• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
نیکبخت: از سپاهان متنفرم
این بازی دربی است

صحبت از بازی حساس پرسپولیس-سپاهان است و علیرضا نیکبخت بی شک از سوژه های جذاب این بازی است.به سراغ ستاره شماره 10 پرسپولیس که احتمالا امروز تک مهاجم سرخپوشان خواهد بود رفتیم تا صحبت هایش را درباره این بازی بشنویم.

* می گویند این بازی حساسیتی مانند دربی پیدا کرده است...
-به نظرم حساس تر از بازی با استقلال است.اگر سپاهان همشهری ما بود این بازی از دربی هم بزرگتر می شد. به نظر من این بازی دربی است
* دلیل این حساسیت چیست؟
-اتفاقاتی که در بازی های این چند سال از داخل زمین گرفته تا داوری و تماشاگران این حساسیت ها را به وجود آورده.
* گویا خیلی این بازی برایت مهم است...
-من از سپاهان خیلی خوشم نمی آید.اگر یک روز بی تیم هم بمانم به آنجا نمی روم.آنها در چند سال اخیر خیلی مارو اذیت کردند و می خواهیم دوباره شکستشان دهیم.
* اوضاع پرسپولیس چطور است؟
-خیلی آماده ایم.می خواهیم این بازی را ببریم تا آنها که می گویند در بازی برق شانس آوردیم حرفشان را پس بگیرند.ما باید هر هفته بهتر شویم و این بازی می تواند ما را به صدر نزدیک کند.
* البته سپاهان تا حالا نتایج خوبی نگرفته...
-درسته.ولی آنها با انگیزه انتقام به این بازی می آیند و حریف سختی برای ما هستند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نتیجه تائید پنالتی نبودن صحنه بازی مس کرمان - پرسپولیس از طرف فیفا :D

پايان آرزوهاي يك داور ايراني
مرادي براي جام جهاني 2010 انتخاب نشد
خبرگزاري فارس: داور بين المللي فوتبال ايران براي قضاوت در رقابت هاي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي انتخاب نشد.
کل خبر

به خدا اگه مرادی جام جهانی نره داوری ایران بیشتر رشد میکنه :D با اون داوری های مغرضانه ای که توی 3-4 اخیر توی بازیهای پرسپولیس انجام داده بود حقش نبود بین کاندیدهای داور جام جهانی باشه چه برسه به خود جام جهانی

به قول تماشگرا داور بین المللی نمیخوایم نمیخوایم

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
مديرعامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان گفت: تيم ما طي دو هفته اخير ليگ برتر فوتبال، در اثر اشتباهات داوري پنج امتياز از دست داده است و به نوعي قرباني اشتباه‌هاي داوري شده است.

به گزارش ايسنا، محمدرضا ساكت در ادامه افزود: تيم سپاهان تاكنون شش بازي خارج از خانه داشته و روي سه امتياز بازي برابر پيكان حساب ويژه‌اي كرده بود ولي متاسفانه اين سه امتياز در اثر اشتباه‌هاي تيم داوري از دست رفت.

وي با انتقاد از برنامه تلويزيوني 90 اظهار كرد: وقتي صحنه گل يا پنالتي مشكوكي در بازي تيم‌هاي تهراني اتفاق مي‌افتد، برنامه 90 يك ساعت و نيم به تحليل صحنه مشكوك مي‌پردازد، در حالي كه براي چندين صحنه مشكوك در بازي تيمي مثل سپاهان كه نتيجه بازي را تغيير داده است، فقط ثانيه‌هايي وقت اختصاص مي‌يابد و چنين برخورد متفاوتي با تيم‌ها عادلانه نيست.

ساكت با اشاره به نامه باشگاه سپاهان به كميته داوري تصريح كرد: در زمينه اشتباه‌هاي مكرر داوري در ديدارهاي تيم فولاد مباركه سپاهان با كميته داوران مكاتباتي انجام داده‌ايم و منتظر پاسخ اين كميته هستيم و هر چند در نتيجه كلي تاثيري نخواهد داشت و نتيجه عوض نمي‌شود ولي اميدواريم كمتيه داوران اين اشتباه‌ها را بپذيرد.

مديرعامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان خاطرنشان كرد: كميته داوران بايد اين شهامت را داشته باشد كه قرباني شدن تيم سپاهان توسط تيم داوري در دو مسابقه را تاييد كند.

وي افزود: اميدواريم بدشانسي‌ها و همچنين اشتباه‌هاي داوري كه موجب كسر حداقل پنج امتياز از تيم فولاد مباركه سپاهان شده است، پايان پذيرد و شاهد چنين اتفاقاتي براي تيم سپاهان و هيچ تيم ديگري نباشيم.

ساكت يادآور شد: باشگاه سپاهان اين اشتباه‌ها را عمدي ندانسته و سلامت داوران ايراني را تاييد مي‌كند.

مديرعامل سپاهان با اشاره به بازي اين هفته تيم‌اش در برابر پرسپوليس گفت: بازيكنان سپاهان باور دارند بهترين بازي را در برابر پيكان به نمايش گذاشته و خود را مستحق پيروزي پنج بر دو مي‌دانند و چون بازيكناني حرفه‌اي هستند، اين شكست تاثيري بر روحيه آنها نخواهد گذاشت و قطعا بازي‌هاي آينده از جمله بازي با پرسپوليس را مصمم‌تر دنبال خواهيم كرد. فقط اميدوارم در اين بازي رقيب‌مان فقط تيم پرسپوليس باشد!

------
-ساكت يادش رفته پرسپوليس خيلي بيشتر از 5 امتياز به خاطر داورا از دست داده
- برنامه 90 قبلي تا جايي كه من ديدم صحنه هاي پرسپوليس رو نشون نداد , گل باقري رو نشون داد كه صحيحه يا نه ولي .... پس ما بايد بگيم كه عادلانه نبوده . بعدشم باز تو تيم خودتو همرده پرسپوليس ميكني ؟ آخه عقده اي تو بزرگترين آرزوي زندگيت اين هست كه تيمت 500 هزار طرفدار داشته باشه يا تو استاديوم اصفهان حداقل 5هزار نفر بيان بازيهاي تيمت رو تماشا كنن ؟ بعد خودت رو با پرسپوليس مقايسه ميكني ؟؟؟؟؟
-بدشانسي هم كه ديگه فكر نكنم هيچ تيمي بيشتر از پرسپوليس توپاش به تيرك خورده باشه امسال
- احتمالا منظورش از اين كه حريفش فقط پرسپوليس باشه اين هست كه تماشاچي نياد تو استاديوم , شايدم به دليل كم حافظگي يادش رفته كه پرسپوليس 2 برابر سپاهان امتياز از دست داده به خاطر داورا و منظورش داور بوده ,
- خوبه فاميلش ساكت هست واين همه سر صدا داره هميشه
- بي ربط به تاپيك : سرباز احمدي رو تو برنامه ورزش و مردم نشون داد جمعه , ظاهرا فقط بيناييش در حد تشخيص نور هست (( من فكر كردم قشنگ ميبينه ! اما به هر حال از هيچي بهتره )) بنده خدا از دست دروغهاي جناب ساكت همچنان شاكي بود و ميگفت نه استخدام شدم نه ... . ظاهرا بيشتر كارايي هم كه واسش انجام شده با پيگيري كاشاني و پرسپوليس بوده .
- اينشاالله سپاهان رو هم ميزنيم

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کسی از ابی توره خبری نداره ؟؟ این افریقایی ها رو تا مرخصی میدی میرن افریقا دیگه از قبیله و زنشون دست نمیکشن برگردن
اینجا 300 میلیون پول میگرن بعدش میرن عشق و حالشون رو افریقا ، اخرشم خود زنی میکنند و به اسم مصدومیت میان ایران برای تعطیلات و استراحت

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان چه قدر تهران سرد شده هوا !

من امروز هم میرم استادیوم، ولی فکر کنم یخ میزنم
biggrinsmiley.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
همه جا سرده !!! برید ورزشگاه گرم میشید
من شنیدم گرمترین نقطه ایران ورزشگاه آزادی هستش

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

biggrinsmiley.gif

حسام جان انشاا... اينبار هم خوشقدم باشي و پرسپوليس مثل بازي با برق شيراز ، از اين بازي هم دست پر بيرون بياد. :)
درباره صحبت هاي قطبي هم در خصوص اينكه گفته تيم به كارگر نياز داره فكر كنم اين نشوندهنده اين باشه كه قطبي فهميده تيم نياز به دوندگي و درگيري بيشتري داره كه نشان از شناسايي ضعف هاي پرسپوليس از سوي قطبي را داره. اگر دقت مي كرديد در بازي با برق هم پرسپوليس با اينكه ساختار دفاعيش بهبود قابل ذكري پيدا نكرده بود ولي ساير بازيكنان بيشتر دوندگي داشتند و بيشتر در جريان دفاع تيمي قرار مي گرفتند. بايد ديد امروز پرسپوليس بدون در اختيار داشتن كريمي چطور بازي خواهد كرد . من فكر مي كنم پرسپوليس در مرحله گذر ازبحران بشه و اگر بدشانسي نياره ميتونه امتيازات كامل اين بازي سخت را هم به اندوخته هاش اضافه بكنه. شاد و سلامت باشيد

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ساسان چرا بدون کریمی ؟ اونکه 2 اخطاره هست !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا ساسان چرا بدون کریمی ؟ اونکه 2 اخطاره هست !

فكر كنم توي يك مصاحبه قطبي بود شنيدم كه اون جريان آشتي كنان باعث شد تمركز كريمي به هم بخوره و كارت سومش رو بگيره . اگر دواخطاره باشه كه عاليه. :)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

biggrinsmiley.gif

فکر کنم (امیدوارم) که بازی پرتماشاگری بشه!

البته اگر بازی روز تعطیل بود حتمآ استادیوم پر میشد!
این اصطلاح دربی ایران هم اسم خوبی هست برای این بازی!
جدآ دربی ایران هست این بازی
سپاهان هر جای جدول که باشه تیم قوی هست همیشه!
امیدوارم بازی رو ببرن! با اختلاف بالا هم ببرن.یه جوری هم ببرن که این ساکت بهونه نداشته باشی!

البته در ذاتش هست! بلاخره یه چیزی پیدا میکنه که سر اون خراب کنه!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فكر كنم توي يك مصاحبه قطبي بود شنيدم كه اون جريان آشتي كنان باعث شد تمركز كريمي به هم بخوره و كارت سومش رو بگيره . اگر دواخطاره باشه كه عاليه. :)

نه بابا هستا.

من دیشب داشتم تو فارس خبرها رو میخوندم در این باره چیزی نبود. تازه تو تمرین ها برای کریمی و باقری و پتروویچ برنامه داشته ظاهرا.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تركيب پرسپوليس براي ديدار مقابل سپاهان؛دي كارمو جايش را نيكبخت داد

دي كارمو مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار امروز مقابل سپاهان از تركيب اصلي اين تيم خارج شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،تركيب نهايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار امروز(يكشنبه) مقابل تيم فوتبال سپاهان اصفهان اعلام شد.تركيب پرسپوليس براي ديدار امروز نسبت به ديدار قبلي يك تغيير عمده دارد و آن هم نيمكت نشيني دي كارم و حضور ثابت عليرضا نيكبخت واحدي در تركيب اصلي است.

مهدي واعظي درون دروازه قرار مي گيرد،فرانك آتسو،سپهر حيدري،نبي الله باقري ها و پژمان نوري در خط دفاع بازي خواهند كرد. مازيار زارع،مهدي شيري،ايوان پترويچ و كريم باقري در خط هافبك قرار خواهند گرفت و علي كريمي و عليرضا نيكبخت واحدي نيز در خط حمله بازي مي كنند.

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا هستا.

من دیشب داشتم تو فارس خبرها رو میخوندم در این باره چیزی نبود. تازه تو تمرین ها برای کریمی و باقری و پتروویچ برنامه داشته ظاهرا.

سلام. آره کریمی هست.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

مهدي واعظي درون دروازه قرار مي گيرد،فرانك آتسو،سپهر حيدري،نبي الله باقري ها و پژمان نوري در خط دفاع بازي خواهند كرد. مازيار زارع،مهدي شيري،ايوان پترويچ و كريم باقري در خط هافبك قرار خواهند گرفت و علي كريمي و عليرضا نيكبخت واحدي نيز در خط حمله بازي مي كنند.

دست ایپنا درد نکنه! مفت مفت مهدی شیری رو بعد از این همه سال که دنبالش بودیم داد به پرسپولیس! ;)

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بازم اشتباه داوری. گل افساید سپاهان

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نیمه اول 2-2

دفاع افتضاح بود . این دفاع درست شدنی نیست . می ترسم نیمه دوم از این هم بدتر بشه . هیچ جای امیدی برای این دفاع وجود نداره . از یه تیم محلات هم بدتر دفاع می کنند . کوچکترین اصول دفاعی رو رعایت نمی کنند . خدا می دونه چی به سر این تیم بیاد با این دفاع ؟!
هر چند گل اول زرد ها آفساید بود ولی دفاع روی اون صحنه گند زد . اگه دقت کرده باشید از روی پاس رو به عقب نیکی شروع شد که با اشتباهات پیاپی دفاع منجر به گل شد .

در آخر آفرین به کریم . آفرین به پترویچ . آفرین به نیکی .

ایشاللا اگه نیمه دوم از دست شاهکار های دفاع جون سالم به در ببریم بازی رو می بریم :f34r:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عجب بازیییییییییی بود. کف کردیم!!!!!!!!!!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب خيلي عاليه ... داوري قشنگ تركونده ... گل آفسايدو كه گل قبول كرد ... پنالتيو كه باسمون نگرفت

ديگه تابلو بود با دست مخصوصا زده ... بعد خطاي عماد رضا رو كه با دست چپ هل داد باقري هارو و بعد گل زد رو

نگرفت ... دمش گرم ... خوب بابا بيان بگن پرسپوليس تو نميتوني قهرمان بشي ... همين و بس

ديگه اين قدر فشار نياريد به خودتون از جاي ديگه ميزنه بيرون

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
اینا چرا همش دارن سر سره بازی می کنن رو چمن؟ دایم در حال سر خوردن هستن.
گل دوم سپاهان به نظر می اومد عماد رضا باقری ها رو هل داد.یه توپم خورد به دست مدافع سپاهان که باید صبر کنیم تا فردا شب.
گل اول هم که شکی تو افساید بودنش نیست.خیابانی خجالت کشید بگه افسایده!!!

بالا