اين اسكريپتي كه ايشون دارن ميفروشن همون فا اسكريپت هستش كه توي نت پر شده و ايشون يه فايل 2 مگي رو دان كرده و داره با اين قيمت بهتون ميندازه
ميگي نه نگاه كن :lol:
اين فا اسكريپت رو توي سايت وب سامان براي دانلود گذاشتن و ايشون از اونجا يا هر جاي ديگه دان كرده
wbsaman.com
اين وب سامان آخر كلاهبرداري حساب ميشه چون فروشگاه ساز نسخه طلاييش كه كلي ها هم خريدن همون فروشگاه ساز حامد ساعتيه و فقط رينيم شده
خواستيد بريد اونجا دان كنيد ولي فقط براي تست استفاده كنيد و بعد بخريدش چون قيمتش خيلي كمه
تا اونجايي كه يادم بودش فكر كنم 25 تومن بودش حالا نميدونم زياد شده يا نه
:blush:
شمشاد ! چی میگن !؟
اگه اوکی بود منم هستم !
( راستی دنبال یه دومین درست درمونم ! کسی داشت پی ام بزنه )
يكي داشت ميفروخت كه اونم توسط مداركي كه توسط حامد و من جمع شد به دادگاه كشيده شد !!!![]()
شمشاد جان ، با اینکه دوست بسیار خوب من هستی ! ولی بعضی موقع ها یه صحبت هایی میفرمایید که مجبورم پاسخ بدم.
میشه بفرمایید این آقای حامد خان این فروشگاه رو کجا ثبت کرده که حالا بتونه به دادگاه بگه این مال من هست؟
حالا که شما میفرمایید به دادگاه کشیده شده میشه بفرمایید یک عدد از مدارک دادگاه رو اسکن بفرمایید یا نه بفرمایید از کجا بپرسیم که این پرونده رفته دادگاه ؟
لزوما یکی که اسمش اون پایینه و یا سورسش رو داره تا وقتی که ثبت نکنه که نمیتونه بگه مال منه! برام واقعا جالبه بدون هیچ جسارتی یا خدای نکرده حرفی که ایشون کجا ثبت کرده که ما هم اگر فروشگاه خودمون رو داشتیم بریم اونجا ثبت کنیم!؟
اميد جان حامد خودش قراره به زودي همين جا همه چيز را توضيح بده !
مطمئن باش من حرف الكي نميزنم![]()
اين اسكريپتي كه ايشون دارن ميفروشن همون فا اسكريپت هستش كه توي نت پر شده
اين وب سامان آخر كلاهبرداري حساب ميشه چون فروشگاه ساز نسخه طلاييش كه كلي ها هم خريدن همون فروشگاه ساز حامد ساعتيه و فقط رينيم شده
خواستيد بريد اونجا دان كنيد ولي فقط براي تست استفاده كنيد و بعد بخريدش چون قيمتش خيلي كمه
تا اونجايي كه يادم بودش فكر كنم 25 تومن بودش حالا نميدونم زياد شده يا نه
:blush:
2 حالت دارهاميدي واهيست !
من مال فا اسكريپت رو خريدم ؛ 100 تومن ...
خوبه ؛ راضيم ...
وب سامان داشت فروشگاه فا اسكريپت را ميفروخت! كه فا اسكريپت مداركي را كه جمع كرده بود و شكايت كرده !
يكي داشت ميفروخت كه اونم توسط مداركي كه توسط حامد و من جمع شد به دادگاه كشيده شد
سره کاریه !چي شد بالاخره؟!
کسی تونست از لینک بالا دانلود کنه ؟
2 حالت داره
1. از فااسکریپتی
2.فرق خوب و بد رو نمیدونی
مرد حساب چرا نمیری به حامد ساعتی بگی بیاد از خودش دفاع کنه سیستم شاپ حامد ساعتی توسط خودش و وب سامان ارائه میشه کلاه بردار کلی هم خریدن خود حامد هم در جریانش هست و هرکس از جائی جزء وب سامان و حامد ساعتی بخره سایتش بمب میشه میره تو فضا
جدی چقدر اطلاعات عمومی شما بالاست شکایت چی کشک چی یک سیستم زپرتی که ارزش این چیزها رو نداره ضمنا در ایران سیستم یا فارسی شده که هیچی اگه نشده باشه توش باگ میزارن و میبندنش که فا اسکریپت نوع دوم نیست ضمنا سیستم های تحت وب در ایران هنوز حمایت نمیشن و جمع و جور کردنش حداقل 3 کار میبره با خیالت راحت سیستم فااسکریپت رو نصب کنید که ببنید چه چیز مزخرفیه و نترسید نمیتونه ببنده چون کار خودش نیست و فارسی شدست کی میاد سیستم بنویسه بده 20 25 30 تومن واقعا قیمتهاش شک برنگیز نیست؟؟/
اگه راست میگفت اینو میبست بعد از 10 ماه shahrekordcd.com
جدی چقدر شما حرفه ای هستید واقعا کسب کار حامد ساعتی مدیون فداکاریهای شماست
شمشاد فداکار
سلام
شما که لطف کردی و اینو واسه دانلود گذاشتی خوب حداقل یه جای میزاشتی که ملت بتونن دانلود کنن !! اینجوری که هیچ کس نمیتونه دانلود کنه !
و یا خودتون اینجوری گذاشتید که کسی نتونه دانلود بکنه !! شکی هم نیست..:f34r: