live for what?
مدیر بازنشسته
این دیگه کیه ؟ خدارحم کنه 3 تا پنالتی و 2 تا گل از همین الان برای شاغلام + یه عالمه ترمال برای پرسپولیس
این بابا ترکی هم که زائید با این داوریش.. فقط شانس آورد که بردیم وگرنه با اون گل 2 متر آفساید و اون پنالتی تابلو باید میرفت بغل دست این یارو حسرت جام جهانی مرادی .
آقا راستی کسی این یارو کمک داور بازی با سپاهان رو نمیبینه
حالا اگه دیدینش از طرف من بهش بگین خاک تو سرت .. تو که چیز نداری یه پنالنی اعلام کنی اول پرچم میزنی بعد میاری پائین بهتره بری سر چهاراه چه کنم ! باقالی بفروشی مرتیکه کلنگ
کلآ اشتباه در ذات هر آدمی هست! این نوع صحبت کردن در مورد یک هم نوع - هم وطن صحیح نیست به نظرم (کمک داور)
داوری ترکی هم اشتباه زیادی نداشت!
یه پنالتی نگرفت به نفع پرسپولیس که هوادارها هم بهش توجه نکرده بودن فقط کارشناسان داوری بودن که بهش اشاره کردن! یک اشتباه در طول 90 دقیقه چیزی نیست که نشه جبرانش کرد
ضمن اینکه پنالتی هم خیلی واضح نبود! احتمال اینکه زاویه خوبی نداشته زیاد هست
اون آفساید هم که باید کمک داور میدیده داور نمیتونه در اون مورد نظری بده
کلآ به خاطر اینکه تو ایران خیلی کارها زد و بندی انجام میشه! وقتی یک نفر اشتباهی هم میکنه (که طبیعی هم هست) ذهنها سریع میره به سمت عمدی بودن و افراد اجازه میدن به خودشون همه چیز رو زیر سوال ببرن
نکته ای که هست اینکه داوران در چند ثانیه باید تصمیم بگیرن و اجرا کنند. کار سختی هست جدآ
مثل روزنامه نگارها نیستند که یک متن رو هزار بار چند نفر میخونن بعد میفرستن برای چاپ (به طور مثال)
دوستان می دونم موضوع تکراریه اما جهت یادآوری
به لینک زیر سر بزنید
http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09
و به علیرضا نیکبخت واحدی رای بدید . اسم علی آخر لیسته
ضمنا محدودیت رای هم ندارید . لطفا تا وقتی بیدار هستید یک نفس رای بدید :happy:
حقیقت اینکه نیکبخت محبوب ترین بازیکن جهان نیست! (ببینید به جز ایرانی ها چند ملت دیگر میشناسنش و مقایسه کنید با سایر افراد لیست)
اخلال تو رای گیری اصلآ صحیح نیست . مطمئن باشید اگر نیکبخت انتخاب بشه در سایت هم جایزه کاملآ از مقبولیت میفته. اینجوری انتخاب شدن نه افتخاری برای ایران داره نه برای خود بازیکن نه برای هواداران تیم
پولي كه پاي دي كارمو هدر رفت
گرانقيمت بنجل
کلا این روزنامه نگار ها یک تخته شون کمه![]()
لطفآ این نقل قول ها که کاملآ مشخص هست به چه هدفی گفته شده رو تو فروم نذارید لطفآ
اگر پرسپولیس بخواد از روزنامه ها شکایت کنه فکر کنم بیش از نیمی از روزنامه های ورزشی ایران تعطیل بشه
Last edited: