linghuchong
مدیر بازنشسته
Kuroshitsuji

يکی ديگه از انيمه های جديد اين فصل! چی شد که من شروع کردم به ديدنش؟! :blink: جواب: shinsen sub, داره ساب ميزندش!
خوب بدون برو برگرد هر چيزی که shinsen sub بر داره، بايد چيز قشنگی باشه! فکر کنم بخاطر rating خوب مانگاش بوده که برداشتن که البته با توجه به تعداد رأی ها زياد نميشه رو اون هم حساب کرد!:blink:
به هر جهت تا الان 3 قسمت از اين انيمه ساب زده شده، و با وجود حالت طنزی که داره شايد بچگانه به نظر برسه!
ولی اگه نويسنده اينقدر باهوش بوده باشه که گذشته رو خيلی سياه کنه، و داستان رو جدی تر، پتانسيل اينکه يه داستان خونين جالب تبديل بشه رو داره!
و اما داستان:
سباستين Sebastian Michaelis خدمتگزار يکی از خانواده های بزرگ اينگليسی به اسم phantomhive هست. سباستين از هر نظر بهترين هست و همينطور قوی ترين!
ولی جالبتر از همه اينه که بزرگ خاندان phantomhive ، شيل ciel يک پسر بچه 12 ساله هست!:blink: و سباستين به طرز عجيبی به شيل وفادار هست! و از هر نظر هم مراقب شيل!
به هر جهت تا الان 3 قسمت از اين انيمه ساب زده شده، و با وجود حالت طنزی که داره شايد بچگانه به نظر برسه!
و اما داستان:
سباستين Sebastian Michaelis خدمتگزار يکی از خانواده های بزرگ اينگليسی به اسم phantomhive هست. سباستين از هر نظر بهترين هست و همينطور قوی ترين!
ولی جالبتر از همه اينه که بزرگ خاندان phantomhive ، شيل ciel يک پسر بچه 12 ساله هست!:blink: و سباستين به طرز عجيبی به شيل وفادار هست! و از هر نظر هم مراقب شيل!
وسط تعريف داستان، يه توجهی هم به طراحی سرويس جای خوری بندازين ببينين با دقتی نقاشی شده! من در يه نظر، اولين چيزی که به نظرم رسيد royal albert بود! يه نگاه به ستش بندازين ببينين راست ميگم يا نه؟!
خيلی برام جالبه که توی اين انيمه ها به چه چيزهايی دقت ميکنن!!!:blink:
به عمارت خاندان phantomhive هم يه نگاهی بندازين بد نيست!
از اون جالبتر، ماجرای سباستين هست که از کجاا اومده!!؟؟؟!!
سباستين يه Akuma هست که با شين قرارداد بسته و در ازای روح شيل، خدمتگزارش شده!:blink:
seal اي که بين اين 2 نفر هست رو ميتونين در چشم راست شيل که هميشه چشم بند داره و دست چپ سباستين ببينين!
به عمارت خاندان phantomhive هم يه نگاهی بندازين بد نيست!
از اون جالبتر، ماجرای سباستين هست که از کجاا اومده!!؟؟؟!!
seal اي که بين اين 2 نفر هست رو ميتونين در چشم راست شيل که هميشه چشم بند داره و دست چپ سباستين ببينين!
اينجاست که داستان ميتونه تم خونی به خودش بگيره و جالب شه! به شرط اينکه از اين طنز داستان کم شه!
اينايی که تو عکس ميبينين بقيه خدمتکارای خونه هستن که منشا اصلی کمدی بودن انيمن! البته بايد بگم که هر کسی اين انيمه رو کارگردانی کرده طبع شوخی داشته
، مخصوصاً که چند روز مونده به هالووين درختای کل anime رو اينجوری کرده
:
در کل داستان به اينکه شيل چقدر تنهاست، چقدر سعی ميکنه در عين بچگی بزرگ باشه، و نقش يه کنت رو با قدرت بازی کنه، و با دشمناش روبرو بشه رو نشون ميده!
و اينکه سباستين چه جوری تو همه اينا بهش کمک ميکنه!:happy: فقط اميدوارم که تم داستان به سمت shounen ai بودن نره! :f34r: تا اينجاا که safe بود. ببينيم بقيش چی ميشه!
ending اين انيمه رو Becca خونده، آهنگ I'm alive که ميتونين اينجا ببينين
:

ending اين انيمه رو Becca خونده، آهنگ I'm alive که ميتونين اينجا ببينين
Last edited: