• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات در تمامی سرویس دهندگان وبلاگ << بلاگفا ۰ میهن بلاگ ۰ ایران بلاگ۰ پرشین بلاگ ۰

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

همتون خبر دارید که اکثر برنامه های تبلیغاتی از کار افتاده..

مثلا برنامه تبلیغات در بلاگفا ( که خودم می فروختم اما وقتی دیدم ممکنه مشکلی براش پیش بیاد فروش رو قطع کردم ۲ ماهی میشه که دیگه برنامه رو نمی فروشم) ۲ - ۳ روز پیش بلاگفا یه تغییر درست حسابی تو سیستم خودش ایجاد کرد...

بهتره یه سری به قسمت نظرات وبلاگهای بلاگفا بزنین تا متوجه بشید چه فرقی کرده ...با این کار تمام برنامه های تبلیغاتی مربوط به بلاگفا از کار افتاده... این مطلب رو هم اگه بخونین بد نیست ... news.blogfa

حالا ما یه برنامه ای رو طراحی کردیم که باز هم می تونه این کار رو انجام بده .. اما برنامه رو برای فروش روی اینترنت نمی زاریم ... چون نامردیه .. به هر حال بلاگفا هم یه قوانین داره دیگه...

ما سفارش تبلیغات شما رو میگیریم... و براتون تو هر سیستمی که خواستین تبلیغات می کنیم..

مثلا شما درخواست ارسال ۱۰۰۰ نظر به میهن بلاگ رو میکنین... ما براتون ارسال میکنیم .....

اما فقط به تعداد محدود ... ...

به هر حال فکر می کنم این شیوه ِ شیوه ی خوبی برای تبلیغات باشه ...

برای سفارش یا همین جا مطرح کنین یا با آی دی من تماس بگیرید yahoo id :::: gold.0511

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
هزینش چقدر؟؟؟

بستگی به تعداد نظرات درخواستی شما و اون سرویس دهنده داره ...

نظرات از دونه ای ۵ تومان شروع میشه تا دونه ای ۳۵ تومان

بستگی به تعداد نظرات درخواستی شما و اون سرویس دهنده

البته... تخفیف هم داریم .....

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
قيمت اقا يكم بيار پايين تر
من 1000تا نظر ميخوام
راستي اين نظرات رو خودتون تو هروبلاگي كه بخواهيد ميديد؟ حالا نميشه تو وبلاگهايي كه رنكش 2به بالا است بديد!!!!
منظورم اينه كه چون اين جور وبلاگها كسي كه نظرميده بقيه نظرات رو هم ميخواند

3000تومان خوبه؟

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به . جناب ، شما که اون دفعه قرار بود به ما خبر بدی. گفتی ادد کن ولی آنلاین نشدی .اینجا هم که خبر ندادی که دوست عزیز!

اگر حالا میشه از همین جا خبر بدی که یه مقدار قیمتت رو با تخفیف برام ارسال کن.

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چرا اینقدر میگین قیمت رو بیار پایین ؟؟؟

بهتره یه سری به وبلاگهای بلاگفا بزنید تا ببینید که چه تغییری تو قسمت نظرات ایجاد شده ...

ارسال ۱۰۰۰ نظر تو بلاگفا ۱ روز طول میکشه ....

و این رو هم باید بدونین که هیچ برنامه ای وجود نداره که بره تو بلاگها نظر بده....

فقط برنامه ما هست که اونم با این وضعیت پیش اومده سرعتش خیلی اومده پایین

پس قیمتی که گفتم کم هم هست ......

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
خوب يكم بيار پايين
اون كد امنيتي هم تو بلاگفا يه كاري ميكنيد ديگه!!

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
به . جناب ، شما که اون دفعه قرار بود به ما خبر بدی. گفتی ادد کن ولی آنلاین نشدی .اینجا هم که خبر ندادی که دوست عزیز!

اگر حالا میشه از همین جا خبر بدی که یه مقدار قیمتت رو با تخفیف برام ارسال کن.

من كه شما رو به خاطر نميارم...... ميشه معرفي كنين....:) شرمندهاااا

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من كه شما رو به خاطر نميارم...... ميشه معرفي كنين....:) شرمندهاااا

خواهش میشه! خوب چه جوری نشونه بدم. همون که قرار بود برنامه بلاگ فا رو بخرم که قیمت رو هم توافق کردیم مونده بود تستش که گفتین بیا آنلاین که ندیدیم هم رو . گفتم لطفا mail کنید که نفرمودید!;)

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میشه! خوب چه جوری نشونه بدم. همون که قرار بود برنامه بلاگ فا رو بخرم که قیمت رو هم توافق کردیم مونده بود تستش که گفتین بیا آنلاین که ندیدیم هم رو . گفتم لطفا mail کنید که نفرمودید!;)

یه چیزایی داره یادم میاد :دی

mohamadpk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز گلد و بقیه دوستان من 2 سال پیش این برنامه رو نوشتم و تا قبل از گزاشتن کپتچا تو بلاگفا این برنامه رو میفروختم البته از 2 سال پیش هر چند ماه یک بار بلگفا تغییراتی تو سیستمش میداد که جلوی این کارو بگیره مثلا یکیش که یادم میاد این بود که باید یک بار تو تکس باکس نظر فوکوس میدادی با برنامت بد تکست رو وارد میکردی که این رو تو برنامه تعریف کردم و مشگلش حل شد ولی من نمی گم شما دروغ میگی ولی عملا این برنامه ها همشون از کار افتادن به دلیل کپتچا که البته حتما شما می خوای بشینی خودت کپتچا ها رو بزنی:lol:اما دقیقا همین دیروز یه مقاله تو سایتم در مورد همه این برنامه ها نوشتم و البته برای تبلیغات دارم فعلا برنامه تلیغ تو 360 یاهو و می فروشم تا یک راه عاقلانه واسه دور زدن این کپتچا ها پیدا کنم مثل ocr نه وارد کردن کپتچاها با دست :blink: تو سایتم این مقاله رو اگر بخونید تمام ماجرا رو میفهمید www.mpksoft.com

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز گلد و بقیه دوستان من 2 سال پیش این برنامه رو نوشتم و تا قبل از گزاشتن کپتچا تو بلاگفا این برنامه رو میفروختم البته از 2 سال پیش هر چند ماه یک بار بلگفا تغییراتی تو سیستمش میداد که جلوی این کارو بگیره مثلا یکیش که یادم میاد این بود که باید یک بار تو تکس باکس نظر فوکوس میدادی با برنامت بد تکست رو وارد میکردی که این رو تو برنامه تعریف کردم و مشگلش حل شد ولی من نمی گم شما دروغ میگی ولی عملا این برنامه ها همشون از کار افتادن به دلیل کپتچا که البته حتما شما می خوای بشینی خودت کپتچا ها رو بزنی:lol:اما دقیقا همین دیروز یه مقاله تو سایتم در مورد همه این برنامه ها نوشتم و البته برای تبلیغات دارم فعلا برنامه تلیغ تو 360 یاهو و می فروشم تا یک راه عاقلانه واسه دور زدن این کپتچا ها پیدا کنم مثل ocr نه وارد کردن کپتچاها با دست :blink: تو سایتم این مقاله رو اگر بخونید تمام ماجرا رو میفهمید www.mpksoft.com

این پست رو از کجا پیدا کردین؟
مال سالها قبله!!!!

سایتهای ایرانی که برنامه نویس هاشون بیشتر یا بهتر بگم همشون وی بی 6 کار میکنن و اونم در هده نوشتن کی لاگر های ساده نباید این ادعا رو بکنن و اگر چنین ادعایی بکنن دروغ و برای کلاه برداری از ملت هست.خنده دار ترین و بی شرمانه ترین قسمتش اینجاس که میگن که اقا بشتابید برنامه تبلیغات در بلگفا رسید آن هم فقط با یک کلیک . پس من وظیفه خودم میدونستم بگم حالا خود دانید . از دوستان در سایتهای دیگر و وبلاگها هم خواهش میکنم این رو گوش زد کنن تا مردم دچار سر در گمی نشن.
واقعا از توضیحاتتون ممنونم
قبل از هر کاری تحقیق >> بعد اگر دوست داشتین تهمت بزنین
واقعا زحمت کشیدین
البته واقعا لطف کردین که اسم نبردید
به هر حال بهتره اطلاعاتتون رو به روز کنید
تو دوره امروز کسی که اطلاعتش ماله عصر یخ بندانه هیچ حرفی برای گفتن نداره ( خودمو عرض میکنم ):D

در ضمن ocr یه سری ویزگیهایی داره که کار هر کسی نیست
شدنیه اما راحت نیست
درگیرش نشی که اسیرش میشی

نوشته هاتون در مورد مرگ mihanblog خیلی جالب بود ولی بیشتر شبیه به برگی از دفتر خاطرات بود

((عملا این برنامه ها همشون از کار افتادن به دلیل کپتچا که البته حتما شما می خوای بشینی خودت کپتچا ها رو بزنی))

یا علی!!!

بالا