• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ساسان جان میشه وقتی تگ میزاری منبع رو هم بزاری .. من نمیتونم تگ رو باز کنم . از روی منبع بخونم :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خيلي مشتاقم بدونم بالاخره چه شركتي اسپانسر پرسپوليس ميشه.
lg.JPG

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
به مناسبت پيوستن مجدد علي كريمي به پرسپوليس گذري خواهيم داشت به حواشي اين جريان، همگي به نقل از روزنامه دنياي فوتبال امروز:

جادوگر و جاروي پرنده؛ 370هزار دلار

صبح امروز به احتمال قريب به يقين، علي كريمي راهي هيات‌فوتبال تهران مي‌شود و پس از گذشت چندين روز از پايان فصل نقل‌وانتقالات، دوباره عكاسان و خبرنگاران زيادي شاهد يك مراسم امضاي قرارداد پرهياهو خواهند بود.
---------------------------------------------
سرانجام پس از نزديك به دو هفته از انتشار اولين اخبار مبني بر بازگشت كريمي به فوتبال ايران، او از امروز با حضور در تمرينات پرسپوليس به اين آرزو رنگ واقعيت خواهد زد. ماجراي بازگشت علي كريمي به فوتبال ايران از روزهاي پاياني اردوي باشگاه السيليه در آلمان شروع شد. كريمي در آلمان به مديربرنامه‌هايش اعلام كرد كه به هيچ‌وجه انگيزه حضور در باشگاه السيليه را ندارد و بازي در اين تيم را نااميدكننده مي‌داند. او آخر خط را نشان مديربرنامه‌هايش داد و از او خواست كه به روزهاي ملال‌آور او در رقابت‌هاي كم‌مايه و بي‌هيجان فوتبال قطر پايان دهد.
به موازات آغاز مذاكرات مديربرنامه‌هاي كريمي با باشگاه السيليه قطر و كميته ملي المپيك اين كشور، خبر بازگشت احتمالي كريمي به فوتبال ايران نيز در پهناي وسيعي منتشر شد. كاملا قابل پيش‌بيني بود كه پرسپوليس اولين پيشنهاد را براي بازي در ليگ‌برتر به علي كريمي ارائه كند. داريوش مصطفوي كه در فصل نقل‌وانتقالات ستاره‌هاي بزرگي را به پرسپوليس آورده بود، ناگهان به هواداران باشگاه وعده داد كه پس از رفع موانع موجود و رضايت نهايي قطبي، علي كريمي را به پرسپوليس خواهد آورد. اما پس از گذشت چند روز، روند بازگشت «شماره هشت» به پرسپوليس تغيير كرد. از يك‌سو علي كريمي هنوز با السيليه و كميته ملي المپيك قطر به توافق كامل نرسيده بود و جدايي‌اش از فوتبال قطر در پرده‌اي از ابهام قرار داشت و از سوي ديگر زمزمه‌هايي در باشگاه پرسپوليس بود كه افشين قطبي را در برابر پيشنهاد مصطفوي با ترديد مواجه كرد. اينطور كه پيداست بعضي از نزديكان باشگاه به سرمربي تيم تلويحا اعلام كردند كه با حضور كريمي آن حاشيه فعلي از دست خواهد رفت و كريمي ماجراهايي مشابه سال قبل را به راه خواهد انداخت. از سوي ديگر تعدادي از بازيكنان درجه اول تيم نيز به‌طور ضمني اعلام كردند كه در صورت استخدام كريمي، بايد در مبلغ قرارداد آنها تجديدنظر شود، چون اين عده از بازيكنان تصور مي‌كردند قرارداد كريمي بايد بسيار بيشتر از آنها باشد.
در ميان شك و ترديدي كه براي قطبي به‌وجود آمده بود، دو باشگاه مس‌كرمان و استقلال وارد معركه شدند و اعلام كردند كه كريمي را مي‌خواهند. حتي كار به حضور مديربرنامه‌هاي كريمي در كرمان رسيد و بسياري گفتند كه اين قرارداد قطعي است، اما كريمي كه قبلا بارها اعلام كرده بود در ايران تنها براي پرسپوليس بازي خواهد كرد، نهايتا پاسخ مثبت نداد و منتظر پيشنهاد پرسپوليسي‌ها شد. از سوي ديگر فشار هواداران و تعدادي از نزديكان ذي‌نفوذ باشگاه باعث شد كه پرونده استخدام كريمي دوباره به جريان بيفتد.
سرانجام در اواخر هفته گذشته جلسه‌اي با حضور هدايتي، مصطفوي، افشين قطبي و ابوالفضل جلالي برقرار شد و مذاكرات چندين‌ساعته به رضايت سرمربي پرسپوليس منجر شد. قطبي كه پيش از اين با بهانه‌اي چون «كريمي به سيستم تاكتيكي ما نمي‌خورد» و «ما به يك مهاجم بيشتر نياز داريم» از پذيرش كريمي سرباز زده بود، سرانجام پذيرفت كه «جادوگر» فردا به پرسپوليس بازگردد. مهمترين اتفاق در اين راه نيز تفاهم مالي دوطرف بود. مديربرنامه‌هاي علي كريمي در تلاش بود تا پول قرارداد «شماره هشت» با كميته ملي المپيك قطر را تمام و كمال بگيرد و جالب است كه طرف قطري هم در نهايت احترام به اين كار قول داد و راضي شد كه پول كريمي را تماما پرداخت كند. در نتيجه كريمي با مبلغ بسيار كمتري راضي به حضور در پرسپوليس شد و سران باشگاه نيز به او خوشامد گفتند. كريمي قرارداد اوليه را به امضا رساند و امروز قرارداد خود را نهايي خواهد كرد. او به‌مدت 10 ماه براي پرسپوليس به ميدان خواهد رفت و 370 هزار دلار بابت اين مدت دريافت خواهد كرد. 300 هزار دلار از اين مبلغ را كميته ملي المپيك قطر مي‌پردازد و 70 هزار دلار باقيمانده نيز در 10 قسط از سوي پرسپوليس به او خواهد رسيد.
علي كريمي قرار است از امروز در تمرينات پرسپوليس حاضر شود و دو هفته پس از صدور ITC نيز مي‌تواند با پيراهن پرسپوليس به ميدان رود. نكته جالب پس از تفاهم سران پرسپوليس با كريمي توقعاتي است كه نسبت به او به‌وجود آمده. داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه درباره جذب كريمي گفته است: «هدف از انتقال كريمي تسهيل در قهرماني پرسپوليس است. ما از او انتظار داريم با تلاش و جديت در زمين مسابقه تجربيات ارزشمند خود در تيم‌هاي بزرگ اروپايي را در اختيار پرسپوليس قرار دهد و ارتباط مطلوبي با كادرفني و ساير بازيكنان برقرار كند.» علي كريمي هم در اولين اظهارنظرها مي‌گويد: «فوتبال كار من است و فقط براي همين هدف برگشته‌ام. كساني كه سعي مي‌كنند بازگشت من به ايران را به مسائل ديگري ربط دهند، تنها افكار شخصي خود را مطرح مي‌كنند.» با وجود اين حرف‌ها قطعا بازگشت كريمي به پرسپوليس با موجي از انرژي هواداران همراه خواهد بود و قطعا بحث بازگشت او به تيم ملي هم موردتوجه هواداران تيم ملي قرار خواهد گرفت. اگر كريمي انگيزه قديم را داشته باشد، قطعا بازي‌هاي ليگ را تماشايي‌تر خواهد كرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوست ندارم بچه‌ام درس بخواند. مگر اينهايي كه ليسانس دارند، چقدر پول مي‌گيرند؟
توضيح: علي كريمي، يك بازيكن استثنايي است. فوتباليستي كه فقط در دو مصاحبه بلند رودررو با خبرنگاران شركت كرده است. بار اول روزنامه صبح ورزش، و شخص اميرحسين ناصري او را به گفت‌وگو كشيد و در بار دوم، هفته نامه تماشاگران يك گفت‌وگوي دو صفحه‌اي جنجالي از وي منتشر كرد. يادش به‌خير. در پايان صفحه‌بندي از بين 10 الي 15 تيتري كه اين گفت‌وگو داشت، مانده بوديم كدام را انتخاب كنيم. دوست داشتيم اين مصاحبه را به‌طور كامل يك‌بار ديگر منتشر كنيم، اما فعلا بخش‌هايي از آن همراه ساير جملات به‌يادماندني او منتشر مي‌شود.

علي دايي با همه‌جايش گل مي‌زند. با قلم‌بند، با شكم و... به‌نظرم خدا علي دايي را بغل كرده!

خوشحالم كه يك ريال از پول انتقال من به الاهلي، به امير عابديني نرسيد.

عابدزاده با بازگشت به فوتبال، خودش را خراب كرد.

دوست ندارم بچه‌ام درس بخواند. مگر اينهايي كه ليسانس دارند، چقدر پول مي‌گيرند؟

(همگي مربوط به گفت‌وگوي سال 1380 با تماشاگران)

من همبرگر مي‌خوام! (قبل از بازي با بحرين در منامه. او سوگلي ميروسلاوبلاژويچ بود. بلاژ به‌خاطر او، برنامه شام تيم‌ملي را عوض كرد.)

گله را داده بودند دست گرگ! (در گفت‌وگويي بعد از جام‌جهاني. درباره برانكو و تيم‌ملي)

ناصر ابراهيمي هيچ‌چيزي ندارد كه به من ياد بدهد.

(در مصاحبه با روزنامه صبح‌ورزش. اولين گفت‌وگوي جنجالي)

به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 16 شهريور 87

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام مجدد
يكي از اتفاقاتي كه اين چند روز در پرسپوليس روي داد و چندان هم سر و صدايي نكرد انتخاب حسين هدايتي مديرعامل باشگاه استيل آذين به عنوان رييس هيات مديره پرسپوليس بود. من قبلا هم آرزوي خير در اين قضيه براي پرسپوليس داشتم و هنوز هم اميدوارم قصد آقاي هدايتي از خرجهايي كه براي پرسپوليس مي كند سربلندي پرسپوليس در كوتاه مدت و سودآوري باشگاه در بلند مدت باشد كه نهايتا باعث سود خود ايشان هم مي شود ، نه اينكه خداي نكرده قصد و اغراض ديگري پشت قضيه باشد . به هرحال روزنامه دنياي فوتبال امروز با دو تن از مدير عاملان گذشته پرسپوليس مصاحبه اي كرده كه به نظر دوستان مي رسد:

ميرزايي: هدايتي سال آينده از فوتبال مي‌رود

علي ميرزايي، مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس، آخرين مديرعاملي بود كه قبل از واگذاري در باشگاه استقلال و پرسپوليس به سازمان تربيت بدني، پرسپوليس را اداره مي‌كرد.
. ميرزايي سال 82 پرسپوليس را به دليل واگذاري اين باشگاه به دولت ترك كرد. او به دنياي فوتبال مي‌گويد: «اين فوتبال طوري سازمان‌دهي شده كه به پول احتياج دارد و آقاي هدايتي حاضر است اين پول را تامين كند. ايشان مثل آقاي آبراموويچ و سرمايه‌گذاران امارات متحده عربي هستند كه 48 ساعت پيش منچسترسيتي را خريدند و حالا هم حتما قصد دارند منچستر يونايتد را بخرند.» ميرزايي در مورد گذشته هم صحبت كرد: «شايد نظير آقاي هدايتي در گذشته مهندس مداح باشد كه باشگاه بهمن را در اختيار داشت. البته نبايد از آقاي عابديني و محلوجي گذشت. آقاي مداح متاسفانه بازگشت سرمايه‌اي نديد و از فوتبال محو شد.» مديرعامل سابق پرسپوليس فوتبال كنوني ايران را با گذشته مقايسه مي‌كند: «هزينه‌هاي فوتبال الان بسيار سنگين است ولي اين را نبايد فراموش كرد كه پرسپوليس و استقلال الان به دولت وصلند، اما در دوره ما، پولي براي ريخت و پاش نداشتيم و چون مديران اين دو باشگاه را در شرايط كنوني دولت تعيين مي‌كند پس دولت هم خرج باشگاه‌ها را مي‌دهد. چه بهتر كه آقاي هدايتي هم اضافه شده كه كلي پول دارد.» ميرزايي به شفيع‌زاده هم اشاره مي‌كند: «همه كساني كه پول در فوتبال خرج كرده‌اند به خوبي مي‌دانند كه سرمايه‌گذاري در فوتبال برگشت ندارد و نمي‌شود در فوتبال ايران درآمدزايي كرد. برويد از آقاي شفيع‌زاده بپرسيد. ميرزايي درباره ادعاي ديروز صبح هدايتي كه در برنامه ورزش و مردم گفت: «اگر گفته است كه مي‌تواند ساليانه 10 ميليارد تومان به سازمان بدهد خب حتما مي‌تواند، اما مطمئن هستم كه آقاي هدايتي سال آينده از فوتبال مي‌رود همان‌طور كه ديگران رفته‌اند.» مديرعامل سابق پرسپوليس از مال و اموال هدايتي هم صحبت كرد: «ايشان يك كارخانه‌دار است و كلي شركت‌هاي صادرات و واردات دارد، اما بايد بداند از اين فوتبال پول در نمي‌آيد چون تلويزيون حاضر نيست پول حق پخش بدهد، تبليغات دور زمين مال سازمان است، بليت فروشي هم مال فدراسيون است، اينها يعني اينكه فوتبال شده يك گاو شيرده كه براي باشگاه‌ها هيچ سودي ندارد. اصلا برويد فكر كنيد ببينيد به چه دليل مسابقات فوتبال ليگ برتر برگزار مي‌شود؟»

عابديني: به‌نفع هدايتي است كه باشگاه اسپانسر نداشته باشد /اين همان حرفي است كه من زدم. اين نشان مي‌دهد كه نه آقاي مصطفوي در تيم تصميم‌گيرنده است و نه هدايتي دلسوز پرسپوليس.

بحث واگذاري پرسپوليس به هدايتي شكل جدي‌تري به خود گرفته است. مثل اينكه پيش‌بيني‌تان درست از آب درآمد! كاملا مشخص بود. من بارها به مصطفوي، علي‌آبادي و همه مملكت گفتم اين باشگاه‌ متعلق به ما، من، عباس انصاري‌فرد و محلوجي است، اما در آن شرايط آقاي مهرعليزاده، باشگاه‌ها را از چنگ ما درآورد و با دروغ و عدم‌صداقت آن را از ما گرفتند و دولتي‌اش كردند. آنها امروز باشگاه را به هدايتي واگذار كنند، ما هم فردا شكايتمان روي ميز آقايان است. فروش پرسپوليس به اين شكل و حرف‌هاي علي‌آبادي غيرقانوني است و من نمي‌گذارم آقاي هدايتي كه تازه به فوتبال آمده و از طريق علي پروين معروف شده باشگاه‌ را از ما پرسپوليسي‌ها كه صاحب آن هستيم بگيرد. من نمي‌توانم جلوي بي‌قانوني را بگيرم اما مطمئن باشيد كه خيلي‌ها هستند كه مي‌توانند اين كار را انجام دهند.
مهمترين بحث در مورد پرسپوليس اسپانسر است. اين اولين‌بار در تاريخ پرسپوليس است كه باشگاه پس از شش هفته هنوز اسپانسر ندارد. من نمي‌دانم چرا پرسپوليس اسپانسر ندارد. فقط مي‌دانم به‌نفع عده‌اي نيست كه پرسپوليس صاحب اسپانسر شود. در اينصورت هدايتي، ابزار نفوذ در تيم را از دست مي‌دهد و حضورش خيلي كمرنگ خواهد شد، پس بهتر است اسپانسر نيايد. اين آقا امروز، هم براي پرسپوليس پول خرج مي‌كند هم براي استيل‌آذين. چرا استيل‌آذين اسپانسر پرسپوليس نمي‌شود؟ چرا هدايتي خودش را از پرسپوليس طلبكار مي‌كند؟ من نمي‌دانم چرا مصطفوي به‌عنوان مديرعامل كاري نمي‌كند.
آقاي مصطفوي در مصاحبه‌شان گفتند من ابتداي فصل يك اسپانسر سه‌ونيم ميلياردي پيدا كردم اما يكي از اعضاي هيات‌مديره به من گفت اسپانسر پنج ميلياردي پيدا مي‌كند كه نه اين شد و نه آن. اين همان حرفي است كه من زدم. اين نشان مي‌دهد كه نه آقاي مصطفوي در تيم تصميم‌گيرنده است و نه هدايتي دلسوز پرسپوليس.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
«دستگاه چـــــاپ پول پرسپوليس» اين لقبي بود كه برخي روزنامه‌ها براي حسين هدايتي مالك متمول استيل آذين و عضو هيات‌مديره اين فصل قرمزپوشان پايتخت انتخاب كردند
كه البته با دلخوري شديد او همراه شد. هدايتي نه اين لقب را مي‌پسندد و نه لقب «آبراموويچ وطني». او مي‌گويد:« من يك بچه مسلمانم و با اين‌ها مقايسه‌ام نكنيد.» حسين هدايتي روز پنجشنبه در جلسه هيات‌مديره باشگاه پرسپوليس كه درغياب فرخزادي و آخوندي برگزار شد به عنوان رئيس جديد هيات‌مديره به جاي علي سعيدلو معرفي شد و جالب اينجاست كه اين موافقت به صورت غيابي از غايبان كسب شده بود. البته نبايد از اين انتخاب و شايد هم انتصاب تعجب كرد، به‌هرحال او به‌خاطر سرمايه‌گذاري كلان در اين باشگاه حق دارد كه در اين مقطع سياست‌گذار كلي باشگاه هم باشد تا به بخشي از اهداف موردنظرش برسد و در خصوص قول‌هاي گرفته شده اقناع شود.
براي اطلاع از علت انتخاب حسين هدايتي به محمد آخوندي، سخنگوي سازمان و عضو هيات رئيسه پرسپوليس زنگ مي‌زنيم تا اطلاعات صحيح و دسته اول را از او بگيريم ولي مثل اينكه چنين سوالي چندان به مذاقش خوش نيامده و با اينكه با روي خوش سلام و عليك كرده بود ولي ناگهان با صدايي ناراضي پاسخ مي‌دهد:«من چيزي دراين‌باره نمي‌دانم.» از او مي‌پرسيم كه در جلسه علي‌آبادي و هدايتي بر سر چه مسائلي بحث و تبادل نظر شد و چه قول‌هايي به هم ديگر دادند كه سخنگوي سازمان مي‌گويد:«من در آن جلسه نبودم و درمذاكرات فقط همان دو نفر حضور داشتند بنابراين هيچ اطلاعي از موضوع ندارم.» در كلام آخوندي نوعي پيچاندن سوالات واضح بود و براي همين تلاشمان براي كسب اطلاعات بي‌نتيجه ماند، خودش البته نكته مهمي را به ما گوشزد مي‌كند:«من چيزي نمي‌دانم اما اگر يك كلمه غلط بنويسيد و يا موضوعي را نادرست منعكس كنيد از شما شكايت مي‌كنيم.» هر چقدر فكر كرديم متوجه علت اين تهديد نشديم ولي به‌احتمال فراوان حسين هدايتي آنقدر براي سازمان اهميت دارد كه آنها حاضر به پاسخگويي نباشند. آخوندي البته با گفتن «ان‌شاالله نماز و روزه‌هايتان قبول» به نحوي مي‌خواهد دلجويي كند.
علي‌آبادي از قديم او را مي‌شناخته «اين موضوع مالكيت و خريد پرسپوليس خيلي قديمي است و ايشان هم به‌هرحال مطرح هستند.» يكي از سازمان‌نشينان موثر درباره حسين هدايتي و موضوعات اطراف وي اينگونه پاسخ مي‌دهد:«مهندس علي‌آبادي از قديم هدايتي را مي‌شناخته و او هم فردي ورزشدوست است كه دوست دارد در فوتبال حضور داشته باشد.» وقتي مي‌پرسيم كه امكان دارد روزي حسين هدايتي بتواند مالك پرسپوليس شود يا نه، قدري مكث مي‌كند و پس از چند ثانيه فكر مي‌گويد:« من شخصا اعتقاد دارم نه، امكان‌پذير نيست چرا كه پرسپوليس و استقلال شرايط خاصي دارند كه حتي قيمت هم نمي‌توان بر آنها گذاشت.» او ادامه داد:«بايد به دنبال راهكاري بهتر بود چرا كه هيچ نتيجه‌اي در بحث خريد و فروش به‌دست نمي‌آيد و جايگاه اين دو باشگاه هم به گونه‌اي نيست كه دولت بخواهد آنرا به اسم افراد بزند.» اين منبع آگاه درباره علت همكاري سازمان و هدايتي براي حضور در پرسپوليس مي‌گويد:« ايشان دستش باز است و راحت‌تر مي‌تواند هزينه كند، ضمن اينكه نسبت به فوتبال ايران شناخت دارد و خودش علاقه‌مند است و به عنوان كسي كه در اين فوتبال هزينه كرده، نسبت به بسياري از مسائل آگاهي دارد.» او اطلاع دقيقي از ارقام هزينه شده توسط هدايتي ندارد اما به نكته جالب توجهي اشاره مي‌كند:« به‌هرحال خيلي از هزينه‌ها آن چيزي نيست كه بر روي كاغذ مي‌آيد اما جالب است بدانيد كه باشگاهي در ايران وجود دارد كه به عنوان نماينده كشورمان در آسيا حضور داشته و در فصل قبل نزديك به 16 ميليارد هزينه كرده اما وقتي دو تيم پرسپوليس و استقلال سه‌ميليارد هزينه مي‌كنند تبديل به بحران مي‌شود درحالي‌كه انتظار از اين دو تيم بسيار بيشتر و بالاتر است.»

به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 16 شهريور 1387

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پس از ديدار صبح امروز با "مصطفوي" ، علي کريمي به طور رسمي به پرسپوليس پيوست

علي کريمي به طور رسمي به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.

به گزارش ايسنا، کريمي امروز پس از ديدار و گفت وگو با داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پيروزي به تيم سابق خود بازگشت.

کريمي که جمعه براي مذاکرات نهايي با مسوولان باشگاه پرسپوليس به تهران وارد شد، صبح امروز در نشست با مصطفوي در خصوص مسائل مختلف گفت وگو کرد و قرارداد خود را به امضا رساند.

کريمي که به همراه ابوالفضل جلالي يکي از مدير برنامه هايش در باشگاه پرسپوليس حاضر شده بود، هنگام گفت وگو با مصطفوي به تنهايي در دفتر وي حضور يافت و در رابطه با مسائل گوناگون به گفت و گو پرداخت.

کريمي كه زودتر از مصطفوي در محل باشگاه پرسپوليس حاضر شده بود، پس از ديدار يک ساعته خود با مصطفوي راهي هيات فوتبال تهران شد تا قراردادش را ثبت کند.

علي کريمي با عقد قرارداد يک ساله به پرسپوليس پيوست.

اين هم اولين صحبتهاي علي كريمي بعد از عقد قرارداد:

علي كريمي:جايگاهم را در پرسپوليس بدست مي‌آورم
بـا نظـر "قطبـي" در هـر پستي بـازي مـي‌كنـم
از "قلعه‌نويي" و مسوولان باشگاه مس تشكر مي‌كنم

علي كريمي گفت: از برگشتن به تيم پرسپوليس بسيار خوشحالم و جا دارد از "امير قلعه‌نويي" و باشگاه مس كرمان هم بابت توجه‌شان به من تشكر كنم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي كريمي پس از پايان نشست امروز با "مصطفوي" مديرعامل پرسپوليس و پيوستن رسمي به تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحال هستم كه به پرسپوليس برگشتم. فكر مي‌كنم بتوانم حضور موفقي در اين تيم داشته باشم و با نظر سرمربي تيم جايگاه خوبي را در تركيب اصلي پرسپوليس بدست آورم.

كريمي درباره‌ي شرايط تيم پرسپوليس گفت: اين تيم در ليگ برتر بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشته اما، نتوانسته امتيازاتي را كه لياقت آن را داشت، كسب كند. مطمئنا پرسپوليس در چهار بازي اخير بايد امتيازات بيشتري كسب مي‌كرد كه متاسفانه اين طور نشد. اين تيم بازيكنان و كادر فني خوبي دارد كه مي‌توان به قهرماني در ليگ برتر و موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا بسيار اميدوار بود.

وي افزود: اميدوارم با برنامه‌ريزي خوب مسوولان باشگاه پرسپوليس در ماه‌هاي آتي بتوانيم با انجام بازي‌هاي خوب در ليگ و حضور مقتدرانه در ليگ قهرمانان آسيا، قهرماني در هر دو جام را بدست آورده و دل هواداران را شاد كنيم.

كريمي در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور شما در پرسپوليس ربطي به دعوت شدن به تيم ملي دارد، گفت: پيوستنم به پرسپوليس هيچ ربطي به تيم ملي نداشته و ندارد. من براي تيم ملي دعا و آرزوي موفقيت مي‌كنم و اميدوارم در ديدار امشب برابر عربستان بتوانيم پيروز از زمين خارج شويم.

كريمي همچنين در خصوص افشين قطبي گفت: او مربي بسيار توانايي است كه توانسته تيم پرسپوليس را در فصل پيش قهرمان ليگ كند. شنيده‌ام كه گفته است بازيكنان توانمند هم پست من در تيم وجود دارند اما، من تلاش خودم را مي‌كنم و با نظر او در هر پستي كه بخواهد بازي مي‌كنم.

كريمي همچنين درباره‌ي مذاكراتش با باشگاه‌هاي استقلال و مس كرمان گفت: جا دارد از همين جا از امير قلعه‌نويي و همچنين مسوولان باشگاه مس كرمان كه به من توجه داشتند تشكر كنم اما، تمام مذاكرات با آنها تنها در حد صحبت بوده و به آنها گفته بودم كه پس از اتمام كارم در قطر و گرفتن تسويه حساب در اين باره تصميم‌ مي‌گيرم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
A0500243.jpg

كريمي با پيراهن بدون شماره پرسپوليس عكس گرفت

خبرگزاري فارس: هافبك جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از عقد قرارداد يك ساله، با پيراهن فاقد شماره عكس يادگاري گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي صبح امروز با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس قراردادي داخلي و يكساله منعقد كرد.
وي پس از عقد قرارداد با پيراهن پرسپوليس عكس گرفت؛‌ اما برخلاف مراسم هاي گذشته اين پيراهن شماره نداشت.
كريمي در سال هاي اخير در تمامي تيم هاي خود با پيراهن شماره هشت به ميدان رفته است؛ ولي پژمان نوري در فصل جاري پيراهن شماره 8 پرسپوليس را بر تن كرده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
جزئیات قرارداد کریمی با تیم فوتبال پرسپولیس/ 65 میلیون حقوق ماهیانه

علی کریمی هافبک پیشین تیم فوتبال بایرن مونیخ صبح امروز با حضور در محل باشگاه پرسپولیس و ملاقات با داریوش مصطفوی، رسما به جمع سرخپوشان پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی صبح امروز در نشستی با داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مذاکرات نهایی را با وی برای حضور در پرسپولیس انجام داد. براساس توافقات صورت گرفته قرارداد این بازیکن امروز در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رسید.

داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تایید این خبر در مورد میزان و مدت قرارداد علی کریمی گفت: کریمی تا تیرماه سال 1388 با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد و در این مدت مجموع حقوق ماهیانه اش به 65 میلیون تومان خواهد رسید و رقم هایی که طی روزهای گذشته عنوان شده است صحت ندارد.

وی افزود: باشگاه پرسپولیس برای جلب رضایت مسئولان قطری نیز مبلغ 300 هزار دلار پرداخت خواهد کرد تا علی کریمی مشکلی برای همراهی پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر نداشته باشد.

به گفته مصطفوی مدیربرنامه های علی کریمی راهی هیئت فوتبال استان تهران شده است تا مقدمات ثبت قرارداد این بازیکن در هیئت فوتبال را فراهم کند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آرزو مي‌كنم "كريمي" جادو كند!
قطبي: حضور او كادويي براي هواداران بود
تلاش بازيكنان تيم را موفق مي‌كند نه اسم‌هاي بزرگ
براي حضور"پله" درتهران وارد مذاكره شديم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور علي كريمي در پرسپوليس كادويي براي هواداران بود و اميدواريم او مثل يك كارگر براي موفقيت پرسپوليس بجنگد، چرا كه كوشش بازيكنان تيم را موفقيت مي‌كند نه فقط اسم‌هاي بزرگ.

افشين قطبي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره پيوستن علي كريمي به اين تيم گفت: حضور علي كريمي كادوي خوبي براي هواداران تيم پرسپوليس بود و شما ديديد كه ما امروز چقدر پرنشاط‌تر از روزهاي قبل تمرين كرديم و بازيكنان انگيزه بيشتري داشتند و سعي مي‌كردند رقابت بيشتري با يكديگر داشته باشند.

وي افزود: تيم‌هايي كه مي‌خواهند قهرمان ليگ‌شان شوند هميشه ستاره‌هاي بزرگ را در خود جاي مي‌دهند اما اين ستاره‌ها فقط اسم‌شان براي تيم بازي نمي‌كند بلكه با حضوري قدرتمندانه در تركيب قرار مي‌گيرند و باعث روشن شدن ستاره‌هاي ديگر در تيم مي‌شوند. من خوشحال هستم كه كريمي به جمع ما پيوست و ما ديگر مشكلي در خط حمله با وجود قطعي شدن حضور مهاجم برزيلي نخواهيم داشت. اميدوارم كريمي مثل يك كارگر براي تيم موفقيت پرسپوليس بجنگد، چرا كه تنها اسم‌هاي بزرگ در زمين بازي نمي‌كنند. آرزو مي‌كنم علي كريمي از خصلت جادوگري‌اش استفاده كند در زمين جادو كند و با فوتبال زيبايش باعث خوشحالي هواداران پرسپوليس شود.

قطبي گفت: فكر مي‌كنم روزهاي خوب بزرگي را براي پرسپوليس شاهد باشيم چرا كه شخصيتي مثل حسين هدايتي مانند كوه پشت اين تيم ايستاده است و به بين‌المللي شدن اين باشگاه كمك كند. از اين كه پس از حضور هدايتي و مديريت داريوش مصطفوي ما توانستيم مهره‌هاي باكيفيتي را كسب كنيم بسيار خوشحالم. شما مي‌بينيد كه آبراموويچ چه كمك‌هاي زيادي را به تيم چلسي و فوتبال روسيه كرد. لذا حضور هدايتي براي فوتبال ايران بسيار مثمر ثمر بوده و باعث پيشرفت آن مي‌شود چرا كه هيچ تيمي بدون امكانات موفق نخواهد بود.

قطبي همچنين گفت: طي تماسي كه با "ماركو" داشتم او به همراه مهاجم 21 برزيلي سه‌شنبه اين هفته وارد تهران مي‌شود و اين مهاجم در ديدار برابر مس كرمان نيز ما را همراهي كند، او شرايط بسيار ايد‌ه‌آلي دارد و در حال حاضر هم در هفته‌هاي متوالي براي تيمش بازي و گلزني مي‌كند. خوشحال هستم كه ما ديگر مشكلي از كمبود بازيكن نداريم و مي‌توانيم با اقتدار بازي‌هاي ليگ را سپري كرده و وارد ليگ قهرمانان آسيا شويم.

قطبي درباره حضور "پله" در داربي تهران گفت: هدايتي روي آوردن پله در بازي داربي بسيار تاكيد دارد و ما هم از طريق ماركو با شركت پله مذاكراتي را انجام داديم تا در صورت مناسب بودن هزينه‌ي حضور او در تهران بتوانيم داربي را بزرگتر و بين‌المللي‌تر از گذشته كنيم.

قطبي بار ديگر خطاب به بازيكنان پرسپوليس تاكيد كرد: من از بازيكنان پرسپوليس مي‌خواهم كه با تلاش و كوشش فراوان تمرين كنند و با يكديگر به رقابت سالم بپردازند. من خوشحال هستم كه اين روزها نيكبخت واحدي تلاش زيادي را انجام مي‌دهد تا براي پرسپوليس مهره ارزشمندي‌تري باشد. ما گرسنه‌ي رقابت بازيكنان هستيم و اين مساله اصلي‌ترين عامل موفقيت پرسپوليس خواهد بود.

قطبي در پايان به ايسنا گفت: پرسپوليس از اول فصل نشان از تيم جديدي داشت كه توانست در چهار بازي اول ليگ بهترين تيم اين مسابقات باشد اميدواريم با تكميل شدن كادر بازيكنان و قدرتمند شدن اين تيم بتوانيم نتايج خوبي را در آينده كسب كنيم.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پس از ديدار صبح امروز با "مصطفوي" ، علي کريمي به طور رسمي به پرسپوليس پيوست

كريمي همچنين درباره‌ي مذاكراتش با باشگاه‌هاي استقلال و مس كرمان گفت: جا دارد از همين جا از امير قلعه‌نويي و همچنين مسوولان باشگاه مس كرمان كه به من توجه داشتند تشكر كنم اما، تمام مذاكرات با آنها تنها در حد صحبت بوده و به آنها گفته بودم كه پس از اتمام كارم در قطر و گرفتن تسويه حساب در اين باره تصميم‌ مي‌گيرم.

ژنرال (بخوانید گروهبان) نبینم چیز خورده باشید !!!!! :D:lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
جزئیات قرارداد کریمی با تیم فوتبال پرسپولیس/ 65 میلیون حقوق ماهیانه

اگه خود کریس رونالدو هم بیاد پرسپولیس اینقدر بهش پول بدن دوروزه قلم پاشو میشکنن .
هر دری وری که این روزنامه ها و خبر گذاری ها مینویسن رو که نباید بازگو کرد .
انقدر پول داره که براش مهم نباشه . کسی بود که بدون اینکه پولی از پرسپولیس بگیره رفت .
زمانی رفت که همه چیز سر جاش بود .
حالا این ادم الان ماهی 65 میلیون تومن پول بگیره ، که چی بشه کسی که قرار داد میلیون دلاری مینویسه خودش رو خراب نمیکنه با این حرفها . علی کسیه که من شبیهش خیلی کم دیدم تو فوتبال
یه آدم معمولی که یکی از بهترین ها تاریخ آسیا و ایران شد .
فقط حیف که عده (یه مشت فحش +18 ) خرابش کردند .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اگه خود کریس رونالدو هم بیاد پرسپولیس اینقدر بهش پول بدن دوروزه قلم پاشو میشکنن .
هر دری وری که این روزنامه ها و خبر گذاری ها مینویسن رو که نباید بازگو کرد .
انقدر پول داره که براش مهم نباشه . کسی بود که بدون اینکه پولی از پرسپولیس بگیره رفت .
زمانی رفت که همه چیز سر جاش بود .
حالا این ادم الان ماهی 65 میلیون تومن پول بگیره ، که چی بشه کسی که قرار داد میلیون دلاری مینویسه خودش رو خراب نمیکنه با این حرفها . علی کسیه که من شبیهش خیلی کم دیدم تو فوتبال
یه آدم معمولی که یکی از بهترین ها تاریخ آسیا و ایران شد .
فقط حیف که عده (یه مشت فحش +18 ) خرابش کردند .

آقا هدایتی رسما اعلام کردم ماهی 7 میلیون بهش میدن.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آقا هدایتی رسما اعلام کردم ماهی 7 میلیون بهش میدن.

بله ماهی 7 میلیون میشه یک سال 84 میلیون تومن تازه اگه اون 350 هزار دلار رو هم حساب کنی !!! بازم ماهی 65 میلیون تومن برای شخص آقای کریمی نمیشه

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کریمی ماهیانه 6-7 میلیون درآمد خواهد داشت تا جایی که اعلام شده
کلاً به خاطر پول به پرسپولیس نیومده چون در بدیرین حالت عربها پول بیشتری میدادند

بالا