با سلام به دوست عزیز
wickietetsu
لطفا مشخص کنید که مدت این پنل بندی شما چه جوری است
البته قصد جسارت ندارم همین طور که میبینی من دومین نفر بودم که از شما حمایت کردم و اولین نفر بودم که برای شما پول واریز کردم
ولی شما مدام پست 1 تغییر میدین
مثلا اول قرار بود این اکانت همه باهم شریکی بگیریم و در سود و ضرر باهم شریک باشیم
بعد قرار شد پنل دار شما باشید و تبلیغات مارو ارسال کنید برای مدت 1 سال
حال میگین این لیست قیمیت ها برای 6 ماه است
بالاخره ما نفهمیدیم چی شد ؟؟!!درست است که اگر فقط یک بار هم این ارسال با این پول انجام بشه می ارزه...
راستی فرق ما با کسایی که هنوز پول نریختن چی هست ؟؟؟
بله.همینطوره که شما میگین.
من میخواستم شریکی باشه.از همون شرکتی که گفته بودم. ولی چون پول جمع نشد .یعنی همه میگفتن هستن ولی عملا چیزی اتفاق نمی افتاد.از طرفی من با یکی از دوستام که مبلغ نسبتا زیادی رو متحمل شدن بجای زیر گروه شدن برای اون شرکت با محدودیتهای مربوط به خودش, خودمون منابع رو با هزینه دوستم تهیه کردیم و هم اکنون که دارم مینویسم داریم دیتا بیس هایی که روشون سوار خواهد شد برای ارسال موفق و درست گروپهارو تست میکنیم.
همینطور که دیدین یوزر قبلی بن شده .ما تا فردا سعی میکنیم تمام کارهارو تموم کنیم و از فردا شب یا پس فردا صبح طبق اونچه که قبلا هم به همگی گفتم کارمون رو شروع میکنیم .
محدوده زمانی ارسالها و تعرفه بگی نگی تغییر خواهد کرد که من انتظار دارم به دلیل اینکه کاری نسبتا نوعی داره انجام میگیره , نواقصی که در این کار دیده میشه هم از طرف شما نادیده گرفته بشه.
یا علی
اهان شرمنده به سپهر فرستادم..
شماره ارجاع هم كه دادم.
موفق باشيد.
متاسفانه من هیچ مبلغی رو دریافت نکردم.
شماره ارجاع رو هم صورتحساب بانکی نشون نمیده
لطفا از قبض یا فیش رسیدتون اسکن بگیرین و بهمون بفرستین.