De Monarch
کاربر تازه وارد
گروه آرسنال خیلی خوبه (حداقل روی کاغذ) . با این حساب باید به فکر مرحله ی بعد بود ...
پدرام جان ممنون گروه بندي مسابقات رو قرار دادي . به نظر من دو گروه آخر خصوصا گروه رئال و يووه با حضور زنيت خيلي خطرناكه . خدا بخير بگذرونه:wacko:
گروه آرسنال خیلی خوبه (حداقل روی کاغذ) . با این حساب باید به فکر مرحله ی بعد بود ...
Best Goalkeeper
2008 Petr Čech Chelsea FC
2007 Petr Čech Chelsea FC
2006 Jens Lehmann Arsenal FC
2005 Petr Čech Chelsea FC
2004 Vítor Baía FC Porto
2003 Gianluigi Buffon Juventus
2002 Oliver Kahn FC Bayern München
2001 Oliver Kahn FC Bayern München
2000 Oliver Kahn FC Bayern München
1999 Oliver Kahn FC Bayern München
1998 Peter Schmeichel Manchester United FC
دوست عزیز این فنر بدجوری براتون دردسر ساز خواهد شد...در ترکیه که تقریبا هر تیمی رو زمین گیر می کنن...پورتو هم خطرناکه:f34r:
من دوست دارم اول یوونتوس قهرمان شه. بعد رئال. بعد اینتر!
الان کم کم دارم نگران میشم که این پولهای مافیای روس داره روی رای یوفا هم اثر میذاره(لابی سرمایه دارهای یهود روسی با یوفا!!!!)چرا دوباره پتر چک انتخاب شد با فصل پر اشتباهی که داشت؟در حقیقت در 4فصل اخیر 3بار پتر چک انتخاب شده.درحالیکه حتی تیم چلسی یکبار هم قهرمان نشده و کلا" هم یکبار به فینال رسیده.هرگز به این سادگیها رکورد 4بار "کینگ الیور" شکسته بشه.اونم 4فصل پی در پی.مرسی سلطان با 4 بار![]()
برعکس همه سالهای گذشته امسال گروه اینتر زیاد سخت نیست فکر کنم شانس این مورینیو هست.
بدبخت مانچینی توی هرچی گروه سخت و بازی سخت بود می افتاد ولی الان مورینیو همون اول یک گروه ساده تر رو داره البته نمیشه تیم ها رو دست کم گرفت
به نظرم سخت ترین گروه هم همین گروه H باشه
پس چرا من فکر میکنم اینتر همیشه گروه های راحتی داشته...![]()
شوخی میکنی دیگه؟شاید به خاطر اینکه همشهری اینتر همیشه گروههای فوق راحت رو در اختیار داشته![]()
بدون شرح:
![]()
شوخی میکنی دیگه؟![]()
فقط 04-2003 و 07-2006 گروه های ساده ای داشتیم...
نمیدونم بازی دیشب رو دیدید یا نه. اسکولز به خاطر تلاش برای شبیه سازی چنین صحنه ای کارت زرد دوم گرفت و اخراج شد. به ضایع ترین شکل ممکن دستش رو برد بالا و توپ رو با دست زد (اتفاقا گل قشنگی هم از آب در اومد!).خب با ديدن اين عكس هر چند متوجه منظور عكس نشدم ولي ياد بازي سوپركاپ اروپا افتادم كه ديشب منچستريونايتد با نتيجه 2-1 مغلوب زنيت سنت پترزبورگ شد و اين جامو از دست داد . جالبه كه در اين بازي پل اسكولز هم دقيقه 90 اخراج شد. :hmm:
والا میلان احتمالا تنهای تیمی ئه که این اواخر تونسته 6 فصل پیاپی در گروه اش اول بشه. حتی وقتی با بارسلونا و رئال مادرید همگروه بوده. پس دقیقا نمیشه گفت در مرحله های گروهی خوب ظاهر نشده!ولی به نظر من 04-2003 و 07-2006 و 08-2007 که فوق العاده ساده بودن
به یه چیز توجه کردی که میلان توی این شش سال که جدول هاش رو گذاشتی توی مرحله گروهی خیلی خوب ظاهر نشده و حتی نتونسته کل امتیازات رو توی مرحله گروهی بگیره در حالیکه به گفته خودت سال 07-2006 خیلی راحت بوده برای میلان، ولی همیشه تا چهارتا تیم و حتی فینال بالا رفته و قهرمان هم شده![]()
نمیدونم بازی دیشب رو دیدید یا نه. اسکولز به خاطر تلاش برای شبیه سازی چنین صحنه ای کارت زرد دوم گرفت و اخراج شد. به ضایع ترین شکل ممکن دستش رو برد بالا و توپ رو با دست زد (اتفاقا گل قشنگی هم از آب در اومد!).