مودم ADSL Asus تک پورت
قیمت توافقی. مدل Asus AAM6000UG
بنده این مودم رو دارم دو ساله مثل ساعت داره کار میکنه . کسی که یک مودم بی دردسر میخواد بهترین انتخاب ه .مودم ADSL Asus تک پورت
ممنون. همینطوره.منم به دلیل اینکه این مودم ویستا ساپورت نیست یا من نتونستم روی ویستا نصب و راه اندازیش کنم مجبورم به تعویض. ضمنا بگم این مودم ADSL+ شرکت شاتل رو هم پشتیبانی نمی کنه ( تک پورته )بنده این مودم رو دارم دو ساله مثل ساعت داره کار میکنه . کسی که یک مودم بی دردسر میخواد بهترین انتخاب ه .
شرایط خاصی نداره.لطفا قیمت و شرایط رو پی ام کنید
بنده مشکلی ندارم. ولی هزینه پست و ریسک سالم رسیدنش با خود شما. هر چند خیلی چیز نرم و ظریفی هم نیست.اگر مشکلی برای فرستادنش با پست ندارین ، قیمت رو برام PM کنین لطفا ...
من خودم خریدارم .. (اگر امکان داره برای اخر ماه )خریداری نبود؟![]()
تازه اواسط آبانیم. متاسفانه نمی تونم قول بدم.من خودم خریدارم .. (اگر امکان داره برای اخر ماه )
خریداری نبود؟![]()
ارسال شد. قیمت مد نظر من 25 هزار تومان است.قیمت رو برام پی ام کن
مودم هنوز موجود است. قیمت فقط 15 هزار تومان!!!
من اصلا پی ام شما رو ندیده بودم. پس مسکه پشیمون شدید. اوکیسلام
من خریدارم اگر تهران هستید با پیک برای من ارسال کنید و هزینه درا دریافت کنید و اگر تهران نیستید شماره حساب را برای من pm کنید
صادرات باشه بهتره
موفق باشید
پی ام تون رو تازه دیدم ( بعد از ایمیل!!) نمیدونم چرا هیچ ایمیلی دریافت نمی کردم از فوروم.حتی ایمیل پیام خصوصی. به هر حال توضیحات لازم رو براتون پی ام کردم.اگه هنوز موجوده من خريدارم [email protected]