بالای40 معاف دائم هست
به 30 ماه کاهش پیدا کرده
بالای40 معاف دائم هست
بزنم میافتمبله شده 30 ماه جدیدا..
در مورد اون هم که گفتید معافی و نمیخواد واکسن بزنی
جدیدا نوشته شده که اگه معافیت موارد خاص میخواید بگیرید نمی خواد واکسن بزنید اما شما اول بپرس و ریسک نکن، من خودم هم واسه معافیت اقدام کردم اما واکسن هم زدم ، ضرر که نداره ، خوبم هست
نه بابا چرا ترس به خوده را میدی..!!بزنم میافتم
قبلا زدم میدونم چی کارم میکنه
برادرانمم قبل اعزامشون زده بودن یک چند روزی افتادن
بزن ، مرد باش ، نترس ، تو می تونیبزنم میافتم
قبلا زدم میدونم چی کارم میکنه
برادرانمم قبل اعزامشون زده بودن یک چند روزی افتادن
آره - این ابهام واسه منم وجود داره ... یعنی با توجه به اینکه کسر خدمت در مورد سابقه جبهه نداریم ، یه نفر اگه یه ماه (حالا مثلا یه هفته) کمتر از 30 ماه داشته باشه ، به درد جرز دیوار هم نمی خوره زحمتش یعنی ؟ ... (اینو من از بابام پرسیدم و اونم از یه مطلع پرسید و اونم گفته بود که "درسته - به درد جرز دیوار نمی خوره!")پدر من 29 ماه سابقه جبهه دارد. چطوری می شود این 1ماه (تا 30 ماه) را تخفیف گرفت و از معافیت موارد خاص استفاده کرد؟
دوم، با توجه به اینکه "حضور در جبهه" شرط است در حال حاضر دوران سربازی در مناطق جنگی هم در تعیین سابقه جبهه در نظر گرفته می شود یا خیر؟
سلام
خوب خوشبختانه یا متاسفانه ما هم به جمع آش خورهای عزیز پیوستیم. .... حالا به نظرتون برم پلیس +10 ؟؟![]()
یا اینکه پست کنم دفترچه رو ؟؟ ... کدوم زودتر انجام میشه؟؟؟؟
مرسی
فعلا
منکه بردم پلیس +10
راستی متولده چه ماهی هستی؟؟؟؟؟ 68 هستی؟؟؟؟
سلام
خوب خوشبختانه یا متاسفانه ما هم به جمع آش خورهای عزیز پیوستیم. .... حالا به نظرتون برم پلیس +10 ؟؟![]()
یا اینکه پست کنم دفترچه رو ؟؟ ... کدوم زودتر انجام میشه؟؟؟؟
مرسی
فعلا
آره - این ابهام واسه منم وجود داره ... یعنی با توجه به اینکه کسر خدمت در مورد سابقه جبهه نداریم ، یه نفر اگه یه ماه (حالا مثلا یه هفته) کمتر از 30 ماه داشته باشه ، به درد جرز دیوار هم نمی خوره زحمتش یعنی ؟ ... (اینو من از بابام پرسیدم و اونم از یه مطلع پرسید و اونم گفته بود که "درسته - به درد جرز دیوار نمی خوره!")
اگه غیر از اینه ، بگید که بدرد ما هم می خوره ...
//
آره - حساب میشه ...
فقط پلیس 10+ دیگر پست ارسال مدارک **** وظیفه را انجام نمی دهد.
پلیس 10+ هم موقع ارسال ، مدارکت را چک می کند که نقص نداشته باشد. (فکر می کنم آنها هم مدارکت را از طریق شبکه ارسال می کنند نه کاغدی.)