• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نامرد ترین آدم ها همون استیلی و فرشاد پیوس و بعضی قدیمی های معلوم الحال هستن که شب و روزشون با دعا کردن برای زمین خوردن پرسپولیس و قطبی سر میشه

...

آقا من داشتم می رفتم بخوابم که شما رسیدی
البته بازم می رم اما یکم همه پیشکسوتهای تیم رو تخریب کردی ها
الان یعتی دعای استیلی و پیوس یقه تیم رو گرفته ؟
پیوس اگر دعاش می گرفت تراکتورسازی وضعش اون نمی شد :happy:

بهرحال ممکنه حرف شما درست باشه و پیوس و دنیزلی و پروین و درخشان و حاج رضایی به امامت استیلی شبا برای تخریب تیم دعا کنند اما باور کن با اینهمه بازیکن می شد جلوی دعای همه شون رو گرفت

چی بدونم والا
خدایا توبه !
ما رفتیم بخوابیم

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام می کنم به همه پرسپولیسی های عزیز
اونایی که قلبشون واسه موفقیت تیمشون می تپه
من سروش هستم، یه عضو کوچولو توی خانواده بزرگ پرسپولیس
این اولین پست منه و امیدوارم منو توی جمع خودتون بپذیرید

چطوره که داوری همیشه باید به ضرر پرسپولیس باشه و به نفع استقلال (...)؟

سلام دوست عزیز . به جمع پرسپولیسی ها خوش اومدی . اوقات خوبی رو داشته باشی
لازمه یه نکته رو خدمت شما یادآوری کنم که همه ما پرسپولیسی ها در این تاپیک بنا را بر دوستی با دوستان استقلالیمون و احترام به تیمشون و عقایدشون گذاشتیم. بنابراین بی احترامی به تیم مقابل اصلا جایز نیست . شما می تونید هر صحبتی در مورد تیم رقیب دارید در تاپیک کل کل انجام بدید . خواهشمندم مطلب بالا رو ادیت کنید تا موجب ناراحتی دیگر دوستانمون نشه .ممنون :happy:

دوستان اس اسی بذارید پای عدم آگاهی این دوستمون از شرایط این تاپیک :happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حالا انقار تیم سقوط کرده یا حذف شده !!!!
میلان امسال توی لیگ قهرمانان بازی نمیکنه ! این که دیگه برای میلان فاجعه هستش همینطور از رجینا هم میبازه با ناپولی مساوی میکنه ! ولی آنجولتی همچنان مربی میلان هست
شما هم یک بار انتقاد کنید و نظر خودتون رو بگید حالا نه کسی از مدیران و مربیان هست که به نظرات ما و شما نگاه کنه و نه به نظرات کارشناسان خارج از باشگاه توجه میشه
تیم مشکل داره ولی حاد نیستش با حداقل هزینه و وقت حل میشه قرار نیست یک سال تمام تیم قطبی بهترین شرایط رو داشته باشه مهم اخر فصل هستش که جام ها رو تقسیم میکنند
صبور باشید تا نیم فصل

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
فقط 6 تا مهجم داره، اما مهاجم های پرسپولیس ابراهیم توره و دی کارمو هستن که طبیعیه وقتی توره نباشه مجبوره دی کارمو رو بازی بده، خیر خواه رو بازی بده بهتره؟ یا بهادر عبدی؟
روی نیمکت کی رو داره بیاره توی زمین؟ همین علوی که توی چند تا پست قبلی سنگش به سینه زده شده توی اولین بازی ای که ثابت بازی کرد، مقابل ابومسلم فرت اول رو داد و پرسپولیس گل خورد

...

دو تا نکته هم بگم و برم لالا دیگه

1- در مورد علوی اگر معیار قضاوت بازی اوله اونم بعد از 10 هفته ؟ که دیگه دیکارمو باید سه سالی بیرون بشینه چون در بازی های اولش در حد لیگ محلات هم نبود ولی الان داره 90 دقیقه بازی می کنه

2- مهاجم قرار بود رضایی یا میداوودی خریداری بشن که آقای قطبی فرمودند من عاشق دیکارمو هستم و سنمم از 25 سال بیشتره چند بارم خارج رفتم پس دیکارمو از همه بهتره ( نقل به مصاحبه بعد از بازی فجر آقای قطبی )
بهادر عبدی هم که نفس آقای قطبی هستند و تا پیش از بازگشت مجدد قطبی به ایران هیچکس ( نه استیلی نه پیروانی نه مصطفوی ) حتی برای تمرین هم دعوتش نکرده بود
پس آقای قطبی دو تا گزینه اصلیش رو داشت . اولی دیکارموی بین المللی و دومی پسر معنوی قطبی یعنی بهادر عبدی

Last edited:

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من داشتم می رفتم بخوابم که شما رسیدی
البته بازم می رم اما یکم همه پیشکسوتهای تیم رو تخریب کردی ها
الان یعتی دعای استیلی و پیوس یقه تیم رو گرفته ؟
پیوس اگر دعاش می گرفت تراکتورسازی وضعش اون نمی شد :happy:

بهرحال ممکنه حرف شما درست باشه و پیوس و دنیزلی و پروین و درخشان و حاج رضایی به امامت استیلی شبا برای تخریب تیم دعا کنند اما باور کن با اینهمه بازیکن می شد جلوی دعای همه شون رو گرفت

چی بدونم والا
خدایا توبه !
ما رفتیم بخوابیم
من فقط گفتم استیلی و پیوس و از پیشکسوتان معلوم الحال منظورم پروین و دنیزلی (دنیزلی پیشکسوته؟!) و... نبود
یه نگاه به آرشیو روزنامه ها بندازی متوجه حرف من میشی و اون وقت می فهمی که این افراد واسه زمین خوردن پرسپولیس حاضرن تا کعبه برن چه برسه به برپایی نماز جماعت به امامت استیلی و شاید مکبریِ مرزبان!
من اصلا بازی پرسپولیس مقابل برق شیراز رو توجیه نمی کنم
اما خوب توی زمین حریف، هوای بارونی، تماشاچی های حریف، بازی بسته حریف، داوری همیشگی، بی غیرتی بعضی بازیکن ها بعد از خوردن گل و ... توی باخت تیم تأثیر داشت، نه همش قطبی بده، اَخه، جیزه و ...
حرف من هم اینه که پیوس که تراکتورسازی رو به لجن کشید چه حقی داره که بیاد در مورد پرسپولیس اینجوری بد و بیراه بگه؟
اما ساعت شما امشب یه جورایی روی ساز مخالف تیک تاک می کنه (چند تا پست قبلی ات رو خوندم)

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
بازم من میگم تیم سال قبل قهرمان شد .. خب دستشون درد نکنه ، پولشون رو گرفتن ، محبوبیت پیدا کردن ، طرفدارها براشون لقب گذاشتن ، دوسشون دارن ، رو سرشون میزارن .........
دیگه نمیتونن خودشون رو بکشن که ؟ حالا چون سال فبل تیم قهرمان شده این آقا نباید ازش انتقاد بشه .
اگه اینطوریه پس علی پروین حق داره بیاد بگه من مالک پرسپولیسم . چون هیچ کس اندازه اون برای این تیم افتخار نیاورده (باهر کیفیتی)
چون پارسال قهرمان شدیم که نمیشه بزاریم این دوستمون هر کاری خواست بکنه ! تیم بره رده سیزدهم جدول :)D) چون فصل قبل قهرمان شدیم .. کسی هم به امپراطور نگه بالای چشمات ابرو تشرف دارن ... چه ربطی داره که سال قبل چه اتفاقی افتاده مهم اینه که الان داره چه اتفاقی میافته با اینها وقتی بعد از برد صحبت میکنی میگن : این بازی تموم شد باید به فکر بازی بعدی باشیم ..

ببخشید دوست عزیز حرف شما کاملا متین اما به نظر شما سرمربی تیم رو بارها و بارها اُسکول خطاب کردن انتقاده ؟ یا شعار بدیم قطبی برو انتقاده ؟ بحث من اینه که تیم مشکل داره . همه ما هم می دونیم . اما آیا به جای بحث فنی و ارائه راهکار و این چیزا باید به سرمربی تیم محبوبمون فحاشی کنیم ؟ اینه اون انتقادی که مد نظر شماست ؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
می گم آفساید بود بگو چشم
می دونی که من واسه حرفام دلیل دارم :happy:

ولی دنیزلی که بیاد دیگه از این خبرا نیست ( الان رفتم روو اعصاب ملته هوادار قطبی :happy: )

شب خوبی داشته باشید .

راستی دنیزلی کجاست ؟
من با هدایتی صحبت میکنم شما هم دنیزلی رو پیدا کن بیار
شاید خیالت راحت شد :D
نظزت راجب تیم دو نفره دنیزلی و قطبی چیه ؟ حمید استیلی هم میاد میشه کمکشون :lol::D

طرفدار پرسپولیس باشید نه افراد

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
فشار عصبی من بالا نرفته و حق خودم می دونم که نظرم رو در مورد آقای قطبی که آنالیزوری بیش نیست بدم حتی اگر شما و سایر به اصطلاح پرسپولیسیهای فهیم رو به مرز انفجار برسونم

اینجا تا صبح 100 تا هوادار قطبی هم برای امپراتورشون هورا بکشن برای من اهمیت نداره
چون من پرسپولیسی هستم
و وقتی اینهمه بازیکن رو به این آقا دادند و تیم بی برنامه و سردرگم تحویلمون داده اما دنیزلی با نصف این بازیکنا بهترین تیم سالهای اخیر پرسپولیس رو ساخت به خودم حق می دم ازش طرفداری کنم

برای هواداران قطبی چه اهمیت داره که یک میلیارد خرج دیکارمو و مارکو شده . زنده باد امپراطور !!!
برای هواداران قطبی چه اهمیت داره با اینهمه بازیکن هیچ تاکتیک مشخصی نداریم . تاکید دارم هیچ تاکتیکی . زنده باد امپراطور

شما تیم اولویت دومتونه
اول زنده باد امپراتور !!!
شما هم مثل قطبی حاضرید و می خواید دیکارمو 90 دقیقه بازی کنه بلکه 10 تا گل بزنه و حرف امپراتورتون درست دربیاد
تیم و منافع رو رها کرده چسبیده به این که دیکارموش 10 گله بشه !!!!!

بذارید به حساب غیبگویی من
هفته 5 دور برگشت از امپراتورتون خبری نیست . و اخراج شده
فحشهای استادیومشم من بهش نمی دم چون نمی تونم برم اونجا همینایی که امروز امپراتور امپراتور می کنن بهش فحش خواهند داد . پروین هم اولین فحشها رو از سمت تیفوسی هاش خورد
مگر نه اینکه شما هوادار فهیم هستید و امپراتورتونم خیلی کارش درسته ؟
اوکی هفته 5 دور برگشت اگر اثری از آنالیزورتون بود اونوقت حق باشماست !
من شک ندارم که آنالیزور بی دانشی مثل قطبی از پس اینهمه بازیکن درست حسابی بر نمیاد
دل شیر و جیگر ببر هم دوره اش ور افتاده و می تونید حس کنید هواداری پرسپولیس - نه هوادارای قطبی - منتظر اشتباهات بعدیش هستند
بذارید به حساب غیبگویی من
شک ندارم اخراج میشه . چیزی که خودشم دوست داره
اما امیدوارم اونروز توی هوادار قطبی روت بشه از عملکردش دفاع کنی
و از این مهمتر
تیمی که اینهمه بازیکن داره و کلی پول بابتش خرج شده هر 3 جام رو از دست نداده باشه
دلم می سوزه که بعد از 10 سال
با اینهمه بازیکن اسیر دست یک آنالیزور و یک کمک مربی بنجل و یک مهاجم بین المللی برزیلی :happy: بشیم

خب شما نوستور آداموسی . آفرین !
من هم برات هیچ پاسخی ندارم . فقط ازت خواهشمندم به احترام بقیه دوستان پرسپولیسی نسبت به علایقشون احترام قائل بشی و انتقاداتت رو به دور از القاب و کلماتی بگی که شخصیت سرمربی تیم رو پایین میاره . می شنیم به انتظار هفته 5 از دور برگشت و شاهد به حقیقت پیوستن پیشگویی شما می شیم .

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز . به جمع پرسپولیسی ها خوش اومدی . اوقات خوبی رو داشته باشی
لازمه یه نکته رو خدمت شما یادآوری کنم که همه ما پرسپولیسی ها در این تاپیک بنا را بر دوستی با دوستان استقلالیمون و احترام به تیمشون و عقایدشون گذاشتیم. بنابراین بی احترامی به تیم مقابل اصلا جایز نیست . شما می تونید هر صحبتی در مورد تیم رقیب دارید در تاپیک کل کل انجام بدید . خواهشمندم مطلب بالا رو ادیت کنید تا موجب ناراحتی دیگر دوستانمون نشه .ممنون :happy:

دوستان اس اسی بذارید پای عدم آگاهی این دوستمون از شرایط این تاپیک :happy:
من چیزی ننوشتم که بخواد ویرایش بشه، البته به نظر خودم
اگه منظورتون استفراغه چشم ادیتش می کنم
اما اصلا قصدم کل کل نبود
در ضمن دوستان به قول شما اس اسی توی امضاهاشون هم به پرسپولیس توهین می کنن
چه برسه به پست هاشون ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حرف من هم اینه که پیوس که تراکتورسازی رو به لجن کشید چه حقی داره که بیاد در مورد پرسپولیس اینجوری بد و بیراه بگه؟
اما ساعت شما امشب یه جورایی روی ساز مخالف تیک تاک می کنه (چند تا پست قبلی ات رو خوندم)

نمیذاری من برم بخوابما
ببین من نمی گم پیوس بیاد مربی پرسپولیس بشه
وقتی صحبت دنیزلی رو می کنم یعنی معتقدم پرسپولیس مربی بزرگ و واقعا بین المللی می خواد
اما اگر می خواید بگید چه حقی داره درباره تیم حرف بزنه
باید بگم
شاید شما یادت نیاد
فرشاد آقای گل دست کم 10-12 سالی سر ما رو بالا نگه داشت زمان خودش
و خیلی بیشتر از آقایونی که میلیاردی پول گرفتند و کاری هم نکردند گردن تیم حق داره
بعد از فرشاد تا ظهور خلیلی ما همیشه خلاء یک گلزن رو داشتیم
اینکه شما یادت نمیاد روزهایی فرشاد واسه تیم زحمت می کشید
دلیل نمیشه بهش حق ندی در مورد تیمش حرف بزنه

البته این ذات فوتباله
15 الی 20 سال دیگه هم تا خلیلی و باقری و کریمی و ... دهنشون رو باز کنند و درباره تیم حرف بزنند ( ببخشید ) می گن : خفه شو بابا تو دهنتو ببند !!!
ما عاشق پهلوان زنده ایم
حالا قطبی یکساله اومده و یکبارم تیمش قهرمان شده . شده صاحب تیم و هرکی هم بهش بگه بالای چشمت ابروئه می ره توو صف نفهم ها و بد ذاتها و هپلی ها !!!

بابا فرشاد پیوسه . رکورد گلزنیش تازه 3 سال پیش شکست . هنوزم کسی سمتش نرفته
شما یادت نمیاد ولی یک روزی تیم روی شاخش می چرخید . همون سالی که به عابدزاده لقب عقاب آسیا دادن به فرشاد هم می گفتند : مار زنگی . آقای گل آسیاست . اصلا نظرش اشتباه - فرشاد مربی خوبی نیست این اظهر من الشمسه - اما یعنی چی حق نداره در مورد تیم یا قطبی حرف بزنه ؟ حق داره . خوبشم داره

منم حق دارم
خوبشم دارم
الانم باید برم پشت سر استیلی وایسم و مراسم رو شروع کنیم :happy:
شبت بخیر

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
راستی دنیزلی کجاست ؟
من با هدایتی صحبت میکنم شما هم دنیزلی رو پیدا کن بیار
شاید خیالت راحت شد :D
نظزت راجب تیم دو نفره دنیزلی و قطبی چیه ؟ حمید استیلی هم میاد میشه کمکشون :lol::D

طرفدار پرسپولیس باشید نه افراد

دنیزلی بچم رفته با بشینکتاش قرارداد 5 ساله بسته نامرد !!
والا از هفته ی ششم دور برگشت می ترکوندیم همه تیمارو
درجریانید که هفته پنجمش قطبی اخراج شده :happy:

بجان xpin اگر نبود ضایع بازی استیلی و این دوتا باهم کار می کردند
ترکیب آنالیزور گری قطبی
و
جوگیرکردن بازیکنا با استیلی

چه ها که نمی کرد .

دنیزلی :(
آقا امشب در این مراسم پرفیض و برکت دعا علیه قطبی به امامت استیلی ، دنیزلی هم بصورت ویدئو کنفرانس شرکت می کنه
دلم برای افندی تنگ شده ( گریه گریه )

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیذاری من برم بخوابما
ببین من نمی گم پیوس بیاد مربی پرسپولیس بشه
وقتی صحبت دنیزلی رو می کنم یعنی معتقدم پرسپولیس مربی بزرگ و واقعا بین المللی می خواد
اما اگر می خواید بگید چه حقی داره درباره تیم حرف بزنه
باید بگم
شاید شما یادت نیاد
فرشاد آقای گل دست کم 10-12 سالی سر ما رو بالا نگه داشت زمان خودش
و خیلی بیشتر از آقایونی که میلیاردی پول گرفتند و کاری هم نکردند گردن تیم حق داره
بعد از فرشاد تا ظهور خلیلی ما همیشه خلاء یک گلزن رو داشتیم
اینکه شما یادت نمیاد روزهایی فرشاد واسه تیم زحمت می کشید
دلیل نمیشه بهش حق ندی در مورد تیمش حرف بزنه

البته این ذات فوتباله
15 الی 20 سال دیگه هم تا خلیلی و باقری و کریمی و ... دهنشون رو باز کنند و درباره تیم حرف بزنند ( ببخشید ) می گن : خفه شو بابا تو دهنتو ببند !!!
ما عاشق پهلوان زنده ایم
حالا قطبی یکساله اومده و یکبارم تیمش قهرمان شده . شده صاحب تیم و هرکی هم بهش بگه بالای چشمت ابروئه می ره توو صف نفهم ها و بد ذاتها و هپلی ها !!!

بابا فرشاد پیوسه . رکورد گلزنیش تازه 3 سال پیش شکست . هنوزم کسی سمتش نرفته
شما یادت نمیاد ولی یک روزی تیم روی شاخش می چرخید . همون سالی که به عابدزاده لقب عقاب آسیا دادن به فرشاد هم می گفتند : مار زنگی . آقای گل آسیاست . اصلا نظرش اشتباه - فرشاد مربی خوبی نیست این اظهر من الشمسه - اما یعنی چی حق نداره در مورد تیم یا قطبی حرف بزنه ؟ حق داره . خوبشم داره

منم حق دارم
خوبشم دارم
الانم باید برم پشت سر استیلی وایسم و مراسم رو شروع کنیم :happy:
شبت بخیر
داداش من نگفتم انتقاد نکنه یا حرف نزنه
میگم انتقاد باید انتقاد سازنده و به دور از کینه و پیش زمینه از طرف مقابل باشی، مثل پنجعلی
پیوس که هیچ بهادر عبدی هم بیاد 20 سال دیگه انتقاد کنه اما مثل بچه آدم همه حرفش رو می پذیرن
حالا که پشت سر رقیبای پرسپولیس داری نماز می خونی توی خطبه شون شرکت نکن
اون دنیزلی هم (که خودم سبک مربیگریش رو قبول دارم) کتر از قطبی پول نگرفت
فقط فرقش با قطبی این بود که پرسپولیس یه دونه جام هم نتونست بگیره
البته اگه بازم نگی جام پارسال مال آیت الله استیلی و حاج آقا مرزبان بوده ...

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اما اصلا قصدم کل کل نبود
چه برسه به پست هاشون ...

دوست عزیز گفتم خدمتتون که این شرایط مختص این تاپیک هست . جای دیگه هر کی هر کاریدوست داره انجام می ده . اما اینجا با توهین به شدت برخورد می شه . مرسی از اینکه ادیت می کنید:)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دنیزلی بچم رفته با بشینکتاش قرارداد 5 ساله بسته نامرد !!
والا از هفته ی ششم دور برگشت می ترکوندیم همه تیمارو
درجریانید که هفته پنجمش قطبی اخراج شده :happy:

بجان xpin اگر نبود ضایع بازی استیلی و این دوتا باهم کار می کردند
ترکیب آنالیزور گری قطبی
و
جوگیرکردن بازیکنا با استیلی

چه ها که نمی کرد .

دنیزلی :(
آقا امشب در این مراسم پرفیض و برکت دعا علیه قطبی به امامت استیلی ، دنیزلی هم بصورت ویدئو کنفرانس شرکت می کنه
دلم برای افندی تنگ شده ( گریه گریه )

یادته دنیزلی می باخت کر کر میخندید :lol:
من که ندیدم یبار هم شده ناراحت بشه :rolleyes:

3887_orig.jpg

یادته همیشه اونم میرفت ترکیه پیش زن و بچه هاش و تفسیر ورزشی شبکه CBC ??

اینجا هم در درمیره بعد باخت به سپاهان بعد جام حذفی

8a0ou2g.jpg

اگه بتونی پیداش کنی ...........

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ببخشید دوست عزیز حرف شما کاملا متین اما به نظر شما سرمربی تیم رو بارها و بارها اُسکول خطاب کردن انتقاده ؟ یا شعار بدیم قطبی برو انتقاده ؟ بحث من اینه که تیم مشکل داره . همه ما هم می دونیم . اما آیا به جای بحث فنی و ارائه راهکار و این چیزا باید به سرمربی تیم محبوبمون فحاشی کنیم ؟ اینه اون انتقادی که مد نظر شماست ؟

میشه بفرمایید ارائه راهکار به کی؟!!!!!مگه ما آنالیزور تیم هستیم یا این که قطبی نشسته ببینه راهکار ما چیه؟!!!!!!!!:blink: بابا ملت دو کلمه با هم اختلاط میکنن تیریپ رفاقتی! حالا منم عصبی بودم یه بار گفتم اسکل در عوض دی کارمو همه رو اسکل کرده شما هم این وسط گیر دادی به این یه کلمه؟!!!!!

دور همیم بابا زیاد جدی گرفتی ها!!!!:)

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز گفتم خدمتتون که این شرایط مختص این تاپیک هست . جای دیگه هر کی هر کاریدوست داره انجام می ده . اما اینجا با توهین به شدت برخورد می شه . مرسی از اینکه ادیت می کنید:)
ممنون از تذکرتون
در ضمن من هیچ جای دیگه به جز اینجا دوست ندارم پست بدم

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اما اصلا قصدم کل کل نبود
چه برسه به پست هاشون ...

سلام رفیق

خوش اومدی

آقا اساس کار ما رفاقت و دوستی و ... هست ولی دیدی به پرسپولیس و طرفدارانش توهین میکنن اول تذکر بده و اگه تکرار شد و اشتباهشون رو ادیت نکردن میتونید جوابشون رو بدهید
کلاً طرفدار دو آتیشه باشید :D

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ی

دنیزلی که مربی بشیکتاش شد!
2-3 هفته قبل بود از اخبار ورزشی شنیدم.
باید با قطبی سر کنیم چاره ای نیست!:)

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

3887_orig.jpg

8a0ou2g.jpg

پستتون به شدت مورد توجه واقع شد
laugh1.gif

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

3887_orig.jpg

8a0ou2g.jpg

اینو خوب اومدی xpin جان.
احتمالا در جواب گفته می شه چون زیبا بازی می کرد تیمش می باخت اشکالی نداره.

ادیت: یادم رفت خوش آمد بگم.خوش اومدی سروش جان

Last edited:
بالا