره ( همون چند در صد شارژ شده ! )

حالا اگر جایی این اطلاعات رو در مورد باطری خواصی ذخیره کنیم، کار راحت میشه ! یعنی روی اون باطری کنترل داریم

باطری های موبایل رو به همین شکل تشخیص می دن چقدر شارژ شده ، یعنی وقتی باطری رو می خرین، میگن چند بار بزارین شارژ و دشارژ کامل بشه، هدف همینه، میخوان منهنی شارژ رو توو بازه کامل بدست بیارن ! یعنی گوشی بتونه ذخیره کنه کجا کاملا شارژ شده کجا دشارژ

اگر دقت کرده باشین وقتی نمی گذارین باطری کامل دشارژ بشه و زود اون رو شارژ می کنین، بعد از مدتی پیغام اینکه باطری خالیه زود نمایش داده میشه ! در حالی که ممکنه با وجود اومدن این پیغام، گوشی حتی به اندازه 1 روز باطری داشته باشه !

بالا