• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
امروز همه تیم خراب بودن . نه کریم کریم همیشگی بود نه نیکی نه محمد و نه پترویچ . فقط دفاع همون دفاع همیشگی بود و دی کارمو همون دی کارمو همیشگی ...!

امروز فقط یه روز بد بود و بس! باید فراموشش کرد . ایشاللا بازی با صبا ...

ای بابا اگه قرار باشه بازی بعدی رو صرفا با زور علی کریمی و کریم و نیکبخت ببریم و تاکتیک مزخرف قطبی به چشم نیاد و 2 تا بازی بعدش باز گندش دربیاد همون بهتر که نبریم و تکلیف قطبی روشن شه!
این توره عوضی $%@&^هم بد موقعی تیم رو پیچوند و رفت..
ایشالا که همه چی ردیف میشه و قطبی هم یه فکری واسه تیم بر میداره!Let's Pray Together

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
بازیکن فقط اسماعیل حلالی و حسین عبدی...
معلوم نی بعضی بازیکنا چی میشن؟؟؟؟
حلالی الان تو دسته اول داره بازی میکنه...

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس قبل از ديدار امروز مقابل مقاومت سپاسي جلسه‌اي يك ساعته با بازيكنان برگزار كردند.
در اين جلسه بازيكنان و كادر فني پرسپوليس پاداش‌هاي معوقه خود به مبلغ يك ميليون و پانصد هزار تومان را دريافت كردند. :D

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
خدایی هیشکی دلیل رفتن ساها رو نفهمید!

ساها را گفتن هپاتيت گرفته !!!
اين بازي دي كارمو را ديديم ياده بازي هاي زمان دبيرستان خودم افتادم !!!:)

مرتيكه گل نمي زنه لااقل بازي حريف رو هم خراب نمي كنه و واسه خودش راه مي ره !:hmm:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خوب شد بازي رو نديدم وگرنه اعصاب واسم نمي موند!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ساها را گفتن هپاتيت گرفته !!!

بله خب هپاتیت نوع $ ... اونم چون به کسی چیزی نمیماسید .
فقط بحث دی کارمو نیست . میشه خیلی ها رو مثال زد . اما چیزی که تیم امسال نداره نسبت به پارسال دوتاست :
شانس + محسن خلیلی
وگرنه این همون تیمه با همون سیستم و همون تفکرات .

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
من کلاس داشتم ولی نرفتم ... نشستم خونه بازی رو نگاه کردم.:f34r:

افتضاح بودن !
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
785.jpg

/گزارش تصويري/
هفته‌ي سيزدهم ليگ برتر فوتبال
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و مقاومت سپاسي

پرسپولیس چرا انقدر بد بازی کرد .. ؟؟ :blink: من فکر میکنم خوشبینانه ترین نگاه ها هم قطبی رو مقصر میدونن ولی ظاهرا خودش همچین عقیده ای نداره .. یه چیزی رو من چند بار گفتم فکر کنم هنوز پابرجاس .. احساس میکنم پرسپولیس جه وقتی که میبره و وقتی که اینجوری بازی میکنه و میبازه بسیار سردرگمه و هیچ تاکتیک و شیوه خاصی رو برای گلزنی ارائه نمیده .. قطبی کاش بجای راه به راه قول قهرمانی دادن کمی بیشتر به تیم برسه ، شاید مشکل بدنی دارن چون آخر بازی کلا تعطیل شده بودن

خلاصه ایشالله که با درایت کادر فنی هرچه زودتر مشکلات حل شه ..

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
افشین قطبی : کیفیت بازی دی کارمو خیلی بالاست

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای فوتبال ایران متاسفم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، افشین قطبی، پس از بازی امروز تیمش مقابل "فجر سپاسی شیراز"، در میان خبرنگاران گفت: تا پایان نیم فصل، چهار بازی در ورزشگاه آزادی تهران داریم و برای قهرمانی نیم فصل، هنوز ناامید نیستیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: تیم فوتبال فجر، تیم جوانی است و از مربی خوبی برخوردار است.

قطبی تاكید كرد: برای فوتبال ایران، خیلی متاسفم؛ امروز داوری بسیار ضعیفی را در ورزشگاه دیدیم و هر بار كنار كمك داور می رفتم، پرچم می زد و در این فصل، داوری ضعیفی را شاهد هستیم.

سرمربی تیم پرسپولیس گفت: اكثر تیم ها، جلوی پرسپولیس بسته بازی می كنند و تیم فجر، امروز شش دفاع داشت و دروازه بان این تیم هم بهترین بازی عمر خود را به نمایش گذاشت.

قطبی درباره بازی بازیكن برزیلی تیمش هم گفت: در فوتبال ایران، فقط اشتباه دی كارمو را می بینند و دیدن اشتباه دی كارمو، مد شده است و اشتباه هیچ بازیكن دیگری دیده نمی شود و دیگر نمی خواهم به پرسشی درباره دی كارمو پاسخ دهم.

سرمربی پرسپولیس تصریح كرد: كیفیت بازی دی كارمو، خیلی بالاست و شما خبرنگاران، حتی یك بار هم مربی نبودید كه بتوانید درباره دی كارمو اظهار نظر كنید.

قطبی گفت: باید به بازیكنان احترام گذاشت و نباید اظهار نظر بی خود مطرح كرد.

سرمربی پرسپولیس افزود: ابراهیم توره، بازیكن سنگالی، به علت غیبت های غیر موجّه، حتما جریمه می شود و تصمیم گیری درباره وی را به آقای مصطفوی سپرده ام

منبع : سایت شبکه خبر

LYNYRD SKYNYRD

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
خوب پرسپولیس باخت اعصاب همه به هم ریخته که حق هم دارند.
من طرفدار قطبی نیستم واسم پرسپولیس مهمه حالا قطبی باشه یا نباشه مهم نیست.
ولی فکر نمی کنید هر تیمی ممکنه افت کنه واین افت لزوما تقصیر مربی نیست؟
به قول مجید جلالی یه مربی یه روز می بره همه تحسینش می کنیم ولی روزی هم که می بازه یادمون باشه این همون شخصه! این قطبی هم همون قطبی که تیم رو فصل قبل قهرمان کرد.نگیم شانسی بود چون هممون می دونیم که اینطور نبود صحبت یک بازی نیست که شانسی باشه صحبت از یک فصله.نمی شه شانسی توی لیگ قهرمانی رو از نایب قهرمان آسیا یعنی سپاهان گرفت.
شاید امروز قطبی اشتباه کرد شاید توی خرید دی کارمو اشتباه کرد ولی این دلیل نمیشه که همه چیز رو بندازیم گردن مربی. امروز کدوم بازیکن تیم خوب بازی می کرد؟
به نظر شما قطبی به بازیکنا گفته که وسط زمین قدم بزنید؟ یا پرس نکنید یا پشت سر هم با دست توپ رو بگیرید؟
اصلا اگه تاکتیک تیم علی اصغری هم باشه باز هم باید 10 تا سانتر درست رو دروازه حریف انجام بدن دیگه بد پاس دادن و بد سانتر کردن رو که نمیشه انداخت گردن قطبی!توی بازی با برق یکی از تاکتیکهای اصلی استقلال هم سانتر از جناحین بود ولی بشمارید ببینید چند تا سانتر خوب انجام شد پس اگه بازیکن جون بکنه با علی اصغری هم میشه قشنگ بازی کرد و نتیجه گرفت همونطوری که تیم پروین نتیجه می گرفت.
دی کارمو بازیکن خوبی نیست.در این شکی نیست.ولی امروز اثری از کریم و نیکی و نوری و زارع هم نبود.
مطمئنا اگه قطبی 3 تا بازی بعدی رو ببره همگی دوباره به به و چه چه می کنیم و افشین امپراطور صداش می کنیم.
به هر من مطمئنم قطبی تیم رو جمع و جورش میکنه .
به امید روزهای خوب واسه تیم محبوبمون.
ارادتمند کل بروبکس.:)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
عجب افتضاح بازی بود دیشب..یه گل فنی برای فجر و یه حرکت و کل ضایع برای پیروزی...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام.
خوب پرسپولیس باخت اعصاب همه به هم ریخته که حق هم دارند.
من طرفدار قطبی نیستم واسم پرسپولیس مهمه حالا قطبی باشه یا نباشه مهم نیست.
ولی فکر نمی کنید هر تیمی ممکنه افت کنه واین افت لزوما تقصیر مربی نیست؟
به قول مجید جلالی یه مربی یه روز می بره همه تحسینش می کنیم ولی روزی هم که می بازه یادمون باشه این همون شخصه! این قطبی هم همون قطبی که تیم رو فصل قبل قهرمان کرد.نگیم شانسی بود چون هممون می دونیم که اینطور نبود صحبت یک بازی نیست که شانسی باشه صحبت از یک فصله.نمی شه شانسی توی لیگ قهرمانی رو از نایب قهرمان آسیا یعنی سپاهان گرفت.
شاید امروز قطبی اشتباه کرد شاید توی خرید دی کارمو اشتباه کرد ولی این دلیل نمیشه که همه چیز رو بندازیم گردن مربی. امروز کدوم بازیکن تیم خوب بازی می کرد؟
به نظر شما قطبی به بازیکنا گفته که وسط زمین قدم بزنید؟ یا پرس نکنید یا پشت سر هم با دست توپ رو بگیرید؟
اصلا اگه تاکتیک تیم علی اصغری هم باشه باز هم باید 10 تا سانتر درست رو دروازه حریف انجام بدن دیگه بد پاس دادن و بد سانتر کردن رو که نمیشه انداخت گردن قطبی!توی بازی با برق یکی از تاکتیکهای اصلی استقلال هم سانتر از جناحین بود ولی بشمارید ببینید چند تا سانتر خوب انجام شد پس اگه بازیکن جون بکنه با علی اصغری هم میشه قشنگ بازی کرد و نتیجه گرفت همونطوری که تیم پروین نتیجه می گرفت.
دی کارمو بازیکن خوبی نیست.در این شکی نیست.ولی امروز اثری از کریم و نیکی و نوری و زارع هم نبود.
مطمئنا اگه قطبی 3 تا بازی بعدی رو ببره همگی دوباره به به و چه چه می کنیم و افشین امپراطور صداش می کنیم.
به هر من مطمئنم قطبی تیم رو جمع و جورش میکنه .
به امید روزهای خوب واسه تیم محبوبمون.
ارادتمند کل بروبکس.:)

اتفاقا شما طرفدار قطبی هستی خیلی هم شدید . تیم هم اولویت دومتونه
تیم قطبی بقول فرزاد حتی روزی که می بره هم تاکتیک مشخصی نداره چه برسه به روزی که می بازه
ضمنا قطبی ممکنه به بازیکناش نگفته باشه پرس نکنید و ...
اما مطمئنا هیچ شرح وظیفه مشخص و تاکتیک تیمی معینی برای تیمش تعیین نکرده
بکش زیرش و از خلاقیتت استفاده کن شعار آقای قطبی شده
و با آوردن دستیار برزیلی که بدتر از توره هیچوقت نیست !! اگرم باشه کاری بلد نیست
و با آوردن دی کارمو که خوشبینانه یک بازیکن درجه سه هم نیست
تنها سرمایه باشگاهها رو به هدر داده و به پورسانت ها فکر کرده . شوخی نیست تو 500 میلیون تومن بدی و یکبازیکن بیاری که استپ هم بلد نیست !! اونوقت شما می گی شااااااااااااااااااید اشتباه کرده باشه ؟
بله شما راست می گی یک عده با هر بردی مشکلات اساسی یادشون می ره
اما من یادم نرفته پارسالهم با بردهای دقیقه 90 به بالا قهرمان شدیم
پارسال هم تاکتیک درست حسابی نداشتیم و تیم روی شانس و بکش زیرش قهرمان شد
و کلا طی این مدت - بیش از یکسال - شاید فقط کمتر از 5 بازی از تیم قطبی بازی درست حسابی دیده باشیم
درست حسابی یعنی حمله با برنامه
دفاع با برنامه
یعنی تیم دنیزلی که اگر نصف شانس های دقیقه نود به بالای آقای قطبی رو داشت با نصف بازیکنای قطبی 3 بار قهرمان جام بین قاره ای می شدیم . کاش دنیزلی شانس قطبی رو داشت . تیمش حتی وقتی 4 تا از ابومسلم می خورد هم درست بازی می کرد برعکس تیم قطبی که یا دقیقه نود و نه گل می زد !!! یا دروازه بان حریف به خودش گل می زد !! یا مربی تعویض سومش رو می سوزوند جلوی ما 10 نفره می شد !!! یا ... با اینهمه بازیکن

کار قطبی تمومه
فقط امیدوارم زودتر باشه که یکبارم که هم بازیکن داشتیم هم پول نریم رده هفدهم و از لیگ آسیا اوت نشیم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دی کارمو همون بازیکن بین المللی که قطبی سه ماه تمام داد وفغان کرد که اینو می خوام !!!!

حقیقت اینه که اینهمه بازیکن دست شاغلام بود الان 6 تا به فجر زده بود ولی قطبی نه تجربه مربی گری داره ( آنالیزور بوده ) نه شجاعت لازم یک مربی و نه دانش استفاده از اینهمه بازیکن

ایشون امسال یک قرارداد ترکمنچای بستند و خودشون برگشتند
عهد نامه گلستان رو هم بابت مارکو امضا کردند
قرار داد 1919 رو هم با آوردن دیکارمو به ثبت رسوندند

علوی بنده خدا که کاپیتان پاس بود و بازیکن ملی پوش نصف بهادر عبدی و یک دهم دیکارمو هم فرصت بازی پیدا نکرده
گناه ما چیه که این دیکارمو انقدر باید توی زمین بمونه تا بلکه گل بزنه و آقای قطبی بتونه 500 هزار دلاری که بالاش رفته رو توجیه کنه !!
با این پول می شد 2 تا بازیکن خیلی خوب خرید
اینکه عین روز روشنه تا آخر فصل موندگار نیست و بیرونش می کنند
اما بیچاره پرسپولیسه من که یکبار هم که هم پول خوب بود هم بازیکن خوب بود هم قیف بود !! هم مسئولش !!! به چنین مصیبتی گرفتار آمد

دنیزلی :(
دنیزلی بچم مربی تیم های مطرح درجه دو اروپایی بود نه یک آنالیزور !!!
دنیزلی از بازیکنایی به مراتب معمولی تر از بازیکنای الان چه بازی که نمی گرفت !!!
دنیزلی هم شخصیت خوبی داشت هم دانش مربیگری هم شجاعت
دنیزلی فقط شانس آقای قطبی رو نداشت ( البته امسال قطبی از همون شانس هم بی بهره شده و تیمش دیگه حرفی واسه گفتن نداره )

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من که دیشب ندیدم ولی الان که تو برنامه شفیعی دیدم پرسپولیس خیلی هم بد بازی نکرد !! چند تا موقعیت خوب هم داشتیم ! دی کارمو رو که اصلا اسمش هم به میون نیومد ! :دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به نظر من بچه های پرسپولیسی دارند بی انصافی می کنند پارسال تیم قطبی روحیه جنگندگی خوبی داشت و درسته که دقیقه نود گل می زدند ولی این دلیل بر شانس نمیشه اگر هم شانس باشه که نیست تو یک بازی یا دو بازی نه تو یک فصل
پس فکر کنم نباید زحمات یک مربی رو تو یک فصل که پرسپولیس را قهرمان کرده با نتایج این فصل زیر سوال برد و بگید شانسی بوده
درسته توی این فصل به نظر من قطبی بد داره عمل می کنه و این باز هم بر می گرده به خود قطبی که بازیکن ناآماده میگذاره توی تیم و به بازیکن های که علاقه داره بازی می ده
اما به هر حال امیدوارم روز های بهتری برای قطبی در آینده پیش رو باشه

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به نظر من قطبي مقصر اصلي در باختهاي تيم تو اين فصل هست , اما اين دليل نميشه كه بگيم سال قبل تيم شانسي شانسي و الكي قهرمان شد , اصلا همچين چيزي نيست , تيم با اون 6 امتيازي كه ازش كسر شد و در ابتداي نيم فصل دوم چند بازي رو خراب كرد و دچار بحران شد ولي قطبي تونست تيم رو جمع كنه و در نهايت قهرمان ليگ كنه . و اين كه بگيم گل دقيقه 90 ميزد و شانس مياورد اصلا صحيح نيست , و به نظر من تيم روي برنامه قهرمان شد .
اما امسال من معتقدم كه هم خود قطبي فرق كرده و در مورد بعضي چيزا لجبازي ميكنه (( از جمله ديكارمو )) و هم بدشانسي مياره ((مثلا از اول فصل تا حالا چند تا توپ به تيرك خورده ؟؟؟ كسي حساب كرده ؟؟؟ تو همين بازي ديروز يه تيرك داشتيم . )) داوري هم كه ديگه تكراري شده صحبت كردن ازش و همه ميدونن امسال داوري چه جوري بوده .
بهر حال من اميدوارم قطبي دوباره بشه همون قطبي و تيم دوباره بشن همون قطبي و تيم سال قبل و بتونن قهرماني رو مجددا تكرار كنن .

Last edited:

LYNYRD SKYNYRD

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا شما طرفدار قطبی هستی خیلی هم شدید . تیم هم اولویت دومتونه
تیم قطبی بقول فرزاد حتی روزی که می بره هم تاکتیک مشخصی نداره چه برسه به روزی که می بازه
ضمنا قطبی ممکنه به بازیکناش نگفته باشه پرس نکنید و ...
اما مطمئنا هیچ شرح وظیفه مشخص و تاکتیک تیمی معینی برای تیمش تعیین نکرده
بکش زیرش و از خلاقیتت استفاده کن شعار آقای قطبی شده
و با آوردن دستیار برزیلی که بدتر از توره هیچوقت نیست !! اگرم باشه کاری بلد نیست
و با آوردن دی کارمو که خوشبینانه یک بازیکن درجه سه هم نیست
تنها سرمایه باشگاهها رو به هدر داده و به پورسانت ها فکر کرده . شوخی نیست تو 500 میلیون تومن بدی و یکبازیکن بیاری که استپ هم بلد نیست !! اونوقت شما می گی شااااااااااااااااااید اشتباه کرده باشه ؟
بله شما راست می گی یک عده با هر بردی مشکلات اساسی یادشون می ره
اما من یادم نرفته پارسالهم با بردهای دقیقه 90 به بالا قهرمان شدیم
پارسال هم تاکتیک درست حسابی نداشتیم و تیم روی شانس و بکش زیرش قهرمان شد
و کلا طی این مدت - بیش از یکسال - شاید فقط کمتر از 5 بازی از تیم قطبی بازی درست حسابی دیده باشیم
درست حسابی یعنی حمله با برنامه
دفاع با برنامه
یعنی تیم دنیزلی که اگر نصف شانس های دقیقه نود به بالای آقای قطبی رو داشت با نصف بازیکنای قطبی 3 بار قهرمان جام بین قاره ای می شدیم . کاش دنیزلی شانس قطبی رو داشت . تیمش حتی وقتی 4 تا از ابومسلم می خورد هم درست بازی می کرد برعکس تیم قطبی که یا دقیقه نود و نه گل می زد !!! یا دروازه بان حریف به خودش گل می زد !! یا مربی تعویض سومش رو می سوزوند جلوی ما 10 نفره می شد !!! یا ... با اینهمه بازیکن

کار قطبی تمومه
فقط امیدوارم زودتر باشه که یکبارم که هم بازیکن داشتیم هم پول نریم رده هفدهم و از لیگ آسیا اوت نشیم

خوب شد گفتم من طرفدار قطبی نیستم!
ولی اینطور که شما میگی احتمالا خودم خبر ندارم که طرفدارشم!!:دی
به هر حال شما نظر خودت رو داری منم نظر خودم رو. :)

LYNYRD SKYNYRD

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من بچه های پرسپولیسی دارند بی انصافی می کنند پارسال تیم قطبی روحیه جنگندگی خوبی داشت و درسته که دقیقه نود گل می زدند ولی این دلیل بر شانس نمیشه اگر هم شانس باشه که نیست تو یک بازی یا دو بازی نه تو یک فصل
پس فکر کنم نباید زحمات یک مربی رو تو یک فصل که پرسپولیس را قهرمان کرده با نتایج این فصل زیر سوال برد و بگید شانسی بوده
درسته توی این فصل به نظر من قطبی بد داره عمل می کنه و این باز هم بر می گرده به خود قطبی که بازیکن ناآماده میگذاره توی تیم و به بازیکن های که علاقه داره بازی می ده
اما به هر حال امیدوارم روز های بهتری برای قطبی در آینده پیش رو باشه

به نظر من قطبي مقصر اصلي در باختهاي تيم تو اين فصل هست , اما اين دليل نميشه كه بگيم سال قبل تيم شانسي شانسي و الكي قهرمان شد , اصلا همچين چيزي نيست , تيم با اون 6 امتيازي كه ازش كسر شد و در ابتداي نيم فصل دوم چند بازي رو خراب كرد و دچار بحران شد ولي قطبي تونست تيم رو جمع كنه و در نهايت قهرمان ليگ كنه . و اين كه بگيم گل دقيقه 90 ميزد و شانس مياورد اصلا صحيح نيست , و به نظر من تيم روي برنامه قهرمان شد .
اما امسال من معتقدم كه هم خود قطبي فرق كرده و در مورد بعضي چيزا لجبازي ميكنه (( از جمله ديكارمو )) و هم بدشانسي مياره ((مثلا از اول فصل تا حالا چند تا توپ به تيرك خورده ؟؟؟ كسي حساب كرده ؟؟؟ تو همين بازي ديروز يه تيرك داشتيم . )) داوري هم كه ديگه تكراري شده صحبت كردن ازش و همه ميدونن امسال داوري چه جوري بوده .
بهر حال من اميدوارم قطبي دوباره بشه همون قطبي و تيم دوباره بشن همون قطبي و تيم سال قبل و بتونن قهرماني رو مجددا تكرار كنن .

منم همینا رو گفتم!
من که عاشق چشم و ابروی قطبی نیستم! تابستون 2 ماه تیمو سر کار گذاشت واسه جی؟ چون رفته بود بین عربها دنبال مشتری با قیمت بالاتر می گشت وقتی گیرش نیومد برگشت همینجا کلی هم منت گذاشت!
پس اگه میگید من طرفدارشم کلا می خوام سر به تنش نباشه!
حرف من اینه که یکم منصف باشیم! همین.

بالا