• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان تبریک به همه.

خیلی حال داد امروز. گرچه استادیوم خیلی شلوغ نشد. بازی بسیلر خوبی بود، نیکی هم که ترکوند. دی کارمو هم گرچه 2تا گل خفن رو نزد ولی آخره بازی دلم براش سوخت، بنده خدا بازی تموم شد نشسته بود وسط زمین داشت گریه میکرد...

و اما اخراج عقیلی هم خیلی چسبید. نامردا تا ما یه موقعیت خوب داشتیم خودشون رو مینداختن زمین تا ما بزنیم بیرون، بعد که بازیکن ما افتاد اونا نزدن بعد همون توپ رفت و عقیلی اخراج شد. حقش بود.

الان هم احتمالا ساکت داره دنبال یه مساله ای میگرده تا سریع بهونش کنه. به جهنم، ما بردیم باید بیشتر هم میزدیم. ما قهرمانیم.

1jrno5.jpg

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
در مورد خیابانی به نظر من نامه ای چیزی بنویسیم و امضا کنیم برای صدا و سیما .
بگیم بازی رو بدون گزارش گر پخش کنه شرف داره که این مرتیکه گزارش کنه 400 بار گفت دو گل سپاهان رو عماد زد . دقیقه 35 بازی هم باز چیز خورد و گفت این بازی رو هم سپاهان برده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اول يك خسته نباشيد به حسام عزيز كه هميشه جاي ما ميره استاديوم :D
دوم هم درباره بازي : اكثر دوستان ايراد دفاعي پرسپوليس را زير ذره بين بردند كه كاملا هم صحيح بود . اما من توي اين موندم قطبي با اين وضعيت داغون دفاع با چه استدلالي آتسو را كشيد بيرون ، دي كارمو را آورد؟!! در بازي با برق هم گفته بودم به نظر من دي كارمو ميتونه بهتر بشه و به درد پرسپوليس بخوره ، البته پرسپوليس جايي نيست كه به اين تيپ بازيكنها زمان زيادي بده و اون بايد زودتر خودشو پيدا كنه.
سوم درباره بازي ناجوانمردانه سپاهانيها كه روي يكي از رقيبان ما را سفيد كردند. واقعا براي تشكيلات ( لغت مورد علاقه جناب ساكت) سپاهان زشته تيمشون انقدر ناجوانمردانه بازي كنه.
چهارم قطبي نشون داد كه مفتضحانه از پرسپوليس بيرون نخواهد رفت .
به هر حال برد فوق العاده شيريني بود . به اميد پيروزي در بازيهاي آتي:)

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ساسان جان به نظر من تعویض دی کارمو یه تعویض انتهاری بود . من فکر می کنم نیمه دوم در واقع یه جورایی آخرین فرصت قطبی بود . ما اگر بازی رو به سپاهان توی تعران می باختیم قطبی دیگه نمی دونست چطور باید تیم رو جمع کنه . از حق نگذریم دی کارمو نسبت به خیلی از بازیکنان خودمون از جاگیری بهتری برخوردار بود و قدرت خلق موقعیت بالایی داشت اما کاملا واضح است که مشکل روحی داره . این قابل حل هست ایشاللا تیم از زیر فشار خارج بشه دی کارمو هم می تونه برگرده به بازی . من بهش خیلی امیدوارم و مطمئنم به زودی گلزنی هاش رو شروع می کنه . ایشاللا ...

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
من تعجبم کسانی که میگن باید به دی کارمو فرصت داد ، روحیه اش خرابه ، فلانه بسانه ... اگه سپاهان گل مساوی یا حتی برد رو زده بود بازم همچین نظری داشتن؟ بابا به خدا بچه 2 ساله هم توی اون موقعیت قرار میگرفت گل میزد. اینکه دیگه ربطی به روحیه نداره دروازه خالی بزنه بیرون.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خلاصه بخوام بگم ، میشه خیلی عالی بود ...

انصافا باید بازی رو 6 به 2 میبردیم ... بخت یار نبود .

نیکبخت خیلی خوب بود ، بازیسازیهای کریمی هم دیدنی بود .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
هستی جان بزار عرقت خشک بشه خواهر بعدا بازی بعدی رو بپرس ;)

حالا جدا بازی بعدی کی هست ؟

:D
راستي من يه سوتي گرفته بودم از خياباني نيمه اول گفته بود مرتكب كرده بود به جاي ارتكاب كرده بود
به نظرم مرتكب ماله شخصه و اينا درست مي گم؟....

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
من تعجبم کسانی که میگن باید به دی کارمو فرصت داد ، روحیه اش خرابه ، فلانه بسانه ... اگه سپاهان گل مساوی یا حتی برد رو زده بود بازم همچین نظری داشتن؟ بابا به خدا بچه 2 ساله هم توی اون موقعیت قرار میگرفت گل میزد. اینکه دیگه ربطی به روحیه نداره دروازه خالی بزنه بیرون.
ببینید دوست عزیز . دی کارمو توی شرایطی به تیم اومد که تیممون دچار مشکل گلزنی بود و همه با این امید از او صحبت می کردن که بیاد و همه مشکلات تاکتیکی تیم که منجر به گل نزدن می شد رو حل کنه . از قضا اومدنش مصادف شد با باخت های فجیع تیم . دی کارمو فقط 20 سال سن داره و من بعید می دونم حتی توی برزیل هم توی تیمی بازی کرده باشه که برای هر بازیش 60 هزار هوادار بازی رو از نزدیک ببینن . ضمن اینکه فرصت هایی رو که برای خودش خلق کرد نشون از این بود که توانایی هایی داره اما گل نکردن فرصت ها بی شک بابت مشکل روحی هست . اگه اینطور بود بعد از حراب کردن موقعیت ها گریه نمی کرد . همین برهانی هم ندیدیم گریه کنه . اما ببینید چقدر فشار روی این بچه هست ! به نظر من که باید بهش فرصت داد . حتما درست می شه . به هر حال این نظر منه !

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک.
این دی کارمو فکر کنم از بیخ و بن اصلا فوتبالیست نیست!
دروازه خالی رو میزنه بیرون خیابانی میگه روحیه اش خرابه! چه ربطی به روحیه داشت حالا اگه بگی کوره یه چیزی !

این خیابانی واقعا آدم ضایعی هستش اصلا نمی تونه نفرتش از پرسپولیس رو مخفی کنه!

دی کارمو داره خاطرات ادموند بزیک رو زنده می کنه!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
در ضمن اگه سپاهان گل می زد بدون شک 20 دقیقه آخر بازی رو اونطوری سرد و بی خیال بازی نمی کردیم و قطعا فشار می آوردیم . من قبول دارم که فرصت های زیادی رو از دست داد اما نظرم همونه که بالا گفتم

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تبريك خدمت همه دوستان گلم . خوشحالم پرسپوليس امروز در حالي كه يك گل آفسايد خورد و يك پنالتي را هم براش نگرفتند توانست سپاهانو با مربي و بازيكنان مغرورش شكست بده. بعدا ميام بيشتر صحبت مي كنم.

منم تبريك ميگم - برد بسيار شيريني بود
فقط نيمه اول داور اين قدر رو اعصابم راه رفت كه تصميم گرفتم بيخيال دو دره كردن كلاس بشم و رفتم سركلاس تا اعصابم آرومتر بشه , و نيمه دوم رو نديدم . اما سر كلاس بچه ها sms دادن كه نيكبخت گل زد ,كلي حال كردم .

نيمه اول داور گند زد گل اول كه آفسايد بود , گل دوم سپاهان هم برخلاف نظر نصير زاده عمادرضا رسما با دستش انداخت و خطا كرد و اصلا صحيح نبود شك نكيند , اون صحنه هند زردكها هم به نظر من اگه داخل محوطه جريمه بوده پنالتي بوده ؟ اون دقيقه 48 كه نصيرزاده گفته پنالتي هست متوجه نشدم . محسن بنگر با اون همه اعتراضي كه كرد ميتونست اخراج بشه .
اي ولا واقعا اي ولا به داوري ايران , تمام سعي و تلاش خودشون رو ميكنن كه پرسپوليس نبره و قهرمان نشه !!!! حالا كي داره اين وسط موش ميدوونه و باعث اين جريان داوري بر ضد پرسپوليس ميشه الله اعلم .

اما حال كردم پرسپوليس همونطور كه ساسان گفت با اين وضعيت داوري تيم سپاهان رو شكست داد تازه كلي صحنه هم كه ديكارمو جان (( كه من اصلا فكر نميكنم بتونه بدرد پرسپوليس بخوره )) گل نكرده . بازم تبريك .

اديت : اين يارو خياباني ديگه گندشو به طرز وحشتناكي در آورده . من نميدونم اين يارو چرا نميتونه حتي يه ذره جانب داري كنه و به همه نشون نده كه دلش واسه باخت پرسپوليس ميتپه ؟ حالم خيلي بهم خورد ازش

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
ما هم تبریکات بابت بردن این زردمبوها
Bananeyessss.gif

حداقل 5 بار توپ رو زدن بیرون به خاطر اینها ولی بازیکن ترکمون تیم ملی از روی پژمان نوری رد شد و توپ رو بیرون نزد .
این نشون میده که آه تماشاچی های پرسپولیس خیلی زود میگیره . چند تا مثال :
اول از همه هاشمی نسب که الان داره معلوم نیست توکدوم تیم بازی میکنه :D
دوم .............. نمیگم چون سیاسی میشه
سوم گنده بک قهرمانی
چهارم زاغارترین داور بین المللی دنیا مرادی http://************/files/muunytro7p5fx3qwhkir.gif
پنجم این یارو زرده اسمش چی چی بود همین یارو که اخراج شد نمیدونم چرا اسمش یادم رفت
ششم اقای خاموش ... بدون حرف ... هیس و .......... که سرباز احمدی قهوه ایش کرد گذاشتش کنار الانم اینطوریه
1041.gif

...
خلاصه اینه خیلی حال داد .
http://************/files/muunytro7p5fx3qwhkir.gif

اي ول , گل گفتي , آه پرسپوليسيها زود ميگيره ,
ولي خوشم اومد جناب مرادي كه فكر ميكنه از آسمون افتاده و تنها داور باسواد ايران هست , براي جام جهاني انتخاب نشد . عقده اي از خود راضي فكر ميكرد كه چه ..... هست .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نيكبخت واحدي:
با درآغوش گرفتن "قطبي" جواب حاشيه‌سازان را دادم
همه از "ديكارمو" حمايت خواهيم كرد
هميشه به تيم ملي فكر مي‌كنم

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (‌ايسنا)، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 3 بر 2 تيمش مقابل تيم سپاهان گفت:‌ بازي بسيار خوبي بود و خوشحال هستم، در اين بازي كه خاطره قهرماني فصل پيش بود توانستيم پيروز ميدان شويم. اين موفقيت را به تمامي تماشاچيان پرسپوليس كه لطف بسيار زيادي به اين تيم دارند تقديم مي‌كنم. من مديون اين تماشاگران هستم.

وي افزود:‌ همچنين از اين كه توانستم 2 گل را از 3 گل تيم پرسپوليس به ثمر برسانم خوشحالم، البته اين گل‌ها زحمت تمامي بازيكنان بود و من تنها كار آن‌ها را تكميل كردم. اكنون فكر نمي‌كنم كه چه كار بزرگي براي پرسپوليس انجام دادم و تنها خوشحالم كه اين دو گل باعث پيروزي تيمم و خوشحالي هواداران شد.

وي درباره بازي ديكارمو در تيم پرسپوليس نيز به ايسنا گفت: او بازيكن خوبي است و تنها جواني‌ و شرايط روحي‌اش باعث شده نتواند با اعتماد به نفس بالا كار كند. من و تمامي بازيكنان پرسپوليس در تمرينات و بازي‌هاي آينده از او حمايت كرده و سعي مي‌كنيم شرايط روحي‌اش را براي مسابقات آتي بهتر كنيم.

نيكبخت در پاسخ به شايعاتي مبني بر اختلاف‌اش با افشين قطبي گفت: خوشحالم كه پس از زدن گل دوم، ‌رفتاري (در آغوش گرفتن قطبي) انجام دادم كه همه ديدند چه ميانه‌اي با قطبي دارم. فكر مي‌كنم اين رفتار جواب دندان شكني به آن رسانه‌هايي بود كه چنين مطالبي را منتشر كردند.

نيكبخت همچنين درباره احتمال حضورش در تيم ملي گفت: من هميشه به تيم ملي ايران فكر مي‌كنم و هر زمان كه از حضورم در اين تيم دعوت شود با كمال ميل و تمام وجود در خدمت آ‌ن خواهم بود.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: داور به درستي مرا از بازي اخراج كرد.

هادي عقيلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) درباره اخراجش از بازي تيم‌هاي سپاهان و پرسپوليس اظهار كرد: فكر مي‌كنم داور به درستي كارت‌هاي زرد‌ش را به من نشان داد و پس از كارت دوم من را از زمين اخراج كرد.

وي كه بسيار هم عصباني بود درباره شكست تيمش مقابل پرسپوليس گفت: ما روي اشتباهات خودمان از تيم پرسپوليس گل خورديم و در بازي‌يي كه تيم شكست مي‌خورد هيچ حرفي براي گفتن وجود ندارد. ما اين بازي را به واقع باختيم و عملكرد خوبي مقابل پرسپوليس نداشتيم.

وي در ارزيابي‌اش از تيم پرسپوليس گفت: تيمي كه ما را شكست مي‌دهد و موقعيت‌هاي فراواني هم براي زدن گل‌هاي بيشتر دارد بدون شك از ما بهتر بوده و شايسته پيروزي بوده است. پرسپوليس در اين بازي سپاهان را شكست داد و ديگر هيچ حرفي براي گفتن باقي نيست.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
"كريم باقري" هزارمين گل تاريخ تيم فوتبال باشگاه پرسپوليس در ليگ را در ديدار مقابل سپاهان اصفهان به ثمر رساند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گلي كه كريم باقري در دقيقه 17 بازي تيم‌هاي پرسپوليس تهران و فولاد مباركه سپاهان با ضربه سر وارد دروازه رحمان احمدي و سپاهان اصفهان كرد هزارمين گل تاريخ تيم فوتبال پرسپوليس تهران در رقابت‌هاي ليگ بود.
اين هفتمين گل كريم باقري در ليگ هشتم نيز بود.
در اين بازي همچنين نيكبخت واحدي گل‌هاي هزار و يكم و هزار و دوم پرسپوليس را در ليگ به ثمر رساند.

----
گل هزارم رو تبريك ميگم به همه دوستان

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
به چه حقی کامنت منو پاک کردید ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی پاک کرده بیاد بگه...چرا؟؟؟؟؟
قطبی حالیش نیس که دیکارمو رو میذاره....اینو میگم..ضمنا ما یه مستاجر اصفهانی داریم دیگه نمیخواد دوست من خودتو قایم کنی..؟؟؟
اصفهانیا رو از خودشون بهتر میشناسم...

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تيمهاي بالا نشين جدول هم امروز خوب نتيجه نگرفتن .

برق شيراز كه باخته و مس كرمان هم با پيام مساوي كرده , ذوب آهن هم با استقلال اهواز تو اصفهان مساوي كرده .
قهرمان هم كه با اون همه ناداوري از سپاهان برد
ميمونن استقلال و پيكان كه فردا بازي دارن .

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
چرا پاک میکنید کامنتامو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا دلیلشو بگو.....

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
:D
راستي من يه سوتي گرفته بودم از خياباني نيمه اول گفته بود مرتكب كرده بود به جاي ارتكاب كرده بود
به نظرم مرتكب ماله شخصه و اينا درست مي گم؟....

اول تبریک به همه ی دوستان پرسپولیسی واسه برد دلچسبشون !

در مورد خیابانی :
اقایون خانوما ! نظرتون چیه پول جمع کنیم دییه اش رو بدیم اشتراکی بکشیمش ؟ خدا وکیلی راحت میشیم !
یا پول بزاریم حق گزارش هر بازیشو بدیم دیگه گزارش نکنه ! راحت با هر حرفش میره رو نرو آدم !
:lol:

بالا