• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
آقا 2 تا برگه اومده ، معرفی به 2 تا بیمارستان واسه انجام معاینات تخصصی ...
این همون کمیسیون هست یا کمیس تازه بعد از اینه؟
یه توضیح بدید ببینم چجوریاس اینجای کار !

90% کار همینه
یعنی هر چیزی که پزشک های این 2 بیمارستان تشخیص بدن و برای شما ثبت بشه در روز کمیسیون در **** وظیفه فقط تائید میشه.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
90% کار همینه
یعنی هر چیزی که پزشک های این 2 بیمارستان تشخیص بدن و برای شما ثبت بشه در روز کمیسیون در **** وظیفه فقط تائید میشه.
مرسی ، ممنون از راهنمایی

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
کسی ادرسی چیزی داره .... توی سایتش که هیچی نیست ماشالا !!!
من میخوام برم تاییدیه تک پسر بودن بگیرم

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای معافی اقدام کردم و متاسفانه به خاطر یک بد شانسی معاف از رزم شدم حالا می خوام دوباره اقدام کنم می گن نمیشه باید بری از تو خدمت اقدام کنی:blush:

حالا من چند تا سوال دارم

1_آیا پروسه رسیدگی به درخواست معافیت پزشکی از داخل خدمت هم مثل بیرون از خدمت اینقدر زمان می بره ؟ (مثلا از بیرون خدمت وقتی دفترچه می فرستی تازه 50 روز بعد جوابش میاد)

2_اگر از داخل خدمت اقدام کنم از روزی که اقدام می کنم تا زمان رسیدگی باید خدمت کنم یا مرخص می شم تا وضعیت معافیم مشخص بشه ؟؟

3_مثلا من از تهرانم اگر آموزشی بیفتم مثلا بابل آیا باید کارهای معافی پزشکی مثل بیمارستان و کمیسیون رو تو شهری که خدمت می کنم انجام بدم یا همین تهران خودم ؟؟؟؟؟

ممنون رفقا:)

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
1_آیا پروسه رسیدگی به درخواست معافیت پزشکی از داخل خدمت هم مثل بیرون از خدمت اینقدر زمان می بره ؟ (مثلا از بیرون خدمت وقتی دفترچه می فرستی تازه 50 روز بعد جوابش میاد)

اگر پیگیر باشی کمتره البته نه خیلی

2_اگر از داخل خدمت اقدام کنم از روزی که اقدام می کنم تا زمان رسیدگی باید خدمت کنم یا مرخص می شم تا وضعیت معافیم مشخص بشه ؟؟
خدمت میکنید
_مثلا من از تهرانم اگر آموزشی بیفتم مثلا بابل آیا باید کارهای معافی پزشکی مثل بیمارستان و کمیسیون رو تو شهری که خدمت می کنم انجام بدم یا همین تهران خودم ؟؟؟؟؟
بعد از آموزشی اقدام میکنید!
در حین آموزشی نمیشه

در حین خدمت خیلی دشواره معافی گرفتن

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
با عرض سلام خدمت اساتيد.
بنده 2ماه اموزشي را گذروندم و حالا افتادم **** انصار الرضا استان خراسان جنوبي.
ايا كسي هست بدنه اينجا چجور جايي هست؟
در ضمن من يزدي هستم و ليسانسه. اگر كسي درمورد نحوه انتقالي گرفتن اطلاعاتي داره لطفا بگه.
لطفا كمي سريع چون دوم دي ماه اعزامم.
با تشكر.

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای معافی اقدام کردم و متاسفانه به خاطر یک بد شانسی معاف از رزم شدم حالا می خوام دوباره اقدام کنم می گن نمیشه باید بری از تو خدمت اقدام کنی:blush:
حالا من چند تا سوال دارم

اگر پیگیر باشی کمتره البته نه خیلی

مثلا چطور باید پیگیر باشم ؟؟ این که زیاد فرقی نمی کنه یعنی بازم 50 روز طول می کشه تا فقط مدارک ثبت بشه ؟؟

اگر از داخل خدمت اقدام کنم از روزی که اقدام می کنم تا زمان رسیدگی باید خدمت کنم یا مرخص می شم تا وضعیت معافیم مشخص بشه ؟؟
حالا اگر یکی نتونه خدمت کنه چی ؟؟ مرخصی اینا نمی دن تا وضعش مشخص بشه ؟؟
مثلا من از تهرانم اگر آموزشی بیفتم مثلا بابل آیا باید کارهای معافی پزشکی مثل بیمارستان و کمیسیون رو تو شهری که خدمت می کنم انجام بدم یا همین تهران خودم ؟؟؟؟؟
بعد از آموزشی اقدام میکنید!
در حین آموزشی نمیشه
در حین خدمت خیلی دشواره معافی گرفتن
خوب بازم این سوال که اگر کسی نتونه تو آموزشی شرکت کنه و شرایط معافی داشته باشه چی میشه پس ؟؟ حتما باید آموزشی رو بگذرونه ؟؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
مثلا چطور باید پیگیر باشم ؟؟ این که زیاد فرقی نمی کنه یعنی بازم 50 روز طول می کشه تا فقط مدارک ثبت بشه ؟؟
معمولا اینطوی هستش که به بهداری یگان خدمتی مراجعه میکنید و درخواست معرفی به کمیسیون رو میدین بعد از طی کردن یک سری مراحل اداری به محل کمیسیون مراجعه میکنید و انجام معاینات و...

حالا اگر یکی نتونه خدمت کنه چی ؟؟ مرخصی اینا نمی دن تا وضعش مشخص بشه ؟؟
معوملا نمیدن اگر هم بدن اشتباه محض هستش!
کلا 45 روز مرخصی دارین حالا فرض کنید این مدت صرف این کار بشه و شما هم معاف نشی تا اخر خدمت دیگه هیچ مرخصی نداری!
خوب بازم این سوال که اگر کسی نتونه تو آموزشی شرکت کنه و شرایط معافی داشته باشه چی میشه پس ؟؟ حتما باید آموزشی رو بگذرونه ؟؟
باید تصفه کنید و برید شهر خودتون و مراحل و مجددا طی کنید
اما تا جایی که میدونم میشه به رای کمیسیون اعتراض کرد بر خلاف نوشته هایی که در سایت و دفترچه **** وظیفه هست

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولا اینطوی هستش که به بهداری یگان خدمتی مراجعه میکنید و درخواست معرفی به کمیسیون رو میدین بعد از طی کردن یک سری مراحل اداری به محل کمیسیون مراجعه میکنید و انجام معاینات و...

معوملا نمیدن اگر هم بدن اشتباه محض هستش!
کلا 45 روز مرخصی دارین حالا فرض کنید این مدت صرف این کار بشه و شما هم معاف نشی تا اخر خدمت دیگه هیچ مرخصی نداری!

باید تصفه کنید و برید شهر خودتون و مراحل و مجددا طی کنید
اما تا جایی که میدونم میشه به رای کمیسیون اعتراض کرد بر خلاف نوشته هایی که در سایت و دفترچه **** وظیفه هست

آقا واقعا دستت درد نکنه

vahid2253

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من 6 ماه امریه بودم و بعد در حین گذراندن خدمت معاف پزشکی شدم . می خواستم بدونم توی کارتم عبارت معافیت پزشکی می خوره یا چیز دیگه .
با تشکر از شما دوستان .

Last edited:

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 6 ماه امریه بودم و بعد در حین گذراندن خدمت معاف پزشکی شدم . می خواستم بدونم توی کارتم عبارت معافیت پزشکی می خوره یا چیز دیگه .
با تشکر از شما دوستان .

سلام

شما که در حین خدمت معافی گرفتی، مراحل کار چطور بود ؟؟ چقدر طول کشید ؟؟

آخه من هم قراره حین خدمت دوباره برای معافی اقدام کنم

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راحت تر و زمانش کمتر بود عزیز

میشه بیشتر توضیح بدی

من تو کمیسیون معاف از رزم شدم حالا دوباره می خوام اقدام کنم

تو **** وظیفه گفتن همون روز اول آموزشی می تونی اقدام کنی

حالا می خوام ببینم حدودا چقدر طول می کشه تا کمیسیون تشکیل بشه بعد روز هایی که باید بریم بیمارستان چی میشه ؟ مرخصی می دن آیا از مقدار مرخصی خودمون کم می کنن ؟؟

yasin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از دوستان کی میدونه که **** کارخانه موشک سازی داره؟ جای مناسبی برای خدمت میتونه باشه؟

به نظر دوستان امریه گرفتن در صنایع دفاع یا کارخونه های نظامی مثل کارخونه های **** میتونه واسه آدم از لحاظ تجربه کاری مفید باشه یا بدتر ممکن هست آدم با دردسر مواجه شه و هیچ چیزی هم یاد نگیره؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آقا بعضی از رفقا منو بدجوری توی شک انداختن!!!

بهم گفتن توی قانون جدید، سن پدر برای معافی کفالت از 59 به 62 افزایش پیدا کرده! میگن 2 سه ماه پیش اخبار گفته!!

حقیقت داره؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
آقا بعضی از رفقا منو بدجوری توی شک انداختن!!!

بهم گفتن توی قانون جدید، سن پدر برای معافی کفالت از 59 به 62 افزایش پیدا کرده! میگن 2 سه ماه پیش اخبار گفته!!

حقیقت داره؟

من فکر نمیکنم اینجوری باشه
دوستمم که 2 ماه پیش مدارکش رو فرستاد و الان نامه برای مرحله دومش اومده با همون 59 سال تمام اقدام کرده بود و مشکلی نبود

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من فکر نمیکنم اینجوری باشه
دوستمم که 2 ماه پیش مدارکش رو فرستاد و الان نامه برای مرحله دومش اومده با همون 59 سال تمام اقدام کرده بود و مشکلی نبود
ممنون دوست عزیز. من فردا قراره برم دفترچشو از پست بگیرم. فردا دیگه قطعی معلوم میشه. بازم ممنون :*

بالا