• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
خب فیلره دیگه!:Dفیلرها هیچ ربطی به داستان اصلی ندارن!تو فیلر نه کسی کشته میشه نه رابطه ای بین کاراکترهای اصلی بوجود میاد و نه از بین میره!:blink:به جز 4-5 قسمت اخر(قسمتهای 215 به بعد میشه فکر کنم)که گارا رو دوباره میبینیم و چند قسمت دیگه بقیش ارزش دیدن نداره!شیپپودن محشره!:happy:
اوه یعنی 4 5 قسمت آخر رو ببینم بعد برم سراغ شیپیدون ؟!
23.gif

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
اوه یعنی 4 5 قسمت آخر رو ببینم بعد برم سراغ شیپیدون ؟!
23.gif
آره اینطور بهتره چیزی رو هم از دست نمیدی!البته چند قسمت به شدت خنده دار هم ت فیلر ها هست که نمیدونم قسمتهای چند میشه!اگه پیدا کردم بهت میگم!اما در کل برو شیپپودن ببین که بعد از این فیلرها کلی سرحالت میاره:lol:

pnx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره
فقط یکم نسبت به بقیه جالبتره

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
New Naruto chapter 424 is here. Thanks goes to SleepyFans.
Oh... and a bit of bad news, it seems Naruto is on break next week
خوب چپتر جدید مانگا هم امد فقط خبر بد اینه که هفته بعد مانگایی در کار نیست کسی میدونه چرا؟

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
روزبه جان الان چند هفه ایی میشه اینجوری میشه
ولی بازم مانگا میاد بیرون
هفته بعد هم مانگا داریم

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
پوف داشت یادم میرفت ناروتو واقعی چی بود با این چند فیلری که دیدم :/ رسیدم به 17 شیپپودن
23.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
پوف داشت یادم میرفت ناروتو واقعی چی بود با این چند فیلری که دیدم :/ رسیدم به 17 شیپپودن
23.gif
آره ...منم دقیقا حال تو رو داشتم از قسمت 200 به بعد ناروتو فیلر هست
15xmz5i_th.gif

ای کاش اون چپترا رو به عنوان OVA میدادن بیرون
dontknow2.gif

روزبه جان الان چند هفه ایی میشه اینجوری میشه
ولی بازم مانگا میاد بیرون
هفته بعد هم مانگا داریم

hope so
امیدوارم همینطوری باشه

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فارسی ناروتو 220 قسمتی رو جایی سراغ ندارین
من تا قسمت 86 دارم بقیش رو ندارم توی بهشت انیمه تعداد زیادیش بود که فعلا بستست

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز تو پست های قبلیم گذاشتم
برو دانلود کن
http://www.forum.persiantools.com/t66014-page55.html
موفق باشی

ممنون از لطفتون :happy:
بازم مثل اینکه عجله کردم:p:blush:

فیلر یعنی چی؟:hmm:
من تا قسمت 86 رو دیدم فیلر یا فیلتر یا ... ندیدم اصلا فیلر یعنی چی؟:blink: فقط خواهشا نگید برو صفحهای قبل رو بخون که حوصلم نمیاد:lol:

2.3 صفحه قبل رو که خوندم :
1.بلیچ رو تا قسمت 155 دارم کسی خواست بگه براش بفرستم
2.نظرم در مورد ناروتو:
فقط اون قسمتهایی که هوکاگه سوم با اوروچیمارو مبارزه میکرد حالگیری بود اونم این بود که
فکر میکنم یک 10 یا 12 قسمتی دست هوکاگه توی شیکم اوروچیمارو بود و شمشیری اون توی پشت هوکاگه که عصابم خورد کرد فقط تند تند نگاه میکردم ببینم پس کی اون دستش در میاره
حالا من پشت سر هم دیدم کسایی که هر روز میدیدن فکر میکنم یک 2 هفته ای بدبختا منتظر موند تا اینا همو ول کنن:lol:
این قسمتهاش شبیه کارتون فوتبالیستها بود که میرفتن رو هوا میچرخیدن بعد قسمتش تموم میشد قسمت بعدیهم خاطرات دنبال میشد .بعد از 3 قسمت میدیدی بسلامتی راضی میشدن میومدند پایین شوت میکردن:lol::wacko:

Last edited by a moderator:

pnx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2.3 صفحه قبل رو که خوندم :
1.بلیچ رو تا قسمت 155 دارم کسی خواست بگه براش بفرستم
2.نظرم در مورد ناروتو:
فقط اون قسمتهایی که هوکاگه سوم با اوروچیمارو مبارزه میکرد حالگیری بود اونم این بود که
فکر میکنم یک 10 یا 12 قسمتی دست هوکاگه توی شیکم اوروچیمارو بود و شمشیری اون توی پشت هوکاگه که عصابم خورد کرد فقط تند تند نگاه میکردم ببینم پس کی اون دستش در میاره
حالا من پشت سر هم دیدم کسایی که هر روز میدیدن فکر میکنم یک 2 هفته ای بدبختا منتظر موند تا اینا همو ول کنن:lol:
این قسمتهاش شبیه کارتون فوتبالیستها بود که میرفتن رو هوا میچرخیدن بعد قسمتش تموم میشد قسمت بعدیهم خاطرات دنبال میشد .بعد از 3 قسمت میدیدی بسلامتی راضی میشدن میومدند پایین شوت میکردن:lol::wacko:

بابا واقعا دستت دردنکنه اون قسمتها جزو مهمترین قسمت های سری اول ناروتو هستش و اطلاعات خیلی مهمی رو می ده

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
فیلر به قسمت های خارج از مانگا (داستان اصلی) می گن که سری اول ناروتو از قسمت 136 تا 220 فیلر محسوب میشه
و سری شیپودن هم دارای فیلر هست که قسمت 56 تا 71 یا 72 ادامه داره

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
بابا واقعا دستت دردنکنه اون قسمتها جزو مهمترین قسمت های سری اول ناروتو هستش و اطلاعات خیلی مهمی رو می ده
منظور من خود دسته بود بقیش که خوب بود اتفاقهای دیگه ای که هم زمان میوفتاد .مبارزها . مبارزه گارا هم همون وسطا بود دیگه
فیلر به قسمت های خارج از مانگا (داستان اصلی) می گن که سری اول ناروتو از قسمت 136 تا 220 فیلر محسوب میشه
و سری شیپودن هم دارای فیلر هست که قسمت 56 تا 71 یا 72 ادامه داره

یعنی نباید ببینیم
خب یکی مثل من که مانگاشو نخونده چی؟
...........................................................................
پ ن : ممنون از مدیر محترم
من بعد از 700تا پست تازه برای اولین باره از مولتی کواست دارم استفاده میکنم تازه یاد گرفتم:p

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک میگم که یاد گرفتی:)
میتونی نگاه کنی ولی داستاناش خارج از داستان اصلی هست من خودم اول 220 قسمت دیدم بعد رفتم سراغ مانگاش . مانگای ناروتو چیزی حدوده 40 تا 50 قسمت جلوتر از سری شیپودن هست اگه خاستی ببینی قسمت بعدی ناروتو چی میشه منظورم قسمت 84 شیپودن هست چپتر 330 به بعد مانگا میشه میتونی از این سات دانلود کنی
http://narutocentral.com/manga
چپتر 424 رو هم میتونی از اینجا دانلود کنی یعنی قسمت جدید ناروتو

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
پوف ! حالم گرفته شد تا 66 بدون درد سر با تارنت گرفتم شیپپودن رو ! کسی لینک دانلود 60 به بعد شیپپودن رو با کیفیت raw بین 30-50 نداره ؟! تو مایه های http://www.dbz-media.nl ؟! من بلد نیستم از این فایل بگیرم !

پوف خودم فهمیدم بایدCryptLoad_1.1.5و دات نت و اینا رو نصب کنی دهن سرویسیه ...

Last edited:

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
http://cyber12.com/page-Naruto_Shippuuden.html
از این جا می تونی با کیفیت خوب با فرمت .mp4 دانلود کنی که حجمش 51 تا 54 مگابایت هست واسه هر قسمت
با کیفیت avi هم داره 170 مگ حجمش هست
موفق باشی

sefid

Registered User
لایک‌ها
0

خوب اینارو هم بدونین بد نیست:D :

سایت دانلود قسمتهای با کیفیت(170 مگابایت) : www.Narutomania.com
سایت دانلود قسمتهای بی کیفیت(50مگابایت) : http://www.dbz-media.nl/naruto/en/index.php?page=media

امیدوارم به دردتون بخوره - خودشم اگه مشکلی یا سوالی داشتین مطرح کنین خوشحال میشم کمک کنم:lol: :blush:​
پوف عالی ببوود مرسی ! دیروز کلی اعصابم خرد شد سره یک منبه درست پیدا کردن

اینم http://www.naruto-anime.info من پیدا کردم کاشکی میدره بخش اینارو تو صفحه ی اول معرفی میکردند .

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
تبریک میگم که یاد گرفتی:)
میتونی نگاه کنی ولی داستاناش خارج از داستان اصلی هست من خودم اول 220 قسمت دیدم بعد رفتم سراغ مانگاش . مانگای ناروتو چیزی حدوده 40 تا 50 قسمت جلوتر از سری شیپودن هست اگه خاستی ببینی قسمت بعدی ناروتو چی میشه منظورم قسمت 84 شیپودن هست چپتر 330 به بعد مانگا میشه میتونی از این سات دانلود کنی
http://narutocentral.com/manga
چپتر 424 رو هم میتونی از اینجا دانلود کنی یعنی قسمت جدید ناروتو

لینک مشکل نداره؟:blink:

بالا