• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فراخوان اصلاح قانون **** وظيفه
برای اولین بار در تاریخ ایران از جوانان خواسته اند که در مورد سربازی نظر بدهند. من دکتر علا الدین بروجردی را اتفاقی در نماز جمعه تهران دیدم و با ایشان صحبت کردم. ایشان ابراز اطمینان داد که به طرح ها و پیشنهادات توجه می شود. لذا لطفا فراخوان این کمیسیون را جدی بگیرید.

کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در اطلاعیه ای اعلام کرد: نظر به اينکه طرح اصلاح خدمت سربازي از قانون خدمت **** وظيفه در دستور کار بررسي اين کميسيون قرار دارد؛ از کليه هموطنان و به وي‍ژه جوانان عزيز درخواست مي شود نظرات خود را در اختيار اعضاي اين کميسيون قرار دهند.

هموطنان عزيز مي توانند نظرات و پيشنهادات خود را حداکثر ظرف مدت 10 روز به آدرس: تهران ، ميدان بهارستان، مجلس شوراي اسلامي ، ابتداي خيابان مجاهدين اسلام، دبيرخانه مجلس و يا صندوق پستي 177-11575 و يا پست الکترونيکي : http://news.parliran.ir ارسال کنند.

حتما جدی بگیرید و ارسال کنید. شما می توانید با الهام گرفتن از مطالب سایت مطلب جدیدی را تهیه کنید و به آدرس بالا با پست ارسال کنید و یا ایمیل کنید.

من هم متن کامل ایمیلهای امضا شده اعتراض تاکنون را ارسال می کنم.

منبع : http://sarbazyy.blogfa.com

از بچه های فروم هم می تونیم بفرستیم من که اینکارو می کنیم شما هم حتما انجام بدین شاید نتیجه بده

این وبلاگ برای شماست؟

الان داشتم رادیو فردا گوش می داد در مورد این وبلاگ و سوالات طرح شده صحبت میکرد.

نه برای من نیست

حالا چی می گفتن تو رادیو ؟؟؟؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نقل از Hamid2day :
دفقط فامیل درجه یک...
پدر یا برادر...

مثل همین جریان..گیرم تو را فرزند فاضل از بهر...تورا چه حاصل
ابوی مگه چی میشه ترجمش ؟! :D
اما خوب 6 ماه فکر نکنم به جاییت بخوره شاید بندازنت آشپزخونه :D
راستی واسه معافیت اقدام کردم ، معاف از رزم (که میگن مفت هم نمی ارزه) با یه بیماری دیگه رو شاخشه اما واسه اون یکی باید ببینم خدا چی می خواد ، یکی که دکتر **** بوده قبلا می گفت توی این مورد بهت نگاه می کنن اگه خوششون اومد میگن معافی اگر نه میگن معاف از رزم !!
کاش دو تا معاف از رزم می شد یه معافیت دایم :D

Last edited:

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
آره دیگه .. با 60 ماه میشه دو پسر رو معاف کرد ... ؛ 61 ماه جبهه ؟ ... خدا به پدر شما اجر بده ...
54.gif

ممنون.
3 تا پسر بودیم 1و 3 معاف *****.
خودمم پزشکی:D

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ابوی مگه چی میشه ترجمش ؟! :D
راستی واسه معافیت اقدام کردم ، معاف از رزم (که میگن مفت هم نمی ارزه) با یه بیماری دیگه رو شاخشه اما واسه اون یکی باید ببینم خدا چی می خواد ، یکی که دکتر **** بوده قبلا می گفت توی این مورد بهت نگاه می کنن اگه خوششون اومد میگن معافی اگر نه میگن معاف از رزم !!
کاش دو تا معاف از رزم می شد یه معافیت دایم :D
آشپرخونه خدمت توش افتضاحه !! یه دعایی کن برای دیگران که اگه شد به خاک سیاه نشینن !!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آشپرخونه خدمت توش افتضاحه !! یه دعایی کن برای دیگران که اگه شد به خاک سیاه نشینن !!
پس من شنیده بودم از جاهای رله خدمته که !!

ممنون.
3 تا پسر بودیم 1و 3 معاف *****.
خودمم پزشکی
بعد میگن چرا مملکت پیشرفت نمی کنه ، از بس توش تفاوت قائل میشن :D

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
طبق مصوبه جدید معافیتهای سربازی دوره اموزشی نمیرن ولی باید تعهد بدن که تا 3 سال هر موقع نیرو های مسلح اماده بودن برای اموزشی برن ! این یعنی چی؟یعنی تا 3 سال هر موقع خواسن ما باید شغل و دانشگاه و زندگی رو یهو 2 ماه تعطیل کنیم بریم اموزشی؟!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شما بگو خوب !
حالا کی رفته ، کی میره ؟ :D
فقط امیدوارم الان که سربازی یکم شل شده این معافیت ما رو باش موافقت کنن !!

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی در مورد معافیت به صورت عدم تمکین اطلاعی داره ؟
اگر پدر بالای 60 سال باشه و دو تا برادر باشند و بگیم
برادر بزرگتر پدر رو تمکین نمیکنه ! یعنی با پدر قطع رابطه کرده و
در شهر دیگری زندگی میکنه و پدر رو تمکین نمیکنه
در این صورت میشه کفالت گرفت
چون یکی از بچه ها میگفت که یکی با این روشمعافیت کفالت گرفته
شدنیه ؟
کسی سوال من رو دید ؟ میشه؟ نمیشه ؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی در مورد معافیت به صورت عدم تمکین اطلاعی داره ؟
اگر پدر بالای 60 سال باشه و دو تا برادر باشند و بگیم
برادر بزرگتر پدر رو تمکین نمیکنه ! یعنی با پدر قطع رابطه کرده و
در شهر دیگری زندگی میکنه و پدر رو تمکین نمیکنه
در این صورت میشه کفالت گرفت
چون یکی از بچه ها میگفت که یکی با این روشمعافیت کفالت گرفته
شدنیه ؟

کسی سوال من رو دید ؟ میشه؟ نمیشه ؟

نه دوست عزیز نمیشه

**** وظیفه به شناسنامه پدر نگاه می کنه و همین که ببینه برادر بزرگ تر وجود داره نمیشه

البته منظورم از نگاه به شناسنامه این نیست که فقط ملاکشون شناسنامه پدر باشه چون میشه اون رو جعل کرد از ثبت احوال استعلام می گیرن

فقط در صورتی برادر کوچک تر می تونه کفالت بگیره که خدایی نکرده اون 2 تا برادر بزرگتر فوت کنن یا بنا به تشخیص کمیسیون پزشکی به دلیل بیماری قادر به رسیدگی به پدر نباشن

در ضمن من مورد دیدم 2 تا برادر بودن برادر بزرگتر کفالت گرفته بود گذاشته بود رفته بود خارج و برادر کوچیکه زندگی رو می چرخوند ولی طبق قانون کاری نمیشد کرد

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
نه دوست عزیز نمیشه

**** وظیفه فقط به شناسنامه پدر نگاه می کنه و همین که ببینه برادر بزرگ تر وجود داره نمیشه

البته منظورم از نگاه به شناسنامه این نیست که فقط ملاکشون شناسنامه پدر باشه چون میشه اون رو جعل کرد از ثبت احوال استعلام می گیرن

فقط در صورتی برادر کوچک تر می تونه کفالت بگیره که خدایی نکرده اون 2 تا برادر بزرگتر فوت کنن یا بنا به تشخیص کمیسیون پزشکی به دلیل بیماری قادر به رسیدگی به پدر نباشن

در ضمن من مورد دیدم 2 تا برادر بودن برادر بزرگتر کفالت گرفته بود گذاشته بود رفته بود خارج و برادر کوچیکه زندگی رو می چرخوند ولی طبق قانون کاری نمیشد کرد
پس یعنی اگه برادر بزرگتر خارج از کشور هم باشه بازم نمیشه!
اقا ممنون از کمکی که کردی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
ایا **** وظیفه فقط نگاه شناسنامه پدر می کند؟ چون ما که چهار برادریم تنها نام من که باید سربازی برم داخلش نوشته شده و سه برادر دیگر نه. پدرم هم بالای 60 سال است.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ایا **** وظیفه فقط نگاه شناسنامه پدر می کند؟ چون ما که چهار برادریم تنها نام من که باید سربازی برم داخلش نوشته شده و سه برادر دیگر نه. پدرم هم بالای 60 سال است.
مگه میشه ؟؟
یعنی اسم بقیه برادرها تو شناسنامه پدر نیست!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شناسنامه پدر برای چی ؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز نمیشه

**** وظیفه به شناسنامه پدر نگاه می کنه و همین که ببینه برادر بزرگ تر وجود داره نمیشه

قبل از طرح سوال پست های قبلی رو به دقت بخونید

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
:(سلام به همه دوستان
معافیت جبهه پدر که شده 60 ماه ، پدر من 67 ماه جبهه داره ولی 41 ماهش قبل از قطعنامه هست ، بقیه اش بعد از قطعنامه ، می خواستم بدونم این 60 ماه که میگن باید همش قبل از قطعنامه باشه یا ربطی به بعد یا قبل از قطعنامه نداره ؟؟؟؟
اگه کسی جوابم رو بده متشکر می شم :D
ارتباطی به قطعنامه نداره..عزیز
قبل و بعد از آتشبس نداره !!
والا حمید جون انگار به خیلی چیزا ربطش میدن .. 44 ماه جبهه پدر من رو قبول نکردن ... اون همه برگه و حکم ماموریت و اینا توی پرونده اش بود ؛ گفتن هنوز مصوبه واسه اش نیومده !! ... در حالیکه مثلا نمونه مشابه با مدارک ضعیف تر رو قبول کرده بودن (به دلایل فنی)

امیـن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها واسه معافیت پزشکی میخاد یکی از دوستام بره ازمایش خون اینا بده
کجا باید بره ادرس دقیق داره کسی؟؟؟؟؟
دوستم مث اینکه کم خونی داره و تنشم داغ میکنه اگه جای زیاد گرم باشه یا بدوئه زیاد و حالت قش بهش دست میده
معاف میشه؟؟؟
اگه اره بگید بگم بره تو کارش اگه نه که هیچی
بعد گفت اگه واکسن مننژیت اینا بزنه دیگه نمیتونه ازمایش بده واسه معافیت اینا؟؟؟؟
تنکیو
x6iy4n.gif

بالا