majidson
Registered User
آیکون ها رو تغییر دادی ؟ / کلا دست کاری ، هک ...
من فقط Caps Switch ريختم اونم فقط براي اينكه كيبرد فارسي مي خواستم بريزم.
ديگه هيچ كاري نكردم.
آیکون ها رو تغییر دادی ؟ / کلا دست کاری ، هک ...
کدوم کیبورد رو ریختی دوست عزیز؟من فقط Caps Switch ريختم اونم فقط براي اينكه كيبرد فارسي مي خواستم بريزم.
ديگه هيچ كاري نكردم.
کدوم کیبورد رو ریختی دوست عزیز؟
اون کیبورد باعث کاهش سرعت گوشی میشهكيبر فارسي گوشي P1
سلامجناب Base اگه ممکنه مشخصات فریم ویر گوشیتون رو بنویسید.
میخوام ببینم گوشی من نیاز به Updata داره یا نه.:blush:
این مال من:
PDA Software Version : CXC 162146 R6F41
Phone Software Version : CXC 162037 R9J005
Bluetooth Software Version : CXC 162143 R1D
CDA Version : 162032/10 R6F40
سلام دوست عزیز. می گم ورژن CDA من اینه ولی آخرین بار 2 هفته پیش که چک کردم گفت Your phone already has the latest version. ؟؟!سلام![]()
PDA Software Version : CXC 162146 R6G04
Phone Software Version : CXC 162037 R9K009
Bluetooth Software Version : CXC 162143 R1D
CDA Version :CDA 162034/54 R4A
یه درخواست هم داشتم. عزیزانی که دارند گوشی را یه بررسی بکنند ببینند که شیوه صحیح فوکوس کردن روی اشیاء ماکرو با دوربین گوشی به چه صورته. من که بعد 6 ماه هنوز با فوکوس ماکروش مشکل دارم.
ممنون ولی همه این ها را رعایت می کنم. همچین بی تجربه هم نیستم تو عکاسی دیجیتال ولی نمی دونم این گوشی چرا اینطوریه! شایدم من انتظار زیادی از دوربین یک گوشی موبایل دارم.باید توی حالتی باشید که نور کافی باشه.اگر نور کم باشه خوب نمیتونه فوکوس کنه.حالت ماکرو رو هم فعال کنید برای اشیاء نزدیک.
ممنون ولی همه این ها را رعایت می کنم. همچین بی تجربه هم نیستم تو عکاسی دیجیتال ولی نمی دونم این گوشی چرا اینطوریه! شایدم من انتظار زیادی از دوربین یک گوشی موبایل دارم.
خواهش می کنم. نفرمایین. چشم یادم می مونه.ببخشید.جسارت کردم.
در ضمن اون محافظ روی دوربین که پشت گوشی هست رو اگر تمیز کنید قبل از عکس گرفتن ,خیلی توی کیفیت اثر داره.
:blink: عزیز متوجه نشدم منظورتون را. منظورتون اینه که دکمه شاتر را یه مرحله ای فشار بدم نه دو مرحله ای؟دوست عزیز زمانیکه ماکرو رو فعال میکنی باید یکبار بیشتر دکمه دوربین رو برای زوم فشار ندی
بله مشکل دیدن LCD در آفتاب همچنان پابرجاستهر روز قیمتش داره میاد پایین.همین طوری بیاد پایین وسوسه کنندس.
مثل w950 توی نور مستقیم خورشید هیچی رو نمییشه توی lcd دید؟:blush:
مشکلی نسبت به w950 بهش اضافه نشده؟