• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپImate Ultimate 6150 & 8150٠

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش عزیز فکر می کنی برای سایر آلتیمیت ها مخصوصا 8502 و 9502جواب بده ؟

سینا جان واسه 8150 جواب میده (یو اس بی هاست ) اما واسه اون دو مدلی که مد نظر شماست متاسفانه خیر...

آقا حامد باید کابل یو اس بی هاستی بخواهید که یک سر مینی یو اس بی باشه (هاست) و سر دیگرش مادگیه پذیرش یو اس بی. عکسش رو واست میذارم بعدا.

harei جان ممنون از زحماتی که واسه تهیه درب باتری واسه من کشیدی. آره. این کابل دقیقا مشابه کابل مورد نظر هستش. کلا هر کابلی که واسه او2 فلیم جواب بده روی آلتیمیت 6150 و 8150 هم جواب میده. این خصوصیت آلتیمیت ها به نظر من به یک دنیا میرزه.:happy:

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سینا جان واسه 8150 جواب میده (یو اس بی هاست ) اما واسه اون دو مدلی که مد نظر شماست متاسفانه خیر...

ممنون برای جواب سیاوش خان
rose3.gif

harei

Registered User
لایک‌ها
8
harei جان ممنون از زحماتی که واسه تهیه درب باتری واسه من کشیدی. آره. این کابل دقیقا مشابه کابل مورد نظر هستش. کلا هر کابلی که واسه او2 فلیم جواب بده روی آلتیمیت 6150 و 8150 هم جواب میده. این خصوصیت آلتیمیت ها به نظر من به یک دنیا میرزه.:happy:

سلام
وظيفه است قربان.
دوستان خبري از Gps patch براي Ultimate 6150 & 8150 نشد؟ كسي از Gps بلوتوث براي اين 2 مدل استفاده كرده ؟ چه برند و مدلي براي Ultimate 6150 مناسبه و سازگاري بهتري داره؟
يا علي.:)

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
تو اين لينك روش ساخت كابل OTG رو براي NOKIA N800 توضيح داده كه فكر مي كنم ساختار داخلي اون با mini usb 6150 يكي باشه ! آيا به نظر شما به اين روش ميشه كابل OTG براي ultimate 6150 ساخت؟
يا علي.

MJHamed

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت طرفداران سری ultimate
و با تشکر از سیاوش جان

بالاخره imate یه تکونه اساسی به خودش داد و برای همه سری های Ultimate ویندوز 6.1 آفیشیال رو منتشر کرد
البته ممکنه خبر تکراری باشه ولی خیلی ها خبر نداشتن:blush:

https://www.imate.com/st-WindowsMobile6_1.aspx

با دانلود pdf زیر میتونید تغییراتی که در 6150 به وجود میاد رو ببینید

http://mjhamed.persiangig.com/document/Releasenotes_Ultimate_6150.rar

اینم یه عکس از قسمت device information
14aa0m.jpg

ضمنا توی صفحه اصلی imate هم یه برنامه به اسم imate go ارائه شده که برنامه کاربردی هست

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب با تشکر از آقا حامد بابت لینک ها و مطرح کردن بحث رام جدید. خوشبختانه آیمیت با وجود مشکلات فراوانی که واسش پیش اومده دوباره داره واسه برگشت تلاش می کنه و این مساله که بازار دارای حس رقابت باشه (نقل از دکتر) خیلی امیدوار کنندست. به هر حال آیمیت در گذشته نه چندان دور با ایده های نو آورانه ای که ارائه مینمود به این بازار محدود رونقی هر چند اندک میداد. همین الان هم با وجود ورشکستگی از بعضی رقبا مثل او2 بهتر عمل کرده.:cool:

من که متاسفانه به دلیل وضع خراب ای دی اس ال در این روزا نمیتونم تست کنم. از دوستان خواهش می کنم تجربه خودشون رو از رام جدید اینجا مطرح کنند.
مواردی مثل عمر باتری و مقایسه با رام قبلی... زمان wake up ... نرم افزار های اضافه شده... کارکرد وایرلس...
هندزفری بلوتوث استریو (در رام قبلی اگر بلوتوث زیاد روشن میموند بعد از نیم ساعت دستگاه هنگ میکرد... بهبود یا عدم بهبود جی پی آر اس... و غیره.

حمید جان من جی پی اس اکسترنال یکی دو مدل گارمین خیلی وقت پیش تست کردم. مشکلی داری با این موضوع؟ مثل بقیه پاکت پی سی هاست ازین نظر.:cool:

دوستان واسه یو اس بی هاست خودشون رو زیاد سرگردون نکنن. به سایت xdaflameusers برید و بگردید. مشکل حل میشه! روش ساخت هم گیر میارید. در نظر داشته باشید که آلتیمیت و فلیم هر دو ساخت شرکت آریما هستند و از نظر سخت افزاری مشابهت بسیاری دارند. مثل گوفورس و یو اس بی هاست و خروجی تی وی و ....

harei

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام
من که متاسفانه به دلیل وضع خراب ای دی اس ال در این روزا نمیتونم تست کنم. از دوستان خواهش می کنم تجربه خودشون رو از رام جدید اینجا مطرح کنند.

سياوش جان اگر شد سعي مي كنم دانلود كنم و بصورت cd براتون پست كنم (همراه با قاب باتري)

حمید جان من جی پی اس اکسترنال یکی دو مدل گارمین خیلی وقت پیش تست کردم. مشکلی داری با این موضوع؟ مثل بقیه پاکت پی سی هاست ازین نظر.:cool:

نه عزيز مي خواستم علاج واقعه قبل از وقوع باشه:)

دوستان واسه یو اس بی هاست خودشون رو زیاد سرگردون نکنن. به سایت xdaflameusers برید و بگردید. مشکل حل میشه! روش ساخت هم گیر میارید. در نظر داشته باشید که آلتیمیت و فلیم هر دو ساخت شرکت آریما هستند و از نظر سخت افزاری مشابهت بسیاری دارند. مثل گوفورس و یو اس بی هاست و خروجی تی وی و ....

تنها موردي كه هست اينكه قسمت mini usb اون از نوع B هست نه A و اصلاح اتصال شماره 4 و 5 قسمت female usb و اتصال دادن 2 تا پين تو همون mini usb A هستش كه ان شاءالله اگر وقت كردم روش ساختش رو به فارس اينجا خواهم گذاشت.
يا علي:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حمید جان... ازین که گفتی سر a , b معلوم شد قضیه رو گرفتی. ایول! اما بگردید تو پایتخت پیدا می کنید احتمالا. نیازی به ساختن نیست.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
حمید جان... ازین که گفتی سر a , b معلوم شد قضیه رو گرفتی. ایول! اما بگردید تو پایتخت پیدا می کنید احتمالا. نیازی به ساختن نیست.

سلام
ببخشيد كه اين حرف رو ميزنم ولي بخدا بيشتر اونها (فروشنده ها) حتي تلفظ اسم اين كابل رو هم بلد نيستند چه برسه به اين كه بدونند چي هست من از چندين مغازه ديروز تو علاالدين پرسيدم اصلا نگاه عاقل اندر صفيح مي كنند!
ولي تعدادي فروشگاه لوازم الكترونيكي تو جمهوري هست كه ميشه پورتها رو تهيه كرد و همينطور كابل اون رو بعد با دستورالعمل موجود كابل OTG رو درست كرد.
يا علي.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
ببخشيد كه اين حرف رو ميزنم ولي بخدا بيشتر اونها (فروشنده ها) حتي تلفظ اسم اين كابل رو هم بلد نيستند چه برسه به اين كه بدونند چي هست من از چندين مغازه ديروز تو علاالدين پرسيدم اصلا نگاه عاقل اندر صفيح مي كنند!
ولي تعدادي فروشگاه لوازم الكترونيكي تو جمهوري هست كه ميشه پورتها رو تهيه كرد و همينطور كابل اون رو بعد با دستورالعمل موجود كابل OTG رو درست كرد.
يا علي.

حمید خان دور از جونت خودشون سفیه هستن و احتمالا نگاه سفیه اندر عاقل کردن!
خدا خیرت بده علائدین رو وللش . گفتم پایتخت باید گیر بیاد. فکر کنم چند تایی هم از دوربین ها ازین کابل استفاده کنند. میخوای کابلم رو واست بفرستم یکم باهاش صفا کنی؟!

harei

Registered User
لایک‌ها
8
میخوای کابلم رو واست بفرستم یکم باهاش صفا کنی؟!
سلام عزيز
نه سياوش جان ممنونم آخر هفته به نماينگي I-mate (تحليل گرداده ها) كه رفتم يه خبر هم در مورد كابل OTG هم مي گيرم.
يا علي.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقیون اچ یو هم راه افتاد. توصیه می کنم بخش فلیم و آلتیمیت و همچنین اون تاپیکی که در خصوص تکنولوژی یو اس بی داریم بخونید.

MJHamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من بالاخره با راهنمایی های سیاوش عزیز و آقای harei گل موفق شدم که یه فروند کابل OTG برای 6150 بسازم:specool:
روی رم ریدر و موس جواب داد کیبوردم چون usb نیست نتونستم تست کنم

وسایل مورد نیاز:

1 -پورت مادگی (usb (type A
2 -پورت (mini usb (type B

این دو تا رو هم میتونید جدا بخرید هم اینکه از سیم های بی مصرف و اضافه جدا کنید
من از سیم هایی که داشتم جدا کردم

اگر پورت usb مادگی رو به همراه یه مقدار از سیمش جدا کنید بهتره چون ما هیچ کاری با پایه هاش نداریم ولی پورت mini usb حتماً باید باز بشه چون سیمی به پایه چهارم آن وصل نیست و usb hub به این پایه چهارم نیاز حیاتی داره.میتونید با کاتر از کنار بازش کنید اینجوری در آخر کار میتونید دوباره مثل اول پورت mini usb رو داخل کاور پلاستیکیش جا بزنید و بخیش کنید!:happy:
rcn97o.jpg

قلقش اینه که بعد از باز کردن پورت mini usb باید پایه چهارم(همونی که ختنش کردن:blink:) را به پایه پنجم وصل کرد
هم میتونید از پشت و هم از جلو این دو پایه رو به هم وصل کنید فقط باید لحیم کاریتون خوب باشه!
من از پشت وصل کردم.

سپس مطابق عکس زیر پایه ها رو به هم وصل میکنیم
ab16c8.jpg

G همون بدنه هست که در آخر ،بدنه mini usb رو با سیم شیلد به usb مادگی وصل میکنیم
نتیجه به صورت زیر در میاد​

10nt5oh.jpg

2yvtq9t.jpg

این هم 6150 من در حالت اتصال به رم ریدر با کابلی که خودم ساختم:cool:

35d423d.jpg

Last edited:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان، من رو هم به جمع خودتون راه میدید ؟
امروز 6150 گرفتم. از یکی از دوستان.

از آقا سیاوش هم خیلی ممنونم قبلا که بهشون زحمت داده بودیم، این یکی دو روز هم خیلی مزاحمشون شدیم.
cheers1.gif

سیاوش جان،میگم شما دنبال HD بودی چی شد ؟ اونو گرفتی این 6150 رو رد نکنی ها ! نگهش دار چون تو این تاپیک جا بهش نیازه !

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
لرد جان اچ دی رو وللش. اون چیزی نبود که من دنبالش بودم. اصلا آدم عاقل یو اس بی هاست دار! میره دیوایس بدون یو اس بی هاست میخره؟!!!

خیلی خوش اومدی به جمع آلتیمیت داران. من هم واسه ورژن بعدی آلتیمیت ها صبر می کنم. :rolleyes:
آیمیت هم که دوباره برگشته!

راستی یه سری هم به http://HANDHELDUSERS.NET/FORUM بزن. ضرر نمی کنی!

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون. پس هنوز به imate اميد هست !

براي usb host بايد برنامه خاصي نصب بشه ؟ يا فقط يک کابل usb host‌ کافيه ؟

و اين که حتما بايد اون کابل رو که دوستان گفتن ساخت ؟ يک تبديلي هست که دوسرش ورودي usb هست، همون مادگي usb به قول شما.

ميشه کابل خود گوشي رو وصل کرد به گوشي بعد سر usb اش رو به اين تبديل زد و بعد فلش مموري رو هم به اون سرش ؟
ميخوام بدونم که براي گوشي مشکلي پيش نياد.

اديت:
اين رام 6.1 رو ميخوام ببرم گارانتي برام نصب کنه . arabic بگم بريزن ديگه ؟ مشکل خاصي که نداره.
آخه الان براي من نوشته wm 6‌ و تاريخش هم مال 2007 هست.

اما رام انگليسيه (از کجا ميشه فهميد؟) و sms فارسي رو نشون نميده و مربع نشون ميده.
اگر رام عربي مشکلي نداره و در ضمن زبان انگليسي هم روي همين رام عربي داره بگيد تا بدم نصبش کنن.
ممنون.

اديت2:
از اين به بعد مباحث ppc رو اين جا ادامه بديم يا تو HU ؟
پ.ن: آخه چرا اين کار رو با ما ميکنيد ؟ :دي

اديت 3:
در اين پست:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1707303&postcount=10
نوشته شده که با يک هارد ريست ميشه ساپورت فارسي رو هم اضافه کرد.
بدون هارد ريست نميشه ؟
ربطي به ورژن رام نداره ؟
از کجا بدونم که براي من هم ميشه ؟

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به طور کلی, ریختن رام انگلیسی و بعدا اضافه کردن فارسی ساز بیشتر پیشنهاد میشه تا کلا رام عربی بریزید....

MJHamed

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون. پس هنوز به imate اميد هست !
منم امیدوارم به آیندش!
براي usb host بايد برنامه خاصي نصب بشه ؟ يا فقط يک کابل usb host‌ کافيه ؟

و اين که حتما بايد اون کابل رو که دوستان گفتن ساخت ؟ يک تبديلي هست که دوسرش ورودي usb هست، همون مادگي usb به قول شما.

ميشه کابل خود گوشي رو وصل کرد به گوشي بعد سر usb اش رو به اين تبديل زد و بعد فلش مموري رو هم به اون سرش ؟
ميخوام بدونم که براي گوشي مشکلي پيش نياد.
هیچ برنامه اضافه ای نمیخواد
ولی کابل رو حتماً باید خودتون مطابق روش بالا بسازید چون فکر نمیکنم به این راحتی بشه از تو بازار پیدا کرد
این کابل از نظر ظاهر مثل اون چیزیه که شما میگید ولی از نظر باطن زمین تا آسمون فرق میکنن (همون پایه 4)
منم اول یه کابل همونطوری که شما میگید ساخته بودم ولی اصلاً کار نمیکرد

اين رام 6.1 رو ميخوام ببرم گارانتي برام نصب کنه . arabic بگم بريزن ديگه ؟ مشکل خاصي که نداره.
آخه الان براي من نوشته wm 6‌ و تاريخش هم مال 2007 هست.

اما رام انگليسيه (از کجا ميشه فهميد؟) و sms فارسي رو نشون نميده و مربع نشون ميده.
اگر رام عربي مشکلي نداره و در ضمن زبان انگليسي هم روي همين رام عربي داره بگيد تا بدم نصبش کنن.
ممنون.
اطلاعات رام رو میشه از start<settings<system<device information فهمید
در قسمت rom version اگر َبا ARA شروع شده باشه رام عربی و اگر با WWE شروع شده باشه رام اینگلیسیه
یا اگر تو قسمت start<settings<system یه برنامه به اسم multilangual support داری رامت عربیه
کلاً تفاوت رام عربی و رام انگلیسی در حد 6MB هست که مربوط میشه به همین برنامه عربی ساز (فارسی ساز!)
من جفتشو دانلود کردم ولی قسمت شد که عربی رو نصب کنم
چون پیدا کردن فارسی ساز برای 6.1 که باگ نداشته باشه حوصله میخواد
البته من حرف alireza_simkesh رو هم تایید میکنم .تصمیم با خودته
در ضمن میتونی بعد از نصب رام عربی منوی انگلیسی با ساپورت عربی رو انتخاب کنی

از اين به بعد مباحث ppc رو اين جا ادامه بديم يا تو HU ؟
پ.ن: آخه چرا اين کار رو با ما ميکنيد ؟ :دي
هر جا که شما سوال بپرسید همونجا هم جواب میدیم!
بستگی به خودتون داره:p

در اين پست:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1707303&postcount=10
نوشته شده که با يک هارد ريست ميشه ساپورت فارسي رو هم اضافه کرد.
بدون هارد ريست نميشه ؟
ربطي به ورژن رام نداره ؟
از کجا بدونم که براي من هم ميشه ؟
آقای bavaria1977 هم همین که من گفتم رو گفته
اول شما باید مطمئن بشید که رامتون عربیه طبق راه هایی که گفتم
بعد میرید توی تنظیمات برنامه multilangual support و از منوی کنترل English with arabic enabled رو انتخاب میکنید
و سافت ریست میکنید نه هارد ریست:happy:
با این کار اکثر قسمت ها انگلیسی میشه ولی قابلیت خواندن فارسی از بین نمیره​

harei

Registered User
لایک‌ها
8
به طور کلی, ریختن رام انگلیسی و بعدا اضافه کردن فارسی ساز بیشتر پیشنهاد میشه تا کلا رام عربی بریزید....

سلام
درسته علي جان بنده هم با 3 دستگاهي كه تا به حال كار كردم همين كار رو انجام دادم در كل تو رامهاي عربي يه سري cab هاي اضافه وجود داره كه در حين راه اندازي اوليه wm نصب ميشن كه بيشتر از نيمي از آنها كاربردي براي ما فارسي زبانها ندارند و مسئله ديگه stablity رام هاي انگليسي بيشتره اگر دقت كرده باشيد در ويندوزهاي pc هم اين مسئله صادق است.البته اين نظر شخصي و تجربه عملي بنده هست.
يا علي.:)

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون، نتیجه گیری کلی این میشه که برم بدم 6.1 انگلیسی نصب کنن و ورژن 2 کامل عربایزر(فارسی سایزر !) رو روش نصب کنم.

بالا