ممم میخوام بدون رده ه مخاطبش چجوریاست برای بچه هاست بزرگاست چجوریاست بعد نست به bleach چجوریه ؟!
من جز اون دسته اي هستم که هر دوشون رو دوست دارم!خیلی کم دیدم کسی از هر دو یکسان خوشش بیاد.
من جز اون دسته اي هستم که هر دوشون رو دوست دارم!(يکه بگه من چی دوست ندارم؟!
)
ممم میخوام بدون رده ه مخاطبش چجوریاست برای بچه هاست بزرگاست چجوریاست بعد نست به bleach چجوریه ؟!
oO خوب الان زوده نظر بدم چون چار قسمت بیشتر از این ناروتو رو بیشتر ندیدم ولب من گرافیک و کارکتره ایچیگو رو بیشتر دوست دارم البته بازم میگم یکم زوده حرف بزنم ولی این ناروتو یکمی پردازشش ضعیف تر از بلیچه البته من دارم قسمت 191 م یک انیمی رو با قسمت چهارم یه انمی دیگه مقایسه میکنم پوف به هر حال دیگه کرمش گرفتم باید دید ... :/
من جز اون دسته اي هستم که هر دوشون رو دوست دارم!(يکه بگه من چی دوست ندارم؟!
)
تو حتی از گانتز هم خوشت اومده![]()
کی ؟ من؟ :blink:نظر تو قبول نیست چون تو تا حالا از تک تک یک میلیون انیمه ای که دیدی (غیر از اونجلیون!!) خوشت اومده![]()
![]()
مرسی کومولله :d ! حالا دارم دانلود میکنم ببینم چیه / من هرجا اسمی از بلیچ شنیدم بویی هم از ناروتو به مشاممون رسیده دونو وجه شباهتش tv TOKYO بودنش صرفا :d ! وای انقدر حرسم میگیره بزی چیزاش واقعا خزه باید بهش عادت کرد :/ !من خودم 25 قسمت اول بلیچ رو یک ضرب دیدم ولی 25 قسمت اول ناراتو رو اعصابموخورد کرد از بس که اب میبندن توش نیم ساعت حرف میزنن 4 تا خنجر پرت میکنن بعد میره قسمت بعد جلو تر هر چه میره بهتر میشه و ضرب اهنگ بلیچ تند تره.
ولی در گل قشنگه نه به اندازه بلیچنظر شخصیمه نیاین کل کل کنین که ناراتو بهتره
![]()
خوشت میادش فکر کنم البته فیلرهاش نسبت به بلیچ فوق العاده بدرد نخور هستش حالا به فیلر برسی میگی هزاران رحمت به فیلر های بلیچ
ولی داستانش خیلی قشنگه چند تا چیز اعصاب خورد کنیش روبذاری کنار به دیدنش می ارزه نسبت بخ خیلی از انیمه های دیگه قشنگ تر و بهتره پشیمون نمیشی از دیدنش
تو حتی از گانتز هم خوشت اومده![]()
نه من توانایی این مقایسه رو دارم :/ حدهاقل تو این 30 قسمتی که دیدم میتونم بگم نسبت به بلیچ خیلی پایین تره :d!از شانس فن سابشونم مال داتبایو هستش من بلیچ رو ندیدم ولی ناروتو کامل دیدم اصل داستانش هم تا قسمت 135 بقیش هم فیلر
سری دومش خیلی جذابتر هستش نسبت به اولش .
در ضمن درون مایه ناروتو با بلیچ فرق می کنه نباید این دو انیمه رو با هم مقایسه کنیم چون کل داستان ناروتو بر پایه رابطه هست و ناروتو
نمی خواد اولین رابطه زندگیشو که براش هم خیلی مهم هست از دست بده و میخواد این رابطه رو استوار نگه داره البته مانگاش از انیمه خیلی جلوتره در کل قشر خاصی رو می طلبه
این نظر شخصی منه
واه ! خوب دارم نگاه میکنم :/ از هر نظر :/ بچگونه تر از بلیچه بلیچ خیلی سنگین تره :/سفید جان قضیه تو لجبازی)
بزار AP راه بیوفته بیا اونجا بحث می کنیم![]()
به هر حالا من که الان معتادش شدم رفته :/ تا قسمت 100 رسیدم دیشب ولی اعتبارم تموم شده :/ مجبورم فردا برم بخاطره همین کوفتی که میگم بچگونست برم 10-12 تومن بدم :/ مگر اینکه کسی پیدا بشه و دیودیشو برام بفرسته کسی نیست آیا بیاد تو پخ :/مثلا چند کیلو؟
شوخی کردم
گفتم من تا حالا بلیچ رو ندیدم ولی ناروتو همه چیشو دیدم و دارم چند بار هم مرور کردم
به خاطر اون زیاد بحث نمی کنم چون توانشو ندارم اونم به علت ندیدن بلیچ
امير حسين يا يکی ديگه از بچه ها رو پيدا کن، برات ميفرستنبه هر حالا من که الان معتادش شدم رفته :/ تا قسمت 100 رسیدم دیشب ولی اعتبارم تموم شده :/ مجبورم فردا برم بخاطره همین کوفتی که میگم بچگونست برم 10-12 تومن بدم :/ مگر اینکه کسی پیدا بشه و دیودیشو برام بفرسته کسی نیست آیا بیاد تو پخ :/
من اصولا ساندویچ کالباسو با خاویار هم مقایسه میکنم ولی چیزی که هست :/ میگم که اون نظری که دادم ماله قسمت 30 40 بود و الان من 100م و میتونم بگم از یه نظرایی بهترم هست :اسلو: در کل اصلا ثبات شخصیتی ندارم ! :اسلو :امير حسين يا يکی ديگه از بچه ها رو پيدا کن، برات ميفرستن، روزبه هم هست! بپرس ببين کی وقت داره، بقيشو برات بزنه!
=====
ولی در کل مقايسه اين 2 تا انيمه با هم خيلی اشتباست! حداقل تو يه ژانر هم نيستن که شماها بخواين با هم مقايسه شون کنين!:f34r:
ناروتو ممکنه بچگانه به نظر برسه، ولی پشتش داستان قوی اي داره که هر چه جلوتر ميره، بيشتر معلوم ميشه چی به چيه!!!
خلاصه اينکه اگه ميخواين مقايسه کنين، ناروتو رو با flames of recca مقايسه کنين:
بليچ رو هم با کليمور! اينجوری بيشتر نتيجه ميگيرين!![]()