• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این دیگه کیه ؟ خدارحم کنه 3 تا پنالتی و 2 تا گل از همین الان برای شاغلام + یه عالمه ترمال برای پرسپولیس
این بابا ترکی هم که زائید با این داوریش.. فقط شانس آورد که بردیم وگرنه با اون گل 2 متر آفساید و اون پنالتی تابلو باید میرفت بغل دست این یارو حسرت جام جهانی مرادی .
آقا راستی کسی این یارو کمک داور بازی با سپاهان رو نمیبینه :D
حالا اگه دیدینش از طرف من بهش بگین خاک تو سرت .. تو که چیز نداری یه پنالنی اعلام کنی اول پرچم میزنی بعد میاری پائین بهتره بری سر چهاراه چه کنم ! باقالی بفروشی مرتیکه کلنگ

کلآ اشتباه در ذات هر آدمی هست! این نوع صحبت کردن در مورد یک هم نوع - هم وطن صحیح نیست به نظرم (کمک داور)
داوری ترکی هم اشتباه زیادی نداشت!
یه پنالتی نگرفت به نفع پرسپولیس که هوادارها هم بهش توجه نکرده بودن فقط کارشناسان داوری بودن که بهش اشاره کردن! یک اشتباه در طول 90 دقیقه چیزی نیست که نشه جبرانش کرد
ضمن اینکه پنالتی هم خیلی واضح نبود! احتمال اینکه زاویه خوبی نداشته زیاد هست
اون آفساید هم که باید کمک داور میدیده داور نمیتونه در اون مورد نظری بده
کلآ به خاطر اینکه تو ایران خیلی کارها زد و بندی انجام میشه! وقتی یک نفر اشتباهی هم میکنه (که طبیعی هم هست) ذهنها سریع میره به سمت عمدی بودن و افراد اجازه میدن به خودشون همه چیز رو زیر سوال ببرن

نکته ای که هست اینکه داوران در چند ثانیه باید تصمیم بگیرن و اجرا کنند. کار سختی هست جدآ
مثل روزنامه نگارها نیستند که یک متن رو هزار بار چند نفر میخونن بعد میفرستن برای چاپ (به طور مثال)

دوستان می دونم موضوع تکراریه اما جهت یادآوری

به لینک زیر سر بزنید

http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09

و به علیرضا نیکبخت واحدی رای بدید . اسم علی آخر لیسته

ضمنا محدودیت رای هم ندارید . لطفا تا وقتی بیدار هستید یک نفس رای بدید :happy:

حقیقت اینکه نیکبخت محبوب ترین بازیکن جهان نیست! (ببینید به جز ایرانی ها چند ملت دیگر میشناسنش و مقایسه کنید با سایر افراد لیست)
اخلال تو رای گیری اصلآ صحیح نیست . مطمئن باشید اگر نیکبخت انتخاب بشه در سایت هم جایزه کاملآ از مقبولیت میفته. اینجوری انتخاب شدن نه افتخاری برای ایران داره نه برای خود بازیکن نه برای هواداران تیم

پولي كه پاي دي كارمو هدر رفت
گرانقيمت‌ بنجل

کلا این روزنامه نگار ها یک تخته شون کمه :D

لطفآ این نقل قول ها که کاملآ مشخص هست به چه هدفی گفته شده رو تو فروم نذارید لطفآ
اگر پرسپولیس بخواد از روزنامه ها شکایت کنه فکر کنم بیش از نیمی از روزنامه های ورزشی ایران تعطیل بشه

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
باقرى : شخصيت مربيگرى ندارم

به ياد بازى استراليا مى پرم بغل احمد رضا

قبل از اينكه در مورد سر و صداهاى اين روزها حرف بزنيم، چيز جالبى يادم افتاد كه بد نيست با اين شروع كنيم؛ با اسم يك نفر. بعد شما هر چيزى كه در مورد اين اسم به ذهنت مى رسد را بگو.
بفرماييد.
پل كانچسكى!
(كمى مكث مى كند) بازيكن منچستره ...
نه ... بازيكن منچستر نيست اما توى ليگ انگليس بوده و هست.
بيست سوالى كه نيست ...
با يك اسم ديگر شروع كنم، شايد زودتر به هدف برسيم؛ پل كانچسكى هيچى. وقتى اسم آلن كربيشلى را مى شنوى، ياد چه چيزهايى مى افتى
مربى من تو چارلتون بود.
فقط همين ... مربى تو توى چارلتون بود
آهان، فهميدم. پل كانچسكى كه اول گفتى، همبازى من توى چارلتون بود. دفاع چپ بود و كله تاسى داشت. بازيكن خوبى بود.
هدف ما «پل» نيست ... در واقع مى خواستيم در مورد كربيشلى اظهار نظر كنى. خبر دارى يا نه اما «پل» الان بازيكن تيم فولام شده؛ يعنى همبازى آندرانيك تيموريان. چند وقت پيش، سر تمرين در مورد شما از آندو سوال پرسيده و گفته الان كريم باقرى كجاست.
يعنى يادش بوده كه من توى چارلتون بازى مى كردم.
دقيقا ... به آندو گفته كريم باقرى بهترين هافبك چارلتون بود و سر تمرين از ۳۰ مترى گل مى زد اما آلن كربيشلى روز بازى شما را مى فرستاد سكو. گفته بود كه همه تعجب مى كردند و از همه جالب تر اينكه از نظر «پل»، كربيشلى احمق بوده كه اين كار را مى كرده. عين كلمه احمق را به كار برده بود.
نه ... اينجورى نبود. اتفاقا كربيشلى به من اعتقاد داشت. دوستم داشت ولى شرايط طورى بود كه نمى شد من بازى كنم. مدام توى سفر بودم و به خاطر تيم ملى از تمرينات چارلتون جدا مى شدم و طبيعى بود كه مربى روى من حساب نكند. به خاطر همين چيزها يك فصل بيشتر توى انگليس بازى نكردم؛ يك سال فقط يك بازى. شرايط براى هر دو طرف سخت بود. ترجيح دادم به ايران برگردم و آرامش بيشترى داشته باشم.
وقتى توى انگليس فقط يك بازى انجام دادى، خيلى ها فكر كردند كريم باقرى روزهاى آخر فوتبالش را مى گذراند. چند صباحى توى ايران هم بازى مى كند و بعد هم خداحافظ فوتبال.
وقتى از انگليس برگشتم، مدت ها خسته بودم. چند سال بدون وقفه درگير تيم ملى و بازى ها و تمرينات باشگاهى بودم. از نظر روحى احتياج به استراحت داشتم. وقتى برگشتم ايران، آماده بودم اما شرايط باشگاه- پرسپوليس- مناسب نبود و به همين دليل براى بازى كردن آرامش نداشتيم.
كريم باقرى از انگليس برگشت و قيد تيم ملى را هم زد. توى پرسپوليس سير صعودى نداشت و اگر مثبت نگاه كنيم، متوسط بازى كرد و در شرايطى كه خيلى ها منتظر خداحافظى اش بودند، يكدفعه سر و صدا كرد و توى ۳۵ سالگى شد ستاره فوتبال ايران؛ كريم باقرى جديد چطور متولد شد
خوب تمرين مى كنم، خوب غذا مى خورم و به موقع مى خوابم. زندگى سالم و استراحت به موقع دارم. فكر مى كنم اين عوامل باعث شده كه با اين سن و سال، باز هم خوب بازى كنم.
كريم باقرى هميشه زندگى مثبتى داشته ... هميشه خوب تمرين كرده و خواب و خوراك منظمى داشته اما بازى امروز شما اصلا و ابدا با سه سال قبل قابل مقايسه نيست. به قول جواد خيابانى، مثل ۲۰ ساله ها بازى مى كنى.
گفتم كه قبلا شرايط تيم مناسب نبود. سه سالى هست كه باشگاه پرسپوليس اوضاع خوبى پيدا كرده و بازيكنان با مشكلات قبل روبه رو نمى شوند. الان مديريت خوب و امكانات مناسب داريم، فكر و خيال بى خودى نداريم و هر روز بدون مشغله ذهنى تمرين مى كنيم.
امسال شرايط بهتر است يا پارسال
پارسال هم خوب بود، امسال هم كه الحمد... تا اينجا همه چيز خوب بوده.
افشين قطبى چقدر توى اين مساله نقش داشته
آقاى قطبى هم صددرصد نقش داشته. پست بازى من عوض شده و احساس مى كنم اين مساله باعث شده تا در موقعيت گل زدن قرار بگيرم و بازى ام بيشتر به چشم بيايد.
اين پست دوندگى كمترى مى خواهد؛ اين طور نيست
بله ... به نسبت هافبك دفاعى كمتر مى دوم. كلا اين پست دوندگى كمترى مى خواهد. خلاصه پير شدم و مثل ۲۰ ساله ها نمى توانم بدوم.
به نظر خودت، كريم باقرى امروزى بهتر است يا كريم سال ۹۸ و سال ۹۶
الان با تجربه تر شدم؛ خيلى پخته تر از قبل بازى مى كنم اما نشاط و شادابى قبل را ندارم.
اما بعد از گل، خيلى با نشاطى ... آنقدر با هيجان و پرشور شادى مى كنى كه آدم احساس مى كند هنوز با كريم باقرى ۲۰ ساله طرف است.
(مى خندد) خب تماشاگران به من هيجان مى دهند. بازى ها حساس شده و رقابت نزديك است. به خاطر اينكه از بقيه تيم هاى بالاى جدول عقب نيفتيم، بايد ۳ امتياز را بگيريم.
هواداران پرسپوليس پارسال شعار جالبى داشتند؛ مثل يك شعر بود كه همه يكصدا با ريتم مى گفتند «پرسپوليس حمله، پرسپوليس حمله، محسن بايد گل بزنه، پرسپوليس حمله ...» الان كه محسن خليلى نيست، اين شعر براى شما خوانده مى شود و مى گويند «كريم بايد گل بزنه». كريم باقرى كاپيتان پرسپوليس است. همين جورى مسووليت سنگينى دارد. وقتى توى ورزشگاه اين شعر را مى شنوى، چقدر احساس مسووليت مى كنى
تمام انگيزه ما خوشحال كردن هواداران است.
وقتى شما گل مى زنى، علاوه بر تماشاگران و بازيكنان، نيمكت پرسپوليس مى رود روى هوا! اما شما از بين اين همه آدم، «بدو، بدو» مى روى سمت نيمكت و مى پرى توى بغل احمدرضا عابدزاده. دليل خاصى براى اين كار دارى
وقتى گل مى زنم و نگاهم به نيمكت مى افتد و احمدرضا را مى بينم، ياد بازى استراليا مى افتم. وقتى استراليا را برديم و تيم به جام جهانى رفت، من اين طرف استاديوم بودم و احمدرضا آن طرف. از دور به سمت هم دويديم و وقتى من به احمدرضا رسيدم، پريدم توى بغلش. احمدرضا من را ياد بازى با استراليا مى اندازد. وقتى خوشحالى اش را روى نيمكت مى بينم، خدا را شكر مى كنم كه الان پيش ما حضور دارد. بعد از اتفاقى كه برايش افتاد، خيلى دعا كردم تا برگردد و دوباره كنار هم در يك تيم باشيم.
ظاهرا رابطه صميمانه اى بين شما هست.
بله ... از قبل رفت و آمد خانوادگى با هم داشتيم و الان هم كه مربى پرسپوليس شده، رابطه ما بيشتر و نزديك تر شده.
از تيم ملى سابق، با كدام بازيكنان رابطه حسنه اى دارى
با بعضى ها رابطه دارم و زنگ مى زنيم و بعضى ها هم مثل احمدرضا كه رفت و آمد داريم. هر كسى رفته يك گوشه و خلاصه گرفتار است.
با على دايى چطور
رابطه خوبى داريم.
ولى قبلا هم شما و هم على دايى مى گفتيد كه رفت و آمد آنچنانى بين شما نيست و رابطه شما بيشتر در چارچوب فوتبال است.
بله ... رفت و آمد زيادى نداريم اما با هم در تماس هستيم و هر از گاهى تلفنى صحبت مى كنيم.

پس با اين تفاسير، وقتى اسم على دايى را روى موبايلت ديدى، تصور مى كردى كه زنگ زده احوالت را بپرسد يا درمورد گل هايى كه زدى تبريك بگويد. در واقع انتظار نداشتى كه يكدفعه بحث بازگشت كريم باقرى به تيم ملى مطرح شود. وقتى على دايى به عنوان سرمربى تيم ملى اين پيشنهاد را داد، جا نخوردى
چرا جا خوردم و شوكه شدم، بعد هم در مورد مصدوميت ام پرسيد.
جواب اول شما چى
گفتم كه تلفنى در اين مورد حرف نزنيم بهتر است. مى خواستم فكر كنم و بعد جواب بدهم.
يعنى حضورى هم با دايى ملاقات كردى
بله ... يكى، دو ساعتى حرف زديم. من شرايط را گفتم و قبول كرد.
مثلا شرايط شما چى بود
گفتم الان بازيكن جوان خوب داريم كه بهتر از من هستند. بالاخره من روزهاى آخر فوتبال ام را مى گذرانم و دوست دارم آرامش داشته باشم و شخصيت ام حفظ شود. در هر حال به على آقا هم گفتم كه كمكى از من برمى آيد، مشكلى نيست و براى تيم ملى بازى مى كنم.
دغدغه اى از اين بابت ندارى كه در تيم ملى فيكس بازى نكنى يا ...
(مى خندد) حالا صبر كنيد تا دعوت شوم ...
بگذريم ... على دايى سرمربى سايپا شد و بعد به تيم ملى رسيد. اين مساله شما را وسوسه نمى كند كه يك روز مربى بشويد ...
نه ... اصلا و ابدا به مربيگرى فكر نمى كنم.
قبلا مى گفتيد اصلا و ابدا به تيم ملى برنمى گرديد اما الان بعد از ۸ سال در آستانه بازگشت به تيم ملى هستيد. اين اصلا و ابدا مثل بازگشت به تيم ملى تغييرپذير نيست
مطمئن باشيد كه به مربيگرى فكر نمى كنم. شرط اول هر كارى علاقه است. من هيچ علاقه اى به مربيگرى ندارم.
به جز علاقه، دليل ديگرى هم داريد
شخصيت مربيگرى توى من نيست. دوست ندارم مربى باشم.
منظور شما از «شخصيت مربيگرى» ذهن ما را به سمت و سوى خاصى مى برد. اينكه كريم باقرى اهل داد كشيدن، سياه بازى و زير و رو كشيدن نيست ... درست است
به هرحال علاقه اى به اين كار ندارم.
پس با اين حساب هر وقت از فوتبال خداحافظى كنيد، براى هميشه كنار مى رويد و فقط خاطره شما مى ماند.
نه ... توى فوتبال مى مانم اما مربيگرى نمى كنم. فوتبال كه فقط بازى كردن و مربيگرى نيست.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
كلانى: به دى كارمو فرصت بدهيد
ايران ورزشى- حسين كلانى كه خود روزگارى اميد اول گلزنى پرسپوليسى ها بود، حالا چشم به قهرمانى دوباره پرسپوليس دوخته. او عقيده دارد كه پرسپوليس براى قهرمانى آسيا چيزى كم ندارد البته به شرط هماهنگى بيشتر مدافعان. او با اشاره به ديدار پرسپوليس و سپاهان مى گويد: يكى از زيباترين بازى هاى ليگ را توسط دو تيم بزرگ كشور ديديم و دو تيم توانستند با ارائه يك بازى زيبا هواداران خود را راضى كنند.
پرسپوليس خوشبختانه به روزهاى اوج خود نزديك شده و با ادامه اين روند مى تواند به قهرمانى در آسيا و ليگ ايران دست پيدا كند.
كلانى درباره وضعيت خط دفاعى پرسپوليس ادامه مى دهد: بازيكنان بسيار خوبى در خط دفاع پرسپوليس حضور دارند اما اين بازيكنان نياز به هماهنگى بيشتر دارند تا بتوانند با يكديگر هماهنگ تر كار كنند.
او از مهاجم برزيلى هم حمايت مى كند: در حال حاضر نمى توانم در مورد اين بازيكن اظهار نظر كنم زيرا بايد به او فرصت دهيم تا بتواند خود را با جو ايران هماهنگ كند.
فكر مى كنم الان پرسپوليس در شرايط بسيار خوبى قرار دارد و هواداران بايد با حمايت هاى خود از اين تيم در بين بازيكنان ايجاد انگيزه كنند تا بتوانند به موفقيت هاى بزرگ دست پيدا كنند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بگذريم ... على دايى سرمربى سايپا شد و بعد به تيم ملى رسيد. اين مساله شما را وسوسه نمى كند كه يك روز مربى بشويد ...
نه ... اصلا و ابدا به مربيگرى فكر نمى كنم.
قبلا مى گفتيد اصلا و ابدا به تيم ملى برنمى گرديد اما الان بعد از ۸ سال در آستانه بازگشت به تيم ملى هستيد. اين اصلا و ابدا مثل بازگشت به تيم ملى تغييرپذير نيست
مطمئن باشيد كه به مربيگرى فكر نمى كنم. شرط اول هر كارى علاقه است. من هيچ علاقه اى به مربيگرى ندارم.
به جز علاقه، دليل ديگرى هم داريد
شخصيت مربيگرى توى من نيست. دوست ندارم مربى باشم.
منظور شما از «شخصيت مربيگرى» ذهن ما را به سمت و سوى خاصى مى برد. اينكه كريم باقرى اهل داد كشيدن، سياه بازى و زير و رو كشيدن نيست ... درست است
به هرحال علاقه اى به اين كار ندارم.
پس با اين حساب هر وقت از فوتبال خداحافظى كنيد، براى هميشه كنار مى رويد و فقط خاطره شما مى ماند.
نه ... توى فوتبال مى مانم اما مربيگرى نمى كنم. فوتبال كه فقط بازى كردن و مربيگرى نيست.
SonadoR جان ممنون . وقتي اين قسمت گفتگو با كريم را خواندم دقيقا روزهاي آخر بازي علي پروين يادم آمد. علي پروين هم دقيقا همين اظهارنظر كريم را كرده بود . ولي نهايتا مربي شد و چندين ليگ را به پرسپوليس هديه داد. من فكر مي كنم كريم هم روزي يك مربي خوب و با مطالعه خواهد شد. :)

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
SonadoR جان ممنون . وقتي اين قسمت گفتگو با كريم را خواندم دقيقا روزهاي آخر بازي علي پروين يادم آمد. علي پروين هم دقيقا همين اظهارنظر كريم را كرده بود . ولي نهايتا مربي شد و چندين ليگ را به پرسپوليس هديه داد. من فكر مي كنم كريم هم روزي يك مربي خوب و با مطالعه خواهد شد. :)

اخلاقاشون اصلا به هم شبیه نیست اما منم امیدوارم آدم به این متینی یه روز مربی موفقی بشه.تا اونجا هم من که یادمه علی پروین همزمان هم برا پرسپولیس بازی می کرد هم مربیگری.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
قطبى: نيكبخت بايد قدر خودش را بداند
تا پرسپوليس هست، استقلال قهرمان نمى شود

كافى بود پرسپوليس تنها يك بازى ديگر را هم بدون پيروزى پشت سر بگذارد تا همه چيز به هم بريزد اما تيم افشين قطبى درست به موقع از بحران عدم نتيجه گيرى خارج شد تا باور كنيم كه اميدوارى هاى سرمربى پرسپوليس بى دليل نبوده. پرسپوليس حالا روى دور برد افتاده و بايد حق را به قطبى داد كه اينگونه شادى كند و از شاگردانش راضى باشد. او در ميان خوشحالى هايش براى استقلالى ها هم كرى مى خواند و قهرمانى نيم فصل را مال پرسپوليس مى داند.

از عملكرد خط دفاعى تان راضى بوديد
تغيير سيستم در پيروزى مقابل سپاهان براى ما بسيار ضرورى و مفيد بود كه خوشبختانه به نتيجه لازم هم رسيديم.
چرا از ابتدا ۲-4-4 بازى نكرديد
اول بايد تيم حريف را نسبت به سال گذشته آناليز و بررسى مى كردم، بعد در نيمه دوم ضربه خودم را به سپاهان مى زدم. حضور دى كارمو در خط حمله باعث شد سپاهان نتواند بى محابا به سمت دروازه ما حمله ور شود.
اما اين بار هم در امر گلزنى خيلى خوب نبوديد
متاسفانه بله چون معتقدم با ۴ گل مى توانستيم سپاهان را شكست دهيم.
دليلش چيست
در فوتبال ايران وقتى يك تيم به گل مى رسد رو به بازى احساسى مى آورد. تمام تلاش من اين است كه اين نقيصه را حداقل در پرسپوليس برطرف كنم.
ضعف دى كارمو در گلزنى و غيبت توره چقدر در اين مسأله تأثير گذار است
توره بدون شك مى توانست تأثيرگذار باشد چون بازيكن خوب و با تكنيكى بود اما حركت غيرحرفه اى او واقعاً همه را متعجب كرد.
و دى كارمو
سعى مى كنيم از لحاظ روحى او را بار ديگر آماده كنيم. بايد بسترى فراهم شود كه اين بازيكن در كنار غيرت و تلاش خود با كمك بازيكنان بزرگى مثل كريمى، نيكبخت و باقرى مؤثر ظاهر شده و به قول من به مردم يعنى زدن ۱۰ گل در ليگ برتر جامه عمل بپوشاند.
بازى مقابل مقاومت سپاسى را چطور مى بينيد
ديدارهاى خارج از خانه خيلى سخت تر است. بازيكنان تيم هاى شهرستانى با انگيزه خاصى مقابل پرسپوليس و استقلال بازى مى كنند تا ره چند ساله را در عرض ۲ ساعت بپيمايند و براى حضور در اين تيم ها خود را نشان دهند. مقاومت سپاسى تيم جوان و بازيكن سازى است و بازيكنانى خلاق و سرعتى دارد. بايد با تدابيرى كه در دو بازى گذشته به ميدان رفتيم در مقابل آنها ايستادگى كنيم. نبايد فراموش كرد سرمربى اين تيم نيز فردى با تجربه به نام غلام پيروانى است.
نبود على كريمى چه تأثيرى در بازى پرسپوليس دارد
قطعاً همانطور كه از عدم حضور باقرى صدمه ديديم، غيبت كريمى هم مشكل ساز است اما مطمئن هستم بازيكنان با انگيزه ديگر جاى او را پر مى كنند.
۴ ماه به آغاز ليگ قهرمانان آسيا مانده براى اين تورنمنت آماده ايد
بله اما در بازى هاى آتى بين المللى تر خواهيم شد تا به خواسته خود رسيده و پرسپوليس را در آسيا قهرمان كنيم.
فشردگى مسابقات برايتان مشكل ساز نيست
خير، اين قانون فوتبال است و بايد بازيكنان به صورت حرفه اى در خدمت تيم باشند. خود را براى اين بازى هاى فشرده كه بسيار سخت و طاقت فرسا است آماده كرده ايم.
نيكبخت پس از گلزنى شما را در آغوش گرفت اما هنوز خيلى ها متقاعد نشده اند كه با هم مشكلى نداريد.
مربى اى نيستم كه بر روى بى نظمى ها سرپوش بگذارم و اگر مشكلى بود برخورد مى كردم. پس بايد قبول كرد كه مشكلى وجود ندارد. نيكبخت بازيكن خوب و خلاقى است و معتقدم جايگاهش در فوتبال ايران بايد بالاتر از انتظارش باشد، چون هر بازيكنى شرايط او را ندارد.
چه شرايطى
او به شدت محبوب است. صداى تشويق انگيزه هر بازيكنى را چند برابر مى كند. كسب محبوب سخت است و نيكبخت بايد قدر اين محبوبيت كه شايسته اش است را به خوبى بداند.
بازى هاى استقلال را نگاه مى كنيد
بله. بازى اين تيم برابر پيكان را ديدم چون براى خودم برنامه ريزى هايى دارم و استقلال را يك تيم مدعى مى دانم اما آنها راحت نمى توانند قهرمان نيم فصل شوند و بايد پرسپوليس را رقيب سرسختى بدانند كه كوتاه نمى آيد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
2008102854217595.jpg

فایل های ضمیمه

• 2008102853756111.jpg
    2008102853756111.jpg
    65.9 KB · نمایش ها: 6
  • 2008102854134314.jpg
    2008102854134314.jpg
    100.1 KB · نمایش ها: 8

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حقیقت اینکه نیکبخت محبوب ترین بازیکن جهان نیست! (ببینید به جز ایرانی ها چند ملت دیگر میشناسنش و مقایسه کنید با سایر افراد لیست)
اخلال تو رای گیری اصلآ صحیح نیست . مطمئن باشید اگر نیکبخت انتخاب بشه در سایت هم جایزه کاملآ از مقبولیت میفته. اینجوری انتخاب شدن نه افتخاری برای ایران داره نه برای خود بازیکن نه برای هواداران تیم

مدیر جان هرکسی نظر خودش رو داره
اسم علیرضا اونجا اومده پس ما باید بریم رای بدیم و این حق رو داریم
اگر هم فکر می کنید هواداران برزیلی و اساسا هواداران تیفوسی این و آن از اقصی نقاط دنیا بارها به بازیکن محبوبشان رای نمی دهند بنظر من سخت اشتباه می کنید و باز هم به نظر من ما هم از این تبصره استفاده می کنیم

شما می تونید رای ندید ولی من رای می دم به همه هم توصیه می کنم رای بدهند

http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09

بهرحال علیرضا بی شک جزو 2-3 فوتبالیست محبوب آسیاست

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پنجعلي در گفت و گو با فارس:

پرسپوليس با اين دفاع در ليگ قهرمانان دچار مشكل مي‌شود

A0251477.jpg

خبرگزاري فارس: كاپيتان اسبق تيم ملي ايران گفت: پرسپوليس با اين روند، اگر راهي ليگ قهرمانان شوند، لطمه شديدي خواهد خورد.

محمد پنجعلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، با اشاره به نقاط ضعف پرسپوليس در مسابقات داخلي، اظهار داشت‌: پرسپوليس مقابل سپاهان بهترين بازي‌ خود را در فصل جاري به نمايش گذاشت؛ اما مشكلات خط دفاعي همچنان وجود دارد.
وي ادامه داد: براي حل مشكلات خط دفاعي، به لحاظ تاكتيكي روي نفرات كار نمي‌شود. بدون شك با اين روند اگر راهي ليگ قهرمانان آسيا شوند، پرسپوليس لطمه شديدي خواهد خورد.
پنجعلي خاطر نشان ساخت: با سيستم دفاعي خطي، با چهار بازيكن نبايد بازيكنان به راحت مغلوب مهاجمان حريف شوند. مدافعان پرسپوليس به لحاظ فردي مشكلي ندارند و مشكل اصلي به مسايل تاكتيكي مربوط مي‌شود.
كاپيتان اسبق پرسپوليس عنوان كرد: به صورت تئوري نمي‌توانيم مشكلات دفاع پرسپوليس را حل كنيم؛ بلكه بايد به صورت عملي روي مدافعان تمرين كرد.
وي افزود: علاوه بر دفاع، بايد هافبك دفاعي پرسپوليس نيز مشكلاتش را برطرف كند. در بازي‌هاي اخير اين مشكلات را به وضوح شاهد بوديم.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
در صورت صلاحديد كادر فني؛ بادامكي آمادگي حضور ثابت در تركيب سرخپوشان را دارد

حسين بادامكي بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران در صورت صلاحديد كادر فني اين تيم آمادگي حضور ثابت در ديدار مقابل مقاومت را دارد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،حسين بادامكي بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه به تازگي از بند مصدوميت رهايي پيدا كرده است در حال حاضراز نظر پزشكي مشكلي براي بازي كردن ندارد و مي تواند در ديدار سرخپوشان مقابل مقاومت سپاسي شيراز در صورت صلاحديد افشين قطبي در تركيب ثايت پرسپوليس به ميدان برود.

تيم فوتبال پرسپوليس تهران فردا(پنجشنبه) در شيراز در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر به مصاف مقاومت سپاسي شيراز مي رود.

آخرين تمرين پرسپوليس قبل از سفر به شيراز
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز آخرين تمرين خود را قبل از سفر به شيراز در ورزشگاه راه آهن اكباتان برگزار مي كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران قبل از سفر به شيراز براي رويارويي با تيم مقاومت سپاسي شيراز راس ساعت 15 امروز به مدت يك ساعت و نيم در ورزشگاه راه آهن اكباتان زير نظر افشين قطبي برگزار مي شود و بعد از آن تيم با پرواز ساعت 19 به شراز سفر مي كند.

در اين سفر علي كريمي هافبك مياني اين تيم به دليل مصدوميت سرخپوشان را همراهي نمي كند.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گو با ايپنا: اميدوارم كريمي براي بازي مقابل صبا باتري آماده شود

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:علي كريمي به شدت دچار كشيدگي عضلاني شده است و در تلاش هستيم تا وي را به ديدار هفته بعد مقابل صبا باتري برسانيم.

دكتر فريد زرينه در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) عنوان كرد:متاسفانه سه روز پيش علي كريمي به شدت از از ناحيه كشاله ران پا دچار كشيدگي شد و هم اكنون در تلاش هستيمم تا وي را به ديدار هفته آينده مقابل صباباتري برسانيم.اين احتمال وجود دارد كه حتي كريمي به بازي هفته آينده مقابل صباباتري هم نرسد و لي تا اين لحظه به طور قطع نمي توان در خصوص وي اظهار نظري انجام داد.

وي ادامه داد:مسعود زارعي هم در حال حاضر مشغول فيزيوتراپي است و اميدواريم كه وي هر چه زودتر آماده بازي كردن شود،در هر صورت پرسپوليس براي بازي مقابل مقاومت به جز علي كريمي بازيكن مصدوم ديگري ندارد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ابراز علاقه معدنچي براي بازگشت به پرسپوليس

مهرزاد معدنچي بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس كه هم اكنون در تيم النصر امارات بازي مي كند براي بازگشت به اين تيم ابراز علاقه كرده است.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،مهرزاد معدنچي بازيكن سابق پرسپوليس كه البته اين روزها شرايط بسيار خوبي نيز در اين تيم اماراتي دارد براي بازگشت به تيم پرسپوليس ابراز علاقه كرده است كه براي فصل آينده به تيم محبوب خود برگردد.البته اين در شرايطي است كه مسولان پرسپوليس در خصوص اين موضوع ابراز بي اطلاعي كرده اند.

معدنچي بعد از چند فصل حضور در پرسپوليس به ليگ امارات نقل مكان كرد ولي با توجه به اينكه هم اكنون چند بازيكن مثل رضا عنايتي و سياوش اكبرپور از ليگ امارات به ايران برگشته اند، معدنچي هم ابراز علاقه كرده است كه به تيم سابق خود برگردد،البته شنيده مي شود كه وي براي فصل بعد تصميم به اين كار دارد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
چون دوستم ندارند، حاشيه سازى مى كنند
نيكبخت: قسم مى خورم دوپينگى نيستم

هميشه در دل حاشيه ها است. يا به خاطر اختلافاتش با افشين قطبى يا به اتهام دوپينگى بودن. اگر هم غير از اين باشد شك نكنيد كه بابت مثلاً پاس ندادنش به فلان بازيكن يا دعوت نشدن به تيم ملى و هزاران اتفاق افتاده و نيفتاده ديگر خيلى زود جنجالى تازه به راه خواهد افتاد. جالب اينكه خود نيكبخت هم انگار دلش نمى آيد كه حداقل به يكى از اين جنجال ها «نه» بگويد. براى به حاشيه رفتن، او هميشه حالتى آماده باش دارد البته در اين چند ماهه تلاش زيادى براى تغيير رويه اش داشته و گاه - براى چند روز هم كه شده - او را متفاوت ديده ايم اما به هر حال او عليرضا نيكبخت است و از او هر لحظه بايد منتظر اتفاقى تازه بود. از آن اتفاقاتى كه همه باورشان دارند و البته خودش از بيخ و بن تكذيب شان مى كند: «بعضى ها دوست ندارند نيكبخت و پرسپوليس در اوج باشند و دائم برايم حاشيه درست مى كنند ولى من با فوتبالم جواب شان را مى دهم.»
اين روزها اختلافات دوباره تو و قطبى باز هم سوژه شده.
ببينيد من و قطبى هيچ اختلافى با هم نداريم. لطفاً سؤال حاشيه اى نپرسيد.
حتماً چيزى هست كه اين خبرها مطرح شده. درست مثل پارسال كه...
(حرف ما را قطع مى كند)... هيچ خبرى نيست. راه انداختن اين شايعه ها هم كار كسانى است كه مى خواهند دوباره مرا به حاشيه ببرند.
اگر خودت نخواهى به حاشيه بروى چه دليلى دارد كه ديگران اين كار را بكنند
چون دوست ندارند نيكبخت و پرسپوليس به اوج برسند، چون دلشان نمى خواهد من موفق باشم ولى بدانند كه من ديگر دنبال حاشيه و اين حرف ها نيستم و مى خواهم يك فصل فوتبالى خيلى خوب داشته باشم.
پس چرا جواب شان را نمى دهى
ترجيح مى دهم با فوتبالم جواب شان را بدهم. ديديد كه تا حالا چقدر خوب كار كرده ام. بهتر است همين طورى جواب حاشيه سازى هايشان را بدهم.
درباره اختلاف با قطبى هرچه گفتى قبول. درباره دوپينگ ات هم چيزهاى عجيب و غريبى شنيده مى شود.
هرچه مى گويند دروغ است.
چرا نيكبخت هميشه از شركت در آزمايش دوپينگ طفره مى رود
چه كسى اين را گفته ... من هر زمانى هرجا كه بگويند حاضرم آزمايش دوپينگ بدهم، چون مشكلى ندارم.
ولى ظاهراً قبلاً اين طور نبوده!
هميشه همين طور بوده. هيچ وقت از اين كار طفره نرفته ام.
بعد از بازى با سپاهان هم به سختى قبول كردى آزمايش بدهى.
واقعاً دنبال چه چيزى هستيد
مى خواهيم واقعيت را بدانيم. چرا قبول نمى كردى در آزمايش دوپينگ شركت كنى
باور كنيد مشكلى از اين بابت ندارم و اين شايعه هم دروغ است. من بدون هيچ مشكلى آزمايش دادم اما بعضى ها كه مى بينند امسال وضعيت خوبى دارم مى خواهند برايم حاشيه درست كنند.
قبول كن كه اين نيكبخت آماده و سرحال كمى شك برانگيز باشد.
قبول ندارم چون اين آمادگى ام به خاطر تمرينات خوبى است كه انجام مى دهم، نه به خاطر دوپينگ.
همه چيز را تكذيب كردى. حداقل بگو ماجراى آزمايش ندادن هاى پارسال تو چه بود ... گفته مى شد هزينه اى را مى پردازى كه از تو آزمايش دوپينگ نگيرند.
به خدا دروغ مى گويند. اصلا مگر چنين چيزى ممكن است هيچ مسؤولى حاضر نيست چنين كارى بكند. من هم دوپينگى نيستم كه از آزمايش دادن بترسم و بخواهم به كسى باج بدهم. خواهش مى كنم بس كنيد.
اين ماجراى دوپينگ در تيم ملى هم برايت دردسرساز شده بود. هميشه در اردوها حاضر بودى اما درست چند روز قبل از بازى هاى رسمى و مهم، به بهانه هاى مختلف از تيم ملى كنار مى رفتى... شايعه شده بود چون دوپينگ مى كنى مجبورى از تيم ملى كنار بروى.
من ديگر واقعا نمى دانم چه جوابى بايد بدهم. به خدا خسته شده ام.
اصلا عليرضا نيكبخت چقدر براى حضور در تيم ملى تلاش مى كند
خيلى زياد. من واقعا دوست دارم براى تيم ملى بازى كنم. اگر دعوت شوم هر كارى براى موفقيت تيم ملى انجام مى دهم و اگر هم دعوتم نكنند برايشان آرزوى موفقيت مى كنم.
حالا بگو اين شايعه اى كه درباره دوپينگ تو در تيم ملى مطرح مى شد چقدر صحت دارد و اصلا ماجرايش چه بود
اگر حرف مرا باور مى كنيد كه مى گويم همه حرف هايى كه زدند دروغ است. قسم مى خورم همه اش دروغ است. درباره تيم ملى هم هيچ حرف ديگرى ندارم. شما هم لطفا ديگر وارد اين جزييات نشويد.
كدام جزييات!
(در حالى كه عصبانى شده) بگذريم. منظورم همين هايى بود كه پرسيدى.
فردا هم يك بازى خيلى سخت در شيراز داريد... با توجه به نتايج ضعيفى كه اين فصل در شهرستان ها گرفته ايد فكر مى كنى مقاومت را ببريد
جلوى پرسپوليس همه تيم ها چند برابر انگيزه دارند. مقاومت هم كه هميشه تيم خوبى بوده و قرار است در شهر خودشان هم بازى كنند. پس بايد قبول كنيم كه اين هفته كارمان خيلى سخت تر است. البته با حمايت هواداران مان و روحيه اى كه تيم دارد، حتما مى بريم. ما از اين بازى فقط سه امتياز را مى خواهيم تا به صدر جدول نزديك تر شويم.

ایران ورزشی

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
قهرمان 5/1 میلیون دلار دریافت می کند / 40 هزار دلار برای پیروزی در مرحله گروهی
جوایز جدید لیگ حرفه ای آسیا؛

برای تیم های حاضر در لیگ حرفه ای فوتبال آسیا در سال 2009 مبلغ 14 میلیون دلار جوایز و کمک در نظر گرفته شده تا انگیزه آنها برای حضور قدرتمندانه تر در این رقابت افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت AFC، توکاکی سوزوکی معاون کمیته موقت لیگ حرفه ای فوتبال آسیا در سمینار مدیران باشگاه ها که در کوالالامپور مالزی در حال برگزاری است، گفت: "این مبلغ 70 درصد کل بودجه کل برگزاری بازیهای لیگ قهرمانان آسیا در سال آینده است."

تاکنون هزینه لیگ قهرمانان سالیانه 4 میلیون دلار بود که از سال 2009 این مبلغ به 20 میلیون دلار افزایش پیدا کرده و پنج برابر شده است. همچنین مبلغ جایزه قهرمانی در این مسابقات هم از 600 هزار دلار به 5/1 میلیون دلار افزایش پیدا کرده تا قهرمان سود بیشتری از نمایش موفق خود ببرد.

معاون کمیته موقت لیگ حرفه ای فوتبال آسیا در این خصوص گفت: " این جوایز نشان می دهد که باشگاه ها می تواند درآمد بسیار بیشتری از لیگ قهرمانان داشته باشند".

سوزوکی همچنین در توضیح شرایط این مسابقات اعلام کرد که برای هر پیروزی 40 هزار دلار تعیین شده و حتی اگر تیمی نتواند از گروه خود صعود کند می تواند از درآمدهای لیگ بهره مند شود.

در مسابقات سال آینده لیگ حرفه ای فوتبال آسیا 32 تیم در 8 گروه به میدان می روند که جوایز هر بازی به شرح زیراست:
مرحله گروهی:
پیروزی: 40 هزار دلار
مساوی : 20 هزار دلار
باخت : 0
سوبسید بازی خارج از خانه : 30 هزار دلار
جایزه صعود به یک هشتم : 50 هزار دلار
جایزه صعود به یکچهارم: 80 هزار دلار
صعود به نیمه نهایی : 120 هزار دلار
صعود نایب قهرمانی: 750 هزار دلار
جایزه قهرمانی: 5/1 میلیون دلار

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علوي: جدايي‌ام از پرسپوليس قطعي است

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از حضور در پرسپوليس تجارب خوبي كسب كردم؛ اما جدايي ام از اين تيم قطعي است.

A0531368.jpg

محمد علوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از باشگاه خوب پرسپوليس، قطبي و تمام بازيكنان از صميم قلب تشكر مي‌كنم چون در اين مدت از آنها فقط خوبي ديدم.
وي افزود:‌ تجارب خوبي در پرسپوليس كسب كردم؛ اما جدايي‌ام از پرسپوليس قطعي است. به زودي به پاس همدان خواهم رفت.
علوي ادامه داد: نيمكت‌نشيني دليل اصلي رفتن من از پرسپوليس است و فكر مي‌كنم اين مورد مي‌تواند در آينده براي من موثر باشد. اميدوارم پرسپوليس در فصل جاري قهرمان ليگ شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: حضورم در پاس همدان هيچ مشكلي ندارد، چون طبق قانون فدراسيون فوتبال يك بازيكن نيمكت نشين كه در طول نيم فصل كمتر از 90 دقيقه بازي كرده باشد، مي‌تواند به تيمي برود كه جاي خالي دارد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پتروويچ: علت تمرين نكردنم درد معده بود نه پول

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ‌بازيكني نيستم كه به خاطر پول تمرين نكنم و به خاطر درد شديد از ناحيه معده تمرين نكردم.

A0463358.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، ايوان پتروويچ در واكنش به شايعه تمرين نكردن به خاطر عدم دريافت مطالبات خود اظهار داشت:‌ با هدفي مشخص به پرسپوليس آمده‌ و به هيچ عنوان به دنبال مسائل حاشيه اي نيستم.
وي افزود: روز گذشته از ناحيه معده دچار درد شديدي شدم و حتي شب گذشته نخوابيدم. پزشك تيم و درمانگاهي كه به آن مراجعه كردم اين مسئله را تاييد مي كنند.
پتروويچ ادامه داد: نمي‌دانم چرا اين مسئله را به مسائل مالي ربط داده‌اند. من بازيكن دروغگويي نيستم و اگر درد نداشتم قطعا در تمرين شركت مي كردم.
پتروويچ در پايان خاطرنشان شد: پولي از باشگاه دريافت نكردم و فقط چك باشگاه را در اختيار دارم؛ اما مشكلي با مسئولان باشگاه ندارم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خروج نام كريمي و علوي از فهرست 18 نفره و بازگشت بادامكي

تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار با مقاومت‌سپاسي مشخص شد

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم پرسپوليس تهران و اسامي نفرات خط خورده از فهرست 18 نفره براي ديدار مقابل مقاومت سپاسي شيراز مشخص شد.

A0501270.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از تمرين امروز پرسپوليس نام علي كريمي، محمد علوي، مهران فرضيات، ضياء الدين نيك نفس و مسعود زارعي از فهرست 18 نفره براي ديدار مقابل مقاومت خارج شد.
كريمي به دليل مصدوميت اين بازي را از دست داده است.
نام حسين بادامكي كه مدت ها مصدوم بود نيز پس از مدت ها در فهرست 18 نفره قرار گرفت.
تركيب احتمالي پرسپوليس براي بازي مقابل مقاومت سپاسي نيز به شرح زير مشخص شد:
مهدي واعظي، سپهر حيدري، نبي ا... باقري ها، عليرضا محمد، پژمان نوري، مازيار زارع، كريم باقري، ايوان پترويچ، محمد منصوري، نيكبخت واحدي و پائولو دي كارمو

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ابراهيم زاده: برنامه‌هاي تاكتيكي قطبي با قلعه‌نويي تفاوت دارد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: آگاه هستيم كه برنامه‌هاي سرمربي پرسپوليس با استقلال تفاوت زيادي دارد.

A0491560.jpg

منصور ابراهيم‌زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره مسابقه هفته سيزدهم ليگ برتر برابر پرسپوليس، اظهار داشت: استقلال در هفته‌هاي اخير نتايج خوبي را به دست آورده و وضعيت خيلي خوبي دارد؛ اما ما نيز شرايط تمريني خوبي را سپري كرده‌ايم. براي ديدار با آبي‌پوشان آمادگي كامل داريم.
وي افزود: ذوب‌آهن در فصل جاري با همين نفرات مقابل پرسپوليس بازي كرد و در ورزشگاه آزادي نتيجه خوبي را به دست آورد؛ اگرچه برنامه‌هاي تاكتيكي افشين قطبي با امير قلعه‌نويي تفاوت زيادي دارد.
ابراهيم‌زاده گفت: نبايد فريب نتيجه برابر پرسپوليس را بخوريم چرا كه مسابقه با استقلال در وضعيت متفاوتي برگزار خواهد شد. تمام ديدارهاي مقابل تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس به صورت خودكار انگيزه ساز بوده است. با شناخت خوبي مقابل اين تيم تهراني حاضر خواهيم شد و از تجربه ديدار با پرسپوليس استفاده خواهيم كرد.
مربي سابق تيم ملي ايران يادآور شد: استقلال با شيوه‌هاي متفاوت بازي مي‌كند. همه تيم‌ها شناخت كافي از يكديگر شناخت دارد و در كنار قلعه‌نويي، كار كرده‌ام. هر دو اطلاعات كافي از يكديگر داريم. اميدوارم مسابقه خوبي بين ذوب‌آهن و استقلال در ورزشگاه آزادي برگزار شود.

بالا