• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

reza_mrs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان راستش من مشکل اشک چشم دارم دکترم که رفتم گفت مجرای اشکیت تنگه باید عمل بشه تو هوای سرد اینقدر حاد میشه که حتی یه لحظه نمیتونم دستمو از چشام بردارم و باید دائم پاکشون کنم میخواستم بدونم این هم مشمول معافیت میشه؟+

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان راستش من مشکل اشک چشم دارم دکترم که رفتم گفت مجرای اشکیت تنگه باید عمل بشه تو هوای سرد اینقدر حاد میشه که حتی یه لحظه نمیتونم دستمو از چشام بردارم و باید دائم پاکشون کنم میخواستم بدونم این هم مشمول معافیت میشه؟+

از آیین نامه معافیت نگاه کن

http://irteb.com/nezamvazife/index.htm

در ضمن این وبلاگ هم می تونه بهت جواب بده www.sarbazei.blogfa.com

djcpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی می دونه که کی ابلاغیه مربوط به این مصوبه کاهش خدمت به سازمان ها داده میشه یا نه؟؟؟
چون من سوال کردم از نیروی انتظامی و گفتن که هنوز ابلاغیه نیومده و هنوز هیچ تغییری در خدمت ایجاد نشده
و یه سوال دیگه اینکه من سربازم و می خوام از معافی جبهه پدر استفاده کنم ، حالا می خواستم بدونم که باید از طریق کجا اقدام کنم برای معافی - از طریق ارگان پدرم یا همین جایی که دارم خدمت می کنم یا **** وظیفه ؟؟؟!!!!

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از دوستان کسی می دونه که کی ابلاغیه مربوط به این مصوبه کاهش خدمت به سازمان ها داده میشه یا نه؟؟؟
چون من سوال کردم از نیروی انتظامی و گفتن که هنوز ابلاغیه نیومده و هنوز هیچ تغییری در خدمت ایجاد نشده
و یه سوال دیگه اینکه من سربازم و می خوام از معافی جبهه پدر استفاده کنم ، حالا می خواستم بدونم که باید از طریق کجا اقدام کنم برای معافی - از طریق ارگان پدرم یا همین جایی که دارم خدمت می کنم یا **** وظیفه ؟؟؟!!!!
مدارک پدرت رو بیار برای "" رکن "" و نیروی انسانی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کجا خدمت می کنی ؟

Ehsan.Moradi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ...

یه سوال ... محل آموزشی ستاد مشترک **** کجاست ... من یه پارتی اونجا دارم جور میکنم احتمالا میرم اون ارگان .. میخوام بدونم آموزشیم کجا میفته ؟؟ (من کارشناسی هستم راستی )

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال ... محل آموزشی ستاد مشترک **** کجاست ... من یه پارتی اونجا دارم جور میکنم احتمالا میرم اون ارگان .. میخوام بدونم آموزشیم کجا میفته ؟؟ (من کارشناسی هستم راستی )

پادگان شهدای کرمانشاه به احتمال خیلی زیاد

fibo1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
پس از حدود 34 روز مداركي رو كه ارسال كرده بود م براي معافيت امروز رسيد روش مهر خورده كه مدارك در رايانه ثبت شد و برگه معرفي به بيمارستان ارسال خواهد شد.
حالا سوالم اين هست كه بچه هاي شهرستاني براي بيمارستان به تهران معرفي مي شوند؟چون دو تا از بچه ها براي چشمون تو شهرمون كارشو كردن .
ممنون

Shayan_198v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان !
خدمت شما عرض کنم که من تک پسر هستم و پدرم متولد خرداد1328 هست. الان مشغول تحصیل هستم و حداقل 3 ترم دیگه دارم . برای معافیت کفالت باید کی اقدام کنم ؟ الان ؟ یا بعد از اتمام تحصیل ؟ یا خرداد 1388 ؟ یا وقت دیگه ؟
لطفا راهنمایی کنید

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان !
خدمت شما عرض کنم که من تک پسر هستم و پدرم متولد خرداد1328 هست. الان مشغول تحصیل هستم و حداقل 3 ترم دیگه دارم . برای معافیت کفالت باید کی اقدام کنم ؟ الان ؟ یا بعد از اتمام تحصیل ؟ یا خرداد 1388 ؟ یا وقت دیگه ؟
لطفا راهنمایی کنید

در حین تحصیلم میتونی.از من میشنوی همین الان اقدام کن

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام خدمت دوستان !
لطفا راهنمایی کنید

آيا در حين تحصيل ميتوان درخواست معافيت كفالت نمود؟
بله، مشروط بر اينكه دارنده معافيت تحصيلي باشند.

منبع

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
برای ارسال مدارک معافیت پزشکی تو درفترچه گفته هم گواهی تحصیلی با مدارک بفرستید هم کارت واکسن کزار و مننژیت
در حالی که اگر من بخواهم معافی پزشکی بگیرم این چیز ها چه نیازی بهش هست ؟
میشه نفرستم این دو رو ؟
گیر نمیدن ؟
نگن مدارکت ناقصه

fibo1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای ارسال مدارک معافیت پزشکی تو درفترچه گفته هم گواهی تحصیلی با مدارک بفرستید هم کارت واکسن کزار و مننژیت
در حالی که اگر من بخواهم معافی پزشکی بگیرم این چیز ها چه نیازی بهش هست ؟
میشه نفرستم این دو رو ؟
گیر نمیدن ؟
نگن مدارکت ناقصه

سلام
كامل كردن برگه معاينه عمومي و واكسن كه براي هم هست چه اعزام و چه معافي
تو صفحه هاي اول مدارك لازم براي هر نوع هست(اعزام /معافي و كفالت)مدارك رو كامل رو بفرست
من براي كامل كردن مداركم يك سري به **** وظيفه و.. داشتم:happy:
مي تونم بگم صد در صد يكي از خراب شده ترين مملكت ها رو ما داريم:happy:
رفته بودم **** وظيفه براي يك مدرك صف داشت به چه اندازه:eek:
رفتم تو اتاق به اون ياروهه كه درجه:skull: داشت گفتم كار من اينجا راه ميفته برم تو صف وايسم گفت اره برو
بعد از 45 دقيقه كه نوبتم شد مدرك رو ديد گفت لازم نيست برو گفتم دهه
يه 45 دقيقه پيش به من گفتي برو وايسا اوكي ميشه
لحن س گ ي گفت برو شغلوش نكن
دوست داشتم چنان بكوبونم زير چونه مردك اوضي رو

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من که نمیخواهم برم پادگان که واکسن مننژیت بزنم
من معافم
واسکن واسه اونیه که میخواهد برد پادگان تا مریض پریض نشه
برای چی من باید واکسنی بزنم که یک هفته منو بندازه
واکسن مال کسیه که میخواهد بره پادگان
من معافمی میخواهم بگیرم

چه کنیم؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا من که نمیخواهم برم پادگان که واکسن مننژیت بزنم
من معافم
واسکن واسه اونیه که میخواهد برد پادگان تا مریض پریض نشه
برای چی من باید واکسنی بزنم که یک هفته منو بندازه
واکسن مال کسیه که میخواهد بره پادگان
من معافمی میخواهم بگیرم

چه کنیم؟
از این تناقض های عجیب در قانون که زیاد دارن .. ولی حالا چرا "یه هفته بندازتدت ؟" .. ما هم واکسن زدیم ، شاید یه روز نهایت دو روز ، باوزم درد می کرد ... (شما که پهلوونی
kult.gif
)

MohammadZadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدر من 29 ماه سابقه جبهه دارد. چطوری می شود این 1ماه (تا 30 ماه) را تخفیف گرفت و از معافیت موارد خاص استفاده کرد؟
دوم، با توجه به اینکه "حضور در جبهه" شرط است در حال حاضر دوران سربازی در مناطق جنگی هم در تعیین سابقه جبهه در نظر گرفته می شود یا خیر؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پدر من 29 ماه سابقه جبهه دارد. چطوری می شود این 1ماه (تا 30 ماه) را تخفیف گرفت و از معافیت موارد خاص استفاده کرد؟
دوم، با توجه به اینکه "حضور در جبهه" شرط است در حال حاضر دوران سربازی در مناطق جنگی هم در تعیین سابقه جبهه در نظر گرفته می شود یا خیر؟
بالای40 معاف دائم هست

این رو باید بری از حوزه **** وظیفه سوال کنی..

بالا