سلام دوستان راستش من مشکل اشک چشم دارم دکترم که رفتم گفت مجرای اشکیت تنگه باید عمل بشه تو هوای سرد اینقدر حاد میشه که حتی یه لحظه نمیتونم دستمو از چشام بردارم و باید دائم پاکشون کنم میخواستم بدونم این هم مشمول معافیت میشه؟+
سلام دوستان راستش من مشکل اشک چشم دارم دکترم که رفتم گفت مجرای اشکیت تنگه باید عمل بشه تو هوای سرد اینقدر حاد میشه که حتی یه لحظه نمیتونم دستمو از چشام بردارم و باید دائم پاکشون کنم میخواستم بدونم این هم مشمول معافیت میشه؟+
مدارک پدرت رو بیار برای "" رکن "" و نیروی انسانیاز دوستان کسی می دونه که کی ابلاغیه مربوط به این مصوبه کاهش خدمت به سازمان ها داده میشه یا نه؟؟؟
چون من سوال کردم از نیروی انتظامی و گفتن که هنوز ابلاغیه نیومده و هنوز هیچ تغییری در خدمت ایجاد نشده
و یه سوال دیگه اینکه من سربازم و می خوام از معافی جبهه پدر استفاده کنم ، حالا می خواستم بدونم که باید از طریق کجا اقدام کنم برای معافی - از طریق ارگان پدرم یا همین جایی که دارم خدمت می کنم یا **** وظیفه ؟؟؟!!!!
کجا خدمت می کنی ؟از دوستان کسی می دونه که کی ابلاغیه مربوط به این مصوبه کاهش خدمت به سازمان ها داده میشه یا نه؟؟؟
چون من سوال کردم از نیروی انتظامی و گفتن که هنوز ابلاغیه نیومده و هنوز هیچ تغییری در خدمت ایجاد نشده
و یه سوال دیگه اینکه من سربازم و می خوام از معافی جبهه پدر استفاده کنم ، حالا می خواستم بدونم که باید از طریق کجا اقدام کنم برای معافی - از طریق ارگان پدرم یا همین جایی که دارم خدمت می کنم یا **** وظیفه ؟؟؟!!!!
فرق نمی کنه...جبهه بود با مدرک و سند بلای 40 ماه معاف هستنیروی انتظامیو پدرم ارتشی بوده
یه سوال ... محل آموزشی ستاد مشترک **** کجاست ... من یه پارتی اونجا دارم جور میکنم احتمالا میرم اون ارگان .. میخوام بدونم آموزشیم کجا میفته ؟؟ (من کارشناسی هستم راستی )
با سلام خدمت دوستان !
خدمت شما عرض کنم که من تک پسر هستم و پدرم متولد خرداد1328 هست. الان مشغول تحصیل هستم و حداقل 3 ترم دیگه دارم . برای معافیت کفالت باید کی اقدام کنم ؟ الان ؟ یا بعد از اتمام تحصیل ؟ یا خرداد 1388 ؟ یا وقت دیگه ؟
لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان !
خدمت شما عرض کنم که من تک پسر هستم و پدرم متولد خرداد1328 هست. الان مشغول تحصیل هستم و حداقل 3 ترم دیگه دارم . برای معافیت کفالت باید کی اقدام کنم ؟ الان ؟ یا بعد از اتمام تحصیل ؟ یا خرداد 1388 ؟ یا وقت دیگه ؟
لطفا راهنمایی کنید
برای ارسال مدارک معافیت پزشکی تو درفترچه گفته هم گواهی تحصیلی با مدارک بفرستید هم کارت واکسن کزار و مننژیت
در حالی که اگر من بخواهم معافی پزشکی بگیرم این چیز ها چه نیازی بهش هست ؟
میشه نفرستم این دو رو ؟
گیر نمیدن ؟
نگن مدارکت ناقصه
از این تناقض های عجیب در قانون که زیاد دارن .. ولی حالا چرا "یه هفته بندازتدت ؟" .. ما هم واکسن زدیم ، شاید یه روز نهایت دو روز ، باوزم درد می کرد ... (شما که پهلوونیآقا من که نمیخواهم برم پادگان که واکسن مننژیت بزنم
من معافم
واسکن واسه اونیه که میخواهد برد پادگان تا مریض پریض نشه
برای چی من باید واکسنی بزنم که یک هفته منو بندازه
واکسن مال کسیه که میخواهد بره پادگان
من معافمی میخواهم بگیرم
چه کنیم؟
بالای40 معاف دائم هستپدر من 29 ماه سابقه جبهه دارد. چطوری می شود این 1ماه (تا 30 ماه) را تخفیف گرفت و از معافیت موارد خاص استفاده کرد؟
دوم، با توجه به اینکه "حضور در جبهه" شرط است در حال حاضر دوران سربازی در مناطق جنگی هم در تعیین سابقه جبهه در نظر گرفته می شود یا خیر؟