• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
راستی باقری ها تو نیمه دوم برعکس نیشمه لول خوب بود !
این نیکبخت به غیر از اینکه به منصوری پاس نمیداد یه جا هم توپو از جلوی منصوری برداشت که به منصوری هم برخورد !! نیکی رو بدجور جو گرفته بود

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستان تعویض کریمی هم یه جورایی بودار بود . دیدین بعد از تعویض سراغ قطبی نرفت و نارحت و بود و با عابدزاده غر غر می کرد . خدا به خیر بگذرونه . نیکی رو با همه سروصداش میشه سر جاش نشوند . اما این کریمی اگه سر قوز بیفته کسی جلودارش نیست .
به نظر من مشکلی نبود! عابدزاده اومد ازش تشکر کرد و کریمی هم تریپ خسته بودن برداشته بود. همین

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
راستی باقری ها تو نیمه دوم برعکس نیشمه لول خوب بود !
این نیکبخت به غیر از اینکه به منصوری پاس نمیداد یه جا هم توپو از جلوی منصوری برداشت که به منصوری هم برخورد !! نیکی رو بدجور جو گرفته بود
شدیدا نیکی رو جو گرفته بود!! من که از کاراش خندم میگرفت :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا تبریک

من به ای دیکارمو شک داشتم اما مطمئن باشید بازیکن خوبیه. 100درصد در اینده ای نزدیک روی اوج میاد.

این بنده خدا بازیکن گلزن و باهوشیه اما فعلا شانس ازش رو گردونده. اگه خوب نبود دروازه بان رو به اون سادگی دریبل نمیزد. اما چیزی که باعث شد توپ رو بزنه بیرون به خاطر استرس بالاش بود. در کل من بهش امید زیادی دارم.

اما نیکبخت امروز فوق العاده بود. هم زیرک ، هم گلزن. هم جنگنده و هم سخاوتمند. اولین بار بود که نیکبخت رو اینطوری دیدم.

داوری هم مشکل داشت. اما دایوینگ اقای عقیلی خیلی واضح و اماتور بود.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این خیابانی شورش را در آورده. با پرسپولیس مشکل داری گزارش نکن. بازی با این قشنگی را با این گزارشش خراب کرد.

دی کارمو هم که دیگه ترکونده، ولی نباید تخریبش کنن. شاید در بازی های آینده درست بشه.

2 تا شعار جالب بازی:
1. "دایی یادت باشه، کریمی سرورته"

2. "عقیلی سوراخ تیم ملی" (درست گفتم دیگه. نه؟)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ما هم تبریکات بابت بردن این زردمبوها
Bananeyessss.gif

انصافا این یارو دیکارمو حالش بده .. من فکر میکنم امشب یه درمونگاهی چیزی ببرنش . دو تا آمپول حواله ک..... نش کنن شاید یادش بیاد که کجا داره بازی میکنه . شما فرض کنید تو همون دقاقی یه گل آبگوشتی دیگه زردمبوها میزدن اونوقت باید چه برخوردی باهاش میشد نمدونم .
در ضمن بازم این زردمبوها نشون دادن که از انسانیت هیچی حالیشون نیست . این رو میگم و به شدت تاکید میکنم .
حداقل 5 بار توپ رو زدن بیرون به خاطر اینها ولی بازیکن ترکمون تیم ملی از روی پژمان نوری رد شد و توپ رو بیرون نزد .
این نشون میده که آه تماشاچی های پرسپولیس خیلی زود میگیره . چند تا مثال :
اول از همه هاشمی نسب که الان داره معلوم نیست توکدوم تیم بازی میکنه :D
دوم .............. نمیگم چون سیاسی میشه
سوم گنده بک قهرمانی
چهارم زاغارترین داور بین المللی دنیا مرادی http://************/files/muunytro7p5fx3qwhkir.gif
پنجم این یارو زرده اسمش چی چی بود همین یارو که اخراج شد نمیدونم چرا اسمش یادم رفت
ششم اقای خاموش ... بدون حرف ... هیس و .......... که سرباز احمدی قهوه ایش کرد گذاشتش کنار الانم اینطوریه
1041.gif

...
خلاصه اینه خیلی حال داد .
دوستان استقلالی برن حال کنن . فعلا که دوساله دارن حال میدن به زدریا ... اگه ما نبودیم الان خدائی خیلی ضایع بود
بازم دستمون درد نکنه بابت این قضایا
رضا جون ممنون بابت اسمایلیا http://************/files/muunytro7p5fx3qwhkir.gif

H.Trst

Registered User
لایک‌ها
1
2. "عقیلی سوراخ تیم ملی" (درست گفتم دیگه. نه؟)

بله درست گفتین.
ضمن اینکه شعارهای جالب دیگه ای هم تماشاگران می گفتند.
در کل بازی زیبایی بود و حق پرسپولیس این برد شیرین بود.
این برد رو به همه هواداران تبریک می گم. به امید قهرمانی توی هر سه تا جام

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تعویض کریمی و منصوری کاملاً اشتباه بودش کریمی با تکنیکی که داشت راحت میتونست بازی رو کنترل کنه ولی خدا رو شکر این اشتباه قطبی تلفاتی نداشت

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دفاع پرسپولیس که به شدت خراب هست
بعضی از این بازیکنهای ما انگار الفبای فوتبال رو هم بلد نیستم!
این منصوری چقدر الکی میرفت تو آفساید!!!!!!!!!!

دی کارمو رو میبینم نمیدونم چرا یاده معدنچی میفتم! (فصل اولش)
که کلی توپ خراب کرد و گل کم زد
فصل دوم کلی توپ خراب کرد و گل هم خوب زد
فصل بعدش آقای گل لیگ امارات شد!

هر چند هیچوقت نه خوشم میومده از معدنچی! نه بازیش رو قبول دارم
به هر حال این دی کارمو اگر مهاجم بشو باشه احتمالآ حالا حالا مهاجم بشو نیست!

غرغر کریمی هم احتمال زیاد سر همین دی کارمو بود! پاس به اون خوبی داد بهش که خراب کرد! دقیقآ بعد از اون پاس هم تعویض شد
کلآ تعویض ها خوب نبودن تو نیمه دوم (به جز تعویض دی کارمو) به نظرم

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
من هم تبریکات ویژه و میمون به همه هواداران می گم

بازی عجیبی بود . مخصوصا آخرای بازی که رپسپولیس بازی رو شل کرده بود و راحت می تونست 3 تا دیگه بزنه . ولی حیف که همه خوره هستند و می خوان خودشون گل بزنن

دی کارمو هم که از محله های خاکی برزیل مثل تموم بازیکنان فوتبالشو آغاز کرده و اومده تر زده به پرسپولیس

خیرخواه بهتر از دی کارمو می تونه باشه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
در حاشيه ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس- سپاهان
داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران با حضور در جايگاه ويژه خبرنگاران ديدار امروز تيمش را مقابل سپاهان اصفهان مشاهده کرد.

به گزارش ايرنا؛ براي مشاهده اين ديدار بيش از 50 هزاز نفر به ورزشگاه آزادي آمده بودند.
** درنيمه نخست اين ديدار داور چهارم بازي به سبب حضور افشين قطبي خارج از محدوده مربيان تذکر جدي به او داد.
** هواداران پرسپوليس از نحوه بازي دي کارمو و از دست دادن موقعيت هاي بسيار توسط وي ناراحت بودند.
** علي کريمي دردقيقه 81 به درخواست خود توسط کادر فني تعويض شد به جاي وي محمد منصوري وارد زمين گرديد.

علی کریمی فکر کنم از نظر بدنی کم آورد یه جوراییم داشت به عابدزاده می گفت مصدومه یا مشکل داره. یه چیزی تو این مایه ها.
ادیت: ما خودمون از همه شایعه ساز تریم!!! هرکی یه چیزی می گه!!

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
نيكبخت: پاسخ شايعات را با در آغوش گرفتن قطبي دادم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از گلزني و رفتن به سوي قطبي، ثابت كردم مشكلي با او ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل سپاهان عنوان كرد: برخلاف شايعات، مشكلي با افشين قطبي ندارم. امروز همه شاهد بودند پس از گلزني به سوي وي رفتم تا پاسخ شايعات را بدهم.
وي با اشاره به جريان مسابقه، اظهار داشت: بازي خيلي حساسي بود. خوشحالم گل زدم. هواداران مدت‌ها است با تمام وجود حامي من هستند. به همين دليل، بايد پاسخ محبت آنها را مي‌دادم كه 2 گل به ثمر رساندم.
وي ادامه داد: هرگز نگفتم به تيم ملي فكر نمي‌كنم. اگر مرا به اردو دعوت كنند، حاضرم در خدمت تيم ملي باشم. چنانچه دعوت نشوم، براي سايرين آرزوي موفقيت دارم و دعا مي‌كنم.

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
پس از پيروزي مقابل سپاهان

مصطفوي: بايد با گل‌هاي بيشتر سپاهان را شكست مي‌داديم

خبرگزاري فارس: مديرعامل تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي‌توانستيم برابر نماينده اصفهان با بيش از 3 گل به پيروزي برسيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي پس از پيروزي 3 بر 2 برابر سپاهان اظهار داشت: بازي خيلي خوب را مقابل سپاهان انجام داديم و فرصت هاي زيادي داشتيم؛ اما در دقايقي، مهاجمان عجله كردند و موفقيت‌هايمان از دست رفت.
وي ادامه داد: اين پرسپوليس نشان داد كه لياقت صدرنشيني در ليگ برتر را دارد. بايد از همه بازيكنان تشكر كنم. پس از اين پيروزي براي آنها پاداش ويژه اي را در نظر گرفتيم كه به زودي آن را اهدا خواهيم كرد.
مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: انتظار داشتيم امروز بيش از 100 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تيم ما را حمايت كنند؛ اما به همين حد قانع هستيم. اميدواريم با تداوم پيروزي‌ها، بر تعداد تماشاگران نيز افزوده شود.
داريوش مصطفوي با اشاره به عملكرد مهاجم برزيلي، گفت: دي كارمو مي‌توانست گلزني كند كه به راحتي چند موقعيت را از دست داد؛ اما با تلاش بيشتر مي‌تواند گلزني كند. اميدوارم در مسابقه بعدي نيز تيم ما با پيروزي ميدان را ترك كند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
گریه های مهاجم برزیلی پرسپولیس در پایان دیدار با سپاهان
" دی کارمو " مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار امروز برابر سپاهان چند موقعیت گل را از دست داد در پایان این دیدار با چشمانی گریان راهی رختکن شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهاجم برزیلی پرسپولیس که در دیدار برابر سپاهان سه موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد بعد از به صدا در آمدن سوت پایان این دیدار در حالی که به شدت گریه می کرد قصد ورود به رختکن را داشت که برخی بازیکنان خواستار حضور او مقابل تماشاگران شدند.

در این میان " دی کارمو " با حضور مقابل جایگاه تماشاگران مورد تشویق آنها قرار گرفت و در حالی که به شدت گریه می کرد از آنها به خاطر خراب کردن موقعیت های گل در دیدار امروز برابر سپاهان عذرخواهی کرد.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
این خیابانی خیلی افتضاحه !

یکی نیست بگه اخه تو مگه مفسری که در مورد بازیکنا نظر میدی ؟!!!

-------------------

یکی از دوستان یه نظر سنجی بذاره ببینیم این اقا وضعیتش چطوره .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
یه پست بالاتر دادم که اسپم بود می خواستم با خبری که در زیر می آرم ادیتش کنم که حامد جان حذفش کردن.

نصيرزاده در گفت و گو با فارس:

فني‌ترين پنالتي ليگ برتر براي پرسپوليس گرفته نشد

خبرگزاري فارس: يك كارشناس داوري گفت: داور فني‌ترين پنالتي ليگ برتر را به سود پرسپوليس نگرفت.

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقه پرسپوليس و سپاهان را محسن تركي و رضا سخندان از مشهد و فروغي از تهران قضاوت كردند. در دقيقه 27، شليك مدافع سپاهان به پاي اصغري برخورد كرد و توپ در موقعيت آفسايد به عمادرضا رسيد. اين گل در آفسايد به ثمر رسيد و كمك داور جا ماند.
وي افزود: در دقيقه 34 شايد تركي بهترين تصميم خود را گرفت. زماني كه عماد رضا باعث سرنگوني باقري‌ها در محوطه جريمه شد، به درستي دستور ادامه داد و گل سپاهان به ثمر رسيد. بايد براي اين صحنه او را تشويق كرد.
نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 35 يك بازي خطرناك اعلام كرد كه هيچكس به جز او به اين خطا اعتقاد نداشت. در دقيقه 43، شليك بازيكن پرسپوليس به دست مدافع سپاهان برخورد كرد كه به دليل نزديكي صحنه، قدرت توپ باعث شد دست مدافع از حالت عادي خارج شود و اين صحنه پنالتي نبود.
اين كارشناس داوري خاطر نشان ساخت: در دقيقه 48 جلال اكبري، مدافع سپاهان زير عليرضا نيكبخت را كه قصد قيچي زدن داشت، خالي كرد. اين صحنه مي‌توانست فني‌ترين پنالتي باشد. تركي اين پنالتي كولينايي را نگرفت. شايد داوران ديگر نيز اين صحنه را پنالتي نمي‌گرفتند. در دقيقه 59 مازيار زارع نيز مانند هادي عقيلي به دليل اعتراض به داور اخطار گرفت.‌ آنها بايد مي‌دانستند آستانه تحمل اين داور در مقابل اعتراض‌ها بسيار پائين است و با كمترين گفت و گويي دست به جيب مي‌شود.
نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 76 هادي عقيلي با هنرمندي فوق‌العاده، خود را به زمين زد كه داور به درستي به او كارت زرد نشان داد؛ اگرچه به دليل شلوغي محوطه جريمه مي‌توانست به اين مدافع اخطار ندهد. در مجموع بايد گفت بجز گل آفسايد عماد رضا و يك ضربه پنالتي فني، در ساير مسابقه به خوبي قضاوت كرد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

كريمي: با علي دايي اختلاف نظر دارم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با سرمربي تيم ملي اختلاف نظر دارم؛ اما اين موضوع ربطي به جام جهاني 2006 ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل سپاهان اظهار داشت: از اينكه بعد از هر مسابقه پرسپوليس درباره حضورم در تيم ملي سوال مي‌شود و بايد پاسخ دهم،‌ خسته شده ام. ديگر لازم نمي‌دانم توضيحي در اين باره بدهم. مردم واقعيت‌ها را مي داند و آگاه هستند چه اتفاقي افتاده است.
وي افزود: در شرايط بدني خوبي نيستم. ترجيح مي‌دهم جوانترها در تيم ملي حضور داشته باشند. خيلي پير شده ام؛ اما برحلاف شايعاتف با دايي اختلاف نظر دارم؛ اما مشكلي با وي ندارم.
كريمي گفت: مشكلات من اصلا ربطي به اختلافم با دايي در جام جهاني 2006 ندارد. ربط دادن اين موضوع به آن، بي اساس است. ترجيح مي‌دهم بازيكنان جوان پيراهن تيم ملي را بر تن كنند.
وي درباره پيروزي در هفته دوازدهم خاطر نشان ساخت: 3 امتياز با ارزشي را مقابل سپاهان گرفتيم و شايسته اين پيروزي بوديم. در شرايط فعلي پرسپوليس بيش از هر چيز برايم اهميت دارد و فقط به اين موضوع فكر مي‌كنم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یه پست بالاتر دادم که اسپم بود می خواستم با خبری که در زیر می آرم ادیتش کنم که حامد جان حذفش کردن.

نصيرزاده در گفت و گو با فارس:

فني‌ترين پنالتي ليگ برتر براي پرسپوليس گرفته نشد

خبرگزاري فارس: يك كارشناس داوري گفت: داور فني‌ترين پنالتي ليگ برتر را به سود پرسپوليس نگرفت.

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقه پرسپوليس و سپاهان را محسن تركي و رضا سخندان از مشهد و فروغي از تهران قضاوت كردند. در دقيقه 27، شليك مدافع سپاهان به پاي اصغري برخورد كرد و توپ در موقعيت آفسايد به عمادرضا رسيد. اين گل در آفسايد به ثمر رسيد و كمك داور جا ماند.
وي افزود: در دقيقه 34 شايد تركي بهترين تصميم خود را گرفت. زماني كه عماد رضا باعث سرنگوني باقري‌ها در محوطه جريمه شد، به درستي دستور ادامه داد و گل سپاهان به ثمر رسيد. بايد براي اين صحنه او را تشويق كرد.
نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 35 يك بازي خطرناك اعلام كرد كه هيچكس به جز او به اين خطا اعتقاد نداشت. در دقيقه 43، شليك بازيكن پرسپوليس به دست مدافع سپاهان برخورد كرد كه به دليل نزديكي صحنه، قدرت توپ باعث شد دست مدافع از حالت عادي خارج شود و اين صحنه پنالتي نبود.
اين كارشناس داوري خاطر نشان ساخت: در دقيقه 48 جلال اكبري، مدافع سپاهان زير عليرضا نيكبخت را كه قصد قيچي زدن داشت، خالي كرد. اين صحنه مي‌توانست فني‌ترين پنالتي باشد. تركي اين پنالتي كولينايي را نگرفت. شايد داوران ديگر نيز اين صحنه را پنالتي نمي‌گرفتند. در دقيقه 59 مازيار زارع نيز مانند هادي عقيلي به دليل اعتراض به داور اخطار گرفت.‌ آنها بايد مي‌دانستند آستانه تحمل اين داور در مقابل اعتراض‌ها بسيار پائين است و با كمترين گفت و گويي دست به جيب مي‌شود.
نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 76 هادي عقيلي با هنرمندي فوق‌العاده، خود را به زمين زد كه داور به درستي به او كارت زرد نشان داد؛ اگرچه به دليل شلوغي محوطه جريمه مي‌توانست به اين مدافع اخطار ندهد. در مجموع بايد گفت بجز گل آفسايد عماد رضا و يك ضربه پنالتي فني، در ساير مسابقه به خوبي قضاوت كرد.

در مورد اول من میخواستم بگم که یادم رفت .. انقدر که این زردا اعصابم رو به هم ریختند . البته دیکارمو بود و نه نیکبخت . ضمن اینکه من دیدم کمک داور پرچم زد و بعد سریع پرچمش رو اورد پائین... نمیدونم کسی هم دیده یا نه

و در مورد جمله آخر ایشون نظر من اینه :
در مجموع بجز گل آفساید عماد رضا که میتونست منجر به باخت پرسپولیس بشه و همچنین یک پنالتی صددرصد که میتونست منجر به برد پرسپولیس بشه داور بسیار ترکمون بود . :wacko:
باید ر...................................................................................................د به این داوری و کل هیکل مسعود عنایت و مسعود مرادی :D

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

قطبي: قول قهرماني پرسپوليس در ايران و آسيا را مي‌دهم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوباره قول مي دهم كه پرسپوليس در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا قهرمان خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل سپاهان اظهار داشت: دوباره قول مي‌ دهم اين تيم قهرمان مسابقات داخلي و آسيايي شود.
وي خاطر نشان كرد: اين بازي دو نيمه داشت. نيمه اول در اختيار سپاهان بود و نيمه دوم ما جريان بازي را در اختيار گرفتيم. اين پيروزي را به هواداران تبريك مي‌گويم زيرا حكم يك دربي را برايمان داشت.
سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: سپاهان تيم خيلي خوبي است و امروز نشان داد يكي از بهترين هاي فوتبال ايران است. شايسته پيروزي بوديم؛ اگر چه در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي را نيز از دست داديم.
وي افزود: كريم باقري نشان داد كه در كنار عليرضا نيكبخت واحدي و علي كريمي، بازيكنان بزرگي هستند. به همين دليل توانستيم توپ و ميدان را مقابل اين حريف قدرتمند در اختيار داشته باشيم.
قطبي گفت: درباره گل دوم سپاهان نظري نمي‌دهم؛ اما درستي يا نادرستي آن را به خبرنگاران واگذار مي‌كنم.
وي افزود: بعد از دريافت 2 گل، براي آنكه فضاها را از حريف بگيريم، دي كارمو را با آتسو تعويض كردم. او كنار نيكبخت قرار گرفت و به طور كلي، سيستم ما تغيير كرد. ايوان پتروويچ و علي كريمي فضاها را به خوبي بستند تا نيمه دوم شانس ما براي پيروزي بيشتر شود.
سرمربي پرسپوليس در مورد مهاجم برزيلي سرخپوشان خاطر نشان ساخت: دي كارمو گل نزد؛ اما تصميماتي عالي در مسابقه داشت. وي دو گل صد در صد را به هدر داد و بعد از خراب كردن توپ ها، چهره اش به طول كلي تغيير كرد و روحيه اش پائين آمد. اطمينان دارم روز به روز بهتر خواهد شد و از هواداران و خبرنگاران مي‌خواهم كه صبر كنند.
وي درباره عملكرد خط دفاعي پرسپوليس گفت: فرانك آتسو، سپهر حيدري و باقري‌ها سه بازيكن پر تلاش ما هستند؛ اما حيدري تسلط كامل به زبان فارسي دارد و راحت تر مي‌تواند سازماندهي كند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دست ایپنا درد نکنه! مفت مفت مهدی شیری رو بعد از این همه سال که دنبالش بودیم داد به پرسپولیس! ;)

آقا شرمنده . پاك ضايع شديم رفت . حالا ايپنا نفهميد من كه بايد مي فهميدم.:D

بالا